Home / Știrea zilei / Vedeta Kanye West a declarat război Jidanilor – “Cine credeți că a inventat Cancel Culture?”

Vedeta Kanye West a declarat război Jidanilor – “Cine credeți că a inventat Cancel Culture?”

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Octombrie 14, 2022

Vedeta Kanye West a declarat război Jidanilor

 

Săptămâna trecută, celebrul cântăreț Kanye West s-a pozat purtând un tricou pe care scria White Lives Matter.

Lumea a înnebunit, controversele au fost mari, Kanye West a dat un interviu în două părți la Tucker Carlston, apoi duminică a lansat bomba nucleară pe twitter, declarând DEATHCON 3 împotriva Jidanilor:

Rapperul Puff Daddy l-a atacat pe Kanye în mesaje private, iar Kanye i-a spus că este război.

Apoi l-a acuzat pe Puff Daddy că este ofițer federal.

Acesta a mai întrebat pe twitter, cine a inventat cultura anulării?

Un utilizator i-a dat răspunsul corect.

În continuare, Kanye susține că George Soros și Klaus Schwabb sunt inamicii noștri adevărați, nu Rusia și China.

 

În urma acestor mesaje ale lui Kanye, care au făcut progres enorm în normalizarea discuțiilor despre chestiunea jidănească, întregul aparat de cenzură s-a îndreptat, ca ochiul din Mordor, împotriva lui. Primii care au reacționat au fost jidovii de la Liga Anti-Defăimare și de la organizația StopAntisemitism.

Cuibul de viespi a fost zgândărit, omul cu o audiență de zeci, poate sute de milioane, a suflat și iluzia a dispărut. În zilele noastre, numirea jidanilor este act admirabil de curaj nebunesc. În loc să o facă republicanii, “conservatorii” care pretind să apere interesele americanilor, dar care aproape toți sunt sioniști, a făcut-o un cântăreț negru. Să ne bucurăm!

 

Una dintre jidoavcele agresive împotriva creștinilor, Sarah Silverman, l-a atacat pe Kanye pe Twitter spunând că “a amenințat” Jidanii. Aceeasi Sarah Silverman a mai spus în trecut faptul că se bucură pentru deicidul făcut de jidovi împotriva lui Hristos. Și că l-ar ucide și ea dacă ar putea.

Pe Internet au apărut meme cu Kanye West care o gazează pe Sarah Silverman.

Este un lucru fantastic să vezi cum o personalitate importantă în cultura populară iese în față și răspunde direct întrebării “CINE??”

 

Nu doar că răspunde, dar anunță un DEFCON 3 împotriva lor.

În urma declarațiilor de pe Twitter, Kanye West a fost văzut alături de Fuhrer în timpul inspectării trupelor. Imaginea surprinde un Kanye concentrat, ager și pergătit de război.

Replica sistemului a fost previzibilă, companiile tehnologice au început sa-i dezactiveze conturile.

S-a ajuns atât de departe încât banca unde avea cont deschis l-a anunțat că i se va închide contul.

Unii se disociază de Kanye, alții își afirmă solidaritatea. Liniile s-au trasat.

Între timp, Internetul continuă să producă meme.

 

Este gata pentru jidovi.

Omul Negru și-a rupt lanțurile și acum mascarada s-a terminat!

 

13 comments

 1. FENOMENAL! Gaudeamus igitur!
  Bravo Kenye ! Ce curaj ! Nu-mi vine sa cred !

  DOMNUL si MAICA SFÂNTA sa te ocroteasca Kenye !

  Fratilor,

  Sa ne rugam si ptr. acest frate al nostru care îndrazneste sa spuna ADEVARUL !

 2. Statul National Legionar

  Deci, dacă spui ceva despre ei îți închid conturile bancare și toate conturile de pe rețelele sociale, și după aia se miră că de ce îi urăște lumea. De ce dracu’ suportă omenirea o asemenea umilință și o asemenea dictatură? Chiar nu se poate face nimic?

 3. “The Jews”

  De aici s-ar înțelege că e vorba despre toți.

  https://ro.wikipedia.org/wiki/Silogism

  Dar dacă veni vorba despre rapperi creștini, tocmai am observat că un cântec pe care-l găsisem mai de mult are legătură cu:

  “‘Adevărat vă spun că, dacă veţi avea credinţă şi nu vă veţi îndoi, veţi face nu numai ce s-a făcut smochinului acestuia; ci chiar dacă aţi zice muntelui acestuia: ‘Ridică-te de aici şi aruncă-te în mare’, se va face.” (Matei 21:21)

  Care verset se pare că e inspirat dintr-o legendă chinezească din secolul 4 î.Hr.:

  https://en.wikipedia.org/wiki/The_Foolish_Old_Man_Removes_the_Mountains

  Textul are o parte în latină (că tot a scris cineva că “Gaudeamus igitur!”) și una în engleză:

  https://invidious.flokinet.to/watch?v=9lMw7HfWHR8&listen=1

  https://y.com.sb/watch?v=9lMw7HfWHR8&listen=1

  “Nos insensati
  Vitam illorun
  Quid nobis profuit superbia
  Aut divitiarum iactantia quid contulit nobis
  Ecce mysterium vobis dico”

  Pe asta am găsit-o și o traduce *oo**e, dar despre partea în engleză scrie doar că “Rap The Foolish Old Man Than Removed The Moutains”, adică e “rap”. Am reușit să înțeleg doar atât:

  “Listen the story of a foolish man, a foolish 90 year old man who lived north of the mountains Taihang and Wangwu right in front of his doorsteps, in front of his doorsteps, listen… Foolish old man… felt the mountains should no longer stand, so he called all of his clan, magnificent and [?], they made a plan. Foolish old man and the [?] clan, they made a plan, take the mountains to the sea.
  […]
  So like I said, the [?] clan, the foolish old man, began what they planned while full Taihang should go to the sea, rock by rock, stone by stone, no mountain or block, a hunk, but a spiritual man with a snake in his hand overheard the plan, so he took a great prong who set the suns up a giant pod and he saved the mountains from the sea. The foolish old man and the [?] clan, they made a plan, but they didn’t succeed.”

  Se vede că textul nu respectă în totalitate legenda chinezească și Evanghelia după Matei și cred că sunt unele cuvinte pe care nu le-am înțeles bine, pentru că în unele locuri textul nu prea are sens, dacă își dă seama cineva…

 4. Mare grija la falșii profeți

 5. Cred că e “sent the sons of a giant god”, nu “set the suns up a giant pod”

  https://legend-wisdom.blogspot.com/2009/04/foolish-old-man-removes-mountains.html

  Dar tot nu corespunde 100% cu legenda.

 6. Și “he told a great god” în loc de “he took a great prong”, deci ar veni “so he told a great god, who sent the sons of a giant god and who saved the mountains from the sea.”

  Adică “great god” e un zeu și “giant god” e un zeu mai mic, dar tot nu mi-am dat seama cum se numește clanul.

 7. Ispas Radu Viorel

  Kanye West este un tip adorabil, un bărbat adevărat, zdravăn, nu o caricatură a societății de consum iudeo-(neo)liberale, care merită măcar susținerea noastră morală. Felicitări acestui OM de un curaj și o onestitate excepționale!

 8. L-au fraierit deja. Candace Owens l-a prostit să cumpere Parler, rețeaua de socializare eșuată. Vicepreședinte la Parlement Technologies, care a creat Parler, este Josh Levine. Un alt jidan.
  Dacă-l mai dă și în judecată familia lui George Floyd ca să ceară daune pentru că a zis că “sfântul” a murit de supradoză de droguri, mai pierde vreo 250 de milioane de dolari. Sau poate chiar mai mult.

 9. Vasile I. Zărnescu

  În cartea sa formidabilă, INFLUENȚA EVREILOR ÎN LUME, tradusă destul de bine de editura Vicovia (https://www.librariaonline.ro/stiinte_umaniste/istorie/influenta_evreilor_in_lume-macdonald_kevin-vicovia-p10062845), profesorul american Kevin MacDonald relevă că toate organizațiile ashkenazilor (jidovești) din S.U.A. îi incită pe negri contra statului american și că toate organizațiile afro-americanilor au un președinte negru, dar vicepreședintele este un jidov, care-l manevrează pe negru. La fel, relevă că marele „erou” al afro-americanilor, Martin Luther King, nu este decît o făcătură jidovească și că, în zorii zilei cînd a fost asasinat, individul venea drogat, de la bordel!
  Este un eveniment că, în ceasul al 11-lea, Kanye West s-a trezit și că a dat de urma „copitei despicate”: ashkenazii (jidovii). Evident, Deep State s-a erecționat și a trecut la represalii. Să ne amintim că și marele șahist Boby Fischer – un jidov cinstit – s-a revoltat contra propagandei jidovești. Rezultatul: lui Boby Fisher i s-a retras cetățenia americană, a fost expulzat din „democraticele” S.U.A. și a fost urmărit de S.U.A. pînă la moarte.
  Să sperăm că afro-americanii se vor dovesi la înălțime și îl vor apăra pe Kanye West, deși americanii au ajuns, în genere, niște zombi din cauza perfidei și puternicei agresiuni jidovești, ilustrat inclusiv de Sarah Silverman și de A.D.L.! Reamintesc și faptul că un alt jidan cinstit, David Cole, a demascat propaganda holocaustică și acțiunile sioniste din S.U.A. și, din această cauză, A.D.L. – denunțată de F.B.I. ca fiind „al doilea cel mai terorist grup” din S.U.A. – a pus un premiu de 25.000 de dolari pe capul său! David Cole a fost nevoit să își schimbe numele în David Stein (cf. https://en.wikipedia.org/wiki/David_Cole_(journalist), dar o fostă amantă l-a denunțat.
  Ținînd cont de aceste antecedente, trebuie să fim circumspecți, dar, totuși, trebuie să ne trezim și noi, românii, și să trecem la ofensiva tot mai dură contra ashkenazilor. NU trebuie săs-l ascultăm pe Radu Humor, că „numai Dumnezeu știe când !” Acum! Kanye West ne-a dat semnalul!
  Cum am mai scris, a venit timpul să aplicăm îndemnul altui jidan cinstit, marele Karl Marx: „emanciparea societăţii de iudaism!” (cf. https://www.marxists.org/romana/m-e/1844/problema.htm). Adică eliberarea societăţii de iudaism; adică alungarea iudaismului din societate. Și mai direct spus: scoaterea iudaismului în afara Legii!

  • Foarte interesant, și Karl Marx e născut tot pe 5 mai, la fel ca mine (e doar cu 161 de ani mai în vârstă), dar din cauza modului în care e organizat saitul, dacă scrieți comentarii la articole vechi, nu sunt foarte vizibile. Eu de exemplu tocmai am intrat aici ca să caut o legătură pe care am pus-o mai sus, că vreau să trimit cuiva cântecul însoțit de trimiterile la documentația aferentă.

 10. cine-credeti-ca-a-inventat-cancel-culture?
  -mihai shora in ’33.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *