Home / Știrea zilei / Vaccinarea COVID-19: Crima Perfectă (Le crime parfait), al treilea documentar din seria HOLD-UP, acum disponibil și în limba română

Vaccinarea COVID-19: Crima Perfectă (Le crime parfait), al treilea documentar din seria HOLD-UP, acum disponibil și în limba română

Ionel Trandafir
Incorect Politic
Ianuarie 22, 2021

Video aici

 

 

10 comments

 1. Au blocat filmul…

 2. Analiza datelor vaccinului Pfizer: “eficiență între 19% și 29%”, departe de 95% anunțată

  VK Twitter Facebook Pinterest Google Plus email
  Publicat: Joi, Ianuarie 21, 2021
  Cuvinte cheie: Corupție; Economie; Sănătate; Știință
  Comentarii: 41
  Vizualizari: 14,348
  Sursa: lebigdata.fr

  1
  2
  3
  4
  5
  74 de voturi
  […]

  Ca un memento, Pfizer și BioNTech’s BNT162b2 vaccin este unul dintre candidații împotriva COVID-19. Este un vaccin de tip mRN. Acesta a fost deja aprobat de multe țări, inclusiv Uniunea Europeană, Regatul Unit, Statele Unite, Canada și Israel.

  Potrivit creatorilor săi, acest vaccin oferă “95% eficacitate împotriva COVID-19. De asemenea, ar putea “neutraliza” noile variante britanice și sud-americane ale virusului.

  Cu toate acestea, această eficacitate este pusă sub semnul întrebării de Peter Doshi, un cercetător de la Universitatea din Maryland. Într-un articol publicat pe 4 ianuarie 2020 în ziarul britanic BMJ, expertul critică metoda Pfizer de măsurare a performanței vaccinului său.

  Gigantul farmaceutic american a susținut că a descoperit 170 de cazuri de COVID-19 confirmate prin testul PCR în timpul fazei 3 a studiilor sale clinice și 3410 cazuri suspecte. Cu toate acestea, dacă aceste cazuri suspectate sunt luate în considerare pentru a măsura eficacitatea vaccinului, acesta scade la doar 19% în loc de 95% a anunțat.

  Chiar și fără a lua în considerare cazurile confirmate în termen de șapte zile de la vaccinare, rata de eficacitate rămâne doar 29%. Mai mult decât atât, Doshi critică, de asemenea, Pfizer pentru a nu lua în considerare influența medicamentelor posibile asupra eficienței vaccinului …

  […]

  În trecut, Pfizer a fost condamnat de mai multe ori de către instanțele de judecată. În 2009, compania farmaceutică a plătit o amendă record de 2,3 miliarde de dolari pentru mituirea medicilor pentru a prescrie supradoze sau medicamente contra-angajare.

  Mai recent, în 2016, compania a trebuit să plătească 107 milioane de dolari în Marea Britanie pentru creșterea prețului medicamentului antiepileptic Epanutin cu peste 2600%. Prin urmare, este clar că Pfizer nu ar fi în prima fraudă în cazul în care vaccinul împotriva COVID s-au dovedit mai puțin eficiente decât a anunțat …

  […]

  Citiți articolul complet pe lebigdata.fr

  Innocuitate pentru inoculați?, pe E și R:
  cnews.fr| 16 ianuarie | 106 Siguranța sănătății
  Norvegia: Vaccinul Pfizer a ucis deja 13 persoane

  Pfizer: “Numărul de incidente nu este alarmant”
  Agenția Norvegiană pentru Medicamente a raportat 13 decese legate de efectele secundare ale vaccinului Pfizer împotriva coronavirusului. Cei care au murit aveau două lucruri în comun: erau bătrâni și fragili. Un total de 23 de decese au fost înregistrate ca parte a vaccinării împotriva Covid-19 în Norvegia, iar până în prezent 13 dintre acestea au fost analizate, relatează presa norvegiană (…)

  france3-regions.francetvinfo.fr| 21 ianuarie | 71 Politica desecuritate în domeniul sănătății în justiție și în drept
  Cinci decese după inocularea vaccinului Pfizer în Franța. Pentru Véran, circula, nu e nimic de văzut

  Potrivit Ministerului Sănătății, în Franța sunt înregistrate 139 de cazuri de evenimente adverse grave sau neașteptate. Cinci persoane au murit după ce au primit vaccinul Pfizer-BioNTech. Trei decese sunt înregistrate în Nancy. Olivier Véran, ministrul Sănătății, a reacționat. […] “Sunt oameni care au putut să moară în zilele următoare vaccinării fără să dea semne de reacție (…)

  PDR | | decembrie 2020 50 de ani Știință sănătate
  Prof. Perronne: “Moderna, Pfizer, acestea nu sunt vaccinuri, ele sunt terapie genică”

  scos de pe situl lui Alain Soral: Egalité et Réconciliation :

  https://www.egaliteetreconciliation.fr/Analyse-des-donnees-Pfizer-sur-son-vaccin-une-efficacite-entre-19-et-29-loin-des-95-annonces-62597.html

 3. Filmul a disparut iar contul de Facebook mi-a fost dezactivat ! Lucruri pe care nu mi le explic! De fapt, pot intui cat de mult deranjeaza.

  Intre timp l-am reincarcat aici :

  https://lbry.tv/@trandafir1:9/Le-crime-parfait-Documentar-tradus-in-romana:7

  si acum incerc sa-l mai incar pe vreo doua platforme, ca si backup.

 4. odysee.com este un KKT

  Vedeti filmul aici:
  https://www.bitchute.com/video/D3n7hwkXE8gd/

 5. Lisacenco Laurentiu

  nu are subtitrare romana… ieri seara am vrut sa ma uit si am zis sa il las pe dimineata iar acum nu se mai vede.

 6. Multe multumiri pentru aceste eforturi de a ne informa in conditiiiile in care cenzura, devenita astazi cea mai puternica arma impotriva libertatii de exprimare este manipulata fara scrupule de “o elita orwell-iiana”. O adevarata crima impotriva umanitatii bine programata.
  Aseara cand am vrut sa vizionez filmul a aparut “no fund” – motiv – protectia minorilor. Astazi, datorita reincarcarii am reusit sa-l salvez.
  Stie cineva ce s-a intamplat cu cel de al 2-lea Hold-UP ?
  Pana ne vor sparge definitiv toate conturile personale, va doresc succes in continuare.

 7. În timp ce poliția pare să constituie un zid de protecție pentru guvernanti, din ce în ce mai nelegitimi, acest interviu cu un polițist francez, constituie o mărturie fără precedent, pe care nu o veți găsi niciodată în mass-media puterii.
  „Trebuie să ne revoltăm” …. Mărturia unui politist

  https://www.youtube.com/watch?v=M_Sf00KRj5I

 8. o sa las si un alt link de vizionare in caz ca dispare de pe youtube :

  https://lbry.tv/@trandafir1:9/„Trebuie-să-ne-revoltăm”-….-Mărturia-unui-politist-_-română:1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *