Home / Știrea zilei / George Simion în fața Parlamentului European DENUNȚĂ “televiziunile toxice de la București” și vorbește despre pașaportul de vaccin și cenzura Big Tech împotriva celor care au alte opinii decât stânga progresistă

George Simion în fața Parlamentului European DENUNȚĂ “televiziunile toxice de la București” și vorbește despre pașaportul de vaccin și cenzura Big Tech împotriva celor care au alte opinii decât stânga progresistă

Vlad Voicu
Incorect Politic
Ianuarie 22, 2021

George Simion în fața Parlamentului European DENUNȚĂ "televiziunile toxice de la București

George Simion s-a filmat în fața Parlamentului European, filmare în care denunță “televiziunile toxice de la București” și abordează teme precum pașaportul de vaccin și cenzura Big Tech împotriva celor care au alte opinii decât stânga progresistă, teme pe care le consideră mai importante pentru viitorul României și Europei decât atacurile presei mainstream împotriva AUR.

George Simion susține un viitor comun cu aliații strategici din zona României și îi îndeamnă pe români să reducă consumul de mass media: Vreau să vă spun vouă să nu mai urmăriți atât de mult televiziunile toxice de la București. Cred că nu e rolul politicienilor români să intre în astfel de can-canuri și să comenteze toate aberațiile pe care mass media sistemului le aruncă. Avem aici teme mult mai generoase, mult mai importante pentru viitorul României și pentru viitorul Europei, de aceea mă bazez pe fiecare dintre voi că ne veți fi alături în tot, în absolut tot ce are de făcut AUR pentru Națiunea Română. Vă mulțumesc, vă salut, fiți alături de noi. ” 

 

7 comments

  1. Mi se pare ironic ca “salvatorul” Romaniei este un rom, pentru ca nu pot sa folosesc cuvantul cu “t” pentru ca pot sa fac puscarie, halal tara si halal popor. Traiasca Valahia!

    • Încercați să îl faceți țigan (ce frică vă e… nu sunteți la teve să vă amendeze CNCDul, stați liniștiți, și nici nu cade sub incidența legii antiȚIGĂNismului) dar omul are fenotip în cel mai rău caz de mediteranean balcanoid. Da, nu-i blond cu ochi albaștrii și e puțin mai bronzat (deși sincer mă uit la toate pozele unde apare încă o persoană și e destul de subtilă diferența; ca alt termen de comparație e cu siguranță mai deschis la culoare decât Viktor Orban dar lumea nu îl face pe ăla țigan decât în glumă). E o șansă să aibă sânge de la sud de dunăre, dar mai mult ar avea de-a face cu grecii, bulgarii decât cu țiganii.

    • Din cauza masoneriei israelite si a fratietatii iezuite nu mai avem neam, etnia a fost bulversata in continentul arian. De acum valahii se cunosc dupa inima si fapte. Domnul se uita la inima omului. Nu uitati ca suntem cetatenii raiului si ca inaintea noastra au ajuns acolo si sfinti negri. Sa vezi cum ii duc pe crestinii africani la decapitat….nu ai mai fi revoltat. Problema sunt interlopii care controleaza totul.

  2. Una dintre cele mai toxice televiziuni e B1, al cărei patron e Bobiță Păunescu – ăla care susține AUR

  3. Ai dreptate! Da’ acuma… dacă genele dacice s-au cam epuizat… au preluat ștacheta cele de origine “indiană”. Astea sunt mult mai pe acțiune.

  4. V-ați tâmpit toți sau băgați zâzanie… În sfârșit avem pe cineva care să încerce să-i desprindă pe români de televizoarele care-i hipnotizează și care sunt singura lor sursă de informație (spălare pe creier mai degrabă, și nu pentru că n-ar exista alte surse de informație, ci pentru că sunt comozi și limitați), și uite că repede sărim pe el.

  5. Nu e țigan, hăbăucule !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *