Home / Actualitate / Uzurpatorul Șerban Suru s-a folosit de moartea scriitorului Răzvan Codrescu pentru a susține campania guvernamentală de vaccinare cu serul experimental

Uzurpatorul Șerban Suru s-a folosit de moartea scriitorului Răzvan Codrescu pentru a susține campania guvernamentală de vaccinare cu serul experimental

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Septembrie 14, 2021

 Uzurpatorul Șerban Suru s-a folosit de moartea scriitorului Răzvan Codrescu pentru a susține campania de vaccinare cu serul experimentalAuto-intitulatul șef al Mișcării Legionare, presupus agent aperativ al Serviciului Român de Informații

Uzurpatorul Șerban Suru s-a folosit de moartea scriitorului Răzvan Codrescu

pentru a susține campania guvernamentală de vaccinare cu serul experimental

Nu-mi place să scriu de rău despre alți naționaliști și de regulă nu dau foarte mare atenție zvonurilor despre unul sau altul, cititorii vechi pot confirma că pe Incorect Politic, înafara câtorva critici ocazionale, făcute în bună credință, nu s-a lovit în dreapta, nu s-au făcut exposé-uri despre “falși naționaliști” sau presupuși agenți SRI. Această politică redacțională se încheie astăzi din cauza lui Șerban Suru, care a mers prea departe.

Din presupus naționalist legionar a ajuns să susțină campania guvernamentală de vaccinare, ca o lichea, servind aceleași interese care urmăresc genocidul Românilor prin dictatura sanitaro-politico-mediatică.

Iată dovada:

 Uzurpatorul Șerban Suru s-a folosit de moartea scriitorului Răzvan Codrescu pentru a susține campania guvernamentală de vaccinare

 Uzurpatorul Șerban Suru s-a folosit de moartea scriitorului Răzvan Codrescu pentru a susține campania guvernamentală de vaccinare Uzurpatorul Șerban Suru s-a folosit de moartea scriitorului Răzvan Codrescu pentru a susține campania guvernamentală de vaccinare

Au fost multe semne de-a lungul timpului, refuzul lui Suru de a colabora cu alte organizații naționaliste dacă el nu era recunoscut ca șeful lor, zvonurile neverificabile pe care le-a scris despre mareșalul Antonescu, cultul exagerat al personalității și până la urmă ce rezultate au fost? Ce roade a dat? În 27 de ani de când Suru pretinde că a făcut primul cuib legionar de după decembrie 1989 , câți tineri a recrutat și câți naționaliști a educat? Ce impact au avut activitățile sale? Înafară de câteva comemorări, niște poze colorizate, intervenții împotriva legii 217/2015 și poezii de-ale lui Radu Gyr înregistrate și urcate pe YouTube, ce a făcut organizația lui Șerban Suru? Probabil cel mai bun lucru pe care Suru l-a făcut a fost administrarea bibliotecii legionare de pe strada Iacob Negruzzi, nr.1, et. 1, sect. 1 , dar în 27 de ani trebuia mai mult. Nu ar fi asta o problemă atât de mare încât să fiu nevoit să scriu aceste rânduri, dar aderarea lui Șerban la propaganda vaccinală reprezintă o palmă dată poporului român și o blasfemie la adresa tuturor creștinilor care recunosc în vaccin semnul fiarei, fără de care nu vom mai putea vinde sau cumpăra. Gestul său nu este doar o batjocură la adresa libertății, ci reprezintă o auto-excludere din lumea naționalistă. A trece în barca colonelului Gheorghiță, a președintelui Iohannis și a lui Câțu înseamnă pur și simplu trădare.

În acest moment cei care încă sunt membri în organizația lui Suru au o alegere serioasă de făcut, fie să asculte de auto-intutulatul șef al Mișcării Legionare, să mențină cultul personalității lui Suru și să se vaccineze după sfatul său, pierzându-și integritatea corporală și sufletul…sau să renunțe la cultul bizar în care au intrat și să continue să servească alături de alte organizații cauza naționalistă.

În tot răul din jurul nostru găsim și un bine – starea de demență globală și campania de vaccinare acționează ca un filtru pe baza căruia ne dăm seama cine e adevărat și cine e vândut. Șerban Suru a dovedit că este vândut sau prost. Ar fi o insultă să-l consider prost, așa că presupun că e vândut și trag un semnal de alarmă tuturor naționaliștilor asupra gestului făcut de Șerban Suru în favoarea vaccinării.

Poate că zvonurile erau adevărate și Șerban Suru era omul SRI dintotdeauna? Asta nu putem ști, dar felul cum s-a folosit de moartea lui Codrescu să convingă lumea să se vaccineze demonstrează că îi lipsește cu desăvârșire integritatea și conștiința.

Să îți fie rușine, Șerban Suru.

22 comments

 1. S-au cumparat oameni masiv, in secret!
  Asa ca poate fi si asta.

  • de la inceput a fost infiltrat. nu se vede ce rautate are in suflet? asta nu se dobandeste, te nasti cu ea si se intareste; cei care isi spurca sangele si trag si pe altii la spurcarea sangelui sunt dusmanii lui Dumnezeu si alesi ai diavolului.

 2. Nenea Suru m-a dezamagit demult , a degenerat , nu mai este la standardele lui Codreanu de cand a acceptat o tiganca in Legiune , cei care au mai fost pe la conferintele lui stiu despre cine e vorba…

 3. Diliul este mai “merchant” decât Bruckmann… E cu capul….se vede mai in fiecare interviu/filmare.

  • Suspectă tare și fandoseala din comentarii, când după ce în postare arunci cu jigniri în stânga și-n dreapta, te dai domnișoară și nu accepți să și primești. Cum ar putea ajunge natural și să se mențină așa cineva drept șef? Nu-i nimic bărbătesc aici, sunt doar complexe.

   Iar de problema cauzei morții nici nu mai zic. Dacă nici nu poți discuta despre asta (în condițiile în care știi că datele au fost umflate și oricum predominant s-a murit cu covid, nu de covid) și ai voie doar să regurgitezi păreri de virusologi (și doar ăia care trebuie), mare rebel trebuie să fii…

 4. “Șerban Suru a dovedit că este vândut sau prost”
  dar exista posibilitatea sa fie și vândut și prost.

 5. Frica indusa de circoteca marxist-globalista, de fapt talmudista… dovedeste ca nu a inteles nimic din esenta legionarismului: credinta in ADEVAR.
  Nici nu cred ca are relevanta cui face jocurile, dovedeste ca este un puternic credincios al cultului covidian, mama lui zeita este Stiinta draceasca, adica para-stiinta care e o adunatura de minciuni care se opun lui Dumnezeu prin negarea realitatii obiective.
  Biet schizofrenic… nu merita citat atat de mult in articol, doar o nota despre caderea lui totala.
  Dumnezeu poate sa-l ierte ca face jocul Satanei, … dac s-o opri si se va cai!
  Idiotul nu face diferenta intre un om sanatos si un om bolnav: sanatosul nu imbolnaveste pe nimeni.
  Nu este nici “asimptomatic”, nici …. “ne-vaccinat”.
  Atat este – sanatos! Si la minte, si la trup.
  El nu poate discerne.
  Cum sa acuzi pe unul cum sint si eu ca e ucigas mai dobitocule?

 6. Căpitanul Suru, sună ca cu…suru!

 7. Acest individ este un impostor!

 8. Obama la adunarea ONU din NYC la care a fost si johanis: „Societatea se va destrama intr-atata incat va fi nevoie ca trupele ONU sa intervina”:

  https://www.youtube.com/watch?v=E6J-cT1-7ow

 9. Șerban Suru Satana

  Numai masonii și slugile acestora promovează vaccinarea obligatorie și certificatul “verde” (ar trebui să fie roșu, deoarece regimul comunist chinez în frunte cu tovarășul Xi l-a inițiat și promovat, cei care au și creat această plandemie, ca să domine ei lumea), și totuși această lichea se pretinde a fi urmaș al Părintelui Iustin Pârvu! Jigodia asta mai are tupeul să spună de alții că sunt comuniști, securiști, trădători, neomarxiști și masoni! Specimenul acesta, dintre toate partidele politice din România, numai pe pluseriști (știu de la cineva faptul ca Suru a fost supraveghetor la alegerile locale Bucuresti din 2016 tocmai din partea USR-ului!), rezistenți/tefeliști (#Rezist- aripa paramilitară a USRPlus) și hudemeriști nu i-a criticat vreodată, ci dimpotrivă, i-a tot lăudat! Țin foarte bine minte că această jigodie i-a criticat în termeni foarte duri pe naționaliștii români care au sărit să apere mormintele eroilor români îngropați la cimitirul internațional de la Valea Uzului, susținându-i în schimb pe unguri, deci înseamnă că Suru este agentul Budapestei! Plus că îl dădea ca exemplu tocmai pe anti-românul și anti-legionarul de Mălin Bot (bănuit de asemenea că ar face jocurile Budapestei în România)! Și întotdeauna șterge toate comentariile care nu-i convin, care-l critică și contestă, apărute pe pagina sa de Facebook, dar tot are tupeul să spună de alții că nu-l bagă în seamă!

 10. Șerban Suru Satana

  Suru se pare că nu a înţeles ori nu a vrut să înţeleagă principiul selecţiunii în conducerea Legiunii, fixat de Căpitan şi atât de limpede sintetizat de Comandantul Horia Sima în broşura apărută în 1992 la Madrid.

  Iată cum este definit în acest document fenomenul selectării şi impunerii şefului, de la conducerea unui cuib şi până la şeful suprem, în Mişcarea Legionară: „Principiul selecţiunii se aplică cu rigoare la toate treptele de organizare a Legiunii, dar cu extremă rigoare când este vorba de funcţia supremă a Legiunii. Ca să ajungi în fruntea Legiunii (…) trebuie să apuci drumul pe care îl ia cel mai umil şef din mişcare, drumul faptei, al acţiunii, al creaţiei. Trebuie să demonstrezi că eşti în stare să răstorni obstacolele ce stau în calea Legiunii, înălţându-o pe culmile măririi. Trebuie să o ridici sus de tot, în văzul tuturor, încât toţi să te recunoască că fiind un ales al destinului. (…) De aici tragem concluzia că şefia Legiunii nu se cere nici de la actualul şef şi nici chiar de la masele legionare. Ea se proiectează din propriile fapte ale celui ales. Mai mult decât atâta. Când cineva se apropie de treapta supremă în Legiune, nici chiar el însuşi nu are nevoie să pretindă ceva. E purtat de valurile popularităţii spre această, înaltă funcţiune, chiar contra voinţei lui. El a devenit un simbol al unei lupte plătite cu nenumărate sacrificii.

  Şefia Legiunii nu se iscodeşte, nu se cere, nu se pretinde, şi cu atâta mai puţin nu se provoacă zarvă în mişcare pentru obţinerea ei. (…) Aptitudinile individului premerg funcţiunile ce-ar putea să le îndeplinească cineva în mişcare şi recunoaşterea locului ce-l ocupă în ierarhia Legiunii este o urmare firească a propriilor lui merite.”

  Este derizoriu să susţii că eşti Şeful Mişcării Legionare în condiţiile în care, după 20 de ani de activitate ai în jurul tău câţiva oameni, în timp ce masa legionarilor nu îţi recunosc această calitate.

  Singura formulă viabilă şi conformă cu normele legionare este aceea ca Legiunea să fie condusă, ca şi în alte perioade similare din trecutul ei, de un grup de comandă, până la apariţia unui conducător care să întrunească adeziunea sufletească a tuturor sau măcar a largii majorităţi a legionarilor, aşa cum au făcut-o Căpitanul şi Comandantul.

 11. Ce moacă de urangutan mai are și parșivul ăsta vaccinist și mason! Dl. Răzvan Codrescu a murit din cauza administrării “vaccinului”, tocmai dânsul făcea pe Internet campanie pro-vaccinare! Și acum vine lighioana să ne spună că nu s-a vaccinat și că a murit de covid! Na, trebuie să-și câștige și el pâinea de la stăpânii săi pluseriști!

 12. Nu degeaba l-a părăsit nevasta și copii, la ce lichea parșivă mai este! De la ce virusologi se informează? De la lichele masonice și PCC-iste ca Rafila, Cercel, Mahler, Gheorghiță, Arahat, care până la plandemie nu au făcut nimic în viață, decât să fie numiți politic în diverse posturi? Limbricul ăsta a aflat vreodată de savanții Vasile Astărăstoae, Constantin Dulcan, Răzvan Constantinescu, etc? Hai sictir, lepădătură masonică, neomarxistă și horthystă!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *