Home / Evenimente / Românii sunt chemați în București pe 16 Septembrie – Colonelul Vasile Zănescu are nevoie de sprijin!

Românii sunt chemați în București pe 16 Septembrie – Colonelul Vasile Zănescu are nevoie de sprijin!

Col. (rtg.) Vasile I. Zărnescu
Incorect Politic
Septembrie 13, 2021

Românii sunt chemați în București pe 16 Septembrie 

Vă rog să faceți un experiment: încercați să mobiiizați Românii să vină, în 16 septembrie 2021, la ora 9 , pe treptele Curții de Apel (Fostul Tribunal Mare, pe Splaiul Independenței nr. 5, cu banere în care să ceară achitarea mea. Dar vără trompete, vuvuzele, adică în liniște, fiindcă riscați să mi se mute procesul la Dorphoi sau la Oradea: adică să mă pună pe drumuri, cu cheltuieli și deja am cu mult mai multe comorbidități din cauza stresului provocat de jidani.)

*

Nota redacției Incorect Politic: Îndemnămn cititorii să facă acest sacrificiu și să meargă alături de omul care a mărturisit adevărul și acum este prigonit pentru dreptate. O condamnare a colonelului Zărnescu înseamnă o condamnare a României. Către toți cei care s-au implicat până acum în această cauză, acum este momentul să vă mobilizați cunoscuții.

22 comments

 1. caroline gunderodec 13 septembrie 2021 la 5:05 pm – Raspunde
  Comentariul asteapta aprobarea.

  “INJUSTITIA ESTE O STARE DE VIOLENTA SI DE DEZORDINE “

  “De 70 de ani , pacea din Orientul-Mijlociu este de nestabilit.
  Acest fapt nu este deloc surprinzator. Lanza del Vasto {filozof pacifist, discipolul lui Gandhi} avertiza:
  “ in situatia de nedreptate, pacea este imposibila, deoarece injustitia este o stare de violenta si de dezordine care nu poate , care nu trebuie sa fie perpetuata. Nedreptatea este impusa prin violenta, este conservata prin violenta, si provoaca violenta provenita din revolta “{15}

  15.Citat din: Lanza del Vasto, Pages d’Enseignement
  (éd. du Rocher, 1993), p. 31.

  Originalul citatului:
  Depuis 70 ans, la paix au Moyen-Orient est
  introuvable. Il n’y a là rien d’étonnant. Lanza
  del Vasto prévenait : « dans l’injustice la paix
  est impossible, car l’injustice est un état de
  violence et de désordre qui ne peut, qui ne doit
  pas se maintenir. Elle s’impose par la violence,
  se conserve par la violence et provoque la violence
  de la révolte. » (15)
  15. Voyez Lanza del Vasto, Pages d’Enseignement
  (éd. du Rocher, 1993), p. 31.

  Aparatul juridic si legislativ care il condamna pe Domnul Colonel Vasile Zarnescu prin acest

  PROCES RELIGIOS –

  ELIMINANDU-I MARTORII SI PROBELE/DOVEZILE STIINTIFICE ISTORICE ALE ASERTIUNILOR SALE , DECI BLOCANDU-I DREPTUL LA AUTOAPARARE JURIDICA, demonstreaza activismul unui proces religios – un fapt ce comite un act de VIOLENTA JURIDICA SI FIZICA in caz ca-l condamna pe nedrept la INCHISOARE LA O VARSTA INAINTATA , (posibila pedeapsa fatala daca este impusa in inchisorile mafiote din Romania, bine cunoscute prin monstruozitatile intretinute in cadrul lor, de catre aparatura de control corupta si nefunctionala) pentru DELICTUL DE OPINIE TRECUT LA PENAL PRIN LEGI LIBERTICIDE SI ILEGALE CACI SUPRIMA DREPTURILE UMANE UNIVERSALE SI DE BAZA, INTR-O SOCIETATE NORMALA, INDEPENDENT DE SIMPATII SAU ANTIPATII FATA DE O ETNIE SAU ALTA – el nu a instigat nicidecum la violenta, el doar a citat opinii diferite de doxa oficiala despre ‘holocaust’.

  In schimb ACEASTA CONDAMNARE constituie , prin nedreptatea juridica ce o comite, UN ACT DE VIOLENTA JURIDICA ! SI POSIBIL FIZICA.

 2. Ii indemn si eu pe toti cititorii mei, pe toti cei care mi-au multumit prin scrisori si mesaje pentru munca depusa in tot acesti ani in sprijinul cauzei nationale, sa traduca aceste sentimente si urari in act de prezenta cu banere alaturi de Vasile I. Zarnescu.

 3. Noi (ND Bucuresti) deja ne-am mobilizat. O sa fim prezenti, cu un banner, steaguri si o sa si filmam, atata cat vom putea (nu cred ca in sala de judecata avem voie, in fata tribunalului insa cu siguranta). Am vorbit personal cu domnul Zarnescu si incurajeaza orice actiune de sustinere in aceasta zi cruciala as indrazni sa spun pentru destinul românesc.
  Speram sa vina si camarazi de la Comunitatea Identitara filiala Bucuresti.
  De asemenea, indemn toti cititorii Incorect Politic sa ia legatura cu camaradul Codrin Goia (contact Comunitatea Identitara sau site-ul Noua Dreapta). Inca nu am reusit sa strangem o suma cat ne-am dorit (ceva-ceva s-au strans in cont), in acel cont deschis de CI pentru plata avocatilor care apara români târâți în procese de acest gen (este si cazul avocatilor domnului Vasile Zarnescu).
  Doamne-ajuta!

 4. Domnule colonel Zărnescu
  -CUM DE VA PERMITETI?

 5. PREZENT!

 6. fara SEDINTA PUBLICA SOLEMNA
  nu au dreptul sa judece,
  nu au macar dreptul sa dea pronuntari,
  fara SEDINTA PUBLICA SOLEMNA judecatorii investiti nu sunt decat niste otrepe!

 7. ca un exemplu:
  -pe ultimile decizii ale CCR
  NU MAI SCRIE CA AU FOST PRONUNTATE IN
  SEDINTA PUBLICA,
  macar cei 9 au intzeles ceva…..
  si la CCR judecata trebuie sa fie
  PUBLICA SI SOLEMNA;
  sedintele din Parlament trebuie sa fie PUBLICE
  CCR a clipit:
  -asta este dreptul dumneavoastra!

 8. ultima data au fost 300’000 de sustinatori, 1’300’000 de sustinatori
  dar s-a ales praful si de sustzinut si de sustinatori,
  s-au imprastiat,
  vezi vizita unui rege tradator in piatza universitatzii.

 9. APEL DE ULTIMA ORA DE LA DOMNUL ZARNESCU: Suntem rugati sa nu venim maine (joi, 16 septembrie) la tribunal, asa ne roaga avocatii dansului, pentru ca maine doresc sa obtina o amanare pe baza de procedura si (ei) sunt aproape siguri ca o vor obtine. Ne roaga sa pastram actiunea pentru judecata finala.

  • Pesemne că avocații domnului Zărnescu chiar sunt avocați, joacă la două capete. Sunt plătiți și de CI și de jidani. Cu ce îi încurca prezența susținătorilor lui Vasile Zărnescu pe treptele clădirii Curții de Apel? Sunteți orbi. Jidanilor le este frică doar de mediatizare. Liniștea le convine de minune. Astăzi am fost pe trepte împreună cu alți 4 susținători. Nu m-am uitat la „apelul de ultimă oră” de la ora 11:19PM. M-am culcat ieri la 10PM, ca să mă scol la 5AM, să fac duș, să mănânc ceva, să fac căcuță, să scot la imprimantă pe o coală A4 textul „Nu vă temeţi! Căci nimic nu este acoperit care să nu iasă la iveală şi nimic ascuns care să nu ajungă cunoscut! Matei, 10, 26” și să purced la cei 170km, până la Bucale, la Curtea de Apel. La ora 10AM eram pe trepte. Am găsit 3 protestatari de profesie și ni s-a alăturat și Adrian care aflase de acțiune de pe saitul profesorului Ion Coja. Ne-a vizitat și jandarmul instituției să ne întrebe de autorizația de protest. I-am răspuns mirat că nu protestez și sunt susținător înfocat al guvernului și mai cu seamă a lui Cuțu și l-am rugat să citească ce era scris cu font 62 pe coala ce o aveam expusă. A zâmbit și ne-a lăsat în pace.
   Așadar, să vă păstrați sănătoși până pe 14 octombrie când avocații o să vă sfătuiască să nu întreprindeți nimic că doar așa sunt șanse ca Vasile Zărnescu să câștige apelul. Și când o să piardă, avocații or să spună că au făcut tot ce se putea. Și jidanii vor jubila. L-au îngenunchiat și pe Vasile Zărnescu în liniște.

   • Analiză pertinentă, asta am gândit și eu văzând mesajul cu “nu veniți”… Eu cred că a fost un foc de încercare, să vadă câți oameni se strâng în sprijinul d-lui Zărnescu. Dacă înțeleg bine, ați fost câțiva (4-5). Dacă data viitoare se strâng 3 oameni e bine… A fost un tir de încercare care a arătat, din nou, discrepanța dintre mediul online și realitatea terenului.

 10. Azi la Tribunal avocații domnului Zărnescu au obținut o amânare până pe 14 octombrie.

 11. Eu am fost si au mai fost câțiva oameni, dar Dl Zărnescu nu s-a prezentat din păcate. Și nici nu ne-a anunțat pe vreo cale că nu vine.

 12. @Pixelu Albastru
  fara SEDINTA PUBLICA SOLEMNA
  nu au dreptul sa judece.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *