Home / Chestiunea Jidănească / Felicitări Larry Silverstein, omul care a făcut miliarde după atentatele de la 11 septembrie

Felicitări Larry Silverstein, omul care a făcut miliarde după atentatele de la 11 septembrie

Sterian David Bruckman Shekelsteinberg
InCorect Politic
Septembrie 13, 2021

Felicitări Larry Silverstein

O aniversare cu felicitări pentru bunul meu prieten,

Larry Silverstein

(Lucky Larry, cum îi spun apropiații, Larry Norocosu’)

Care are vârsta de 90 de ani și pe care îl consider mentorul meu în afaceri.

 

Dragi conaționali față de care nu am niciun interes ascuns,

Momentul de la 11 septembrie este, pentru majoritatea oamenilor, un moment tragic si dureros. Aniversarea de 20 de ani este mai degrabă o comemorare…însă nu pentru toți! Prietenul meu a avut mult de câștigat de pe urma acestui atentat terorist, iar astăzi îi onorez priceperea la afaceri printr-un scurt text în care vă explic geniul lui Larry:

20 de ani de la marea încasare a lui Larry

Larry a avut mereu o minte ageră la biznis, afaceri, lucruri profitabile, pragmatice, materiale. Așa că intuiția lui excepțională l-a determinat să ia în arendă turnurile gemene cu doar șase săptămâni înainte de evenimentele tragice de la 11 septembrie.  Acesta, cu clarviziunea unui profet, a asigurat turnurile împotriva atentatelor teroriste. Asigurarea s-a făcut pe 3.2 miliarde de dolari. Priceperea mercurială a lui Larry l-a determinat ca după atentate să pretindă 7 miliarde de dolari ca despăgubiri, argumentând faptul că atacurile erau separate pentru fiecare turn și deci trebuie să primească compensare dublă. În final a reușit să obțină 4.5 miliarde de dolari despăgubiri pentru turnurile gemene plus câteva milioane în alte încasări de asigurare.

Țin minte cum în timpul unei promenade pe străzile murdare ale Brooklyn-ului îmi povestea despre acele zile. A descris rutina de după achiziționarea turnurilor. Mergea pe balcon cu nevasta sa în fiecare dimineață și-și savurau micul dejun privind întinderea vastă de beton și metal. Printr-un noroc similar cu cel din poveștile holocaustice, Larry nu s-a aflat în clădire la momentul atacului pentru că avea o programare la dentist. Nici familia lui nu s-a aflat în clădire.

Astfel, după voia lui Iehova, când mulți goyim și-au pierdut viețile, tovarășul meu s-a împlinit, familia lui a prosperat.

Larry nu mai trebuie să muncească nicio zi din viața sa, nici el, nici copiii lui, nici nepoții lui și probabil că nici strănepoții lui dacă până atunci nu vor fi deportați.  Acum este mândrul proprietar al noului complex World Trade Center. S-a rezolvat pe viață după 11 septembrie, a făcut cinste poporului iudeu și ne-a reprezentat cu succes în lumea afacerilor. Acesta este geniul lui Larry. Felicitări, Larry! Ai meritat acele miliarde din plin, păcat că n-au fost șase!  

Câteva date despre Larry Silverstein

A fost un suporter înfocat al statului Israel și mereu dedicat cauzei jidănești. A fost președinte al asociației United Jewish Appeal U.J.A. și încă ocupă un scaun, la vârsta de 90 de ani, în consiliul de administrație al asociației Jewish Women’s Foundation. De asemenea ocupă o funcție în comitetul executiv al Real Estate Executive Division din cadrul UJA, care, conform site-ului lor, este cea mai de succes asociație de caritate din istoria Statelor Unite din ultimii 60 de ani și care a adunat suma de 1 miliard de dolari pentru statul Israel.

Mai ocupă un loc în consiliul Museum of Jewish Heritage, unde este pe lista celor care au contribuit cu mai mult de 500.000 de dolari. De asemenea a contribuit cu generozitate sprijining Jewish Children’s Museum prin firma sa Silverstein Properties, fiind totodată un suporter și benefactor al Tzivos Hashem, o organizație pentru copilașii evrei.

Spirit erudit, el este membru în consiliul New York University. Om de încredere și stâlp al societății, Larry mai ocupă funcția de trezorier și mandatar al National Jewish Medical and Research Center. Mai ocupă o funcție de senior în Anti-Defamation League (ADL), organizație care a efectuat operațiuni de spionaj în Statele Unire, pentru guvernul din Israel și care continuă să lucrze neobosiți la reducerea la tăcere a oricărui discurs antisemit. ADL a apărut în urma linșării unui evreu nevinovat, martirul Leo Frank, acuzat pe nedrept că a violat și uciș o fetiță de goyim.

Sunt convins că tot ceea ce m-a învățat mă va ajuta să îmbogățesc România cu același spirit umanist, cosmopolit, capitalist care îl caracterizează atât de bine pe Larry Silvestein.

Silverstein activează și în Israel, unde are investiții serioase, iar în 1992 a co-fondat Israel Export Development Company. Acestea sunt doar câteva date biografice și nici pe departe nu însumează întreaga lui activitate.

În încheiere la mulți ani Larry și felicitări din nou pentru încasarea fabuloasă de la 11 septembrie!

 

5 comments

 1. Maica Pelaghia Ciobotea

  În contextul pseudo-pandemiei actuale,aniversarea celor 20 de ani de la atentatele teroriste din 11 septembrie 2001 este o ex- celentă ocazie de a sublinia singurul lucru care contează: ADEVĂRATUL TERORISM AL ZILELOR NOASTRE ESTE TERORISMUL DE STAT, ÎN FRUNTE CU TERORISMUL MARILOR PUTERI: STATELE UNITE, ANGLIA, FRANȚA, RUSIA, CHINA, CANADA, AUSTRALIA ȘI CAM TOATE CELELALTE PRETINSE DEMOCRAȚII. NU IRANUL SAU COREEA DE NORD SUNT STATE TERORISTE, CI MAI DEGRABĂ NOI ÎNȘINE, DE EXEMPLU, ROMÂNIA TĂIATĂ ÎMPREJUR DE HAHAMUL FFTUL ÎN MĂ-SA ȘI MARELE LUI SANHEDRIN DE OBELISCARI AVRAAMICI. TERORISMUL MARILOR PUTERI ACTUALE VIZEAZĂ ÎN PRINCIPIU LUMEA ÎNTREAGĂ DAR ȘI POPORUL SAU POPOARELE DIN INTERIORUL PROPRIILOR FRONTIERE. GUVERNUL MAFIOT AMERICAN ESTE ADEVĂRATUL AUTOR AL ATENTATELOR TERORISTE DIN 11 SEPTEMBRIE 2001, IAR CEI CE N-AU ÎNȚELES ÎNCĂ ACEST LUCRU TREBUIE SĂ-ȘI CAUTE DE URGENȚĂ UN CREIER DE SCHIMB. UNUL NETĂIAT ÎMPREJUR! În urmă cu câțiva ani, pe situl nostru se putea citi, gratuit, TERORISMUL MADE IN USA, lucrarea ziaristului Webster Tarpley. Sunt convinsă că, după exemplul celorlalte milioane și chiar miliarde de pandemuieziți actuali (a nu se confunda cu iezuiții) , majoritatea Incorecților politici sunt la fel de ignoranți, bicisnici și leneși ca restul sclavetului hahamic contemporan. Ultimii neîmpliniți, adică cei mai politruci dintre falșii preoți ai idolatriei democrato-pandemuice actuale, sunt cei ce cred că Talibanii ar fi teroriști, autori, între altele ai faimoaslor atentate din 11 septembrie 2001. De fapt, aceste atentate au fost opera mai multor servicii secrete, între care CIA, FBI, FSB, NASA, MOSSAD, MI6 și probabil altele. Talibanii sunt patrioții Afganistanului și eroii zilelor negre pe care le trăim, ei sunt cei ce au reușit să învingă Terorismul american de Stat cât și terorismul bolșevic sovietic. Mă mir că nimeni dintre noi nu a amintit excelenta lucrare a lui Webster TARPLEY. Oare toți Incorecții politici sunt dintre cei ce varsă Ave Maria și Tatăl Nostru pe toate cele șapte orificii naturale cu care ne-a dăruit Creatorul? Asta ar explica impotența lor spirituală, dacă nu și celelalte multicele neîmpliniri. Să sperăm că nu. Ar fi păcat și pentru creaturi și pentru Creator.

  • Ai mare dreptate, Maica Pelaghia! Cred ca asa ne paste si pe noi in viitorul apropiat! Ceea ce doresc pana atunci, sa va platind cu varf si indesat tradatorii de neam si tara! Nu trebuie iertat nici unul! Asa cum face Mossadul, asa trebuie sa facem si noi!

 2. Am o cunostinta, lucra in wtc, li s a spus in ziua aia sa nu vina la munca.

  • Subscriu la cele spuse de Ilie!

   P.S Cititi va rog cartile scriitorului si publicistului EUGEN DELCEA!(vezi Editura Obiectiv, Craiova!)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *