Home / Chestiunea Jidănească / Un cuplu regal jidănesc pe tronul Angliei?

Un cuplu regal jidănesc pe tronul Angliei?

Incorect Politic
Mai 2, 2020

Via IonCoja:

Un cuplu regal evreiesc pe tronul Angliei? Este mai mult decât posibil?

„Exista vreo sansă ca doi evrei să conducă de la Palatul Buckingham şi să descoperi că ei sunt regele şi regina Angliei? Īndepărtată ai spune. Unele fapte curioase, aflate în curs de dezvoltare, sugerează însă că s-ar putea întâmpla.

Cand Nunta Regala care-i unea pe Kate Middleton şi Prinţul William a fost anunţată, detectivii de genealogii s-au pus pe muncit. Pentru început, noutăţile indicau că mama tinerei Kate, Carole Goldsmith (numele de fată), era de origine evreiască. Dacă Carole Goldsmith era evreică, atunci, în conformitate cu legea evreiasca, fiica sa Kate Middleton va fi considerata evreica – şi ar putea deveni prima regina evreică (Consort) din Anglia. Dar vai, anchetatorii care încă mai inclinau să creadă că a existat o moştenire evreiască in neamul lui Kate au constatat că ultimele cinci generaţii din familia ei s-au căsătorit în biserici . Desigur, că asta nu exclude faptul că unii ar fi fost în secret evrei, lucru care a fost valabil şi în timpul Inchiziţiei pentru mulţi evrei. Alte surse suspectează încă descendența evreiască a Kate. Şi, conform spuselor unui Rabin ortodox sefard din Israel, ambii părinţi ai mamei lui Kate erau evrei. Deci, întrebarea daca Kate esta sau nu evreica ramane deschisă în continuare.

Dar stai, că intriga se ingroasă. Ar putea Printesa Diana, mama lui William, sa fi fost evreică? O sursă susţine că mama Printesei Diana, Frances Shand Kydd, a fost evreică – născută Ruth Frances Burke Roche, o Rothschild.

Dacă, de fapt, este suficient ca Printesa Diana să fie certificată evreică, atunci acest lucru este valabil şi pentru fiul ei, William, viitorul Rege al Angliei. O altă anchetă despre origini detaliază o puternică conexiune davidică pentru Frances şi descendenţii ei .

Alte mici intrigante „probe” şi speculaţii au fost descrise în cotidianul londonez Daily Mail, care citează surse ce susţin că Diana a fost concepută în timpul aventurii mamei sale cu evreul magnat bancher Sir James Goldsmith (iniţial Goldschmidt şi nici o legătură aparentă cu Carole Goldsmith) . Raportul spune că Frances se înstrăinase de soţul ei, Earl Spencer (Vicontele Althorp), si a avut o aventură cu Sir James Goldsmith tocmai în momentul în care Diana a fost concepută. Consolidand cazul, un raport indică asemănările izbitoare dintre Printesa Diana şi ceilalți trei copii ai lui Sir James Goldsmith: Zak, Ben si Jemima Goldsmith .

Dacă aceste vesti sunt adevărate, atunci Diana ar fi in intregime evreică, cu o mamă evreică (Frances Ruth Burke Roche aka Rothschild) şi un tată evreu (Sir James Goldsmith). La rândul său William, viitorul rege al Angliei, ar avea adânci rădăcini evreieşti.”

*********

Nota redacției IonCoja: Păcat că Diana nu a fost lăsată în viață să nască copilul conceput cu arabul egiptean. S-ar fi făcut pacea între evrei și arabi!

3 comments

 1. Israeli Historian Discovers ‘6 Million’ Holocaust Figure Was Invented at Zionist Conference In 1944

  https://www.unz.com/estriker/israeli-historian-discovers-6-million-holocaust-figure-was-invented-at-zionist-conference-in-1944/

  • Domnul Vasile Zarnescu a demonstrat ca inca din 1869 exista referinta de sase milioane in New York Times. Daca dati pe google “Six million new york times”, la imagini vedeti facsimile din ziar lipite laolalta cu data deasupra.

 2. Ca și în alte chestiuni, probleme și împrejurări, profesorul Coja, om foarte cult, este victima unui la fel de pronunțat handicap incult, dizabilitate specific universitară, agravată de caracteristici temperamentale și de altă natură, ce îi interzic intrarea deplină în domeniul ocult, în care pătrunde ca un elefant în porțelănărie. Totuși domeniul ocult îl fascinează pe profesorul Coja, condamnat, din păcate să rămână și, probabil să dea colțul descult. Totul depinde de el.
  Domnule Coja, ce înseamnă să fi Evreu, membru al unui popor legendar, care a dispărut înaintea patriarhului Avraam, ce a trăit cu cinci sau șase secole înaintea lui Moise? Așa stând lucrurile, și așa stau, cam tot ce spune cineva despre Evrei nu poate depăși statutul de simplă bazaconie. Poporul evreu, dacă într-adevăr a existat, a dispărut de cel puțin 3000 de ani. În afara speculațiilor diverșilor EPIGONI, printre care vă înscrieți de o viață, nimeni nu știe nimic precis despre Evrei, nici măcar în materie de limbă ebraică, aceasta putând foarte bine să fie un fel de esperanto al Antichității celei mai îndepărtate.
  Adevărata poveste sau Istorie a Israelo-Iudeilor și a celorlalte zece triburi (pierdute?!) începe cu Avraam, probabil cu vreo 18-20 de secole înaintea erei noastre. De fapt și de drept, să mă iertați, nu chiar cu Avraam ci cu sfântul lui Penis, pe care Dumnezeu i-a poruncit să și-l rotunjească, să și-l taie împrejur. Din sfânta lui Pulă, din modul cum a știut să o taie împrejur, au ieșit popoare și popoare, idei, idolatrii, erezii, poate chiar religii, ceea ce nu este foarte sigur, întrucât faimoasele monoteisme cunoscute i-au îndepărtat pe oameni de Dumnezeu, în loc să îi lege, să îi apropie de acesta. Operația de tăiere împrejur a penisului avraamic s-a prelungit și perpetuat din generație în generație, ajungându-se chiar la tăierea cerebrală împrejur. Oricât ați fi Domnia Voastră de universitar, adică politruc îndoctrinat, mai mult sau mai puțin aerian (nu vreau să spun inconștient) vă dați seama probabil că operația sângeroasă pe pulă, care este suptă la un moment dat, de către cel de al treilea mohel, nu se poate confunda cu operația nesângeroasă, elegantă, dar nu mai puțin cataclismică, se pare, a tăierii cerebrale împrejur. Evident, tăierea cerebrală împrejur nu se face cu bisturiul, nici măcar cu laserul. Acum, în epoca antenelor G5 și chiar G6, vă pot spune că tăierea cerebrală împrejur presupune un antene și moheli G7, cu care vor face cunoștință copiii sau nepoții noștri.
  Poate nu știți, dar v-o spun eu și o puteți verifica. Peste trei sferturi din noii născuți în maternitățile englezești, sunt tăiați împrejur (la penis, să fie clar) înainte de a părăsi maternitatea. Evident, nu este vorba chiar de tăierea rituală israelo-iudaică-jidovească împrejur, din care cauză, din respectivii tăiați împrejur nu pot ieși Jidani adevărați ci doar niște copii cam palide, adică Jidani sintetici, cum sunt atâția prin guvernele și parlamentele lumii, peste tot unde este ceva de învârtit, șmecherit, furat.
  Pe de altă parte însă, familia regală britanică este jidănită de cel puțin două secole. Copiii reginei Victoria, nepoții acesteia, mai toată aristocrația anglicano-negustorească, nu shakesperiană, practică tăierea împrejur de peste un secol și jumătate. Evident, este vorba de una adevărată, avraamică, o tăiere împrejur, prin care se obțin Jidani veritabili, nu sintetici. Sămânța părinților este secundară. Te poți naște din orice, în mijlocul oricărui popor, poți îmbrățișa orice credință sau idolatrie, dacă ești tăiat împrejur, între a opta și a treizecea zi de viață, nu mai ești ceea ce ar fi trebuit să fii, ci altceva, adică, în zilele noastre, după exemplul Khazarilor, un Jidan. Așadar, cerebrală sau peniană, tăierea împrejur este o deviere, o deturnarea a omului, nu chiar de pe țeava tatălui, dar aproape!

  Ați studiat vreodată destinul dinastiilor, al aristocrației faraonice, din vechiul Egipt? Vechii Egipteni, mai exact aristocrația acestora, și-a păstrat vitalitatea vreme de mii de ani, în vreme ce monarhiile și aristocrațiile creștine au degenerat în câteva generații. Problema tăierii împrejur, cerebrale sau peniene, nu poate fi înțeleasă din perspectiva universitară idioată, a culților, desculților, inculților, ignoranților și politrucilor globalismului actual.
  După informațiile mele, care sunt ceva mai serioase, verificate și verificabile, prințesa Diana nu a fost tăiată împrejur (da, se practică și tăierea împrejur a femeilor, chiar infibularea!), nici copiii ei, acesta fiind principalul și singurul motiv ocult al asasinării ei de către serviciile secrete englezești (vorba vine englezești, dar asta-i altă problemă).
  Pe plan strict științific, adică endocrino-medicalo constatabil, verificabil, statistificabil, dacă vreți, tăierea împrejur de ziua a opta are efecte diferite de aceea din ziua a cincea (practicată de vechii Egipteni), în urma căreia, de exemplu, fratele se putea căsătorii cu propria sa soră, fără să intervină fenomenul degenerării constatabil astăzi chiar în cazul căsătoriilor între veri și verișoare. Căutați pe internet informații despre medicul-savant francez Jean GAUTIER, celebru endocrinolog din Bordeaux. De asemenea, căutați informații despre medicul endocrinolog Roger Dommergue Polaco de Menasce, mort la Chateauroux în urmă cu șapte sau opt ani. Se știe: cine caută bine găsește mai mult decât caută, principiu ocult și răsplată dumnezeiască de care vorbește IPS ALBU, în Manualul său de Ocultism, pentru bunii creștini. Tot Înțeleptul Albu (al Kogaionului, nu al Sionului), atrage atenția asupra pericolului căutării și mai ales al găsirii ADEVĂRULUI. Veți fi oare capabil să purtați adevărul pe umeri, cum și-a purtat Isus crucea? Veți fi capabil să duceți adevărul mai departe, să plătiți prețul? Ori vreți să vă mântuiți gratis, precum colivarii, prin cerșetorie? Pe lumea asta totul se plătește, dragă Domnule profesor și regretat prieten. Nu cu bani se plătește, cum cred Jidovii proști (sunt și dăștia, slavă Domnului) și Jidoviții. Adevărul se plătește cu sânge, cu viața noastră, care ne este chiar calea către Adevăr. O spune până și Evanghelia lui Ioan, câtă a scăpat din chingile și arcanele politrucilor creștini. Citiți însă, dragă tovarășe profesor, și Evangheliile apocrife. Ați auzit probabil, există în jur de o sută de astfel de Evanghelii. Cu timpul vor fi descoperite și altele. Nu de către Tanti Biserica, ce nu doarme chiar ca boul pe coadă, doar dormitează și rumegă de două mii de ani! Dormitează, rumegă, mai mult colivă, dar somnul rațiunii naște, se știe, ba cruciade, ba erezii, ba arderi pe rug, pentru salvarea sufletelor păcătoșilor. Exact asta ar trebui, probabil, și pentru dinastia de care vorbeați. Că nu se mai practică toporul, ca pe căpățâna lui Carol I Stuart!
  Cu salutări dumnezeiești, adică de pe baricadele adevărului (nu ale superstițiilor universitaro-idolatrice),
  GETICUS din Sarmisegetuza

Leave a Reply

Your email address will not be published.