Home / Educativ / Geniul lui Antoine Bechamp și Deturnarea Medicinei Moderne

Geniul lui Antoine Bechamp și Deturnarea Medicinei Moderne

Gabian Rahmanian
Incorect Politic
Mai 2, 2020

Român sau Francez, Antoine BECHAMP a fost un mare savant, doctor în trei domenii înrudite: Medicină, Farmacie, Chimie. El a predat în câteva facultăți de Medicină din Franța (Montpellier, Paris, Strasbourg, Lille), a înființat și condus laboratoare de biologie în toate aceste facultăți. Faimoasele lui experiențe științifice au început în deceniul cinci al secolului al XIX-lea și au continuat până în anul morții.

Savanții și geniile de talia lui depășesc limitele naționalismului îngust, ce nu funcționează nici măcar în fotbal (fotbaliștii-gladiatori sunt vânduți ca niște paiațe africane), tenismeni și campioni în diverse domenii sportive sunt triste imagini-epave, morale, ale lumii muribunde actuale, ce ambiționează să își sape singură groapa finală. Omul desăvârșit, geniul, cum spunem noi, depășește limitele naționale și chiar pe cele ale rasei. Lucrul este normal și de înțeles. Omul nu se poate apropia de Dumnezeu decât prin cunoaștere, prin știință, nu prin ignoranță, bigotism, obscurantism, cruciade, arderi pe rug, etc. Drumul cunoașterii este chiar calea către ADEVĂR, acesta fiind ocult, dumnezeiesc, neputând fi suportat de mediocrități și lichele. Pentru mediocritatea și prostia lor, aceștia trebuie să mulțumească lui Dumnezeu. Altfel nu ar putea trăii.

Calea către Dumnezeu este însăși viața, o viață întru căutarea adevărului, în slujba și întru cât mai larga difuzare a acestuia. În 1889, după câteva zeci de ani de cercetare științifică, după sute și mii de experiențe personale sau ale colaboratorilor lui, după o răsunătoare dispută cu reprezentanții șarlatanismului medical al vremii și ceea ce va deveni conspirația anti-științifică ce a condus la pseudo-medicina oficială (și criminală sau neagră) actuală, BECHAMP a publicat Les Microzymas… Traducerea completă a titlului acestei lucrări este: MICROZYIMELE ÎN RAPORTURILE LOR CU ETEROGENEZA, HISTOGENEZA, FIZIOLOGIA ȘI PATOLOGIA. Subtitlu: EXAMINAREA PANSPERMIEI ATMOSFERICE, CONTINUĂ SAU DISCONTINUĂ, MORBIDĂ SAU SĂNĂTOASĂ (LILLE, 1889, 1005 pagini).

Panspermia asta atmosferică privește și pe tovarășul COVID-19, un intrus creat de actuala conspirație farmaceutico-medicală și financiară, ceea ce explică complotul vaccinal mondial CONTRA OMENIRII, care datează din zilele lui Bechamp și Pasteur. Bineînțeles, medicii din actuala cruciadă militaro-medicală anti-covid n-au auzit de microzime nici de Bechamp, întregul învățământ oficial european, mai ales postbelic, fiind grav afectat de conspirația escrocilor, a mediocrităților, financiaro-farmaciștilor, ignoranților pretențioși, politicienilor trădători, etc. Studenții mediciniști se pot interesa la bibliotecile facultăților lor. Să îl caute pe Bechamp. Vor vedea că nu există, deși, probabil, acum peste o sută de ani, a existat. De ce? Mister? Niciun mister. La fiecare generație, dacă nu la a doua, noi ne dăm singuri foc la valiză. Apoi dăm vina pe Unguri, pe Ruși, pe Jidani, Țigani sau pe alții. Răul, ca și binele, pleacă din interiorul nostru, din noi înșine, lucru dovedit și de microzimele lui Bechamp.

Este evident că BECHAMP a fost Francez, deși a petrecut mulți din anii copilăriei și tinereții lui la București, unde a terminat liceul. El nu a fost nici primul nici ultimul Francez adevărat care a trăit printre bunicii și străbunicii noștri, apreciindu-ne calitățile și modul de viață. Un alt caz foarte interesant și necunoscut, azi, este cel al Francezului Frederic Dame, contemporan cu Bechamp, autor al unor importante lucrări de istorie, meșteșugărie și ocupații tradiționale românești, dicționare ilustrate, care ar fi extrem de apreciate și astăzi.

Bineînțeles, lucrările capitale, ale lui Bechamp, probabil și cele ale lui Dame, nu se găsesc în bibliotecile publice care, mai ales la noi, sunt incendiate sau distruse pe diverse căi, mai ales prin cenzură, după metoda teroristo-franceză de astăzi. Ultima mare bibliotecă incendiată în Franța, a avut loc în luna aprilie 1999. Atunci, milionele de cărți al bibliotecii universitare LYON II, au ars într-o noapte, ca la București și în întreaga Românie, pe timpul loviturii de Stat din decembrie 1989. Subliniez: în întreaga Românie s-au ars cărți atunci, cu complicitatea bovină a multora dintre noi, de exemplu a tuturor profesorilor din absolut toate școlile. Da! Atunci, toți profesorii, din toate școlile, au știut, au închis ochii. Dacă n-au știut a fost pentru că nu au vrut să știe! Marile lovituri contra omului, a omenirii, se fac pe fond de frică. Acum este la modă frica de ordonanțele militare uneori anti-Covid, alte ori în favoarea Covidului. Vom trăi și vom vedea.

Momentul științific Bechamp este foarte important în ISTORIA MEDICINEI prin aceea că atunci a apărut escrocheria științifico-medicală pe față, care acum, în zilele noastre, a condus la otrăvirea subtilă a milioane, chiar miliarde de oameni, care nu sunt și nu pot fi niciodată sănătoși. Banditismul dictatorial și politic actual are nevoie de sclavi suferinzi, ce pot sau vor putea fi exterminați de îndată ce devin inutili sau jenanți, dintr-un motiv sau altul. Ultimul episod al acestei escrocherii este probabil acela al NANOBOȚILOR, al Nanoroboților, care vom deveni probabil cu toții, mai ales dacă ne lăsăm păcăliți de actuala PANEDEMIE A FRICII COVID-19 și de vaccinarea obligatorie ce va veni cât de curând.

Microzimele lui Bechamp sunt în curs de traducere. Cei interesați se pot adresa Redacției Internaționale Incorect politic.

Gabian RAHMANIAN

6 comments

 1. “Drumul cunoașterii este chiar calea către ADEVĂR, acesta fiind ocult, dumnezeiesc, neputând fi suportat de mediocrități și lichele.”
  Nu este ocult.
  =========
  OCULT
  In engleza”
  “The term occult sciences was used in the 16th century to refer to astrology, alchemy, and natural magic.”
  In romaneste:
  1. din Saineanu care zice corect, la fel, ca provine din
  “științe oculte, pretinse științe cari rămâneau ascunse mulțimii, ca astrologia, magia, alhimia.”
  sursa: Șăineanu, ed. VI (1929)
  2. din bolsevici = corupatori de intelesuri:
  “… Ascuns, tainic, misterios. ”
  Si la, ei (si la cine ii asculta!), e ceva neutru, … provine din nevinovatele…:
  “Științe oculte = doctrine și practici secrete care au ca obiect fenomene tainice, inaccesibile cunoașterii obișnuite.” sursa: DEX ’98 (1998) si DEX ’09 (2009) si…
  Adica, nu au nimic rau, dracesc… sint chiar tainice, … in alta parte… chiar misterioase, nicidecum si niciodata nu sint demonice… la ei si asa trebuie sa invete si sa creada romanl “nou”.

  • Occultus în latină înseamnă ascuns. Nu înseamnă “ce mișto, ceva magic și incitant, cum e alchimia”. În ce privește astrologia, alchimia, ghicitul în cărți, magia, horoscopul, tarotul, spiritismul, nici catolicii nici ortodocșii nu sunt de acord cu ele. Așa că ești liber să “cauți”, dar ești pe cont propriu Întreabă un preot ortodox și vezi ce spune, nu trebuie să mă crezi pe cuvânt.

 2. Cât despre pseudo-știința pe care o publicați aici. Eu înțeleg că probabil intenția e să combateți escrocheria cu coronavirusul, dar ați dat-o în absurdități. Pasteur e cel care a inventat vaccinul antirabic. Și pasteurizarea laptelului. Rabia (tuirbarea) e provocată de un virus. Sau o să spuneți că “turbarea” vine din interiorul corpului uman și nu de la mușcătura unui câine infectat? Să înțeleg că dacă v-ar mușca un câine turbat nu v-ați face antirabic? După logica lui Bechamp, turbarea nu există. Nu înseamnă că m-aș “vaccina” pentru “coronavirus”, dar virușii si microorganismele există. Și să spui altceva e sminteală, sau rea-credință. Dar repet, faptul că există nu înseamnă că trebuie să ne lăsăm manipulați să ne “vaccinăm” pentru coronavirus. Cu articole de felul ăsta nu faceți decât să discreditați antivaxxerii.

  • Nu cred ca ar trebui sa-l discreditam pe Antoine Bechamp asa usor, fara sa fi citit exact cum sta treaba, ma gandesc ca teoria ca bolile vin din interior se poate mentine si in cazul unui factor extern, te musca cainele turbat, se intampla ceva in corpul tau, un dezechilibru care, chiar daca cauzat de forte externe, determina un proces intern de ‘bolificare’. Dar din nou, astea-s gandurile mele aruncate in aer, nu am citit destul incat sa stiu ce zic. Totusi nu cred ca ar trebui sa il aruncam la cos inainte de a-l studia.

 3. Comparați cele două teorii, punct cu punct:

  Teoria microbiană a lui Pasteur (Marea Dogmă) pe scurt:
  1. microbii dau boala;
  2. fiecare om sănătos este un om bolnav care nu știe asta. De aici dezvoltarea impresionantă a tehnicii medicale de explorare;
  3. a dus la totalitarismul medical (sau medicina cu pistolul la tâmplă) — vezi legea vaccinării forțate;
  4. război contra TUTUROR microbilor: distruge ca să vindeci;
  5. trăiește sub imperiul fricii.

  Teoria lui Bechamp (Bunul Simț) pe scurt:
  1. boala hrănește microbii;
  2. “Nu ştiţi, oare, că voi sunteţi templu al lui Dumnezeu şi că Duhul lui Dumnezeu locuieşte în voi? De va strica cineva templul lui Dumnezeu, îl va strica Dumnezeu pe el, pentru că sfânt este templul lui Dumnezeu, care sunteţi voi.” (I Corinteni 3:16-17);
  3. fiecare este stăpân pe (și responsabil pentru) starea lui de sănătate;
  4. la pace cu microzimele prietene, armonie și echilibru cu lumea micro-organismelor;
  5. prevenire (a priori), acțiune chibzuită (a posteriori).

  Hrana, apa și aerul contaminate sau poluate, radiațiile cu care suntem bombardați, vaccinurile, stresul slăbesc sistemul imunitar și-l lasă fără apărare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *