Home / Educativ / Comentarii tabu despre înșelăciunea medicinei oficiale

Comentarii tabu despre înșelăciunea medicinei oficiale

Vlad Voicu
Incorect Politic
Octombrie 9, 2022

Comentarii tabu despre înșelăciunea medicinei oficiale

Notă: Comentariile de mai jos nu îmi aparțin, le-am cules cu scopul de a le prezenta. Sunt conștient că vor fi incomode pentru unii chiar din tabăra noastră, însă consider că avem ce învăța din ele dacă putem să trecem peste disonanța cognitivă.

Comentarii lăsate și apoi eliminate de la câteva articole de pe ActiveNews 

Domnule Doctor Astărăstoaie, nu numai Campania da Vaccinare Covid-19 s-a bazat pe înșelătorie. Întreaga instituție a vaccinării este o înșelătorie medicală, lucru cunoscut de peste un secol!

Dumneavoastră înșivă, ca toți colegii de generație ai Domniei Voastre, ați învățat multe bazaconii, inexactități și minciuni gogonate, în Facultatea de Medicină. Toate facultățile de Medicină din pretinsa lume civilizată sunt în această tristă situație. Ca toate științele (naturii în general și omenești în special) Medicina oficială actuală a devenit o ideologie, un fel de idolatrie, împestrițată cu o mulțime de superstiții, pungășii, minciuni gogonate și chiar banditisme, inimaginabile în urmă cu câteva decenii, pe vremea regretatului, de acum, Nicolae Ceaușescu.

Mai întâi, pentru a nu ne lungii peste măsură, Medicina oficială actuală nu studiază viața ci moartea, în sensul că experimentează pe cadavre. Că vă place sau nu formula, dumneavoastră înșivă și toți conțopiștii medicali actuali (diverșii miniștri, sinistrul îngâmfat și incult Arafat, criminalele direcții sanitare județene, spitalele în care oameni sănătoși au fost sistematic ”intubați” și uciși, apoi, în saci de plastic, aruncați direct la groapă) sunteți vinovați nu numai de incompetență științifică și medicală, nu numai de frică, pentru a vă păstra poziția socială, ci, pe alocuri, de adevărate crime de genocid contra poporului român.

Că vă place sau nu, Corpul Medical actual nu este întru nimic mai bun decât activiștii comuniști, din anii optzeci, ai lui Ceaușescu. Aceia, cel puțin, erau patrioți, vorbeau românește, voiau binele poporului, chiar dacă uneori ieșea rău. Medicina actuală a devenit o ȘTIINȚĂ DIABOLICĂ A MORȚII, A UCIDERII OAMENILOR SĂNĂTOȘI. Este adevărat, așa stau lucrurile în toată pretinsa lume civilizată, care a devenit un BORDEL DEMENȚIAL, CONDUS DE INDIVIZI SELECȚIONAȚI PE CRITERII DE BANDITISM MAFIOT.

Viziunea filosofică actuală a Medicinei (pe care Domnia Voastră înșivă o reprezentați) este așa numita PANSPERMIE UNIVERSALĂ, ce datează din Antichitate și care a fost rezumată, cândva, de savantul, filosoful și poetul LUCRETIUS, în cunoscuta sa operă intitulată DE RERUM NATURA. De la Lucretius încoace s-au schimbat însă multe, mai ales începând cu secolul al XVII-lea. La jumătatea secolului al XIX-lea, Panspermia Universală a început să fie foarte serios pusă la îndoială, pe vremea când un fals savant, fără studii medicale, dar mare șarlatan și bandit francmason (numitul LOUIS PASTEUR) a reușit să transforme Medicina într-o intreprindere ucigașă, de îmbolnăvit oamenii în mod sistematic, pentru ca DOMNII DOCTORI IMAGINARI (CUM I-A NUMIT MOLIERE) SĂ AIBĂ CLIENTELA ASIGURATĂ ȘI CÂȘTIGUL GARANTAT.

Aveți o vârstă, dar sunteți mai tânăr decât mine, și toată viața ați fost supusul diverșilor bandiți care, la un moment dat, v-au pus în fruntea COLEGIULUI MEDICAL DIN ROMÂNIA. PENTRU MULȚI OAMENI ÎNTREGI LA CAP, ORICUM LE-AM NUMI, COLEGIILE MEDICALE SUNT ÎN CEL MAI BUN CAZ DE PRISOS. DE FAPT, ELE SUNT ORGANIZAȚII BANDITEȘTI, CARE OBLIGĂ MEDICII SĂ APLICE PROTOCOALELE ZISE MEDICALE, CARE DE CELE MAI MULTE ORI SUNT RELE, UNEORI DE-A DREPTUL CRIMINALE. POVESTEA CU INTUBAREA AUTOMATĂ A ORICĂRUI RĂPIT DE PE STRADĂ ȘI DUS CU FORȚA LA SPITAL, PENTRU A FI UCIS CU ACTE ÎN REGULĂ, AFACEREA BOTNIȚELOR, INCENDIEREA SPITALELOR, PENTRU A FURA MAI UȘOT, ACESTEA ACUZĂ TOȚI MEMBRII PERSONALULUI MEDICAL. MERITAȚI CU TOȚII SĂ FIȚI SCUIPAȚI, INSULTAȚI ȘI BĂTUȚI PE STRADĂ.

Acum, Domnia Voastră înșivă vorbiți de înșelătorie. Mai bine mai târziu, decât niciodată. Totuși, acest târziu vă acuză. Lașitatea voastră de falși medici, medici mizerabili sau de-a dreptul hoți, bandiți, ucigași a permis tot felul de abuzuri și crime polițailor, jandarmilor și altor călăi în uniformă sau fără: Prin aprilie 2020, o bătrână de 83 de ani, din județul Sălaj, a fost luată cu forța de acasă (De cine? De poliție, de jandarmerie, complicii voștri…) dusă parcă la Bistrița-Năsăud, în căsăpelnița numită ”Spital Județean”, unde a murit după trei zile…

Zeci, sute, poate mii sau zeci de mii de oameni au fost săltați (de pe stradă, de acasă, de oriunde) de complicii voștri, polițaii și jandarmii abrutizați și terorizați ei înșiși de către bocitoarele ucigașe deghizate în medici, de călăii deghizați în medici, care prosteau oamenii cu ajutorul televiziunii, cu argmente chipurile științifice, pe care, în sfârșit, le calificați de înșelătorie. Aș adăuga: înșelătorie criminală.

Din primele zile trebuia să vorbiți de înșelătoria medical-științifică, administrativ cetățenească, juridică, într-un cuvânt omenească. Sincer vorbind, ultimii trei sau patru miniștri ai Sănătății ar trebui să se scuipe în oglindă, unii medici și alți membri ai personalului medical ar trebui biciuiți la fund în fața spitalelor pe care le-au compromis.

Din punct de vedere științific, Medicina Domniei Voastre comportă multe zone de neștiință, de ignoranță crasă, deliberată, voită și urmărită de multe guverne, din multe țări, încă de pe vremea pungașului Louis Pasteur. Răsfoind cartea doctorului francez LOUIS DE BROUWER (VACCINAREA, EROAREA MEDICALĂ A SECOLULUI, București 2007), veți vedea că am tot dreptul, ba chiar datoria să-l numesc astfel pe Pasteur și să scuip în obraz, probabil, cam șapte sau opt medici români din zece!

Nu vreau să mă laud, dar pot să vă spun că eu sunt la originea traducerii și publicării acestei cărți în limba română. Întâmplarea a făcut să-l cunosc pe autor, căruia i-am popularizat cartea în chiar țara lui, acum 30 de ani.

Eu sunt doctor în alte domenii și chestiuni, dar pot discuta medicină hipocratică, alopată, homeopată sau ayurvedică cu oricine. Cunosc multe aspecte din Istoria Medicinii, am făcut un fel de ziaristică medicală, dar și una filosofică, teologică, ideologică, etc.

Din punctul de vedere al culturii generale, media corpului medical nu depășește pe cea a corpului polițienesc sau jandarmeresc. Asta înseamnă că în Facultățile de Medicină (de pretutindeni) SE INTRĂ BOU ȘI SE IESE VACĂ, ÎNTR-O PROPORȚIE COMPARABILĂ CU CEA A FOSTEI ACADEMII DE PARTID ȘTEFAN GHEORGHIU.

Totuși, Academia Ștefan Gheorghiu devenise cu timpul o școală, o universitate cel puțin comparabilă cu celelalte, poate chiar mai bună în anumite domenii și probleme. La noi însă, învățământul general și învățământul ”superior” în special au devenit ceea ce se vede: școli de fabricat imbecili, pungași, hoți, în cel mai bun caz mediocri abrutizați, care nu știu nimic serios, care au uitat până și limba română, pe care o spurcă cu tot felul de barbarisme, pentru a-și arăta ”cultura”…

Ce ar fi de făcut? Cred că oamenii de bine, care nu lipsesc, ar trebui să-și ia inima în dinți și să spună ce au de spus. Fără teamă. Dumneavoastră înșivă trebuia să spuneți, cel târziu acum doi ani, că este vorba de înșelătorie, o înșelătorie criminală însă… Apoi, chestiunea trebuie dezbătută nu numai la televiziune. Televiziunea, mass-media trebuie ea însăși să se documenteze serios, înainte de a ”ciripii” pe ecran…

În fond, este vorba de ADEVĂR, Domnule Doctor. Adevărul însă, orice ar face unii și alții, în cele din urmă iese la lumină. În vederea dezbaterii la care se va ajunge într-o zi (probabil după ce generația noastră se va fi dus la veșnicia ei), cred că este în interesul Biologiei, al Medicinii și al Geneticii să clarifice chestiunea contribuției savantului francez ANTOINE BECHAMP la cunoașterea tuturor microorganismelor. Se știe că existența ”virușilor” este contestată de unii savanți și medici, care o consideră opera AGENȚIEI CENTRALE DE INVESTIGAȚII AMERICANE (CIA), ÎN CONTEXTUL EBOLA, SIDA GRIPĂ AVIARĂ, PORCINĂ, etc.

ÎN AFARĂ DE PROBLEMA MICROORGANISMELOR, MEDICINA OFICIALĂ AR TREBUI SĂ RECUNOASCĂ PRIMATUL GLANDULARO-ENDOCRIN FAȚĂ DE CEL CEREBRALO-NERVOS.

APOI, ÎN PROBLEMELE DE ADMINISTRAȚIE MEDICALĂ, STATUL TREBUIE SĂ SE MANIFESTE CÂT MAI PUȚIN, CA ȘI BISERICA (RELIGIILE ÎN GENERAL) ÎN PROBLEME DE MÂNTUIRE.

Mântuirea este treaba fiecăruia, iar Biserica ar trebui să ne scutească, cel puțin până când ierarhii și preoții vor atinge nivelul de împlinire omenească numit înțelepciune. La fel și Medicina actuală, care este o știință diabolică, adică o știință a morții, a afacerilor bănești necurate, între care VACCINAREA, DESPRE CARE, DACĂ NU AVEȚI CURAJUL SĂ O SPUNEȚI O SPUN EU: NU EXISTĂ, N-A EXISTAT ȘI NU POATE EXISTA UN VACCIN BUN. ORICE VACCIN ESTE PRIN DEFINIȚIE RĂU. PROGRESUL MEDICINII ACTUALE DEPINDE DE ÎNȚELEGEREA ACESTUI LUCRU

***

Vorbă lungă, sărăcia omului. Atât comentatorii, cât și curajosul autor, ce îndrăznește să vorbească de înșelătoria vaccinală, ar trebui să (re)citească ANEXA I (p. 189) a cărții Vaccinarea, eroarea medicală a secolului. Această anexă reproduce DISCURSUL MINISTRULUI BELGIAN AL SĂNĂTĂȚII (din anul 1903), ÎN FAȚA PARLAMENTULUI BELGIAN, LA PROIECTUL DE LEGE ASUPRA VACCINĂRII OBLIGATORIII.

În Discursul său, ministrul belgian al Sănătății se întreabă: ”DE CÂND ESTE VORBA DE A LEGIFERA ÎNTR-UN ASEMENEA DOMENIU, DE A CONFISCA LIBERTATEA CETĂȚENILOR ȘI DE A ASERVI NAȚIUNEA UNOR PRACTICI REITERATE DE INOCULARE ÎN SÂNGE A UNOR MATERIALE PATOGENE SAU MORBIDE, CĂCI ORICE VIRUS ESTE AȘA. CAMERA LEGISLATIVĂ ȘI GUVERNUL NAȚIUNII TREBUIE SĂ CAUTE SĂ SE EDIFICE ASUPRA UTILITĂȚII, EFICACITĂȚII ȘI INDISPENSABILITĂȚII UNEI MĂSURI, A UNEI PRACTICI DE IGIENĂ PUBLICĂ DECLARATĂ PROFILACTICĂ PENTRU O BOALĂ GRAVĂ ȘI UCIGĂTOARE PENTRU NAȚIUNE. DACĂ SUNT STABILITE ACESTE CONDIȚII, TREBUIE APOI SĂ AI CERTITUDINEA INOCUITĂȚII PRACTICII…

Sunt convins că Doctorul Astărăstoaie nu a citit acest text și foarte probabil nimic asemănător sau de valoare comparabilă. Discursul ministrului belgian al Sănătății depășește patru pagini și atinge o mulțime de lucruri. Dacă Doctorul Astărăstoaie l-ar fi citit, mai ales dacă l-ar fi citit la timp, pe când era student, astăzi nu l-aș putea considera în mod euclidian, adică un biet punct exterior medicinii, punct ce s-a condamnat singur la un veșnic paralelism cu aceasta.

Din fericire însă, Doctorul sau Nedoctorul Astărăstoaie a rămas un om cinstit, nu a devenit ucigaș al oamenilor sănătoși (în principiu, orice vaccin este pentru oamenii sănătoși, nu pentru cei bolnavi, regulă ce nu a fost respectată de nimeni, în cadrul isteriei prezidențiale și guvernamentale ucigașe, care l-a obligat până și pe blestematul președinte, de la Cotroceni, să își injecteze, public, un fel de zeamă de ploaie, pentru a păcăli vigilența poporului). Noi nu avem niciun motiv să considerăm pe cineva medic adevărat și demn discipol al lui Hipocrete. Ca mai toți medicii de azi, ca mulți alți intelectuali de aceeași vârstă, Domnia Sa, medicală sau nemedicală, Doctorul Astărăstoaie este un produs ceaușist, pe care s-a altoit otrava banditismului mafiot american, de după 1990.

La vârsta Domniei Sale ar fi trebuit să fie, de cel puțin 20 sau 30 de ani, un cunoscut militant contra infectării, îmbolnăvirii și uciderii oamenilor, prin vaccinare, botnițare, intubare, legare de paturi, frig, bătaie, tortură spitalicească. În loc să ne jucăm de-a pierdutul memoriei și de-a gripa spaniolă (care a fost provocată de o criminală campanie de vaccinare a soldățimii americane) trebui să citim cu foarte mare atenție și ANEXA ZECE a acestei cărți. În această anexă, autorul ne sfătuiește cum putem evita vaccinarea, cu sau fără ajutorul unui medic prieten, fie jucând cartea omului neștiutor dar tipicar, fie reclamând, în justiție, medicii și Medicina, direcțiile sanitare, ministerul Sănătății și orice altă autoritate banditească. Deși chestiunea ARN-m este o complicație hiper-banditească la vaccinarea criminală anterioară, Anexa zece este plină de învățăminte, încă valabile, inclusiv pe plan juridic, pentru părinții ce vor să păstreze neatinsă zestrea ereditară și sănătatea copiilor lor. Este vorba de părinții întregi la minte, ce vor să-i păstreze pe băieți, băieți, și pe fete, fete, lucru tot mai dificil astăzi.

În general însă, pentru că STATUL SE DOVEDEȘTE O ADUNĂTURĂ DE DERBEDEI, DE INCOMPETENȚI, DE LICHELE, HOȚI ȘI TRĂDĂTORI, NOI, CETĂȚENII, NOI, POPORUL ROMÂN, NU TREBUIE SĂ RECUNOAȘTEM NICIUN DREPT ACESTOR PUNGAȘI DE A SE OCUPA DE SĂNĂTATEA NOASTRĂ, A FAMILIILOR NOASTRE, A COPIILOR SAU PĂRINȚILOR NOȘTRI. PREȘEDINTELE ȚĂRII, GUVERNUL, MINIȘTRII SĂ SE OCUPE DE SĂNĂTATEA LOR PERSONALĂ. DE SĂNĂTATEA NOASTRĂ NE OCUPĂM NOI ÎNȘINE. NIMENI NU NE SCARPINĂ MAI BINE DECÂT O FACEM NOI ÎNȘINE, NIMENI NU NE IUBEȘTE MAI MULT DECÂT NE IUBIM NOI ÎNȘINE. ÎN CE PRIVEȘTE STATUL BANDITESC ȘI TÂLHĂRESC, DE LA BUCUREȘTI, ACESTA ESTE PRINCIPALUL DUȘMAN AL POPORULUI ROMÂN. UN DUȘMAN CARE, CÂND SE VA PUTEA, VA TREBUI RĂSTURNAT, PRINTR-O NOUĂ REVOLUȚIE.

DACĂ DOMNUL PREȘEDINTE, DOMNII MINISTRI SAU ALTE LICHELE GUVERNAMENTALE AU CHEF SĂ SE SINUCIDĂ PRIN VACCINARE, NU TREBUIE SĂ LE CONTESTĂM ACEST DREPT. DE ALTFEL, DACĂ CUMVA VOR MURI DIN CAUZA VACCINĂRII, SĂ FIE SĂNĂTOȘI, CU ATÂT MAI BINE PENTRU ÎNTREAGA ROMÂNIE, PENTRU ÎNTREG POPORUL ROMÂN.

Să rămânem însă vigilenți. Campania genocidară contra românilor, prin botnițare, infectare, testare, vaccinală și pe alte căi va reîncepe îndată ce va sosi ordinul din Statele Unite, ele însele amenințate, astăzi, de unele probleme și dificultăți speciale.

2 comments

 1. Emilian Imbri,1988: ” promiscuitatea secsuala-peste 1’000 de parteneri (homo)secsuali anual “, se intreba de ce hiv/sida nu pride la unii, nici chiar la aia promiscuiii.

 2. Sa fie sanatosi daca vor sa se sinucida!

  Ei nu vor da’ poate ii ajutam cumva!
  ======================
  Despre filozofarile multora despre ce e bun si ce e rau cu “covidu” am mai spu: deindata ce punem la baza oricarei afirmatii, concluzii cea ce e numit virus si vaccin iesim din sfera materiala = stiintifica si intram in fantezia perversa, frauda midecala si prostitutia intelectuala a vir[us]ologiei.
  A manifesta incredere intr-o “lume” paralela fara legatura cu realitatea fizica, obiectiva si a trai ca si cum te-ai afla in ea este conditie de schizofrenie; indusa sau nu – nu conteaza.
  ====================================
  N-a vazut nimeni vreun virus; definitia il prezinta de dimensiune nanometrica (a miliarda parte din 1 metru) iar cel mai “tare” MICRO-scop (= dispozitiv OPTIC) permite vizualizarea detaliilor micro-metrice (a milioana parte din 1 metru).
  Credulii isi spun ca botnita ar opri asa ceva…. sigur, daca ar exista, asta fiind alt element de credinta.
  Nu poti vedea ce nu se vede.
  Nu poti crede ca ne-viul se inmulteste ori ca ceea ce ar putea fi cel mult o particica foarte mica dintr-o celula nu mpoate sa fie izolat, oprit, distrus de armatele de celulele care ne apara.

  Asa-numitul microscop electronic
  – nu este micro-SCOP fiindca nu vede, nu foloseste lumina – adica spectrul vizibil – ca sa fie instrument de vazut (ceva).
  – nu este MICRO- pentru ca pretinde ca se ocupa cu nivel nanometric (si mai mici) dar isi spune cum isi spune si Alexandru Florian… deghizare sa nu se prinda fraierii!
  Este un inregistrator de semnale electrice provenite prin reflectarea undei electro-magnetice de catre “ceva” – atom sa zicem (alta chestie atat de mica incat nu se percepe optic).
  Cum “aranjezi” transpunerea in spectrul vizibil si cum povestesti ce sa crezi despre ce ti se arata, asta nu are nimic cu optica ci cu imaginatia.
  Fiind probabil “ceva” – ca sa ne explicam de ce vin semnale spre “plasa”… ar putea avea o dimensiune infima, de nevazut… nu are viata, caci bacteria e primul nivel de viata: se naste, se misca, se hraneste, se inmulteste, … moare. Nu mai e vie.
  (ca sa-si faca loc, unii spun ca ar fi un microb de 0,4 microni… gasit undeva prin Islanda… )
  … s.a.m.d.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *