Home / Actualitate / UMILINȚĂ TOTALĂ! Paul Hitter LOVEȘTE în UDMR-istul Asztalos Csaba, Președintele CNCD

UMILINȚĂ TOTALĂ! Paul Hitter LOVEȘTE în UDMR-istul Asztalos Csaba, Președintele CNCD

Incorect Politic
Octombrie 28, 2018

Iată dedicația lui Paul Hitter pentru Asztalos Csaba:

Buciumul:Paul Hitter LOVEȘTE în UDMR-istul Asztalos Csaba Președintele CNCD

Salut co-etnicule! Sau sa zicem Szervus! Sunt un ungur, roman ungur, ca si tine”, își începe Hitter mesajul adresat lui Asztalos prin intermediul Facebook.

„Pe bunica o chema Erszebet si pe bunicul Jozef. Am actele acasa. Certificatele lor de nastere. Erau unguri. S-au nascut in imperiu. In Ungaria mare. In Austro Ungaria. Au avut doi copii. Pe tata, Arpad Hitter si pe sora lui.

Ai auzit?

Au avut doi copii. Ca au fost discriminati sau nu, au ramas aici.

Bunicii mei sunt ingropati la Baia Sprie. Tata, si sora lui sunt inca in viata. Unguri. Ai auzit?

Unguri!

Tata traieste in Bucuresti. Sora lui a plecat in Occident.

Eh, asa e viata. Da, poate am ramas unguri.

Eu ma simt Roman. Ca pe mama o chema Bucur. De la Bucuresti. De la ea am supt.

De la ea am invatat limba romana, de la tata am invatat lucruri importante pentru viata. Da, tatal meu este ungur.

Ceea ce tu nu esti.

Tu nu esti ungur prietene.

Tu esti un soi de crevete, fara coloana vertebrala, cu capul plin de excremente.

Ungurii sunt oameni cu cuvant.

Eu asa i-am cunoscut din familie. Cu mandrie. Sunt mandri ca sunt unguri.

Tu nu esti. Esti o rusine.

Te plangi de discriminare. A cui? A ta? Tu nu esti discriminat in Romania.

Ai aproape un teritoriu unde te simti ca acasa. Poate se mai fac bancuri, poate pe net te mai injura unul si altul. Asta nu este discriminare. Este o prostie.

Nu cred ca ti s-a refuzat vre-un post pentru ca esti ungur. Nici mie. Nici tie. Ba din contra, de multe ori esti mai bine primit de catre romani doar pentru ca esti ungur. Asa sunt Romanii. Ospitalieri si fraieri.

In bunatatea lor sunt fraieri. Ah da, uneori ne zic cuvantul ala cu b…. Culmea, in lumea asta a ta, libera, eu ca etnic maghiar nu pot spune acel cuvant cu b… pentru ca voi fi blocat! Ma blocheaza pe Facebook. Asta e.

Nu il mai spun dar il stim toti. L-am auzit si eu. L-am primit ca pe o camasa pe care o imbrac. Am imbracat-o si asta e. Am trait cu ea o vreme. M-a enervat, dar, tata mi-a zis ca sunt ungur, si ca trebuie sa traiesc cu asta si sa demonstrez ca sunt mai bun.

Pana la urma asa e viata, unii sunt b… altii sunt…grasi, slabi, tzzz….stii tu ca lucrezi la CNCD, cuvantul ala care incepe cu Tzi….stiti voi.

Nu zici ca nu doare, doare, dar hai sa nu facem o tragedie din asta.

Aia pe care ii iubesti tu, aia din UE, ma numeau TZ….. nu ma numeau Bozg…. stii tu.

Cand am fost la ei asa ma numeau. Cum facem? Am incercat peste tot, acolo, aici, sa le demonstrez ca sunt un OM, nu conta cum ma numeau ei. Am fost Roman in Romania, si German acolo la ei in Germania. La Roma te porti ca un Roman. Atat cat poti.

Am ascultat acasa csardasuri, am mancat Gulyas, am gatit cu tata Gulyas-Leves. Am vorbit Romana, ca na, mama e Romanca. Mi-am dorit sa stiu maghiara…Nu a fost sa fie. Pe tata l-au tinut ocupat cu alte treburi. Supravietuirea. Nu a rasei, nu a ungurimii din mine ci a mea ca om. A noastra ca familie.

Si uite am ajuns sa avem nepoti. O nepoata au parintii mei. Sotia e din nou gravida- ce nasol pentru voi- ce fericire pentru noi!

Vor mai avea un nepot sau nepoata bunicii mei. Tatal meu ungur. Pe fiica mea am numit-o Yvona. Un nume frantuzesco unguresc. Pe maghiara e Yvike. Stii cu siguranta.

Ne-am facut noi socotelile impreuna cu socrii mei, socrul oltean si soacra valaha. Daca ne cheama Hitter …gasim un nume mai internationalo maghiaro german.

Astia, Romanii, socrii, nu au comentat, au inteles, ca deh, asa sunt Romanii…buni si intelegatori. Si mama, aia, Bucur, Gabriela Bucur, si-a adus aminte ca pe mama ei, adica bunica, strabunica fiicei mele o chema Ivona. Na sa vezi. Potriveala.

Tu acum, Csabi, nu stiu ce e cu tine. Tu ungur nu esti. Poate esti prin nume, sange, acte, dar prin suflet tu nu esti ungur. Tu esti o unealta sinistra.

O unealta in mana celor care vor sa ne fure sufletul. Tu esti nimic. Ungurii isi iubesc poporul, traditiile, mustatile, Gulyasul, Paprika, muzica, regii, credinta, familia, copiii.Ungurii sunt curajosi, ssa stiu eu de acasa. Ungurii isi tin cuvantul dat. Ungurii sunt nebuni, nebuni pentru familia si patria lor si pentru traditiile lor.

Ce faci tu te descalifica. Tu nu esti Roman, nu esti Ungur, nu esti Tz…nu esti OM, nu mai esti nimic.

Ma poti da in judecata, voi spune acelasi lucru in fata lor si ma voi duce vesel la inchisoare.

Pentru ca eu sunt. Sunt om, sunt Roman si Ungur. Ceea ce ii doresc fiicei mele.

Acum, mai nou, sustii educatia sexuala in scoli si tot felul de anomalii. De asta are nevoie fiica mea, unguroaica si romanca si ea? De educatie sexuala? Mai Csaba, dar pana sa apari tu, oare cum naiba am trait toti impreuna, fara asa probleme sexuale?

Adica o sa apari tu, cu armata ta de profesori educati la Bruxelles sa ii spui fiicei mele ca poate ea nu e fetita e baietel. Serios?

Poate ca ai baut prea multa palinka pana te-ai murdarit la bot de probleme europene. Stiu ca ungurii sunt oameni liberi.

Tu esti parte dintr-un organism care pune botnita oamenilor, nu ii lasa la vorbeasca liber. Un mic dictator.

Eu nu stiu ce ai facut, dar stiu un lucru: TU NU ESTI UNGUR. ESTI O RUSINE PENTRU MINE CA MINORITAR MAGHIAR. ESTI O RUSINE PENTRU MINE CA CETATEAN ROMAN. ESTI O RUSINE PENTRU FIICA MEA

HAI ROMANIA!”

 

One comment

  1. Hitter, bravo tie..
    neked is, neküng is jö lesz igy..

Leave a Reply

Your email address will not be published.