Home / Chestiunea Jidănească / ULTIMA ORĂ: PROTEST ANUNȚAT LA 19:00 ÎN FAȚA MUZEULUI ANTIPA

ULTIMA ORĂ: PROTEST ANUNȚAT LA 19:00 ÎN FAȚA MUZEULUI ANTIPA

Incorect Politic
Iulie 10, 2019

Facebook Link la Eveniment

ACTUALIZARE de Alexandru Balcu: Protest incheiat cu succes. Am spus si la aceasta actiune: PREZENT! La incheierea mitingului, concluzia a fost clara: Nu ne vom opri aici! Petru a respecta “ierarhia”, o sa procedam cum se cuvine: Inainte de a merge in fata Ambasadei Israelului o sa poposim pe Bld Dacia, in fata Institutului Elie Wiesel.

 

Protest cu locuri limitate! Se participă numai prin înscriere cu Recomandare și CV, în urma validării de către organizatori.

Guvernul intenționează să construiască un Muzeu al Holocaustului în curtea Muzeului Antipa. Crema inteligenței și a progresismului se opune pe motiv că nu e un loc bun, dar oare nu e ceva mai grav? Cum ar spune Viorica: ”Ce zice documentele privind aspectul muzeal al Holocaustului?”

Asta zice documentele: Guvernul a finanțat o Comisie Internațională în 2003, condusă de lider maximo Elie Wiesel, pentru a studia Holocaustul în România. Comisia a redactat două rapoarte, dintre care al doilea a fost numit ”Raport Final”, de 400 de pagini, și a fost acceptat de România la nivel de președinție și Parlament ca documentul programatic privind ”recomandările” pe care le are Statul român privind Holocaustul.

România se eschivează și distorsionează ”recomandările”, de exemplu întârzie să tipărească Raportul în 10 milioane de exemplare și să îl distribuie în toate casele românilor.

La partea despre muzee, Comisia a cerut ca Holocaustul să fie integrat în istoria poporului român prin includerea unor expoziții permanente în muzeele de istorie ale românilor, iar pt București a fost nominalizat Muzeul de Istorie Națională. Putea Comisia să ceară să se construiască un muzeu aparte pentru Holocaust? Putea, ba chiar unul în fiecare localitate unde există muzeu de istorie, dacă Elie Wiesel intenționa să enclavizeze istoria evreilor și Holocaustul.

Comisia a ”recomandat” negru pe alb integrare, dar Viorica face segregare! De ce? Pentru că așa a vrut Dacian Cioloș, care a dat o hotărâre de guvern pentru a se face muzeu separat (HG 625/2016), și pt că așa i-a cerut un ong din SUA, numit pompos ”Congresul Mondial Evreiesc”, de parcă România a ajuns la cheremul de ong-urilor.
Haideți să cerem respectarea raportului Comisiei Internaționale pentru Studierea Holocaustului în România! A fost cea mai reprezentativă comisie din lume și oricine îi contestă concluziile trebuie să aibă cel puțin aceeași legitimitate. Viorica Dăncilă și Dacian Cioloș nu au dovedit că au baza morală să facă altceva decât a cerut Elie Wiesel.
Miercuri, 10 Iulie 2019, orele 19-20, vom protesta în fața Muzeului Antipa cu mesajul:

”Viorica Dăncilă și Dacian Cioloș, respectați-l pe Elie Wiesel! Stop enclavizării istoriei evreilor într-un muzeu al Holocaustului!”

https://www.facebook.com/events/613609505795354/

3 comments

 1. Ce se intampla in spatele usilor inchise

  https://russia-insider.com/en/25-senators-secret-meeting-jewish-leaders-plot-strategy-against-growing-anger-over-influence-jewish

  25 Senators in Secret Meeting With Jewish Leaders to Plot Strategy Against Growing Anger Over Influence of Jewish Elites

  Din comentarii

  Reply

  Share ›

  Avatar
  Slavko Vukic • 18 hours ago • edited

  The real holocaust coming so you jews will not stop it and you brought this on your self AGAIN. This time will be last holocaust, but real one with NO survivors !!! You jews digging hole for the White Noble Aryan race of Gods on Earth, but we will throw you inside to the hole, the BOTTOMLESS pit !! You father the devil waiting for you in hell, where you will be for millennia with no end !!!!

 2. Alexandru Balcu

  Protest incheiat cu succes. Am spus si la aceasta actiune: PREZENT!
  La incheierea mitingului, concluzia a fost clara: Nu ne vom opri aici! Petru a respecta “ierarhia”, o sa procedam cum se cuvine: Inainte de a merge in fata Ambasadei Israelului o sa poposim pe Bld Dacia, in fata Institutului Elie Wiesel.

 3. Eu as fi facut un protest Pentru Muzeul Holocaustului, un protest in care sa afirm ca e nevoie de un Muzeu al Holocaustului din 500 in 500 de metri.

  Un fel de “protest sarcastic”.

  E o chestie asa de traznita ca e posibil sa fie preluata stirea de toate ziarele si televiziunile.

  E ceva de genul “Un caine musca un om” nu e stire. “Un om a muscat un caine” e stire.

  Un protest sarcastic in care manifestantii cer un Memorial al Holocaustului din 500 in 500 de metri – ar trezi mai multa lume, ar genera publicitate.

  E ca pe vremea lui Ceausescu, cand nu aveai voie sa spui unele lucruri, si gaseai un mod sa le spui prin ironie.

  —-

  Personal imi doresc un Memorial al Holocaustului din 500 in 500 de metri, in toate orasele… fiindca asta va trezi goyimii care se vor intreba:

  “De ce e asa important un eveniment care s-a intamplat acum 70 de ani?”

  “De ce e suferinta evreilor mai speciala decat suferinta altora?”

  “De ce ni se baga pe gat acest lucru constant?”

  In opinia mea, cu cat mai multe Muzee ale Holocaustului, cu atat mai bine… fiindca asta tradeaza puterea si influenta jidanilor.

  Faptul de a supralicita si de a exagera Holocaustul …. pana la urma il face sa nu mai aiba efect… sau sa aiba efect opus… sa ii faca pe oamenii normali sa se sature sa le fie bagata pe gat aceasta cacealma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *