Home / Chestiunea Jidănească / Teroriștii trag la teroriști – Institutul antiromânesc Elie Wiesel omagiază organizația violentă Antifa

Teroriștii trag la teroriști – Institutul antiromânesc Elie Wiesel omagiază organizația violentă Antifa

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Februarie 22, 2024

 

Teroriștii trag la teroriști – Institutul antiromânesc Elie Wiesel omagiază organizația violentă Antifa

INSHREW:

Astăzi, 21 februarie, Președintele Franței omagiază rezistența antifascistă din Franța.

La Pantheonul Eroilor Franței se organizează ceremonia de reînhumare, a lui Missak Manouchian, cetățean american, liderul grupului de rezistență antifascistă „Afișul roșu”, asasinat de naziști, în urma unui simulacru de proces, la 21 februarie 1944. Manouchian, supraviețuitor al genocidului armean din Turcia (1915-1016), comunist, ca majoritatea mebrilor grupului pe care l-a condus, a venit în Europa pentru a lupta împotriva Germaniei naziste. În acea zi au fost executate 23 de persoane care activau în grup. Printre ei s-a aflat și Francis Wolf Bocsor, român de etnie evreiască, originar din Maramureș .

Din același grup a făcut parte și Olga Bancic, româncă de etnie evreiască. Arestată, ea a fost mutată în Germania la Stuttgart și condamnată la moarte prin decapitare. Execuția a avut loc pe 10 mai 1944, ziua ei de naștere.

Cu o zi înainte de execuție, a scris o scrisoare, cu valoare de testament spiritual, fiicei ei (postat pe situl extremist “Miliția Spirituală“)

În București în 1995 strada Olga Bancic a devenit strada Alexandru Philippide.

Pe placa de pe mormânt este inscripționat, „Evrei, unguri, polonezi, armeni, comuniști, ei și-au dat viața pentru țara noastră”, a declarat Emmanuel Macron.

Iată un exemplu clar de dubla măsură practicată de institutul antiromânesc Elie Wiesel, care pe de-o parte strigă sus și tare că în țara asta se elogiază “criminali de război”, iar pe de altă parte ei elogiază teroriști care au făcut parte dintr-o mișcare ce nu și-a ascuns nicicând utilizarea violenței ca armă politică.

 

Originea Antifa

Originile ideologice ale Antifa pot fi urmărite până în Uniunea Sovietică, cu aproximativ un secol în urmă. În 1921 și 1922, Internaționala Comunistă (Comintern) a dezvoltat așa-numita tactică a frontului unit pentru a “unifica masele muncitoare prin agitație și organizare” … “la nivel internațional și în fiecare țară în parte” împotriva “capitalismului” și “fascismului” – doi termeni care erau adesea folosiți în mod interschimbabil.

Primul grup antifascist din lume, Arditi del Popolo (Miliția curajoasă a poporului), a fost fondat în Italia în iunie 1921 pentru a rezista ascensiunii Partidului Național Fascist al lui Benito Mussolini, care la rândul său a fost înființat pentru a preveni posibilitatea unei revoluții bolșevice în Peninsula Italică. Mulți dintre cei 20.000 de membri ai grupului, format din comuniști și anarhiști, s-au alăturat ulterior Brigăzilor Internaționale în timpul Războiului Civil Spaniol (1936-39).

În Germania, Partidul Comunist din Germania a înființat grupul paramilitar Roter Frontkämpferbund (Liga Luptătorilor Frontului Roșu) în iulie 1924. Grupul a fost interzis din cauza violenței sale extreme. Mulți dintre cei 130.000 de membri ai săi și-au continuat activitățile în clandestinitate sau în organizații locale succesoare, precum Kampfbund gegen den Faschismus (Alianța de luptă împotriva fascismului).

În Spania, Partidul Comunist a înființat Milicias Antifascistas Obreras y Campesinas (Milițiile Antifasciste Muncitorești și Țărănești), care au fost active în anii 1930.

Mișcarea Antifa modernă își trage numele de la un grup numit Antifaschistische Aktion, înființat în mai 1932 de către liderii staliniști ai Partidului Comunist din Germania. Grupul a fost înființat pentru a lupta cu violență împotriva fasciștilor, un termen pe care partidul îl folosea pentru a descrie toate celelalte partide politice pro-capitaliste din Germania. Obiectivul principal al Antifaschistische Aktion era abolirea capitalismului, potrivit unui istoric detaliat al grupului.

Activitatea antifa se bazează strict pe violență politică

Într-un context democratic, civilizat, cu drepturile omului, în care problemele se rezolvă prin dialog și negociere, încă mai există organizații Antifa, tolerate de sistemele democratice, funcționale legal, care încă folosesc violența ca armă politică.

RealClearInvestigations:

Justificarea violenței

Membrii Antifa fetișizează și celebrează violența lor. “Unul dintre cele mai șocante aspecte ale culturii militante antifasciste pentru observatorii din afara mișcării este consumul și comerțul cu imagini violente”, notează Vysotsky. “Fotografiile în care sunt bătuți sau însângerate, pe lângă meme-urile care exaltă virtutea violenței antifasciste sau își bat joc de fasciștii răniți, sunt un element comun al culturii antifa.” Astfel de imagini sunt cunoscute sub numele de “porno cu revolte”.

Deci cine instigă la ură?

Cine instigă la violență?

Cumva institutul antiromânesc Elie Wiesel care omagiază organizația teroristă Antifa?

Teroriștii la teroriști trag. Sigur că este legal când o face Alexandru Florian, dar ferească Dumnezeu ca MAPN să cânte versurile lui Radu Gyr sau ca vreo asociație non-profit să urmărească recuperarea memoriei rezistenței anticomuniste pe lângă elevii școlilor din capitală.

Sterie CIUMETTI

14 comments

 1. Statul National Legionar

  Ban la ban……..și păduche la paduche la păduche trage. Sau altfel spus: O energie atrage energii similare……..INSHREW trebuie desfiintat de urgență. La fel și CNCD, CNA și ANTIFA satanistă!

 2. OARE CATI POLITICIENI AU FOST UCISI ????????????????????

  ANTIFA : LISTA CU 53 DE POLITICIENI SPRE A FI UCISI !!!!!!!!!

  https://www.europarl.europa.eu/doceo/document/
  E-9-2022-000144_EN.html
  Întrebare parlamentară –
  E-000144/2022
  Parlamentul European

  12.1.2022
  Parliamentary question | Increased violence and death
  threats by Antifa
  in Germany and Europe |
  -000144/2022 | European Parliament

  Creșterea violenței și a amenințărilor cu moartea din partea Antifa în Germania și Europa

  12.1.2022
  Raspunde in scris

  Întrebare pentru răspuns scris E-000144/2022 la articolul 138 din Regulamentul
  Comisiei Tom Vandendriessche (ID)

  Antifa este o organizație politică de stânga, descentralizată, care pretinde că luptă împotriva rasismului și fascismului. Ea își are originea în Statele Unite, dar s-a răspândit în Europa, unde grupurile autonome desfășoară acte politice sub steagul Antifa și nu ocolesc violența.

  Recent, a ieșit la iveală faptul că Antifa a întocmit o „listă a morții” care conținea 53 de politicieni din partidul de dreapta AfD, împreună cu instrucțiuni despre cum să facă bombe. O altă tehnică populară este „doxingul”, prin care detaliile private ale politicienilor sunt eliberate și membrii acestora sunt chemați să efectueze anumite acte.

  Este Comisia la curent cu liste similare în alte țări? Ce face Comisia pentru a asigura siguranța cetățenilor și politicienilor de dreapta și pentru a le proteja drepturile politice? Deși Antifa nu are o organizație centrală în Europa, multe dintre aceste crime au fost comise sub steagul Antifa. Este Comisia dispusă să considere Antifa o organizație teroristă și să interzică orice organizație durabilă sub acest nume?
  Ultima actualizare: 19 ianuarie 2022
  Aviz legal – Politica de confidentialitate

 3. America este condusa de khazarii satanisti. Putin a fost numit asa, “pui de tarfa nebuna”de catre Bideneu pentru ca este crestin ortodox si Presedintele Rusiei Ortodoxe. Acest razboi se duce intre Satana din Iad si Iisus Christos din Rai prin slujbasii de pe Pamanat ai Satanei si goimii ce se inchina la Iisus Christos. De aceea nici Napoleon si nici Hitler nu au putut sa invinga Rusia Ortodoxa. Sfantul Dumnezeu neputand fi invins niciodata de Satana chiar si-n aceasta viata trecatoare. Aviz conducatorilor de state si de popoare ce s-au incolonat ca prostii in spatele Satan USA. Vor pieri cu tarile lor cu tot pe mana americanilor. Aliluia.

  • E kitsch de delir religios pompat cu cisternele din greu ceea ce debitezi. E şi asta o metodă diversionistă de a compromite o cauză justă. PS: Vezi că noi scriem Hristos, nu Christos, iar Uniunea Sovietică cu care s-a luptat Hitler numai Rusia ortodoxă nu era, cum pretinzi, şi nici cu Iisus, ci cu celălalt, întunecatul, diversionistule îmbârligător.

   • @@hAliluia-*uia/Vai de capaul tau de piatra ce esti. Documenteaza-te cine a implementat bolsevismul in Rusia Tarista si pe banii cui? Aleksandr Soljenițîn despre bolșevism

    “Trebuie să înțelegeți că principalii lideri bolșevici care au preluat Rusia nu erau ruși.

    I-au urât pe ruși.
    I-au urât pe creștini.
    Conduși de ura rasială, au torturat și au sacrificat milioane de ruși fără nici cea mai mică remușcare.
    Revoluția din octombrie nu a fost ceea ce voi numiți „Revoluția Rusă”.
    A fost invazia și cucerirea populației ruse.
    Mulți dintre compatrioții mei au suferit crime oribile pe care niciodată în întreaga istorie a umanității nu au trebuit să le sufere popoarele sau națiunile.
    Acest fapt nu poate fi subestimat.
    Fără evrei nu ar fi existat bolșevism.
    Pentru un evreu, nimic nu este mai jignitor decât adevărul.
    Din 1918 până în 1957, teroriștii evrei însetați de sânge au ucis 66.000.000 de oameni.
    Bolșevismul a efectuat cel mai mare masacru uman din toate timpurile.
    Faptul că cea mai mare parte a lumii ignoră astăzi această realitate este o dovadă că media globală în sine este în mâinile ucigașilor.
    .
    Aleksandr Soljenițîn – Two Hundred Years Together📚

    • Eşti razna, agresivule! Tu ai spui că Uniunea Sovietică era Rusia Ortodoxă pe care Hitler “cel rău” nu a putut-o învinge. Citeşte ce ai debitat! O dai acum la întors că era o ţară a jidani. Nu e de tine decât lătratul.
     Cum să mă documentez asuapra a ceea ce se vede ca ştiam mult mai bine ca tine, agitatule plecat cu pluta.
     Acum ai dat-o la întors doar, ca un diversionist căruia nu i-a ieşit manevra?
     Tu te dovedeşti parşiv sau ignorant, apoi tot tu faci pe deşteptul când se dovedeşte că baţi câmpii, spunându-ne ceea ce ştia toată lumea pe aici despre ce era Uniunea Sovietică, mai puţin tu, delirantul sau diversionistul, când ai numit-o “Rusia Ortodoxă“, iar pe Hitler l-ai echivalat cu “satana” plecat pe delir religios.

  • Când s-a luptat Hitler nu “Rusia Ortodoxă”, cum ai scris, dacă îl invoci pe Aleksandr Soljenițîn, care a arătat ce era Uniunea Sovietică?
   De ce ar fi fost Hitler de partea lui “Satana”, cum ai scris, dacă s-a luptat cu Uniunea Sovietică, care era creată de duşmani ai creştinilor?
   Dacă ai fost dovedit cu diversiunea delirantă, ai trecut pe agresivitate, agentule?

 4. Jidanul Medvedev face apel la alipirea Odesei la Rusia. Nu aduc în discuție argumentele de ordin istoric, a căror invocare poate aduce în joc și Turcia, care în aparență joacă pe cartea neutralității, dar e susținătoare de fapt a Ucrainei. Odesa înseamnă legătura terestră cu Transnistria, care oficial face parte din Republica Moldova, stat cu o majoritate românească, iar România înseamnă NATO.
  S-a mai încercat atragerea NATO în război cu Rusia atunci când o rachetă ucrainiană a explodat în Polonia provocând victime și în orele următoare polonezii au cerut activarea articolului 5 din Tratatul Alianței. Ucrainienii au continuat să mintă cu privire la originea rachetei multă vreme. La fel, ne-au acuzat și pe noi că ne facem că nu vedem cum rachetele rusești trec prin spațiul nostru aerian.
  Deși pe front au murit un număr însemnat de slavi, depopularea nu a atins punctul critic de la care înlocuirea populației autohtone să devină inevitabilă , este tergiversată de o vitalitate a locuitorilor, care nu au putut fi eradicați nici prin organizarea Holodomorului. Se mizează pe atragerea NATO în război și Occidentul (a cărui capacitate industrială parcă nu o poate egala pe cea a Coreei de Nord) joacă aparența slăbiciunii, ca vulpea rănită.

  • Transnistria nu a fost niciodată a României şi nici Odesa. Transnistria statală a fost creată pentru prima data pe 7 martie 1924 de către Uniunea Sovietică (de Ucraina sovietică, mai exact) sub numele de “Republica Autonomă Sovietică Socialistă Moldovenească”, fiind teritorial în interiorul RSS Ucrainene şi dincolo de graniţa estică a României, cu scopul de a smulge (alipi) Moldova de la vest de Nistru.
   Transnistria este şi acum mărul discordiei care împiedică (voit de unii politiceni modoveni, din interese personale) reunirea Moldovei de est cu România. Ucraina face eforturi sa o ia inapoi, nicidecum sa apartina Moldovei.

   • Da, Transnistria este o fâșie de pământ care nu are o semnificație identitară pentru ruși sau ucrainieni, iar deținerea terenului sau infrastructurii acesteia nu aduce în sine un avantaj deosebit izvorât din geografie sau dintr-o fatalitate economică de nedepășit. Singurul motiv pentru care cele două succesoare ale URSS, Rusia și Ucraina doresc să controleze acest teritoriu (și continuă să promoveze teoria moldovenistă) este, ca și în timpul bolșevicilor de care ați amintit inducerea condiției de vulnerabilitate a României prin existența la frontiera sa estică a unui stat numit „Moldova”.
    Odesa are o semnificație cultural-istorică pentru ruși și, mai ales în urma alipirii Crimeei la Rusia și apoi a cuceririi orașului Mariupol are o importanță economică vitală pentru statul ucrainian.
    Cine vrea pace ia în considerare și dacă soluția lui este de acceptat și pentru cealaltă parte sau dacă, dimpotrivă, îl pune cu spatele la zid și îl determină să continue să lupte.

 5. @@hAliluia-*uia/Ai inteles,o varza. Uniunea Sovietica nu este Rusia. Adevarat ca Sfantul Dumnezeu i-a ajuta pe sovietici ca sa-i bata pe nemti dar i-a ajutat tocmai ca Rusia Ortodoxa sa renasca dn propria cenusa ca sa poata sa infranga armatele lui Anti-Christ care umbla cu LTGB in cior si bomebele in ghiare ca sa cucereasca tot Pamantul. Satan USA avand peste 900 de baze militare raspandite in peste 140 de tari devenite coloniile amerloce.

  • @ Gelu Aramianu / hAliluia *uia

   “Sfantul Dumnezeu” nu te-a ajutat pe tine să ai discernământ şi coerenţă în cei peste 10 ani de când postezi pretutindeni, fără odihnă, comentarii duse pe delir religios, de la blogul lui Radu Tudor la cel al lui Ion Coja.
   Ai spus că Hitler era cu Satan, nu SUA (cum o dai acum la intors), plecatule cu delirul religios razna.
   Dar în anii ’40, SUA nu ”umbla cu LTGB in cior” (cum spui acum tot razna), activismul homosexualităţii şi LGBT+ apărând mult mai târziu la americani, odată cu câştigarea de teren a neo-progresiştilor neo-marxişti.
   Iar America era chiar aliată cu Uniunea Sovietică în Al Doilea război Mondial, nu în conflict sau razboi, cum rezultă din ceea ce elucubrezi.
   Tu eşti cel cu “capaul tau de piatră” (cum zici de altul) şi cel cu gândirea o “varză” tocată, delirantule.

 6. https://forward.com/news/364726/pulling-no-punches-in-fight-against-alt-right-and-neo-nazis/

  Nu e nimic surprinzător. Antifa sunt “antifasciști”, aka comuniști.
  https://forward.com/news/364726/pulling-no-punches-in-fight-against-alt-right-and-neo-nazis/

  La o căutare rapidă, originile jidănești ale Antifa apar imediat. Deci e normal ca un jidan să apere comunismul…

  https://forward.com/culture/448163/your-top-9-yiddish-antifa-anthems-a-revolutionary-playlist/

  Direct din ziarele jidănești… Dar doamne ferește să zici așa ceva dacă nu ești jidan…

  The Yiddish roots of antifa – the anti-fascist movement whose precursors date back at least as far as opposition to the Russian czar – have been well documented. They are also enshrined in a canon of Yiddish antifa songs – songs of resistance, anarchism, revolution, and workers’ rights – that listeners might find eerily resonant and applicable to our present moment.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *