Home / Educativ / Dan Culcer și Calistrat Atudorei întreabă: “Cum a ajuns România să fie colonie?”

Dan Culcer și Calistrat Atudorei întreabă: “Cum a ajuns România să fie colonie?”

Sterie Ciumetti
Incorect Politic

Februarie 22, 2024

Dan Culcer și Calistrat Atudorei întreabă: "Cum a ajuns România să fie colonie?"

 

Dan Culcer și Calistrat Atudorei întreabă: “Cum a ajuns România să fie colonie?”

Un Român real, cult și curajos, jurnalistul Dan Culcer indică trei resurse principale pentru cei care vor să devină activi în viața cetății:

Pentru cunoaștere: Fresca lui Ioan Rosca

Pentru Constituție: Constituția Creștină a României – Ion Coja 

Pentru aspecul economic: Constituția lui Constantin Cojocaru

Despre activitatea lui Dan Culcer puteți citi aici.

*

Cine vrea să “facă ceva” și să se implice, trebuie să știe că shimbarea nu e imediată, ci necesită muncă dedicată nu unei formațiuni politice organizate, atât de sensibilă presiunilor, infiltrărilor și orgoliilor, ci pentru dezvoltarea unui fenomen cultural de la firul ierbii. Întrucât politica reiese din cultură, în primul rând trebuie să ne implicăm pe plan cultural.

Pentru început, ca bază de pornire, cunoașterea este esențială, după cum relatează și Dan Culcer:

“Dacă nu facem efortul acesta elementar de cunoaștere atunci nu avem nici o șansă să intrăm în dialog sau în luptă cu sisteme extraordinar de bine subvenționate și de dotate ale fundațiilor străine care s-au instalat pe teritoriul României și care ne iobagizează cum vor ele și noi nu avem replică”

Dan Culcer mai atrage atenția cu privire la genocidul din Gaza, unde conflictul actual se duce între o putere de stat (Israel) și o formațiune de rezistență națională care este Hamas.

Marvin Calistrat Atudorei, realizatorul emisiunii, intervine aici și relatează cum Hamas ar fi fost finanțat inițial de către statul Israel ca să nu se ajungă la un acord între palestinieni și puterea de stat Israel. Părerea mea este că nu s-ar fi ajuns oricum la niciun acord, Jidanii intenționau din start să ia tot.

Emisiunea este de o valoarea inestimabilă, cei doi spun adevărul fără frică și încalcă embargoul intelectual din jurul unor subiecte incorecte din punct de vedere politic.

Sterie CIUMETTI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *