Home / Actualitate / Decăderea BOR: Scrisoare deschisă către Cristian Ivaneș

Decăderea BOR: Scrisoare deschisă către Cristian Ivaneș

Oana Popescu
Incorect Politic
Februarie 23, 2024

Decăderea BOR: Scrisoare deschisă către Cristian Ivaneș

Decăderea BOR: Scrisoare deschisă către Cristian Ivaneș

 

Scrisoare redactată în urma apariției emisiunii lui Cristian Ivaneș, BOR: conflictul Teodosie – Patriarh, sau anatomia corupției profunde din biserică

Domnule Ivaneș, dv suferiți de slugănicie masonico-legebetistă occidentală, ca întrega BOR a foarte rafinatului și emeritului pederast, francmason și progresist Daniel Ciobotea. BOR-ul oficial s-a vândut acum o sută de ani, când ziua de 1 octombrie 1925 a devenit, prin hotărîrea Sfântului Sinod al vremii, ziua de 14 octombrie. De atunci, BOR a trecut la calendarul gregoriano-diavolesc actual. Domnia voastră sunteți politruc de o monumentală incultură, deci habar nu aveți pe ce lume trăiți. Cum, necum, „ÎPS-ul” de care vorbește infamia voastră domnească crede că e mai bine să fim cu poporul rus, care a fost, este și va mai fi popor adevărat, măcar încă două-trei decenii, poate secole. Occidentalii sunt deja terminați ca oameni, sunt degenerați. Fostele state Anglia, Franța și altele au devenit ori sunt pe cale să devină popoare de legebetiști, transgenderi, caricaturi diavolești ca vânătorii de Piei Roșii din Statele Unite, etc. Cu poporul rus, care încă este un popor viguros, avem șansa să rămânem cum am fost, adică bărbații să rămână bărbați, femeile să rămână femei, copiii să rămână copii, familiile să rămână familii, oamenii să rămână oameni normali, nu cobai la dispoziția Ursulei von der Layen.

De unde scoateți infamia voastră că Înalt Prea Sfântul Teodosie vrea să ajungă patriarh? Chiar de ar fi adevărat, asta n-ar fi o crimă. Evident că ar fi mai vrednic decât actuala eminentă secătură Daniel, sau ilustrul excrement ortodox Teofan, pacostea și rușinea Moldovei și Bucovinei de azi. Probabil că, din cauza pederaștilor și vrednicilor labagii din Sfântul Sinod BOR actual, arhiepiscopul Teodosie și mai mulți sau mai puțini credincioși vor trece la Biserica Ortodoxă Română de Stil Vechi, al cărei sediu mitropolitan se găsește la Catedrala Ortodoxă Română de Stil Autentic românesc și ortodox, din satul SLĂTIOARA, comuna RÂȘCA, județul Suceava.

Românii ce vor să rămână cu adevărat creștini români, se vor întoarce la sânul adevăratei biserici strămoșești, care de o sută de ani este cunoscută sub numele de Biserică Ortodoxă Română de Stil Vechi. De fapt, ea este singura biserică ortodoxă română adevărată, „stilul” este autentic, iar BOR însutanaților și înmiliardaților Daniel și Teofan nu-i decât biserica labagiilor și pederasto-lesbienelor fătați și fătate, acum un secol, de fostul amant al Doamnei Nasta, afurisitul Miron Cristea, cum îl descântă Păstorel Teodoreanu într-o cunoscută epigramă.

V-aș putea spune mai multe, dar nu vreau să stric orzul pe gâște de sex incert, lesbiene în zilele cu soț, pederaște clitoridiene MLNR (Marea Lojă Națională Românească) în cele fără soț, etc.
De altfel, atenție: Occidentul se duce către Dracu-n Praznic, într-un an, doi sau trei americanii vor zbura din Europa, ca din Vietnam, Afganistan… în acest fel încheindu-se de fapt al II-lea Război mondial, după care nu s-a semnat decât ARMISTIȚIUL DE LA 8 MAI 1945.

Adevărații germani, câți mai sunt, au tot dreptul să-i belească pe americani, așa cum au făcut și ei la Dresda, în Vietnam, Afganistan și chiar la București. Chiar dacă ați rămas la nivelul onanismului intelectual din fostele școli și universități românești, ați putea înțelege că Europa și Occidentul au decăzut în așa hal încât nici forțele reunite ale lui Dumnezeu și ale fratelui său geamăn, Dracu, în persoană, nu le mai pot salva.

Chiar n-ați găsit nicio posibilitate cinstită, pentru a vă câștiga viața fără inepțiile, minciunile și absurditățile cu care spurcați lumea lui Dumnezeu de atâta vreme? Mai încercați.

Oana POPESCU

3 comments

 1. Mai intai, nu cred ca articolul este scris de o femeie; cel putin, oricat de suparata, indignata, …. ar fi o femei in peste 60 de an de viata nu am auzit vreuna sa foloseasca atatia termeni si sa se exprime atat de dur prin josnicie.
  Cand au “dreptate”, ai pace in suflet si te exprimi clar si ferm, nicdecum asa cum vad in text.

  In al doilea rand, recunosc ca nu l-am citi pe cel caruia i se adreseaza autorul articoulului.
  Reiese ca sustine infiintarea unei noi Mitropolii (ca e absurd sa vorbesti de reactivare, sa fim seriosi!).
  Daca autorul atacului sustine adevarul propriu stilist… ce treaba are cu divergentele din alta structura religioasa?
  Daca se crede crestin drept, ar arata mila si nu si-ar aroga putere cuvantului de a taia in stanga si in dreapta capete de … mai putin crestini, nu-i asa…. cei din BOR, ca si impotriva acestora se distribuioe atacaul-propaganda stilista.

  In al treilea rans, recunosc – sitn mirean in BOR .. unul care s-a straduit sa inteleaga, sa invete ceva… sa cunoasca si cam ce e cu oamenii de mai “sus”, care formeaza clerul.
  Oameni, zic bine – si nu sfinti,
  De aici si pana la a afirma ca toti din cler sint degenerati sexual si fac numai rele e cale lunga, cat e de la realitatea obiectiva la patologia clinica.

  In al patrulea rand, si eu consider ca “schimbarea caledarului” a fost politica, ramanand valid din perspectiva divinatiei cel la care s-a renuntat dar ce sarbatori sint de la Dumnezeu?
  Pastele, nu-i asa?
  Boboteaza, nu-i asa?
  … Pogorarea Sfantului Duh…
  Celelalte au fost stabilite de oameni si mai putin conteaza cum tii evidenta zilelor.
  Spun asta daca vrem sa fim “treji”, echilibrati si nu absolutisti ca exista riscul real de a cadea in paranoia.

  In al patrulea rand, as intreba autorul daca pacatul facut sub ascultare este suparator pentru Dumnezeu?
  … ca sluga nu si-a lasat stapanul cu copiii sa intre in casa facand ascultare aceluiasi stapan (care i-anporuncit sa nu deschida noatea usa chiar daca ar auzi vocea lui) si asa a placut Domnului, nu-i asa?
  Oare pastratorii calendarului vechi au pastrat mai putin pildele biblice? Eu nu stiu dar asa pare cand vad “atacul”.
  Crede autorul ca producand astfele de elucubratii trezeste vreo “luminita” in mintea cuiva din BOR (cler si mireni)?

  In sfarsit, ultima interventie: nu doar Occidentul “cade”, sa nu va faceti iluzii ca scapam/scapati cu toata rezistenta din Rusia – admirabila si exemplara din multe puncte de vedere)!
  Daca priviti imprejur veti constata ca toate se destrama, “caci asa trebuie sa fie”, dupa cum si-a facut “omul” viata, cu mana si cu ne-buna sa judecata… dar cum altfel?
  Ca nu toti pot fi calugar!
  “Omul” nu accepta cei-a spus DumnezeuDumnezeu este infruntat de “om”:
  – nici munca n-o vrea (ci doar sa profiite de altul/altii),
  – nici suferinta (ca doctorul si stiinta sint idolii zilei!),
  – nici moarte (ca de aia fuge la terapii de intinerire, infrumusetare, … implanturi, transplanturi…. la transhumanism)
  “omul” dupa asta fuge, distractii si satisfacerea poftelor – in primul rand, trupesti!

  As ruga respectuos Redactia, daca nu e cu suparare… ca inaintea deciziei de publicare, sa retina spre analiza mai atenta astfel de texte care aduc o manie personala cu efect spectaculos, dar fara de folos!

 2. De ce măi Gheorghe, Scrisoarea deschisă de mai sus nu ar putea fi scrisă de o femeie? Poate că ați auzit de Doamna senator Diana Șoșoacă, care se exprimă foarte bine prin epistole, chiar către soțul sau poate fostul ei soț. Nu credeți că speranța aceasta a milioane de români, această vrednică personalitate a zilelor noastre, are o peniță mai ascuțită și cerneală mai neagră decât Oana Popescu. Mulți bărbați ar trebui să se uite foarte serios la femei, nu numai pentru a evita masturbația religioasă, intelectuală sau de orice fel, ci și pentru a nu ajunge să creadă că ele sunt bune doar de curățat cartofi și spălat lenjeria vreunui Gheorghe sau altul.

  • Cu feminista, ca si cu ratacitul stilist… nu poti avea un dialogfiiindca simplu, mintea le sta in afara decentei, bunului simt, rationalitatii…
   Cand o persoana, oricine, face ori spune orice, asa,… doar penjtru ca poate, … se poitioneaza in inferioritate si fata de animal; animalul nu greseste, ne-incalcand limitele date de Dumnezeu (instincte, reflexe).
   Omul se straduieste macar sa nu le depaseasca pe cele ale lui Dumnezeu, … ca se stie pacatos.
   Cine nu… ajunge ne-om.

   Doamna Senator a motivat modul neprincipial in care impacheteaza unele din mesajele Domniei Sale – cu nesimtirul trebuie comunicat pe limba lui… ca nu intelege altfel si mai si pierzi timpul.
   Nici nu intereseaza “epistolele” catre sot, … omul spune multe la suparare si decenta minima cere sa respectam suferinta si sa nu cotrobaim prin zonele sensibile ale vietii cuiva.
   Pretind ca ma pricep putin la “Politica”, am si practicat-ocinstit, servind intereslul public si excluzand interesul personal.
   Doamna Sosoaca nu este o promisiune, este o certitudine; a progresat foarte mult fata de debutul parlamentar si – practic – nu are cu cine construi ziua de maine, mai buna pentru romani.
   Este singura – in politica publica, partinica/ideologica – si are nevoie de sprijinul “popular”, nu exista cale de colaorare, de aface vreo alianta politica cu ce este astazi pus “pe masa”.

   Despre autorul “scrisorii deschise”… am spus de ce nu cred ca e o femeie, e inutil sa repet.
   Daca o femeie ar ajunge sa se xprime astfel, sa ias public in felul acesta …. isi neaga valoarea, se injoseste. Dar poate stiti dumneavoastra ca asa ii place unei femei (oricareia) sa se arate celor din jur, ca asa se simte “mare”! Mare, poate – dar mare degradare morala.
   Sigur, pentru mine femeie reprezinta altceva decat pentru dumneavoastra; in timp ce eu o cunosc (generic, desigur) in felul meu si o apreciez pentru calitatile specifice unei fiinte superioare – cu auto-limitari si cu stradania de a face bine, constat in replica ariganta pe care o postati ca femeia este de toate, capabila si indreptatita, chipurile sa se prezinte gretos, josnic si inveninat. Poate dar e distructiv.
   Nu va convine ca femeia are capacitatea si abilitatile prin care se poate defini ca uniciitate existentiala si vreti sa si fie in toate felurile, denota ca nu rrspectati “femeia”, o considerati doar o persoana care… sa faca si ea ce vre, ce mare problema este? … nu-i asa?
   Acceptati distrugerea definiritiei si aceasta este rezultanta marxismului cultural care aq contaminat orice a atins.

   Da, vreau sa stiu ca face de mancare, face curatenie in casa si nu vreau s-o vad ca taie lemne, ca sapa santuri, sa mearga la razboi…
   Faceti confuzia ca utilizarea tehnicii (accesibila tuturor) emancipeaza femeia,nu vedeti ca o face si pe ea sa fie …”barbat”, ca “divorteaza” de sine pentru ca se poate, e atractiv si isi gadila mandria, adica egoismul.

   Cred ca nu mancati orice, oricum… doar pentru ca piuteti sa va hraniti asa, haotic.
   E o reteta pentru fiecare fel de mancare “bun”, cum este si o reteta pentru cum sa devenim oameni “buni” – eu inca invat ce ne-a dezvalui si luminat Hristos si asta nu inseamna ca si eventualul interlocutor se pozitioneaza asemanator.

   Daca sinteti femeie (biologic), nu dovediti asta psihologic; chiar daca nu va place… coruptia poftelor si umflarea ego-ului produc mistocareala careia – poate ca nu chiar degeaba – ii raspund.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *