Home / Internațional / Sute de mii de Germani în stradă pentru Libertate

Sute de mii de Germani în stradă pentru Libertate

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
August 5, 2020

Străzile Berlinului au fost blocate. Presa mainstream raportează sub 20.000 mii de oameni prezenți în Berlin.

În imagini vedem sute de mii.

 

Obiectivul comun al celor din mulțime este recucerirea libertății pierdute din cauza măsurilor restrictive impuse de guvernul Merkel. Întrucât protestele nu erau ideologizate, au fost prezenți oameni de toate orientările politice. S-au putut vedea steaguri naționale, steaguri imperiale, dar și steaguri LGBT. Segmente sociale aparent în rivalitate au militat pentru același deziderat : încetarea psihozei pandemice și recăpătarea drepturilor și libertăților.

De altfel demonstranții au etichetat protestul “Sfârșitul Pandemiei: Ziua Libertății”.

Conform presei mainstream, mulțimea era alcătuită din libertarieni, corona-sceptici și teoreticieni ai conspirației.

Reacția politicienilor germani a fost similară cu cea a politicienilor români: au dat vina pe cetățeni.

“Ne pun în pericol nu doar sănătatea, ci primejduiesc succesul nostru împotriva pandemiei, pun în pericol revitalizarea economiei, a educației și a societății noastre. Iresponsabil!” a declarat Saskia Esken, co-liderul Social-Democraților.

Un lucru e cert: Germanii s-au săturat de mascaradă.

A woman wears an Angela Merkel mask with the inscription "Bye bye democracy" at the demonstration

4 comments

 1. Da si tsunami de criminali care au invadat tara si omoara germanii, tot covid sunt?
  Dar bancile care vor intra sigur in colaps in toamna datorita armatelor de escroci care le ocupa si lipsa legilor decente in finantele bancare, astea tot de covid vor muri? Ia sa vedeti ce inflatie si ce foamete vine din toamna peste tot caci vor tipari munti de bani buni doar de sters la cur, ca sa salveze bancile lor rapciugoase roase de jaf si de minciuna !
  In plus “covidul” lor trebuie judecat ,cel cu care au lasat lumea sa moara de foame datorita atator- sute de mii – de intreprinderi mici si mijlocii ruinate de restrictiile absurde ale molimei – CACI NU A FOST PANDEMIE, A FOST DOAR O MOLIMA FALSIFICATA IN “PANDEMIE” !
  Astea le-au facut guvernele exagerand o molima de gripa ca sa terorizeze si sa faca genocide printre oameni , terorizand lumea cu politia !
  DACA NU-I JUDECA NIMENI PENTRU CRIMELE DE A LASA OAMENII BOLNAVI DE BOLI CRONICE, SA MOARA FARA TRATAMENTE PESTE TOT , ATUNCI ACESTI CRIMINALI ISI VOR CONTINUA CRIMELE !
  ROMANII TREBUIE SA IASA IN STRADA CU MILIOANELE SI SA INLATURE CRIMINALII NEPEDEPSITI DE LA VARF CARE-SI CONTINUA CIRCUL LETAL ASUPRA TARII SI POPORULUI ROMAN ! SA IA EXEMPLUL NEMTILOR !
  NEMTII DECLARA CA LA EI, PE 1&2 August , 2020, A INCEPUT APOCALIPSA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 2. PRECIZEZ FAPTUL CA POLITIA A SPECIFICAT IN PRIMA PARTE A DEMONSTRATIEI CA

  ERAU PRECIS

  PESTE 1.300.000 DE DEMONSTRANTI SAU CHIAR MAI MULTI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ULTERIOR, SPRE SFARSIT ,RAPORTORII AU REDUS CIFRELE LA COMANDA !
  DAR UNUL DINTRE LIEDERI, DR BODO SCHIFFMANN A DECLARAT CA NU SE VA LASA PANA NU VA OBTINE DECLARATIA CU PRIMELE CIFRE CITATE DE CATRE POLITIE !

  ABSOLUT TOATE MEDIILE AU FALSIFICAT CIFRELE REDUCANDU-LE CA PENTRU IDIOTI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  LA 17 .000 SAU PUTIN MAI MULT IAR TV DE STAT, ARD, FALSIFICAND TOTUL, A INTORS SPATELE TAMAN SCENELOR CELOR MAI GRAITOARE ALE PROTESTULUI, DISPARAND DE LA FATA LOCULUI SPRE A RAPORTA CIFRE FALSE !

  CELEBRUL “SPIEGEL ONLINE” S-A DEDAT CELEI MAI JOSNICE FAKE NEWS: INCA INAINTE SA INCEAPA DEMONSTRATIA, SPIEGEL A RAPORTAT ONLINE CA DEMONSTRATIA S-A ANULAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  NEMTII LUPTATORI CU ADEVARAT ABEA URMEAZA SA INTRE CU ADEVARAT “IN ACTION” , IN TOAMNA !!!CAND VA INCEPE FOAMETEA , IAR OAMENII CINSTITI SI CURAJOSI , INFOMETATI, MAJORITATEA OAMENI HARNICI SI MUNCITORI CINSTITI, CE SI-AU PIERDUT LOCURILE DE MUNCA DATORITA ABUZURILOR ANTICONSTITUTIONALE SI ANTIUMANE CORONA, DAR SI DISTRUGERII ECONOMIEI INAINTE DE CRIZA PRICINUITA DE CARANTINARE, ISI VOR RISCA VIATA SI VOR INTRA IN LUPTA CU CEI CE O APARA PE MERKEL .
  CRIZA NU SI-A ATINS INCA APOGEUL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  SE PARE CA POLITIA SI ARMATA, ASA SLABITA CUM ESTE EA , SE VA RIDICA CONTRA SATANISTEI MERKEL, REPTILA BOLNAVA DE URA PE BIETUL POPOR CARE-I DA SA MANANCE IAR EA DORESTE SI FACE TOT POSIBILUL SA-L EXTERMINE CU KILLERII ADUSI PRIN EMIGRATIE FORTATA SI CU ORGANIZATII CRIMINALE GEN ANTIFA, ILEGALA IN MAI MULTE STATE .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *