Home / Internațional / Explozie puternică în Beirut – Agresiune iudaică sau “accident nefericit”?

Explozie puternică în Beirut – Agresiune iudaică sau “accident nefericit”?

Vlad Voicu
Incorect Politic
August 5, 2020

O explozie puternică a zguduit orașul Beirut. Sunt cel puțin 70 de morți și 2700 de răniți, spune ministrul sănătății Hamad Hassan. Se așteaptă o creștere a deceselor în urma căutării persoanelor dispărute, raportează Npr.org.

Conform site-ului Time.com , cauza exploziei este neconuscută.

Considerăm firesc să întrebăm, având în vedere istoria agresiunilor israeliene, este Israel răspunzător pentru această distrugere?

 

5 comments

 1. Ce cauta depozit (fabrica) de chimicale chiar in oras???
  Nu cumva e cea mai buna disimulare pentu anumit fel de cercetari?

  Azotul opreste arderea… mai degrana a inhibat explozia – cred (vom vedea) ca e altceva care a a explodat sau a fost detonat intentionat.
  Cui foloseste?

 2. Este dovada că autoritățile din Beirut sunt chiar mai cretine decât cele românești, deși acest lucru pare greu de crezut. Citez din presă ,,În 2014 cargoul încărcat cu 2700 tone de nitrat de amoniu a fost reținut în portul Beirut deoarce nu mai putea naviga în siguranță” Este reținut iar nitratul de amoniu este depozitat în port vreme de încă 6 ani!

 3. Domniile voastre chiar va imaginati ca serviciile de securitate si decidentii politici ai unei tari suverane si-ar permite sa-si tina capitala proprie pe un butoi atomic de pulbere, capabil sa distruga propriul port, vreme de 4 ani? Pe la gradinita ati mai trecut? Ca rad copiii de voi.

 4. Bine le-au facut-o! De 30 de ani arabitoii bantuie in tara asta si au luat zeci de miii de femei pe care le-au facut sclave ca sa le faca copiii si ne colonizeaza cu toata pleava lor de emigranti si de rebuturi umanoide! Sa moara oti si sa nu mai ramana nici unul! Zeci de miii de femei romance au fost traficate de arabitoi si au ajuns arabizate in tot Orientul Mijlociu ! Pana si Gaza s-a umplut de romance traficate si ajunse in haremurile lor cu burka pe cap! Sa moara toti!
  Ati uitat de Omar Haisan? Ala care impreuna cu Mugur Isarescu au praduit o tara si pentru care tara asta a pierdut tezaurul de la Tismana rezerva BNR furata de armata sovietica trecut la despagubiri de razboi cu un muzeu fake news la Tismana pe acte falsificate in anii 50 de Securitate si PCR!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *