Home / Educativ / Sugestii Pentru Viitoarea Mișcare Suveranistă

Sugestii Pentru Viitoarea Mișcare Suveranistă

Incorect Politic
December 15, 2019

Mișcare Suveranistă

Doamnă Ileana Postolache,

Sunt de acord cu expunerea dvs. de principii, dar, la final afirmați că nu acceptați sugestiile mele, fiindcă ar fi inactuale. Sugestiile mele sunt înșirate de la fraza care începe cu „În plus, printre obiectivele mișcării suveraniste trebuie inclus obiectivul central:…”.

Fără atingerea acestor obiective indicate de mine – cel central și cele subsecvente – nu se pot realiza nici obiectivele enumerate de dvs.!
Redobîndirea suveranității depline a țării – ciuntită prin includerea forțată în U.E. – nu se poate realiza decît prin afirmarea și impunerea factorului NAȚIONAL și nu prin asigurarea predominării factorului alogen, cum s-a făcut în acești 30 de ani apocaliptici. Spuneți că nu aveți nevoie de „naționalism extremist”! Naționalismul este unul singur: naționalismul.

Nu există „naționalism extremist”! Dar, cînd țara este agresată pe toate dimensiunile – economic, axiologic, spiritual, informațional, informativ, imagologic, financiar-bancar (în țară mai avem doar două bănci românești: CEC-BANK și EXIMBANK, toate celelalte vreo 50 de bănci sunt „străine”, adică sunt bănci iudaice drapate sub denumirea unor țări europene, apărînd acum și una „americană”, FIRST BANK!) -, deci, cînd este agresată pe toate dimensiunile, atunci, într-adevăr, trebuie apelat la „naționalismul extremist” deoarece suntem în legitimă apărare! Suntem în situația palestinienilor, doar că nu ne apărăm cu nimic, nici măcar nu dăm cu pietre ca aceștia.

Dimpotrivă, guwernerul P.N.L.-ului „naționalist” – că așa se intitulează: Partidul Național Liberal, deși este eminamente antinațional! – le va da străinilor și tot ce ne-a mai rămas: CEC-BANK, Hidroelectrica, Centrala Nucleară de la Cernavodă, SMURD-ul, Platoul Mării Negre care fusese cîștigat la Haga (dar care fusese concesionat, dinainte de proces, de către Tăriceanu și Vosganian), minele de aur, minele de sare, pădurile, munții etc. – așa că nu vom mai avea nici pietre cu care să aruncăm în ei, nici țepușe în care să-i tragem pe invadatori, nici topoare ca să tăiem cozile de topor aflate la guwernere, care ne trădează de 30 de ani.

Prin 1975, un director de la Ministerul Agriculturii, Ion Tudora, a fost împușcat fiindcă vînduse germanilor niște mașini care valorau vreo 150.000 lei, adică valoarea unui apartament cu patru camere. Dar, în mod just, a fost inculpat pentru trădare de țară și de aceea a fost împușcat. Acum vreo lună, Florin Cîțu a debitat niște enormități din cauza cărora Banca Națională a irosit un miliard de euro ca să repare idioțeniile lui Cîțu. Cîte gloanțe ar trebui băgate în Cîțu pentru nenorocirea pe care ne-a făcut-o și cîte în Ludovic Orban, care, deși moțiunea contra lui Cîțu a trecut, Orban refuză să îl demită?! În 1989, pedeapsa cu moartea a fost abolită tocmai pentru ca jefuitorii țării, trădătorii de țară să nu mai fie împușcați.

Cred că o formă preliminară de apărare pe care să o aplice naționalismul este reînființarea escadroanelor morții. Așa cum face, acum, statul Israel, care, deși nu are o națiune, acaparează un teritoriu pretins „biblic”!

Ca atare, în situația tragică a României de azi – cu dușmani interni și internaționali, aflați în fruntea țării, dar și printre noi -, in ciuda ideii generoase, mișcarea „suveranistă” nu este decît o mîrțoagă cu care nu am putea să alungăm „cîinii de la măcelărie”. NU se mai pune problema să facem o mișcare cu care să încercăm ceva, doar „ca să avem conștiința împăcată”, ci trebuie ceva cu care să învingem, căci, dacă nu învingem, atunci disperarea de care vă plîngeți acum va deveni lipsă de speranță. Iar lipsa de speranță, cum scria Dante, este echivalentă cu Iadul: „Lasciate ogni speranza…”

Cît despre „xenofobie”, vedeți aici: https://www.justitiarul.ro/cuvantul-xenofobie-trebuie-scos-din-uz/.

Sănătate!

On Fri, Dec 13, 2019 at 3:56 AM Postolache Ileana
Stimate d-le Zarnescu,

Multumim pentru recomandarile facute.

Inca nu se poate vorbi de un partid suveranist. Este prea devreme.

Ceea ce organizam noi este o intalnire, o discutie, cu cateva personalitati ale vietii culturale, politice, economisti, jurnalisti, presa, juristi, pe subiectul, ce facem cu tara de acum incolo? .

O discutie de principiu NU obliga pe nimeni, la nimic. Da, va exista si o propunere, o initiativa, care nu este insa obligatorie.

Vom veni si cu propunerea de a forma o miscare suveranista autentica, un nucleu suveranist.

Situatia critica in care se afla tara cere o astfel de initiativa care devine necesitate. Acesta va fi al doilea punct pe ordinea de zi, a intalnirii.
O astfel de intalnire nu are cum sa deranjeze pe absolut nimeni dintre invitati, indiferent de apartenenta si orientarea lor politica. Sustinem pe oricine vrea binele acestei tari, neconditionat de apartenenta politica sau religie.

Nu ne cramponam de partidele din care fac parte unii dintre invitati, subiectul fiind tara.
Nu cautam vinovati, nu aratam cu degetul pe nimeni, nu cerem explicatii.

Vrem doar sa stim daca exista printre cei invitati, persoane dispuse sa renunte la orgoliul personal, de partid, de organizatie, si care impreuna cu noi, sa puna Romania inaintea de toate!

Romania este prima conditie, subiectul, obiectivul si telul nostru. Propunerea noastra de partid suveranist va tine cont de acest lucru.
Nu prezinta interes cei care gasesc nod in papura in orice sau pretentiosii. Noi suntem oameni simpli. Ne-am saturat de simandicosi, mofturosi, de vedetism politic. In general nu agreem vedetismul de nici un fel.

Punem accent pe simplitate, modestie, principii, asumare, responsabilitate si pe deviza, ”Toti pentru unul, unul pentru toti si toti pentru Romania !!”
Propunerea noastra va fi atat de simpla, de principiala si de bun simt, incat pretentiosii vor pleca singuri.

Cautam oameni de buna credinta care sa puna Romania si poporul roman, inainte de toate.
Asta cautam si asta vrem noi.

Nu cerem nimanui sa semneze nimic, sa promita nimic, nu obligam si nu fortam pe nimeni.

Dorim sa aflam daca in Romania mai exista oameni dispusi sa puna interesul national pe primul loc si care sunt aceia.
Daca vom fi refuzati, noi cetatenii vom avea constiinta impacata ca am incercat, ca ne-am straduit, dar n-am avut cu cine, nu s-a putut.

Daca alte interese vor prima, ne vom retrage discret la casele noastre, asa cum am venit, punem cruce Romaniei si o ingropam !

Noi nu suntem pentru „o noua clasa politica” sau „oameni noi”. Aceasta idee este de sorginte sorosista si este vanturata din 2012 incoace de fortele sorosiste care au creat USR.

Dimpotriva, dorim crearea Partidului Suveranist Roman ca platforma pentru politicienii existenti, care sa se mobilizeze impotriva acestui regim, cat mai repede posibil.

Politicieni, juristi, oameni de cultura care sa se ridice impotriva acestui regim de acolo de unde se afla, DE LA TRIBUNA PARLAMENTULUI sau din mediul public, intrucat dusmanul Romaniei trebuie atacat cat mai repede posibil dupa perioada de tacere care s-a lasat dupa incarcerarea lui Liviu Dragnea si incheierea preluarii PSD de catre Servicii.

Dorim sa atragem politicieni patrioti mai ales de la PSD si ALDE, dar si din alte partide, mai ales pe aceia care s-au implicat in inlaturarea Codrutei Kovesi de la conducerea DNA si crearea SIIJ, cei care sunt cunoscuti de electoratul patriot care fierbe de manie vazand blatul Vioricai Dancila cu serviciile. Desigur, ar fi reusit si fara Viorica Dancila dar tocmai acest premier PSD le-a furnizat cheia furtului profesionist al alegerilor.
Sa dea Dumnezeu sa reusim sa atragem acesti politicieni si sa dam lovitura meritata acestui regim samavolnic.
Multumim pentru sugestiile facute, insa cred ca este prematur acest subiect.

Cu stima,
Ileana Postolache

Scrisoarea originală:

Suntem o mana de oameni disperati, furiosi, inecati in neputinta si obida, care ne-am stans si suntem hotarati sa intoarcem tara inapoi! Vom fi in jur de 100 de romani, in mod simbolic, in realitate suntem mii.

Vrem sa mergem la Bucuresti, sa discutam fata in fata cu 30 de personalitati, oameni politici, economisti, avocati, jurnalisti, oameni de cultura si formatori de opinie. Le propunem o miscare suveranista – un nucleu suveranist.

In principiu, aceasta intalnire ne-am gandit sa fie undeva intre 10 -24 ianuarie, dupa vacanta parlamentara. Vom fi romani din marile provincii istorice, Moldova, Transilvania, Tara Romaneasca si Dobrogea. Ducem tratative sa inchiriem o sala a sindicatelor, undeva pe langa Gara de Nord, care apartine partidului socialist.

Speram ca si reprezentanti ai partidului socialist sa ni se alature. Vrem un partid suveranist pentru ca asta este curentul ignorat de Europa, in care s-ar fi inscris poate PSD, daca presedintele Dragnea ar fi ramas in libertate, si suntem convinsi ca la asta s-a si referit in ultimul interviu cand a spus “le voi da raspunsul meu dupa alegeri”.

Vrem un partid care sa sustina sus si tare tot ce este tabu la nivelul PSD. Un partid care SA AFIRME ca anticoruptia este anticonstitutionala, care sa AFIRME ca vrea sa desfiinteze DNA, care vrea sa REINSTAUREZE controlul asupra resurselor Romaniei, si care sa reformeze din temelii JUSTITIA si SERVICIILE SECRETE, care sa promita EXCLUDEREA DIN MAGISTRATURA A MAGISTRATILOR CARE AU LUCRAT PE PROTOCOALE, care sa nu se rusineze ca e considerat antieuropean, ba mai mult decat atat, sa-si faca un titlu de glorie din a fi antieuropean, si de a explica ca nu e impotriva popoarelor europei, ci impoptriva Estblishmentului Neoliberal-Progresist, impotriva Planului Minerva precum si a planului Kalergi, a planului de islamizare a Europei si a agendei LGBT.

Sa spuna sus si tare aceste lucruri CHIAR ACUM cand se doreste distrugerea definitiva a suveranismului romanesc, dupa ce a fost amutit 6 luni. Chiar acum Iohannis si “Dreapta” neoliberal-neomarxista trebuie sa auda voci de opozitie! Acum cand se doreste disparitia PSD, excluderea PSD de peste tot din Romania, acum sa se auda voci care sa se ridice impotriva lor, DE LA TRIBUNA PARLAMENTULUI, nu doar din studiourile Romania TV.

Ne-am saturat de Antena 3, am vazut cum Mihai Gadea a tradat telespectatorii, am vazut cum 6 luni numele lui Plesoianu a fost interzis la Antena 3 si subiectul a fost doar Caracal, ca sa nu discutam despre ceea ce traim, sa nu se auda de Statul Paralel. Sa ramana totul la nivel de lupta cu retelele de trafic, o lupta cu tentaculele caracatitei, cand Antena 3 putea sa-i zboare capul dintr-o lovitura. Mircea Badea putea sa faca o plimbare a libertatii si lua 50% din semnaturile pentru Plesoianu. Poate ca ar fi castigat tot ei. Poate PSD nu ajungea in turul 2. Dar ramanea un partid sanatos, un partid pentru romani, nu pentru multinationale si Servicii! Iar acum, cu Ciolacu la conducere, e clar ca PSD e mort si-ngropat si nu mai poate reprezenta electoratul ; de fapt, are un electorat captiv pe care nu si-l merita cu politica de a se supune Serviciilor. A fost integral consumat de Servicii si nu mai poate fi reabilitat.

In lista de invitati avem oameni in care noi cetatenii mai credem. Nu cerem socoteala pentru ce a fost, nu cautam vinovati, doar le cerem sa-si dea mana peste partidele din care fac parte, sa lase orgoliul de partid sau personal, sa faca echipa si impreuna cu noi sa incercam sa salvam impreuna tara. Sunteti unul dintre invitati. Vom avea un discurs manifest si rugamintea ca impreuna cu noi, cei 100 de romani, sa formam primul partid suveranist din Romania. Ilie Serbanescu, Dan Diaconu, Serban Nicolae, Liviu Plesoianu, Razvan Savaliuc, Mugur Ciuvica, Olguta Vasilescu, Claudiu Manda, Daniel Zamfir, Aurelian Pavelescu, Iancu Iulian, Daniel Olteanu, Razvan Constantinescu, Cristian Terhes, Carmen Avram, Maria Grapini, Gheorghe Piperea, Ingid Mocanu, Dan MV Chitic, Iulian Capsali, Ion Coja (PRM), Titus Corlatean, Dan Puric, Florin Zamfirescu, Lucia Hossu Longin, Dorel Visan, Mirel Curea, Ion Cupa (Alde), Bogdan Diaconu (PRU), sunt cateva nume din lista noastra de invitati.. Din lista de invitati lipsesc academicienii. Nu stim pe cine sa invitam, deoarece unii dintre ei au stapan..

Ne-am gandit la Ioan-Aurel Pop, dar a picat din lista – Florian Coldea a fost la lansarea ultimei lui carti.

Am putea invita academicieni pe partea stiintifica, insa cum spuneam, nu-i cunoastem si nu stim care nu au legaturi cu serviciile. Ar fi frumos totusi daca am putea gasi cativa academicieni, ca reprezentanti ai Academiei Romane.. Asa ne-am gandit noi ca trebuie sa facem. Vrem sa avem constiinta impacata ca am incercat. Unii dintre dumneavoastra nu vor accepta, altii nu vor putea veni, dar poate vom avea norocul ca macar 10-12 dintre dumneavoastra sa accepte provocarea noastra si sa punem bazele unei miscari autentic suveraniste in Romania.

Noi cei 100 de romani vom forma primele filiale la nivel national, virtuale la inceput, apoi vom creste ca numar de membri si putere. Nu avem nevoie de sediu – sediul ne va fi strada si vom forma grupuri pe Facebook. Asa cum spuneam, dumneavoastra faceti parte dintre invitati. Sunteti alaturi de noi? Suneti de acord sa ne dati o mana de ajutor?

Veti accepta invitatia noastra de a participa la aceasta intalnire?

Cu stima si consideratie,
Ileana si Bogdan, organizatori

9 comments

 1. Carmen Avram, Claudiu Manda?
  O, Doamne!

 2. Nu stiu daca doamna in cauza e cu toata tabla pe casa, dar ii urez mult succes cu Maria Grapini,Carmen Avram,Ingrid Mocanu,Bogdan Diaconu si Mugur Ciuvica sa creeze o strutocamila suveranista.E destul de evident ca aceasta persoana este innebunita dupa PSD si a ignorat complet toate legile impotriva etniei romane si subminarea economica ce a realizat-o pe parcursul timpului.

  • Felicitări pentru inițiativa! Nu va lăsați descurajati! Chiar dacă forțele antiromânești care au interzis pana acum o mișcare suveranista în România, va vor pune bețe în roate, va vor pesifla, nu renunțați!

 3. D-l colonel Zarnescu are perfecta dreptate! Trebuie impus cu toata forta, factorul NATIONALIST! Nationalismul nu are grade de comparatie. Dragostea de tara si popor nu este mai mica sau mai mare, ci este sau nu este! Tara este agresata din toate partile si in acest caz trebuie un raspuns pe masura!
  Cu tot respectul, dar in lista de invitati ai doamnei Postolache sunt nume care nu ispira incredere in crearea unei miscari suveraniste! Suna cam pompos numele de ” miscare suveranista”! Acea miscare de nivel national este si trebuie sa fie o Miscare de Eliberare Nationala! Ea TREBUIE sa invinga, ea TREBUIE sa reuseasca, ea TREBUIE sa conduca la redobandirea suveranitatii Romaniei!

 4. D-na Ileana, d-le Bogdan,
  Este foarte bine ce faceti! Indiferent daca in lista sunt si persoane dubioase. Probabil nici nu vor da curs invitatiei… Orice incercare de coalizare a fortelor suveraniste trebuie salutata. Asta demonstreaza ca nu ne-a murit intru totul constiinta nationala, nu suntem cu totii niste bipezi abrutizati de propaganda globalista, antiromaneasca.

 5. Ma bucura foarte mult aceasta veste! Maica Domnului sa ne acopere de tot raul si o rugam sa ne ajute Personal in aceasta initiativa! Doamne miluieste poporul român!

 6. Pare ca Ileana Postolache contreaza pe … Ileana Postolache….
  “Cred că o formă preliminară de apărare pe care să o aplice naționalismul este reînființarea escadroanelor morții. ”
  Fara lovitura militara de preluare a puterii de stat – foa-a-a-rte putin probabil!, ramane blocajul economic cu iesire in strada si fortarea prin orice mijloace a arestarii/retinerii sub paza armata a principalilor factori de exploatare satanista, adica sionista (globalista) a Tarii – Presedinte, Prim-Ministru, sefi “servicii”, avocatul poporului … pseudo-ales … franc-masonii din functiile “inalte” – se poate face usor lista! – si suspendarea Constitutiei bolsevice concomitent cu adoptarea Constitutiei de la 1929, fara paragrafele care permit malogenilor colonoizarea si penetrarea economica, financiara si teritoriala a Tarii.

 7. E denumire ne-realista, “suveranist””; asta este forma de corectitudine politica…
  Spuneti – Partidul Natiunii Romane
  Nu intereseaza alogenii si toleratii, as-zise minoritati.
  Nici nu merita locuri in Parlament pe baza etnica, si in nici un caz “de drept”!
  Cum sa pretinda statut egal – ca parlamentar – cand sint TOLERATI, adica sint lasati sa traiasca pe pamantul nostru, ceea ce presupune sa stea deoparte de politica, – ciocu’ mic!

 8. “Sustinem pe oricine vrea binele acestei tari, neconditionat de apartenenta politica sau religie.”
  … si ce fel de morala ii ghideaza atunci cand definesc “binele” si “raul”?
  Globalismul? Umanismul? Budismul? New Age? Hinduismul? … etica neo-bolsevica – morala materialista fara Dumnezeu?

  Cum defineste duduia “binele acestei tări’?
  Cum defineste, cum descrie duduia conceptul de TARA?

  Asa, cu “suveranismul” de dragul ideii nu se rezolva nimic – nu stiii de ce, nu stii pentru cine si nici incotro mergi, cum zicea Tutea despre un “acel”… care nu stie de unde vine si incotro se duce – cel fara Dumnezeu, practic un dobitoc vorbitor.
  „Fără Dumnezeu, fără credință, omul devine un animal rațional, care vine de nicăieri și merge spre nicăieri.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *