Home / Educativ / Srisoare Adresată Sioniștilor de pe IonCoja.ro

Srisoare Adresată Sioniștilor de pe IonCoja.ro

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Martie 9, 2019

Sunt defapt scrisori. La plural. Următoarele puncte de vedere au fost generate de indolența unor comentarii de pe site-ul IonCoja.ro, comentarii antiromânești, diversioniste și denigratoare la adresa eroilor neamului.

de pe Justițiarul:

   Scrisoare Adresată Sioniștilor

 DOMNULE COJA,

Acum trei ani și jumătate ați publicat scrisoarea mea adresată Academiei Române cu privire la primirea entuziastă între sînii (?) ei a nemernicului Elie Wiesel. Apoi, ați publicat scrisoarea deschisă adresată lui Klaus Iohannis cu privire la promulgarea legii nr. 217/2015.

Atunci am început o colaborare fructuoasă pentru scurt timp. Mă bucurasem să găsesc un site patriotic, însă după un timp am simțit, prin comentarii, tot mai multe derapaje. La ora actuală, nu mai îmi doresc ca numele meu să fie asociat cu site-ul dvs.

V-am trimis un text, cel de mai jos.

https://ioncoja.ro/despre-initiativa-de-a-deschide-un-blog-patriotic/

Au apărut comentatori care invocau libertatea de exprimare. Oare pe un site sionist, în virtutea acestei libertăți, textele mele ar fi fost publicate?

Am constatat cu timpul că de pe site-ul dvs. comentariile patrioților dispar treptat și sînt înlocuite de cele ale provocatorilor sioniști.

Acum vreo trei ani și mai bine, pe site-ul dvs apăreau multe comentarii patriotice semnate „dec”. Într-o bună zi am reușit să îl identific, să îl localizez (trăia în Canada) și i-am trimis un mail.  Prima dată s-a speriat, m-a întrebat dacă sînt de la SRI. I-am spus cine sînt. A devenit uimit: chiar eu sînt? de unde am adresa lui de mail? I-am explicat, nu era nici o taină. El apăra des cauza românească a Roșiei Montana. Într-o zi, stînd ca de obicei in pat cu leptopul în față, găsesc un articol despre Roșia Montana apărut într-o publicație britanică. Am recunoscut înșiruirea cuvintelor, am recunoscut stilul – sub articol era numele real și adresa de mail. Asta a fost tot (de fapt nu a fost chiar tot, m-a mai ajutat o informație colaterală, dar dacă nu i-am spus-o lui, nu am de gînd să o spun). Pe 18 februarie 2017 „dec” mă anunță că a întrerupt orice legătură cu dl. Coja întrucît toate comentariile sale din ultimul timp sînt respinse.

Apoi, am aflat că alți colaboratori apropiați ai dvs. au fost nevoiți să facă la fel. În site, aveau loc schimbări majore de orientare, de la patriotism spre trădare – nu prin texte, ci prin comentarii.

Am avut și eu articole nepostate fără nici o motivare. Am avut și comentarii nepostate. În momentul în care sioniștii dvs. mi-au aflat adresa oficială de mail (din cauza naivității mele), am trecut pe gmail (care ma încurcă rău) dar de atunci nu am mai putut posta nimic la dvs. – sistemul pe care îl aveți (Disqus) îmi cere o parolă, iar eu nu stiu care este aceea. In repetate rînduri v-am trimis prin mail comentarii pe care v-am rugat să le postați în numele meu – nu ați făcut-o niciodată.

La sfîrșitul anilor ’70, pe cînd eram procuror, eram cotat ca unul dintre cei mai buni 3 anchetatori din țară – eu (în dosarele economice), Ovidiu Păun (în materie de crime) și Eugen Vasiliu (corupție).  Marea noastră calitate era intuiția, care dădea greș foarte rar. Eu am avut în domeniul meu un avantaj, încă dinainte să intru la școală, eram dus vara de tatăl meu (șef CFI la Gostat) prin diferite GAS-uri unde îmi petreceam mult timp prin birourile de contabilitate – asta mi-a permis ca apoi să pot să răstorn expertize contabile făcute de experți corupți).

Acum doi ani, în „Justițiarul”, am postat un serial cu viața mea din procuratură. Am arătat acolo că devenisem celebru prin arta mea de a obține informații astfel încît în 1978 prin biroul meu se plimbau ofițeri de securitate din ce în ce mai inalți în grad să mă convingă să mă transfer la ei. Ultimul a înțeles, la ei nu puteam să am libertatea de acțiune pe care mi-o oferea șeful meu. Ne-am strîns mîinile, dar cînd a ajuns la ușă s-a întors și mi-a spus:

– Domnule procuror, eu cred ca daca serviciile secrete nu ar fi existat, le-ati fi infiintat dvs.!

Acum înțelegeți, domnule Coja, de ce descopăr cu o relativă ușurință virușii, șobolanii, păduchii, gunoaiele care v-au invadat? Este ceva cu care te naști, nu ai cum să înveți.

Încă sînteți perceput ca un mare patriot, un mare naționalist. Ce ați zice dacă un tînăr patriot în sinea lui dar naiv și lipsit de cultură patriotică le-ar spune celor ca el:  „Băi, am aflat o chestie demențială! Șeful legionarilor a fost un evreu trădător agent al iezuiților! Am citit pe site-ul lui Coja unde scrie un tip extraordinar, Nick, unul care ne spune adevărurile care ni se ascund!”

Ce părere aveți d-le Coja? Degeaba postați dvs. articole patriotice dacă cititorii uită articolul citit și rămân cu comentariile sioniștilor, întrucît majoritatea comentatorilor patrioți ori au renunțat să mai posteze pe site-ul dvs., ori încearcă în zadar întrucît comentariile lor nu mai apar.

Cum pot pe site-ul dvs. să apară comentariile sioniștilor conform cărora Căpitanul a fost un evreu trădător? că Moța și Marin au fost evrei? cînd jertefele martirilor noștri sînt aruncate în derizoriu? cînd credința noastră este batjocorită iar Imnul Național la fel?

Acum cîțiva ani v-am spus că în materie de calculator (leptop) eu sînt în clasa I-a, iar dvs. mi-ați spus că sînteți la grădiniță. Este evident că dvs. nu puteți administra site-ul – ce evreu sionist îl administrează?

Sioniștii au făcut pe spinarea dvs. (dar și a noastră) un dublu test, care le-a reușit perfect. În primul rînd li s-a confirmat faptul că sub ochii dvs. blajini și înțelegători, dornici de democrație și de respect față de libertatea de exprimare, își pot bate joc de valorile supreme ale țării. În al doilea rînd au putut să constate că patrioții românii nu au reacționat. În mod normal toți patrioții ar fi trebuit să reacționeze și să ceară în bloc interzicerea minciunilor sioniste, a calomniilor împotriva a ceea ce românii cred, respectă și apreciază. Nu! Patrioții românii au tăcut din gură (sau poate că nu au tăcut, ci comentariile lor au fost respinse?)

Tocmai a apărut pe site-ul dvs. un comentariu intuitiv  al lui Șerbulea Adrian care vede că Surena nu este unul singur, iar dvs. ați acceptat că ar putea fi mai mulți.

Da domnule Coja, eu asta vă spun de mult. Pe site-ul dvs. apar comentatori sioniști care par să aibe o personalitate multiplă. Nu este vorba de personalitate multilpă, este vorba de faptul că mai multe celule sioniste s-au centrat pe site-ul dvs. și prin alternanță membrii lor postează pe rînd, de unde și stilurile lor diferite.

Nu v-a mirat niciodată faptul că unii dintre comentatorii (privilegiați ai dvs.) nu fac altceva zi și noapte decît să citească toate articolele postate pe site și să posteze comentarii și răspunsuri la comentarii la aproape fiecare articol? Atîta muncă de diversiune într-o singură zi nu poate face nimeni singur.

Zilele trecute au fost șterse miile de comentarii făcute pe site de Nicu Cohen în ultimii trei ani, au mai rămas doar 328, mai vechi de 3 ani! Cine a șters domnule Coja urmele crimelor? Vreau să vă spun că nu au dispărut în totalitate. Eu  cînd îmi salvam articolele publicate, le salvam ca text, adica inclusiv cu comentariile postate pînă în acel moment. Nu din intuiție, nu din istețime, ci din prostie – la acel moment nu știam să salvez link-urile. Prostia mea de atunci m-a ajutat să salvez unele dintre perlele lui Nicu Cohen. Zi și noapte Nicu Cohen posta pe site-ul dvs., dar uite că nu numai acolo! Cînd Nicu Cohen a făcut enorma imbecilitate de a se prezenta pe site-ul „Lupul Dacic” ca fiind aromân (era prima dată cînd găseam acolo un comentariu al lui), m-am interesat și am aflat că el posta și acolo comentarii de 4 ani!

Azi, îl cultivați pe Nick (1.899 de comentarii conform ultimei statistici), cel care știți mult mai bine decît mine că este de fapt fostul Nicu Cohen, adică unul dintre membrii aceleiași celule. Îi citesc comentariile și îi văd rînjetul satisfăcut, a devenit stăpînul acestui site!

Despre Radu Ștefan nu mai comentez, am comentat destul despre cele aproape 3000 (mai exact 2817) de comentarii pe care le- a postat sub mai multe nume zi și noapte, adesea mai lungi decît articolul la care se referea. Dar el a încercat să se infiltreze și în Justițiarul!

Despre Surena îmi este cel mai greu să mă pronunț, după stil este evident că și aici sînt mai mulți comentatori, dar unele comentarii sînt corecte și patriotice, altele dimpotrivă.

Aceștia sînt doar citeva celule. Fiți mîndru! Ați fost considerat de sioniști cel mai mare dușman. În ultimul timp am găsit un comentator nou – cred că știți la cine mă refer, așa că va rog să-mi spuneți dacă intuiția mă înșeală sau nu: este un evreu român emigrat de mult în SUA după ce tatăl său s-a pensionat (sau eliminat) din fruntea securității, de care răspundea în Banat?

Domnule Coja, cunosc cel puțin trei mari patrioți români pe care i-ați cunoscut personal și cu care ați colaborat dar pe care ați reușt să îi înstrăinați. Ați acceptat cu seninătate, în virtutea libertății de exprimare, să fiți insultat de sioniști pe propriul dvs. site – asta este treaba dvs. Dar cînd pe același site este insultat poporul român, sînt batjocorite simbolurile noastre, nu mai este treaba dvs. ci a noastră, a patrioților. Libertatea de exprimare nu presupune libertatea de a minți și nici libertatea de a înjosi tot ce are mai sfînt acest popor.

„Amicus Plato…” – nu continui fiindcă știți foarte bine la ce mă refer.

În aceste zile sîntem mulți care ne tot întrebăm ce se întîmplă cu dvs. Unii o dau pe naivitate, alții pe o exagerată bună credință, alții pe vîrsta. Dacă nu aș fi stiut că zilele trecute ați participat la lansarea unei noi cărți a generalului nostru (lansare la care cu mult regret nu am avut putere să ajung), aș fi crezut că sînteți claustrat într-un beci, cu un prici din scînduri, cu un butoi cu varză murată (să aveți ce să mîncați și să beți) și cu o tinetă vărsată săptămînal, asta pentru ca șoarecii (și șobolanii) să poată juca pe masă.

Domnule Coja, depinde de dvs. cum veți fi perceput de o virtuală istorie a naționalismului românesc modern. Dacă vreți să fiți perceput pozitiv, atunci ar trebui să postați acest text, să înlocuiți administratorul dvs. de site cu un patriot și să eliminați diversioniștii sioniști – minciuna și calomnia nu sînt apărate de libertatea de exprimare. Vă anunț că un „dolce farniente” din partea dvs. nu mă satisface de loc, și sînt convins că nici pe alții și că va trebui să ne apăram țara și valorile ei – să le apărăm de dvs.!.

Sioniștii dvs. au stat cu ochii pe mine ca pe butelie, dar și eu la fel. Ceva mă face să cred că sînt mai bine pregătit decît ei.

Ar mai fi multe de scris, dar cred că ajunge (cel puțin deocamdată).

Cît de obosit sînt, mi-am asumat și sarcina de apărare a site-urilor patriotice de “virușii”  sioniști pe care dvs. îi primiți democratic și cu brațele deschise. Nu știu cît timp voi mai putea, dar merg pînă la capăt.

A bon entendeur, salut!

                                                                                                               Dan Cristian IONESCU

P.S. Nota redacției „Justițiarul”: Nu doar domnul Dan Cristian Ionescu a observat activitatea dubioasă a comentatorilor de pe site-ul „Ion Coja”, iată și părererile altor colaboratori ai revistei noastre, culese de pe site-ul nostru, cu referire concretă la Călin Kasper, un alt manipulator globalist de pe site-ul „Ion Coja”:

Cornel-Dan Niculae: Si eu am simtit la fel despre acest domn Kasper, chiar de cand a aparut pe site-ul domnului profesor Ion Coja. Pe de alta parte, dl. Ion Coja nu isi administreaza singur site-ul, fiind administrat de un domn pe care l-am cunoscut si caruia i-am atras atentia (degeaba), de fata cu domnul profesor, ca posteaza, fara mentionarea autorului, texte din cartile mele, care sunt apoi reluate pe Internet avand ca „sursa” site-ul ioncoja.ro. Promovarea, cenzurarea sau admiterea unor postari nu este facuta, adesea, de domnul profesor, mi s-a explicat! Dar nevoia de texte nu poate justifica in nici un fel promovarea pe site a unuia precum Calin Kasper, un individ evident duplicitar, care vrea sa se infiltreze si sa manipuleze!

Vasile Zărnescu: Necazul – sau, mai bine zis, hazul – este că d-l Ion Coja ia de bune aproape tot ceea ce postează acest țigan care se dă gîșpiță. Nu știți ce e o gîșpiță? O cioară care se dă lișiță.”

Comentariile au fost postate la articolul Alogenul Călin Kasper, o trompetă globalistă care pozează în naționalist român

 

Domnule Ion Coja,

De puteți să simțiți realmente ceea ce se întâmplă cu țara noastră și nu sunteți cumva pus în „imposibilitate” de anumite interese și practici, aveți motive serioase să acționați fără întârziere în sprijinul acțiunii de eliberare! Eu nu cred în „nevinovăția” incoerențelor întâlnite pe site-ul dvs., am bănuieli serioase și cred că jucați după principiul borcanului cu miere… Eu am să fiu ceva mai scurt decât colegii mei, sunteți prea inteligent ca să nu înțelegeți forma de disperare și dezgust pe care o resimt autorii și, mai ales, cititorii patrioți (adică cei care au cu adevărat ceva de pierdut în această încleștare, iubitorii țării și Neamului Românesc), constatând cu mâhnire omniprezența unor comentatori de profesie care, în ciuda precarității actuale a demersurilor și pozițiilor naționaliste asumate și semnate ca atare, practică cu succes și chiar susținere antiromânismul decomplexat sub forma cea mai abjectă.

Prin urmare, în numele rezistenței românești autentice, una, singura și sfântă rezistență anti-globalistă, în numele camarazilor de luptă, a tinerilor studenți (MNCR) și a tuturor forțelor de trezire a conștiinței naționale, vă cerem:

  1. Anihilarea neîntârziată și întemeiată a tuturor acestor autori-scursuri de comentarii jignitoare, diversioniste, manipulatoare, antinaționale, antiromânești!
  2. Privilegierea și sprijinul necondiționat al curentului ideologic de trezire națională, îndeosebi către masele populare, oamenii adevărați (știm prea bine care este poziția de vânzare quasi majoritară a intelectualilor „români”).
  3. Anihilarea, concedierea, respingerea, cenzurarea activă și susținută a „celulei sioniste” prezente pe site-ul dvs. în special la secțiunea comentarii.

Așa cum atenționat camaradul Mihnea Codreanu: „Pentru că nu credem că jidanul salvează ortodoxia! Pentru că nu credem că jidanul salvează România! Pentru că știm că jidanul nu-l iubește pe român! Pentru că știm că jidanul vrea să distrugă ortodoxia! Pentru că știm că jidanul, de fapt, nu are țară! Pentru că știm că jidanul vrea, din nou!, să acapareze România! Pentru că știm că jidanul o să-l distrugă pe român, o să-l sărăcească, o să-l slugărească, o să-l bage la temniță și o să-l ucidă cu sălbăticie luciferică așa cum a făcut-o de câte ori a fost în poziție de conducere și de forță! Pentru că suntem naționaliștii români autentici și legitimi, pentru că nu vom renunța la țară noastră fără luptă, pentru că știm că sângele va curge din nou pe meleagurile noastre, strigăm sus și tare: Nu Național-Sionismului diversionist în România!”

Sperăm să înțelegeți strigătul pământului strămoșesc și să sancționați în consecință, fără tergiversare, în coerență cu linia anunțată  pe site-ul dvs., cu cea mai mare severitate elementele diversioniste infiltrate în chiar inima platformei ioncoja.ro.

 Cu bine,

Mihai Șerban, Sterie Ciumetti, Mihnea Codreanu, Mariana Priste, Radu Stroe, grupul de liceeni „Linia Strămoșească”, Mișcarea studențească populară M.N.C.R. Colectivul de redacție incorectpolitic.com și mulți alți naționaliști români în viață!!!

 

2 comments

  1. e cam singurul blog (se include si “lupul dacic.com”) unde astia (kikes) pot latra la luna.
    majoritatea site-urilor nationalist/ ortodoxe ii arunca in groapa spamului

Leave a Reply

Your email address will not be published.