Home / Actualitate / Simulacru de Proces pentru Alianța lui Cioloș

Simulacru de Proces pentru Alianța lui Cioloș

Alecu
Incorect Politic
Martie 9, 2019

Alianța electorală PLUS-USR, sau PLUSSR, a fost validată de judecători în urma unui proces care este reprezentativ pentru justiția din România.

Cătălin Berenghi îl descrie în detaliu, fiind prezent în sală:

*

FELICITARI CIOLOS!!!

AI REUSIT SA MA FACI SA NU MAI CRED IN JUSTITIE, PENTRU MINE, ACEASTA NU MAI EXISTA, DOAR COMBINATII SI PROTOCOALE, DOAR PROCURORI SI JUDECATORII CARE IAU MITA SI PRIMESC ORDINE!!!!

-LA PROCESUL DE ASTAZI PROCURORUL PLANGEA IN TIMP CE PUNEA CONCLUZIILE!!!!

-PROCURORUL PARCA ERA AVOCATUL LUI CIOLOS &Co.

– PROCESUL TREBUIA SA SE TINA MAINE 9 MARTIE, CONFORM CALENDARULUI ELECTORAL AEP/ BEC, DAR A FOST DEVANSAT CU O ZI (“Noaptea ca hotii”).

-PARTILE (Eu de ex) NU AU FOST ANUNTATE, DE ORA SI DATA PROCESULUI!

-IN SALA, “ALIANTA DERBEDEILOR”, AVEA PREZENTI 4 AVOCATI.

-PROCESUL TREBUIA SA INCEAPA LA ORA 19:00, DAR LA ORA 19:23, AU SOSIT IN SALA UN TEANC DE DOCUMENTE DE LA BEC (ADICA DUPA ORA NORMALA DE INCEPERE A PROCESULUI.

-LA RADIO SI TV SE ANUNTA LA 19:20 CA ALIANTA A FOST RESPINSA (SEDINTA DE JUDECATA NU INCEPUSE!)

-ORA 19:26, SOSESTE COMPLETUL FORMAT DIN DOUA JUDECATOARE SI UN JUDECATOR ( TOTI INTRE 50-60 ani)

– DIN PARTEA BEC CARE A RESPINS ALIANTA, NU ESTE PREZENT NIMENI IN SALA (DE CE OARE???)

-ESTE RESPINSA CU USURINTA CEREREA MEA DE INTERVENTIE (Calitatea mea in proces fiind foarte fragila) , DEOARECE EU VENEAM IN SPRIJINUL BEC-ului, CU ARGUMENTELE MELE.

-AVOCATII ALIANTEI PLEDEAZA SI INVOCA TIMP DE 30 MINUTE TOATE BALARIILE SI SCAIETII DE PE CAMP, CONVINGANDU-MA SI PE MINE CA SCAIETII CARE CRESC ILEGAL PE CAMP, SE MANANCA SI SUNT FOARTE BUNI (NIMIC CONCRET DESPRE CAUZA NOASTRA).

– PROCURORUL INCEPE SA PLANGA IN TIMP CE PUNEA CONCLUZII PENTRU ADMITEREA CAUZEI!!!

-SEDINTA SE INCHEIE SI RAMANE IN PRONUNTARE.

Astazi am asistat la un proces care m-a dat jos din copac, legile si justitia au fost calcate in picioare de niste indivizi care nu au rusine si principii morale,dar au un tupeu care duce la nesimtire, adica:

– Alianta USR-PLUS, nu putea sa existe din punct de vedere juridic deoarece, cei doi “presedinti”, nu aveau calitate (adica nu aveau decizia definitiva si irevocabila a Tribunalului Bucuresti si nu erau inscrisi in registrul partidelor politice ca si “presedinti” ai partidelor pe care le reprezinta) astfel neavand calitate NU POTI SEMNA O ALIANTA VALABILA DIN PUNCT DE VEDERE LEGAL!!!
– Nicusor Dan a semnat ALIANTA, neavand caliate pe actul deja judecat (ca si cand ai mai pune un zero la o bagnota de 10 lei iar apoi mergi la piata sa cumperi de 100 lei)
-Nu a fost respectata legea partidelor politice incalcandu-se Art 14, Alin 2 adica membrii nu au fost alesi prin vot secret ci inscrisi pe Facebook direct in calitate de DELEGATI, alesi delegatii de cine, de un presedinte care nu are calitate.

Astazi in procesul avand numar de dosar: 724/1/2019 de la INALTA CURTE DE CASATIE SI JUSTITIE.

ESTE DECLARATIA PE CARE O DAU O SEMNEZ SI O SUSTIN!!!

FELICITARI Dacian Cioloş!!!!

IN ROMANIA SE POATE SA CANDIDEZI FARA SA RESPECTI LEGILE SI PROCEDURILE, LEGILE SUNT DOAR PENTRU FRAIERI SI GAINARI, NU PENTRU GOLANI SI TUPEISTI!!!!

Sursa: Cătălin Berenghi

6 comments

 1. Nu votati cu dezaxatii de la USR/Plus
  Si nici cu PSD/PNL/ALDE sau Ponta,alternative sunt.Ne vor vinde astia bucata cu bucata.

 2. Gheorghe si Ion asupriti de straini

  https://m.antena3.ro/amp/dacian-ciolos-spune-ca-nu-este-important-scorul-plus-la-europarlamentare-511451.html

   “miza alegerilor europarlamentare nu este scorul pe care îl va obţine, ci numărul românilor care vor fi mobilizaţi să iasă la vot”

  ce deducem din asta, ca agentii, idiotii utili si cozile de topor, fac totul pentru a indeplini sarcinile primite de la stapanii lor, iudeomasoni, aratand de fapt fara voia lor, ca babilonia comunista ue reprezinta totul pentru ei ! trebuie sa fie construita cu orice pret, trebuie sa se mobilizeze popoarele, indivizii, la autodistrugere, la automutilare nationala si sufleteasca, pentru ca lumea sa devina imensa inchisoare !!! controlati si manipulati prin card si cip si paine si circ, popoarele sa fie transformate in populatii, si omul dezradacinat, indobitocit, spalat pe creier, sa se coboare mai jos decat animalele, prin impunerea politicii diabolice multiculturaliste a statului de “drept”, de amestecare babilonica a neamurilor, si de impunere a pacatului, a viciului ca norma de viata !!!
  IATA PENTRU CE “VOTAM” LA ASA ZISELE ALEGERI EUROPARLAMENTARE !
  CINE PARTICIPA LA ACEASTA MASCARADA NUMITA UE, CINE “VOTEAZA”, CERTIFICA, DA GIRUL SI CONSTRUIESTE URACIUNEA PUSTIIRII : NOUL COMUNISM GLOBAL BABILONIC IUDEOMASONIC SI ANTIHRISTIC !!!

 3. As cere o parere comunitatii Incorect Politic.

  Mai intai, eu nu cred in votul “democratic” si nici in partidele politice. Toate partidele importante sunt controlate la varf din afara, total sau partial. Cu alte cuvine liderii lor sunt tradatori de neam si de tara.

  Totusi, vorbind ipotetic, presupunand prin absurd ca as merge sa votez la alegerile parlamentare din Romania, care partid nationalist credeti ca ar merita votul nostru? De pilda Noua Dreapta credeti ca este in regula? Sau care sunt partidele/ascociatiile politice in care putem avea incredere ? Mentionez ca ma intereseaza numai formatiunile formate din romani care-si iubesc neamul.

  • Incorect Politic

   Salutare Dane,

   Ai făcut o analiză precisă, prin votul democratic în cadrul legal actual, cu necesitatea adunării a 200.000 de semnături pentru o candidatură (cel mai înalt prag din Europa, Italia fiind pe locul 2 cu 30.000 de semnături necesare) “dreptul de a fi ales” este transformat într-un privilegiu pentru structurile politice deja stabilite, cu oameni în teritoriu, cu bani și resurse pentru campanii. Acest fapt obligă orice partid politic nou, format dintr-o minoritate sănătoasă, să facă alianță cu alte structuri pentru a strânge numărul necesar de semnături.

   Scopul nostru al românilor cu conștiința vie trebuie să fie formarea militanților întru Adevăr. Adevărul e cea mai puternică armă de care dispunem, cu care putem lumina mințile încă netăiate împrejur, în special tineretul, pe care neomarxiștii se chinuie din răsputeri să-l pervertească. Eforturile în această direcție vor da roade, mult mai multe roade ca eforturile investite în “procesul democratic”. Cu colegii, amicii, familia, taximetriștii, cu prietenii pe internet, rafinăm administrarea pastilei roșii. Acest fenomen antiglobalist capătă amploare în lume și ca o societate descentralizată, militanții întru Adevăr acționează asimetric pentru același scop.

   În ceea ce privește alegerile astea, Noua Dreaptă ar fi cea mai apropiată de crezul legionar, dar am aflat că “Alianța Naționaliștilor” a fost respinsă definitiv la BEC, deci nu o vom putea vota. În aceste condiții, biocotul sau invalidarea votului rămân singurele variante demne.

   Ce ne-ar ajuta să facem aici în România este dezvoltarea unor producții media autohtone, naționaliste, antiglobaliste, după modelul unor producții de peste hotare; au francezii ceva podcast, au americanii TDS, FTN, au nordicii din NRM ceva emisiune, la noi înafară de cuckservatorul libertarian Freedom Alternative nu avem vreo emisiune regulară, creatori de conținut relevanți pe YouTube sau podcasturi în care se spune tot adevărul cu îndrăzneală.

   În opinia mea acesta ar fi următorul pas din lupta noastră, dezvoltarea mai multor producții media independente. Dacă tu ai un camarad-doi cu care te înțelegi bine și cu care poți discuta liber și simțiți nevoia de a contribui într-un fel în care să dați roade și să vă bucurați de ele, începeți un canal de YouTube, tu editezi, el adună materiale, sau începeți un podcast în care discutați pe varii subiecte. Asta e valabil și pentru alții care citesc comentariul, cu cât mai mulți ne implicam cu atât mai departe se răspândește adevărul și cu atât mai rapid atingem masa critică. Chiar dacă a trecut vremea taberelor de muncă din perioada interbelică, același sentiment de camaraderie și contribuție la ceva ce ne depăsește se regăsește pe rețele astăzi. Nu putem depinde de partide și de “procesul democratic”, a venit vremea să ne luăm destinul în propriile mâini.

   S.C.

 4. Fara un partid nationalist POPULAR, adica ne-socialist ci cu politici sociale realiste…. nici o sansa de oprire a distrugerii Tarii.
  Nu mai sint forte politice IDEOLOGICE ci forte CULTURALE.
  Diferenta este intre Sionism-Globalism si Nationalism-Statalitate Suverana.
  Diferenta este intre Satanism si Adevar= Crestinism.
  Diferenta este intre sinucidere colectiva – sub comanda jidaneasca disimulata (sin maestri in furtul de identitate) si supravietuirea Neamului, atat genetic cat si spiritual – crestin, doar ortodox.
  ——-
  Observatai ca intre fortele/agentii politici nu exista diferente ideologice ci culturale: toti sint marxisti – unii sint “vechi” adica doctrinari politic iar ceilalti sint “noi” adica dogmatici cultural, rebeli, adversari ai Adevarului.
  UNDE ESTE OPOZITIA REALA?

Leave a Reply

Your email address will not be published.