Home / Actualitate / SONDAJ: Este Daniel Necula Poponar?

SONDAJ: Este Daniel Necula Poponar?

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Iulie 21, 2019

Internetul este un loc minunat unde apar comunități și oameni noi care propagă idei. Voluntar sau involuntar contribuie la dezvoltarea culturii internetului.

Acest loc special este de ceva vreme amenințat de o cenzură care în fiecare an se intensifică.

Unul dintre oamenii care au apărut recent pe internet, Daniel Necula, un progresist sarcastic, discutând despre cenzura internetului în cel mai recent videoclip al său, laudă faptul că suntem departe de o cenzură distopică, spunând că încă avem libertatea de a alege între știri și ‘fake știri’, apoi pune această imagine pe ecran, sugerând că am fi fake news:

Nu dă vreun exemplu concret de știre falsă postată aici, dar denigrează publicația și în alte videoclipuri.

Are dreptate spunând că mai sunt câțiva ani de relativă libertate până când oamenii vor începe să fie pedepsiți pentru opinia lor, dar în unele locuri lucrul acesta deja se întâmplă.

Necula dă exemplu situația din Hong Kong unde oamenii protestează pentru libertatea de exprimare. E bine că acolo încă protestează. Eu aș fi dat exemplul Angliei unde-ți bate poliția la ușă pentru o postare pe twitter sau facebook, însă englezii nu protestează în număr de sute de mii.

Un alt om nou apărut pe internet, Luciferian, de partea cealaltă a baricadei, l-a făcut încornorat pe Necula și i-a dedicat un videoclip, stârnind reacții melodramatice din partea acestuia în comentarii.

Eu unul aș vrea să văd o dezbatere între cei doi, transmisă în direct.

Câtă vreme se mai poate dialoga, ar fi o metodă de a aduce comunitățile împreună și a facilita schimbul de idei. Când dialogul este liber, ideile cele mai puternice vor câștiga.

Până va avea loc dezbaterea (dacă va avea loc), mai stârnesc apele cu un sondaj bombă:

Este Daniel Necula poponar? VOTAȚI AICI.

2 comments

  1. Eu cred că e trans, își caută încă calea de intrare. Un pur produs al fals-progresismului: întrebările, analizele și concluziile sale împrumută din sofismul ambiant fără talent, fără experiență. Un bufon. Un fel de replică tristă și uniformă conectată la doxa globalistă, un trădător de sine, de neam și, cel mai probabil, un viitor dezamăgit de viață dependent de tot ce poate oferi societatea de substituție. Oricât de ciudat ar părea, urmărind Incorect Politic, asemenea plimbărilor în pădurile de pin de la mare altitudine în tratarea diferitelor afecțiuni, poate poate își revine și peste câțiva ani o să-și apere neamul în fața detractorilor de tot felul.

  2. Din partea mea poate sa fie orice, momentan el nu este decat un putzoi de trei lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *