Home / Educativ / Siguranța în schimbul libertății?

Siguranța în schimbul libertății?

H.P.
Incorect Politic
Iunie 11, 2021

Siguranța în schimbul libertății?

Via HoratiuMP:

Scopul propagandei internaționale este clar, și anume acela de a ne asigura că trăim permanent de acum încolo cu frica de moarte, de boli, de crize și, prin urmare, ca o consecință dorită, programată, să acceptăm totul. Absolut tot ceea ce vine de sus, reguli, restricții, vaccinuri, orice, inclusiv robia, servitutea. Ideal, pentru nomenklatura de la conducere, servitutea voluntară, dar dacă unii nu o acceptă, atunci, robia cu forța.

Project Syndicate este una dintre cele mai prestigioase mass-media responsabile de transmiterea ideilor elitei mondiale, keynesiană, mai degrabă fabienă, adică favorabilă unei societăți organizată pe două sau trei paliere, dincolo de capitalism, o societate de tip Soros. Dacă îmi amintesc bine, Project Syndicate are printre susținătorii săi companii ale lui Soros. Cele mai prestigioase semnături inclusiv de la noi, se duc să-i mănânce din palmă lui Soros.

Siguranța în schimbul libertății?

La Project Syndicate, mulți jurnaliști își găsesc „ideile” acolo, fără să recunoască însă că este așa. De mai bine de 25 de ani, Project Syndicate este un producător de opinii oculte. Toată lumea merită acces la o gamă largă de perspective din partea celor mai mari lideri și gânditori din lume cu privire la problemele, evenimentele și forțele care le modelează viața. Într-o perioadă de incertitudine fără precedent, această misiune, de a înțelege ce se petrece, este poate mai importantă ca niciodată. Iată ceea ce subliniază Project Syndicate din acest articol al lui William Haseltine.

„Al doilea val brutal de COVID-19 care a străbătut India și alte țări ar trebui să ne reamintească că pandemia este departe de a fi terminată. De fapt, scrie William A. Haseltine, președinte și președinte al ACCESS Health International, toate semnele indică faptul că virusul rămâne la noi pe termen nelimitat. ”

Apariția unor noi variante periculoase ale coronavirusului amenință progresul pe care l-am făcut cu ajutorul vaccinurilor COVID-19. Acum este clar că eforturile noastre de cercetare farmaceutică și intervențiile noastre în domeniul sănătății publice vor trebui dublate – și fără nicio clauză de caducitate.

La începutul anului, existau motive să sperăm că începem să vedem sfârșitul pandemiei COVID-19. În Statele Unite, rata zilnică a noilor cazuri de creștere a vacanței a început să scadă rapid, iar lansarea vaccinului s-a accelerat la scurt timp.

Deși Europa a rămas în urmă în primele luni ale anului 2020, și aici valul a început să se transforme în aprilie, deoarece ritmul vaccinării a crescut în cele din urmă. Dar acum că vara se apropie cu pași repezi, valul s-a întors din nou și nu în favoarea noastră. Noile infecții au explodat în America de Sud, țări precum Argentina, Brazilia și Columbia care se apropie de niveluri record de noi infecții în ultima săptămână. India și-a doborât propriul record luna trecută cu peste 400.000 de infecții noi într-o singură zi – o creștere aproape de neimaginat, care a copleșit spitalele și a lăsat familiile să caute orice fel de îngrijire, oxigen sau medicamente pe care le-ar putea găsi. Chiar și aici, în Statele Unite, state precum Michigan și Oregon s-au luptat cu vârfurile recente. ,,

Aceste renașteri ar trebui să ne amintească faptul că, chiar și cu milioane de vaccinuri administrate în unele țări, pandemia este departe de a fi terminată. Cu siguranță nu ne-am întors de unde am început, dar nici nu putem ignora provocările care urmează. … E bine să știm cum stau lucrurile, unii nu dorm și am impresia că nici nu ne vor binele !?!?

Microbul,acest necunoscut ! - P.V.Marchesseau

http://www.sens.ro/site/carte/45

5 comments

 1. POSTATI PESTE TOT UNDE PUTETI, CHIAR SI OFF TOPIC !!!

  caroline gunderodeJune 11, 2021 at 11:41 am
  DESPRE CRIMELE VACCINARII : NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU OMITETI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  DESPRE SPIKE PROTEIN SI COAGULAREA SANGELUI , DESPRE VACCINAREA COPIILOR, PRINTRE ALTELE

  DOI SAVANTI MONDIALI DESPRE CONSECINTELE VACCINARII -IN ENGLEZA :
  PRIMUL ESTE LUC MONTAGNIER, PREMIUL NOBEL – A DESCOPERIT VIRUSUL HIV

  AL DOILEA ESTE PULMONOLOGUL DE EXCEPTIE AL GERMANIEI CARE A BLOCAT VAXUL CONTRA GRIPEI PORCINE , FAPT PENTRU CARE A FOST DAT AFARA DIN COMISIA EU – EL ,IMPREUNA CU CEILALTI DIN ACEASTA GRUPARE VOR SA CREEZE UN PARTID CU CARE SA ANIHILEZE NOILE DECIZII VACCINISTE , IN GERMANIA .

  https://odysee.com/@Corona-Ausschuss:3/Ad-hoc_12_final:d

  Ad-hoc 12 – Im Gespräch mit Prof. Dr. med. Luc Montagnier

  SPITALELE PRIMESC BANI LA MAREA NEBUNIE, PENTRU EXECUTAREA VACCINURILOR

  – CIFRELE BANETULUI INCASAT DE SPITALE ESTE SECRET !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  DACA SE CONTINUA, VOR MURI ENORM DE MULTI OAMENI – de tromboze la intestine, o moarte oribil de dureroasa , SAU VOR FI NENOROCITI PE VIATA: PROCURORII NU-SI FAC TREABA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  COMISIA EU A FOST RECLAMATA PENTRU APROBAREA ACESTOR VAXURI EXPERIMENTALE . ACUM COPIII POT FI VACCINATI FARA APROBAREA PARINTILOR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  IN SITZUNGEN TINUTE DE CEI 4 AVOCATI DIN GRUPUL CONDUS DE AVOCATUL REINER FUELLMICH – ULTIMILE STIRI – VREO 1000 OAMENI PE ZI MOR DUPA VACCINARE IN USA .

  ASCULTATI TOTUL !!!

  Reply

  caroline gunderodeJune 11, 2021 at 11:44 am
  PULMONOLOGUL GERMANIEI CU CARE DISCUTA LUC MONTAGNER ESTE WOLFGANG WODARG, MEMBRU BUNDESTAG .

 2. De Ziua Eroilor

  Unde ne sunt Vitejii ?

  Domnule General Theodoru, PREZENT !
  Domnule Caporal Paiu, PREZENT !

  Ochi in ochi, mana la tampla
  Privirea duioasa, blanda
  Generalul cald saluta
  Ostasul re’ntors din Lupta

  Nica, frate, e razboi
  Ne’nteapa, de santem oi,
  Cu bravura si credinta
  Vom castiga biruinta

  Domnul Dumnezeu cand vrea,
  Oaste poate ridica
  Sa’i zdrobeasca pe misei
  Sa’i arunce la catei

  Praful se’alege de ei !

  +++

  Vitejii veterani si tinerii bravi, fara de ani

  Vitejii luptatori si caporalul Paiu
  Au dezrobit Odesa si au un loc in Raiul
  Eroilor de’a pururi ai Neamului Român

  Iar bolsevicii astazi au inaltat vatraiul
  Vaccinului ce curma viata, traiul
  Si pe oamenii liberi care mai raman

  Române, pune mana pe maiul
  Luptei neviolente si redevino craiul
  Romaniei eterne si’al tarii stapan !

 3. Raspunsul la intrebarea din titlu ni-l da Orwell, care observa magistral:
  “constiinta de a fi in stare de razboi si, deci, in continuu pericol, face ca incredintarea intregii puteri unei mici caste sa para conditia fireasca si inevitabila a supravietuirii” (G. Orwell, O mie noua sute opt zeci si patru, Polirom 2002, p. 237)
  Termenii folositi in “razboiul” cu virusul par identici cu cei folositi in “razboiul impotriva terorismului”.
  Pentru ca stapanii turmelor sa-i poata restrange drepturile pana la a-l transforma intr-un sclav, sateanul global trebuie facut cumva sa tremure izmenele pe el. S-a incercat cu “razboiul impotriva terorismului”, pornit ca urmare a atentatelor din 2001. S-a dat apoi liber la intrarea in Occident a milioane de arabi, in care lideri luminati precum Frau Merkel au vazut o viitoare casta a neo-iobagilor, alaturi de est-europeni.
  Impreuna cu cei impinsi de foame si nevoi, dupa cum era de asteptat, au intrat si dezaxati care au comis atentate, dar insuficiente ca sa creeze in Occident o atmosfera de teroare si “de razboi”.
  Asadar, acum suntem intr-o noua etapa, si se spera probabil la multi morti si pierderi in fiecare familie, ca sa aderam din toata inima la politica restrangerii drepturilor cetatenesti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *