Home / Actualitate / PĂRINȚII NEVACCINAȚI UMILIȚI la festivitatea de încheiere a anului școlar, forțați ca animalele să stea după gard

PĂRINȚII NEVACCINAȚI UMILIȚI la festivitatea de încheiere a anului școlar, forțați ca animalele să stea după gard

Incorect Politic
Iunie 11, 2021

PĂRINȚII NEVACCINAȚI UMILIȚI la festivitatea de încheiere a anului școlarPărinți nevaccinați forțați să stea ca animalele în afara gardului, abia au putut filma ceremonia de încheiere a anului școlar.

Via Buzoienii:

Sămânță de scandal (la nivel național) după ce o mămică a pus pe facebook două imagini surprinse la școala nr. 11 din Buzău.

Părinții nevaccinați nu au fost lăsați să intre în curtea școlii pentru a asista la ceremonia de final de an de la clasa a opta.

În aceste condiții, mămicile și tăticii fără vaccin s-au bulucit la gard și au filmat care cum au putut (prin ochiurile gardului).

Imaginile au fost distribuite masiv (sub titlul „discriminare!”) și au ajuns subiect de discuție și de revoltă la nivel național.

Inclusiv președintele Federației Naționale a Asociațiilor de Părinți, Iulian Cristache, s-a revoltat pe facebook.

„O umilință marca CNSU. Să le fie rușine…Cădea Cerul dacă CNSU dădea voie părinților .Niște nesimțiți care s-au jucat cu sentimentele copiilor și părinților. Am făcut tot ce a depins de mine: telefoane și mesaje la toți factorii decidenți. Nu am putut rezolva, din păcate! Îmi cer scuze pentru acești papagali… care nu au sentimente pentru copiii noștri. Sunt momente unice (final de cls. 4, 8 și 12), doar o dată în viată le trăiești. Nu le-a păsat…”

Se spune că administrațiile unităților de învățământ (din Buzău și aiurea) n-au nicio vină. Așa ar fi venit ordinele de sus.

7 comments

 1. NU MERGE ASA !
  TREBUIE BAGAT PROCES IN CORPORE CU MIILE, INTAI IN ROMANIA APOI LA CEDO LA AVOCATUL GREGOR PUPPINCK
  ROMANII TREBUIE SA INCEAPA SA SE ORGANIZEZE CONTRA CELOR CE SUSTIN SI CULTIVA DISCRIMINAREA PE BAZA UNOR NEVACCINURI EXPERIMENTALE CARE OMOARA OAMENII CU GHIOTORA !
  TREBUIESC FACUTE SI AUTOPSII MASIVE PE BANI PRIVATI !!!!
  MAI TREBUIE DEMONSTRATA LETALITATEA VACCINARILOR FACAND TESTELE DE COAGULARE A SINGELUI INAINTE(normala) SI DUPA VACCINARI( cu aparitia emboliilor usor de dovedit doar daca ai avut analiza coagularii inainte de vaccinare !)
  Altfel criminalii sustin ca embolia nu exista si ca ea nu are nimic in comun cu vaccinarea !
  O zice Wolfgang Wodarg !

 2. La ce e folositoare aceasta … devenita formalitate?
  Daca nu e prilej de bucurie, nu e ceremonie.
  Eu nu as fi trimis copilul la scoala – nu e obligatie si nu e corect sa-l inveti sa se rupa de familie pentru “show”, pentru “gadilat ego-ul” … rezultatele scolare sint finalizate, nu poate fi sanctionat.

  Nu au fost umiliti, s-au umilit singuri…
  Ca idiotii care merg la inoculare ca “sa fie in rand cu lumea”.

 3. Traim vremuri cumplite! Factorii de decizie din inspectorat, directorii scolilor, ministrul insusi n-au curajul sa se opuna cultului covid-plus-vaxxinare.
  Exact ca si pe vremea lui Mao Tse-Tung cand China ajunsese intr-un grad de inapoiere crasa din caza faptului ca nu se promovau in functi de conducere oameni competenti,
  ci oameni devodati cartii rosii si ideologiei maoiste, la fel, in ziua de azi in Romania, toti birocratii din minister, directorii, sunt mai mult sau mai putin capabili, dar foarte devotati cultului covid si ideologiei curcubeu.
  Obedienta ideologica, lipsita de orice ratiune morala sau temei medical, fanatismul si excesul de zel in aplicarea masurilor venite “de sus” este calea cea mai usoara de a parveni in Romania zilelor noastre!
  Lipsa de empatie, de bunatate, frica (de sactiuni, ca de covid trebuie sa fii mult prea idiot sa-ti mai fie frica) nu caracterizeaza doar factorii de decizie, ci din pacate chiar invatatorii, dirigintii si o parte dintre parinti.
  Daca acestia ar fi uniti, ar sfida toate ordinele, circularele, venite “de sus” si pe toti Arahatii cu aere de dictatori. Spre exemplu parintii ar putea printr-un gest de revolta sa nu lase copiii sa participe la mascarada asta! Sa-i lase pe magari sa dea diplome peretilor. De asemenea, s-ar putea organiza festivitatea de premiere impreuna cu dascalii apropiati in afara scolilor.

 4. parintzii sunt si ei nishte copii mai mari…..
  “-cu fruntea lipita,
  lipita de zid,
  sa simta copilul
  ce-nseamna Partid!”,
  “„Ca niste sentimente zguduitoare
  Vibratoarele intra-n beton
  Impodobind cu emotia vibratiilor
  Trupul lor mare si monoton
  Vibrati pentru munti, pentru frumusetea femeii
  Pentru santierele din Onesti si de la Galati,
  Pentru Cosmos si pentru tunelul de aductiune,
  Vibrati, baieti, vibrati!”
  (asemanarea cu practicile bdsm/spalare pe creier e pur si simplu izbitoare).

 5. Astia sintem, ne vindem viata pe…. mici si gratar

  https://m.hotnews.ro/stire/24854112?amp

  • Corect👍. Titlul articolului trebuia sa fie: “Parinti tampiti vaccinati cu vaccinul imbecilismului se uita ca vitele printre zabrele”.
   Ei e din Buzau. Asta e! N’ai cu cine, niste tzarani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *