Home / Chestiunea Jidănească / Shoah + Covid = injecție Pfizer obligatorie pentru goyimi

Shoah + Covid = injecție Pfizer obligatorie pentru goyimi

Incorect Politic
Iulie 4, 2022

Shoah + Covid = injecție Pfizer obligatorie pentru goyimi

Via STRATINFO:

 

Bourla a fost recompensat cu Nobelul (ebraic) pentru vaxxurile sale și pentru “sprijinul pentru Israel”…

“Fiul supraviețuitorilor Holocaustului”, își amintește The Times of Israel, CEO-ul Pfizer a primit aseară la Ierusalim Premiul Genesis, numit “jewish Nobel” de revista Times.

În comunicatul transmis de AFP se mai menţionează “îndrăzneala viziunii sale şi disponibilitatea de a-şi asuma riscuri, care au făcut posibilă livrarea vaccinului în timp record”.

Omul a îndrăznit să-i înțepe pe naivi cu serul Big-Data pentru a reduce șeptelul uman la condiția de vite organizate.

Bourla a spus că renunță la premiul de un milion de dolari și a cerut Fundației să doneze fondurile pentru crearea Muzeului Holocaustului din Grecia, care urmează să fie construit la Salonic, unde s-a născut. În octombrie 2021, Bourla, împreună cu iubita sa Von der Leyen, a primit premiul “distinguished leadership”, acordat de Atlantic Council, un think tank finanțat în special de Burisma, adică Hunter Biden, un holding implicat în biolaboratoarele din Ucraina.

Dar sigur că presa mainstream nu a auzit nimic despre asta.

Domnul Z

3 comments

 1. Albert Bourla e khazar-evreizat. Conducatorii criminali ai actualului stat Israel sunt si ei khazari-evreizati. Deci nu au treaba cu evreii ashkenazi si sefarzi urmasii celor 12 triburi ale lui Moise. Asa ca khazarii-evreizati urmeaza politica globalista de decimare a populatiei pamantului. Iata explicatia ca in Israel cca 85% din populatie a fost vaccinata inclusiv cu booster. Evreii adevarati nu trebuie sa se mai teama de holocaust ca ii omoara khazarii-evreizati. Q.E.D.

  • …. poate mozaicati ca nu s-au facut toti rabini si rabine…
   Evreii sint popor extinct depeste 2600 de ani – nu i-a mai “urmarit” nici o istorie, materiala ori scrisa sau vorbita fiindca unul dintre ei a “nascut” triburile cele 12, mult vorbite si discutate, ale lui Israel fost Iacob. Nici o nevasta ori “roaba” nascatoare de fii nu era din trib asa ca traditia etnicitatii “dupa mama” duce de fapt la disparitia totala a evreilor …. simplu si clar, datorita mostenirii genetice materne. Acestia, urmasii sint israeliTI, nu sint evrei.

   Cei din Israelul de “azi” sint israelI sau israelIENI, nu sint israelITi ca sa nu puna mana pe ei rabinii si sa-i invete sa nu voteze “secularistii”, cum se “dau” aia din politica farseur-democratica.
   … iar sionistii globalisti sint khazari/ashkenazi (Talmudisti de Babilon, Luciferieni) dar nu toti… “sefii” sint din secta Sabateeana, sub-secta Frank-ista (pretins excomunicata), grupul Straussienilor.
   Da, oarecum diferiti de sionistii ntionalisti – sefarzii, care sint mozaici (Talmudisti de Ierusalim) dar israeliti – totusi – autentici.

   Motto-ul Frankist: “sa facem cat mai mult rau, cat mai multor indivizi (ca numai ei sint…. oameni” si peste tot… ca sa i se faca mila lu’ Masia lor sa vina mai repede.
   Aici “intra” clipul cu rabinul noahist care-i zice lu’ Netanyahu: “fa ceva sa grabesti venirea lui Mesia!”
   ….
   Motto-ul Straussian: “sa incepem/provocam razboi in cate mai multe locuri fara intentie sau plan de a invinge ci doar pentru distrugere “reciproca” a manipulatilor si demoralizarea omenirii… in asa fel incat sa poata fi controlata toata “lumea” [de catre ei], si sa nu mai fie posibila aparitita unui stat care sa se deparaziteze… Unul este Blinken, de la “externele” SUA dar in ambele tabere se afla astia, si la Obama-clintonieni si “dincolo”.
   ====================
   PS1: A-i numi evrei este ofensator pentru evrei, cei adevarati si cunoscuti din Vechiul Testament.
   PS2: Termenul este folosit dinainte de Hristos pentru a desemna “lucratorii” de la Templu, adica defineste o ocupatie. Adevarat, relationata de Cultul Mozaic dar fara conotatii spirituale, religioase ci doar de identitate sociala.
   PS3: “Ei” pretind origine TRADITIONALA iudaica, nu isi declaara etnia de iudeu, respingand “eticgeta” de iudeu. Cine le sopune Jew/Jidan este catalogat anti-semit desi nu are nici o legatura termenul cu vreo semintie reala.
   PS4: Statul Israel isi declara traditia evreeasca institutional, cultural si istoric dar nu religios, separand statul ca o organizatie secularista. … bine, ei spun si de “limba” dar ebraica a fost un dialect fenician, cmai apropiat insa de limba aramaica.

 2. Nu știam că jidanul Albert Bourla s-a născut in Grecia…..cam mulți jidani ȘI în Grecia….alta colonie jidovească…..” guvernanții” au reușit să vaccineze ierarhia ortodoxă, plus poporul credincios,….. în mare parte!

  Suntem in plin razboi religios. Au început satanele cu bombardarea Serbiei Creștine in 1999 si continuă cu toate Țările Ortodoxe…..

  Alo! Se aude in Dealul Patriarhiei ! Prea Nefericite Daniel ce faci cu Turma care ti-a fost încredințată spre a o păstori ?!?!?!

  Treziți-vă trădătorilor ! V-ați lepădat de HRISTOS la sinodul tâlhăresc de la Creta din iunie 2016.
  Retrăgeți-vă semnaturile ticăloase de pe actele eretice parafate de voi, “preasfințiților”!
  Ați trădat Biserica lui Hristos. Fie-vă milă de sufletele voastre si de sufletele Românilor pe care i-ați inselat si continuați sa-i înșelați !

Leave a Reply

Your email address will not be published.