Home / Chestiunea Jidănească / „Scroafa jidănească“ supraviețuiește!

„Scroafa jidănească“ supraviețuiește!

Incorect Politic
Iunie 15, 2022

„Scroafa jidănească“ supraviețuiește!

„Scroafa jidănească“ supraviețuiește!

Via Cotidianul:

În plină „explozie antisemită“ sau de conştientizare a rolului nefast al evreilor în societate, cea mai înaltă instanţă din Germania a decis azi că o sculptură medievală de pe faţada unei biserici din oraşul Wittenberg, în estul ţării, nu va fi demolată, respingând apelul unui reclamant evreu care a susţinut ani de zile că este o insultă la adresa tuturor evreilor.

„Judensau“ sau „scroafa evreiască“ din secolul al XIII-lea de pe biserica din oraşul german reprezintă o caricatură a unui rabin care ridică coada unei scroafe, iar doi copii evrei sug lacomi la ţâţele ei, deşi porcii sunt consideraţi necuraţi în iudaism.

Decizia instanţei vine în acelaşi timp în care politicienii germani înregimentaţi globalismului „corect politic“, adică aproape toţi, avertizează cu privire la „creşterea antisemitismului“.

Cu toate acestea, Curtea Federală de Justiție, cea mai înaltă curte de apel din țară, a confirmat hotărârile instanțelor inferioare care au respins cazul evreilor deranjaţi de scoafa lor.

„Instanţa a decis că relieful din gresie atașat la fațada exterioară a Bisericii Orășenești din Wittenberg – scroafa din Wittenberg – nu trebuie să fie îndepărtat”, a precizat Curtea într-o declarație.

În 2020, Curtea Regională Superioară din Naumburg a decis că expunerea „Judensau“ nu constituie o infracţiune.

4 comments

  1. gheorghe pe stil nou

    „Scroafa jidănească“ a fost invocată şi de naţionaliştii ruşi care au „vandalizat“ casele unor importanți „activiști anti-război“ ruși, activiști pro-occidentali care condamnau “atacarea Ucrainei”, arăta The Moscow Times în martie 2022.
    Astfel, capul unui porc a fost lăsat în fața casei lui Alexei Venediktov, editorul postului de radio „liberal“ Ekho Moskvy, totodată fiind lipit pe ușa de la intrarea casei sale un autocolant cu stema Ucrainei și cu fraza „scroafă evreiască“, mama lui Venediktov fiind evreică.

  2. Această Judensau (scroafa eveiască), era asociată batjocoritor în 1543 Talmudului de către Luther, întemeietorului protestantismului: „Aici, în biserica noastră din Wittenberg, o scroafă este sculptată în piatră. Porci tineri și evrei stau alăptându-se de sub ea. În spatele scroafei, un rabin este aplecat asupra scroafei şi, ridicându-i piciorul drept şi ținându-i coada în sus, priveşte intens sub coadă la Talmudul ei, de parcă ar citi ceva acut sau extraordinar…“.

  3. Scroafa jidaneasca in Romania este Elena Udrea , Maria Vlass si alte paparude fostele lu Chiorul de basescu .

Leave a Reply

Your email address will not be published.