Home / Actualitate / Scrisoare Deschisă Către CNSAS

Scrisoare Deschisă Către CNSAS

Incorect Politic
Octombrie 31, 2019

Scrisoare Deschisă Către CNSAS

Către : Consiliul Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii
În atenția : Colegiul Consiliului

Domnului CONSTANTIN BUCHET, Preşedinte al Colegiului C.N.S.A.S.

Domnule Președinte,

Pe data de 28 Octombrie 2019, a fost publicat un interviu cu “cercetătorul” CNSAS, Mihai Demetriade privind ororile de la lagărul de exterminare de la Pitești urmat la scurt timp de un comentariu în acelaș ton, al unui alt “cercetător” CNSAS Mădălin Hodor.

Aceștia au dat dovadă de o josnicie și nerușinare incalificabilă prin limbajul suburban folosit, o lipsă de respect față adevărul istoric și față de eroii și martirii care au trecut prin calvarul reeducării de la Pitești, Aiud si alte centre de exterminare, precum și față de urmașii lor.

Prin opiniile și comentariile lor, se terfeleste memoria unor oameni care nu au abdicat de la credința lor, de la dragostea lor față de țara și care au luptat până la moarte împotriva instaurării bolșevismului în România, calități de care acești doi sunt foarte departe.

Este regretabilă lipsa unei reacții imediate din partea CNSAS, lăsând ca minciuna, veninul și ura, demne de niște reprezentanți ai sistemului represiv, nu a unora care ar trebui să înfiereze acel sistem, revărsată din articolele publicate cu unicul scop de a pângări memoria acestor eroi ai neamului nostru și să-și bată joc de cei care au suferit și și-au dat viața pentru această țară.

Oare sa fie o coincidență apariția acestor mesaje în perioada lansării filmului „Între Chin și Amin” despre Experimentul Pitești ?

Este regretabil faptul că în loc sa se scoata la lumină ororile unui sistem, să se facă cunoscută istoria adevărata nu cea fabricată în diverse laboratoare, instituția  dumneavoastră, finanțată din banii românilor, prin astfel de “cercetători” contribuie la îngroparea din ce în ce mai adânc a adevărului și se alătură tuturor acelora a căror scop este lupta împotriva cunoașterii adevărului istoric, terfelirea valorilor și a tradițiilor naționale.

Având în vedere cele menționate mai sus, vă solicităm să prezentați scuze în mod public în calitatea pe care o aveți pentru acțiunile celor doi, demiterea lor din cadrul CNSAS și nu în ultimul rând, considerăm oportună o reevaluare a întregului personal pentru a elimina din cadrul instituției pe cei ale căror adevărate “sarcini de serviciu” sunt acoperirea adevărului istoric și a urmelor unui sistem opresiv care își arată colții și în zilele noastre.

Cu tristețe și amărăciune în suflet și cu nădejde veți îndrepta lucrurile,
Frăția Ortodoxă, Sfântul mare Mucenic Gheorghe, purtătorul de biruință.

2 comments

  1. Stimat ADMINISTRATOR al Incorect Politic!
    Dimneata citesti mizeriile astea ? Eu nu cred ! Daca le-ai citi si le-ai intelege cu adevarat josnicia, nu ai mai pune in fruntea saitului dumitale asemenea scarnavie ! Daca faci in continuare asemenea greseala, nu esti nestiutor, ci inconstient ! Cu ce se deosebeste asta de “educatia” moderna, pro-LGBTxxx ? Si aici gasim aceleasi “cacatul dus la gura” sau “Sa-l introduca-n cur” ! Pe dumneata te amuză ? Pe mine nu ! Chiar sunt îngrijorata, fiindca aceste versuri erau comentate acum 2 ore de fata mea si de colegele ei ! Si mai mult, imi pare rau pentru greseala mea, fiindca eu i-am atras atentia asupra acestui sait.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *