Home / Actualitate / SCÂNTEIA DIN BEZNĂ! Diana Șoșoacă: Este O ONOARE să fii comparat cu Corneliu Zelea Codreanu!

SCÂNTEIA DIN BEZNĂ! Diana Șoșoacă: Este O ONOARE să fii comparat cu Corneliu Zelea Codreanu!

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Mai 15, 2024

Diana Șoșoacă: Este O ONOARE să fii comparat cu Corneliu Zelea Codreanu!

 

SCÂNTEIA DIN BEZNĂ!

Diana Șoșoacă: Este O ONOARE să fii comparat cu Corneliu Zelea Codreanu!

Domnul Vexler, crezând că mă jignește, m-a comparat cu Corneliu Zelea Codreanu. Este O ONOARE să fii comparat cu Corneliu Zelea Codreanu și să fii comparat cu șeful Gărzii de Fier. O ONOARE!

Respect pe numele Dianei Șoșoacă. Nu credeam să trăiesc să văd așa ceva în Parlament. A fost un moment cu adevărat istoric, un curaj absolut. Declarația politică de 13 minute pe care a ținut-o ulterior s-a încheiat cu Doina necenzurată. Ce mai pot adăuga? M-a făcut să mă simt mândru că sunt român și să-i mulțumesc lui Dumnezeu că există o voce care nu permite blasfemia parlamentarilor la adresa martirilor din temnițele comuniste. E singură împotriva tuturor și merge spre biruință.

14 comments

 1. Trăiască Legiunea și Căpitanul!!

  • Legionarii au fost români adevărați,iubitori de neam și țară!!!De o asemenea mișcare este mare nevoie în Romania contemporană!

 2. National și Suveran

  TLC! Este uluitor în sensul bun al cuvântului. Acum este momentul pentru o MARE TREZIRE! Oricât de devotați neamului și țării ar fii Diana Șoșoacă, ea nu este Dumnezeu. Nu are puteri supranaturale. Dacă poporul român nu se trezește și nu se încolonează masiv în spatele celor care spun ADEVĂRUL, atunci îmi pare rău dar își merită soarta si toate relele care se vor abate asupra lui. Nu este suficient ca un om, doi sau trei să vorbească, ci e nevoie de mai mulți. Puterea stă în număr. În rest, DOAR IISUS HRISTOS este Mântuitor. Diana Șoșoacă trebuie susținută masiv de cea mai mare parte a națiunii. Altfel, va eșua și poate chiar va fi asasinată cum a pățit chiar Căpitanul Codreanu. Trebuie, și repet: Trebuie să demantelăm, să desființăm și să spulberăm PUTEREA IUDAICĂ SATANICĂ. Este ultima șansă a României și îndrăznesc să spun a OMENIRII. Dumnezeu, Maica Domnului și Arhanghelul Mihail fie cu voi toți și cu doamna Diana Șoșoacă!

 3. Injecția finală

  14 mai – în Piața Revoluției! Martirii temnițelor comuniste vor fi comemorați și anul acesta

  Unde’s fratii nostri, torturati, ucisi
  Unde’s haiducii Domnului, proscrisi
  In ce codri verzi, infloreste luna
  Si care arhanghel le pune cununa ?
  Dupa chinuri cumplite si morti fara numar

  Eu de ce mai sufar ?

  Viata de ieri s’a dus
  Va fi robie din Rasarit in Apus
  Daca vointa de lupta n’ai depus
  Te vei bucura, liber, nesupus

  Pururea tineri, haiducii de’azur
  Scanteiaza in Cer, coroane de aur
  Ingereste, ne’ndeamna, e lupta finala
  Sa scapam de robia globala

  Noaptea, ei coboara pe franghii de vis
  Sa ne asigure ca’n paradis
  Slujitorii bravi ai lui Dumnezeu
  Fi’vor fericiti, in Casa’I, mereu !

  +++

  La lupta, studenti !
  Fiti viteji si drepti
  Vi se fura prezentul, viitorul
  Sa nu dati cu toporul
  Dar uitati’va la toti, in retina
  Pana’i prinde fiorul
  Ca vor fi inchisi cu zavorul
  Judecatii de’aici si de veci
  Si viata lor fi’va plina
  De nenorociri, dezastre si tina

  La lupta, studenti !
  Vor sa ne ia libertatea
  Guwernantii devenit’au dementi
  Ne ataca cu tancuri pe rulmenti
  Diabolici, cu axul seringa
  Inima tuturor s’o strapunga
  Si viata cumplit sa ne’o stinga

  La lupta, frati tineri !
  Antrenati in revolta, parintii
  Bunicii si rugati’i pe sfintii
  Ce’au salvat Romania
  Sa ne ajute de Sus
  Sa’l aparam pe Iisus
  SCUTUL ETERN, BLANDUL NESUPUS

  Chiar cu mucenicia !

 4. Titlu extraordinar de puternic!
  Ea merge pe pe Drumul cel Crept!

 5. IN PRIMUL RAND, ATRAG ATENTIA ATAT BRILLIANTEI LUPTATOARE DIANA SOSOACA CAT SI TUTUROR IUBITORILOR DE ISTORIE ADEVARATA, CA:

  BAZA DECESELOR DIN LAGARELE DE CONCENTRARE ALE NEMTILOR, AU SURVENIT CA URMARE A BOMBARDAMENTELOR EXECUTATE DE ALIATI ASUPRA INTREEEEEEEEEEGIIIIIIII GERMANII, CAND
  ALIATIIIII !!!!! CU CARNASSIERII LOR !!!

  AU BOMBARDAT TOATA GERMANIA SPRE SFARSITUL RAZBOIULUI !!!

  ATUNCI AU MURIT MILIOANE DE OAMENI

  ARSI CU NAPALM !!!

  (in Drezda erau in special refugiati : femei, copii si batrani !!! pe langa operele de arta din patrimoniul universal, cu care era ticsit acest oras ars pana la temelii , printre altele, CU ZECI DE ALTE ORASE GERMANE ARSE PANA IN TEMELII CACI ALIATIIIII !!!! AU BOMBARDAT GERMANIA SPRE SFARSITUL RAZBOIULUI !!! CU COVOR DE BOMBE CU FOSFOR – NAPALM , DISTRUGAND COMPLET ZECI DE ORASE GERMANE DAR SI CAILE FERATE PRIN CARE ERAU ALIMENTATE SI LAGARELE, CA SI ORASELE !!! CU APA, MANCARE, MEDICAMENTE , ETC, ETAPA CAND A APARUT MOARTEA IN MASA DATORITA INSTALARII TIFOSULUI, FOAMETEI, SETEI SI BOLILOR DIN LIPSA DE MEDICAMENTE !!!

  DECI “HOLOCAUSTUL” ,

  CARE INSEAMNA MOARTEA PRIN ARDERE,

  A FOST EXECUTAT ASUPRA INTREGII GERMANII, SPRE SFARSITUL RAZBOIULUI,

  PRIN COVORUL DE BOMBE CU NAPALM !!!

  CU CARE A FOST BOMBARDATA DE

  BOMBER HARRIS – CU STATUIE IN LONDRA SI AZI !!!

  INTREAAAAGAAA GERMANIE, INCLUSIV LAGARELE DE CONCENTRARE CARE ERAU LAGARE DE MUNCA (IN CARE NU ERAU DOAR IUDEOKAZARI CI SI PREOTI CATOLICI SI TIGANI ETC ), SI IN CARE S-A MURIT IN MASA

  DOAR !!!

  IN URMA BOMBARDAMENTELOR FACUTE IN COVOR DE BOMBE DE CATRE ALIATI !!!
  DE CATRE ALIATI !!! NOTA BENE !!!
  DE CATRE ALIATI , IN CAP CU BOMBER HARRIS CU STATUIE AZI IN LONDRA , INCA IN PICIOAREEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  PRECIS CA SI CRIMINALUL NETANYAHU SI VEXLER STIU EXACT ACEST ADEVAR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  INAPOI LA MULT CURAJOASA , EMINENTA SENATOARE DIANA SOSOACA :

  PROCESUL SE NUMESTE : PAS CU PAS SUFOCAREA ROMANILOR DE CATRE IUDEO KAZARI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  “ANTISEMITISMUL” ESTE TOPORISCA – ADICA O ARMA DE RAZBOI ANTI-UMANA – INVENTIE- ANTI-NATURA: CUM SA NU TE REVOLTI SI SA REACTIONEZI CU TOTI ANTICORPII, CAND ESTI SUFOCAT SI SPULBERAT PAS CU PAS DIN PROPRIA TARA ?

  VORBA SINTEZEI LUI IOAN ROSCA REDATA IN FRESCA LUI FABULOASA : URA ESTE REACTIA ANTICORPILOR UMANI CAND SUNTEM AGRESATI !!!

  “URA” NU ESTE UN TERMEN JURIDIC – AM ASCULTAT DISCUTII INTRE AVOCATI DIN DIVERSE TARI !!! , ESTE O CONCOCTIE DIFUZA SI ALUNECOASA , INTERPRETABILA LA BUNUL PLAC DE CATRE TOTI ESCROCII – VEXLER ESTE DOAR UNUL DINTRE MILIOANELE DE IUDEO-KAZARI CARE , CUM OBSERVA PRESA INTERNATIONALA, SE SOLIDARIZEAZA CU MACELARII ACTUALI, EXTERMINATORII POPORULUI PALESTINIAN !
  CINE VINE LA RAND ???
  POPORUL ROMAN, SUB STEAGURILE LUI VEXLER ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
  CA PE UCRAINENI IUDEUL KAZAR ZEVZENSKI, I-A TERMINAT !!!

  – ATI OBSERVAT CE PROCENTAJ MARE DE ISRAELIENI APROBA CARNAGIUL ASUPRA PALESTINIENILOR ???
  – ATI OBSERVAT CATI IUDEI DIN PRESA INTERNATIONALA APROBA CARNAGIUL ASUPRA NEAPARATILOR, MAJORITATEA FEMEI SI COPII, EXECUTAT DE ARMATA ISRAELIANA , SUB EGIDA UNUI CARNASSIER, BOLNAV SI FIZIC SI PSIHIC, NUMIT NETANYAHU ???

  SA CERI OMENIRII SA APROBE ASA CEVA, INSEAMNA SA JUDECI , SA TE POZITIONEZI :

  CONTRA NATURII !!!

  FELICITARI GENIALULUI IOAN ROSCA , COMENTAND DIZOLVANT STIGMATUL DE “ANTISEMITISM” , DREPT REACTIA OAMENILOR NORMALI LA CAP – DECI NORMALI PSIHIC – CARE SE OPUN CARNASSIERILOR CE SE DAU IN SPECTACOL PE INTREAGA PLANETA , CACI TOTI SUNTEM MARTORI LA UN MACEL INCA NEMAIVAZUT IN TOATA ISTORIA OMENIRII !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  SI NE CONDAMNA TOT EI, RASTURNAND TOATE VALORILE UMANE???
  SI NOI STAM SI NE UITAM IN LOC SA REACTIONAM PE MASURA – DANDU-I CU BATELE AFARA DIN TOATE INSTITUTIILE PE CARE LE-AU PENETRAT SI RASTURNAT, SCHIMBAND INCLUSIV CONSTITUTIA , LA MODUL EXECRABIL ???

  MARESALUL ISTORIOGRAFIEI ROMANESTI, INCOMPARABILUL PROFESOR GHEORGHE BUZATU, NE INDEMNA REPETAT PE BLOGUL DOMNULUI PROFESOR ION COJA :

  “SARITI CU FURCILE PE EI, CA LA 1907 !”

 6. Primul pas: votarea masivă a SOS Romania. Al doilea pas: SOS sa desființeze legile antiromânești făcute de evrei, dar și Institutul Elie Wiesel. Eu vreau sa fie interzis Sionismul in România, această ideologie demonică, criminala, teroristă. Până la interzicerea sionismului, trebuie făcut primul pas, apoi al doilea pas. Daca romanii vor vota gunoaiele PSD, PNL, USR etc. (aici includ și AUR, partid sionist), evreii sioniști vor transforma România în Coreea de Nord Evreiască, pentru că asta fac evreii.

 7. Mă uitam la clovnul ăla de Silvestru Sosoaca, fostul soț al Dianei, iar individul și-a exprimat public susținerea față de UE. Cum sa îl votezi pe acest trădător nenorocit? Ăsta nici măcar nu a ajuns la putere și și-a exprimat susținerea față de globalismul sionist.

 8. Cât de uluitor și curajos! Ce urmează să zică? Hitler a avut dreptate? P.S. Presupun că autorul acestui articol este îndrăgostit de Diana și dorește ca ea să-l invite la o sesiune de BDSM.

  • bruh, aceasta femeie la înfruntat pe vedeta MSM jidanul Ze, in problema pământurillor Românești anexate “Ucrainei”, ajungând pe lista de “ținte legitime” a teroriștilor ukrainieni /khazari din SBU. pentru acest simplu act de curaj merita respectul nostru.
   PS.
   și da, Hitler a a avut dreptate.in unele chestii .

 9. Vorbe de clacă, vorbe de campanie electorală.
  Vă aruncați precum fluturii în lampă.
  Gândiți, nu doare!
  De ce spune vorbe mari doar în campania electorală?!
  Naționalismul ei este unul calculat în lupta cu procentele electorale. De ce nu s-a exprimat așa acum un an, acum doi ani?

  • Păi spune o vorbă, magistre! …să nu mai meargă spre lampă boborul – dacă ești bazat! Hai, strigă tare! Învață tu masele de nătărăi care merg după fentă – cine merită și cine nu! Care e “naționalismul “ ăla bun, și din cine transpiră , din toți nenorociții ăștia ,de 30 și de ani de “democrație”?! He?! Ia zi!!!!

 10. O INITÍATAIVA NU DOAR PENIBILA….DAR COMPLET IMBECILA SA PROMOVEZI ACTIVITATEA
  UNEI PSIHOPATE CE SE ERIJEJEAZA IN VOCEA PATRIOTULUI NATIONALE…VORBA LUI CARAGIALE
  INCREDIBIL CA SUNT OAMENI ASEMENEA PSIHOPATEI CARE ACCEPTA JUDECATA EI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *