Home / Internațional / TENTATIVĂ DE ASASINARE! De ce Robert Fico a devenit incomod pentru globaliști

TENTATIVĂ DE ASASINARE! De ce Robert Fico a devenit incomod pentru globaliști

Vlad Voicu
Incorect Politic
Mai 15, 2024

TENTATIVĂ DE ASASINARE! De ce Robert Fico a devenit incomod pentru globaliști

TENTATIVĂ DE ASASINARE! De ce Robert Fico a devenit incomod pentru globaliști

Robert Fico a revenit la putere ca prim-ministru în Slovacia pe 30 septembrie 2023. Partidul său „Către – Social Democrația Slovacă” (Smer-SSD) a câștigat alegerile parlamentare cu 23% din voturi. Fico a câștigat promițând că va înceta furnizarea de arme Ucrainei. De asemenea a anunțat că se opune aderării Ucrainei la NATO, amenințând folosirea dreptului de veto.

A existat o mare dezamăgire în Occident că niciun partid pervers finanțat de UE nu a reușit să obțină o majoritate. Strigătele ideologice de dezamăgire și durere se auzeau de departe: „Un alt Orban în Europa? Slovacia: Ce înseamnă victoria electorală a lui Fico. O victorie pentru populiștii de stânga. Partidul a primit cele mai multe voturi . Fico este considerat un prieten al Kremlinului . ( ZDF, 1 octombrie 2023 )

Robert Fico nu numai că a fost activ împotriva programului UE de ucidere prin vaccinare împotriva Covid-19 de la început, dar și-a asumat chiar riscul să fie arestat pentru asta în 2021.

„Fostul șef al guvernului Slovaciei, Robert Fico, a fost arestat în fața camerelor de luat vederi . Șeful partidului de opoziție populist de stânga Direcția-Democrație Socială a cerut un protest împotriva politicii guvernului Corona .” ( ntv, 16 decembrie 2021 )

Fico a promis că va combate politica de ucidere prin vaccinare în Slovacia. Pe 22 ianuarie 2024, el a spus în parlament: „Efectele secundare ale vaccinării și politica Corona au cauzat 21.000 de decese”. 21.000 de decese, majoritatea decese prin injecție, într-o țară atât de mică. Doar vârful aisbergului.

Acum Robert Fico ia măsuri împotriva perversiunilor de distrugere ale globaliştilor. Pe 10 aprilie 2024, FAZ a țipat cu voce tare: „Politica culturală slovacă: la revedere, scena artistică deschisă!” Ministrul Culturii din cabinetul Fico, Martina Šimkovičová, nu numai că a întrerupt fluxul de bani pentru arta pervertită, dar a împiedicat cât mai bine posibil răspândirea acesteia.

Până la sfârșitul lunii martie 2024, „Sala de Artă Bratislava” a fost amplasată și în „Dom Kultury” ( Casa de Cultură ) din inima orașului vechi al Bratislavei . Până atunci, a fost singura instituție finanțată de stat pentru așa-zisa artă contemporană din Slovacia. Oficial s-a spus în „Kunsthalle Bratislava” că acesta ar trebui să fie un „spațiu pentru dialog direct și schimb între bula de altfel adesea evazivă a producției de artă vizuală contemporană și centrul orașului înconjurător”. „Dintre toți oamenii, ea a devenit prima victimă a politicii noului ministru al Culturii Martina Šimkovičová, care a fost nominalizată pentru această funcție de către Partidul Național Slovac (SNS), de extrema-dreapta. Ministerul pe care îl conduce a decis, la mijlocul lunii ianuarie, că nu doar pentru a aproba finanțarea care fusese deja promisă pentru anul 2024 revocată, ci mai degrabă pentru a desființa Kunsthalle în forma sa actuală pe 31 martie ” , s-a plâns FAZ pe 10 aprilie 2024 .

Šimkovičová a ridicat anterior interdicția de cooperare cu instituțiile ruse și bieloruse care fusese introdusă ca urmare a războiului din Ucraina. Šimkovičová însăși își descrie linia drept o „întoarcere la normalitate. Organizațiile LGBT nu vor mai absorbi banii de la departamentul de cultură ”, a declarat Euroactive pe 15 ianuarie 2024 .

Biografia lui Šimkovičová explică ceva despre rezistența ei față de globaliști. Ea a fost prezentatoare la cel mai mare radiodifuzor privat din Slovacia, Markíza , până când a fost concediată pentru așa-numitele postări de ură despre migranți. „Acum este considerată o vedetă a mediului teoreticienilor conspirației ” , potrivit presei mainstream.

Martina Šimkovičová conduce și moderează propriul canal de informare pe internet numit „TV Slovan” (în germană „TV Slawe”) împreună cu Peter Kotlár, care este și el în parlament ca reprezentant al SNS. Postul răspândește informații despre programul Corona al globaliștilor, oferă informații despre globalismul SUA și educă despre programul globalist de depopulare a grupurilor etnice europene.

Cu atât de multă amenințare la adresa perversiunilor umane, FAZ nu a putut decât să strige din nou : „Este șocant că Šimkovičová își folosește acum postul de internet aparent amator ca și canal de comunicare oficial al Ministerului Culturii: logo-ul agenției guvernamentale este imprimat pe câteva videoclipuri noi. Absurdul acestei implicări a teoreticienilor conspirației în evenimentele politice actuale ale țării au atins un nou maxim atunci când, dintre toți oamenii, activistul anti-vaccinare Kotlár a fost numit reprezentant guvernamental în ianuarie pentru a conduce o investigație privind gestionarea pandemiei de corona de către stat. ”  Dragă FAZ, acum este bine cunoscut faptul că susținătorii vaccinării sunt ucigași în masă pentru giganții farmaceutici.

Robert Fico și guvernul său se pare că fac totul corect când vine vorba de numirea miniștrilor. O ministru ca Martina Šimkovičová se remarcă prin abilitățile sale și viziunea corectă asupra lumii, deoarece ea a fost ținta numărul unu a urii pentru globaliștii din Slovacia de ani de zile. „Ea s-a impus ca o vedetă a mass-mediei de extremă dreapta, în special prin postarea de conținut xenofob, anti-vaccin, homofob și pro-rus pe Facebook”. ( dennikn.sk, 3 octombrie 2023 și tvnoviny.sk, 17 octombrie 2023 ) „Ea a devenit fața noului canal de televiziune de dreapta și a fost numită „homofobă” de așa-numitul Institut pentru Drepturile Omului ( Inštitút ľudských práv ) . ( Omediach, 17 august 2016 )

Încă din 2016, prezentatorul TV Martina Šimkovičová a explicat: „Ideologia de gen face parte din neo-marxism. Scopul lor este să distrugă familia tradițională”. ( Spectator , 4 aprilie 1016 ) Acesta a fost motivul demiterii ei. Și astăzi este ministru. Lumea se întoarce la Dumnezeu!

*

Dan Diaconu:

După cum probabil ați aflat, a avut loc o tentativă de asasinat asupra premierului slovac Robert Fico. Acesta a fost împușcat în piept și abdomen și se află într-o stare critică la spital. Vinovat a fost găsit un anume Juraj C. în vârstă de … 71 de ani! Acesta este elementul foarte ciudat. Adică un bătrânel de 71 de ani se-apucă să scoată pistolul la premierul slovac și, culmea, să-l și țintească perfect. Asta în timp ce forțele de securitate fojgăiau în jurul premierului. Ceva e foarte ciudat în toată afacerea asta. Robert Fico se opunea ajutorului acordat Ucrainei și a fost unul dintre cei mai vehemenți critici ai propunerilor lui Macron de trimitere a trupelor în conflict. Așadar, ceva miroase a interese ucrainene în zonă și, cel mai probabil, bătrânelul e un fel de acar Păun.

11 comments

 1. Eu inteleg ca Diana Sosoaca e o femeie curajoasa, dar trebuie sa-si ia niste masuri de securitate, avand in vedere ca in Romania teroristii CIA si Mossad se plimba liberI fara sa fie arestati de SRI.

 2. Marele Preot Deceneu

  E posibil să o pățească si doamna Șoșoacă. În colonia românia bântuie multe reptile ale Mossad C.I.A…..

 3. Pixelu Albastru

  Nu mai duceți grija Șoșoacăi! Îmi lasă impresia că este pe post de supapă de siguranță. Să combată bine, să se bucure și românul care mai simte un picuț românește dar să nu o urmeze nimeni. Să fie doar un lătrat la lună care să acopere eventuala apariție a unor patrioți veritabili.

  • Şi cum ar fi patrioții veritabili?
   Ca tine?

  • Intai afirmi ceva uc siguranta…
   Imediat iti “lasa impresia”… mda, nehotarit dar sigur!

   Se expune Sosoaca si este atacata din toate partile doar asa, pentru show crezi matalutza.
   Nu culoare albastru e determinanta ci numarul – doar 1 pixel – care arata cam ce intelegi din ce se deruleaza.

 4. FILM FRANTUZESC SUBTITRAT IN ENGLEZA, DATI MAI DEPARTE!

  https://www.youtube.com/watch?v=StoiWZgOorI

 5. Evident ca atentatorul este doar un tap ispasitor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *