Home / Știrea zilei / Sabia și Crucea – Generalul Radu Theodoru

Sabia și Crucea – Generalul Radu Theodoru

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Iulie 9, 2020

Generalul Radu Theodoru, veteran de război și simbol viu al conștiinței naționale, a ținut un discurs fenomenal în mijlocul enoriașilor dintr-o biserică din București.

Am speranța că Românii încep să simtă nevoia de răsculare împotriva tiraniei despotice care ne încearcă în aceste vremuri.

Iată discursul complet:

Domnul General a atins multe subiecte ce trebuie dezbătute public, cum ar fi pretinsul holocaust evreiesc, educația sexuală în școli și Super-Memorandumul de la Strasburg, despre care vorbește și sociologul naționalist Mihai Șerban, în cartea sa, MANIFEST Cartea Neagră a României.

6 comments

 1. Pretuirea cea mai inalta acestui legendar om de arme roman care ne da incredere in dreptul nostru la viata, drept sustinut de fortele Binelui si ale Dumnezeirii .
  Domnul sa ni-l ocroteasca ca sa-l mai ascultam si in continuare , tot cu sufletul la gura, cum am facut-o si acum

 2. Acum, daca vrem sa facem universitatile astea si vrem sa traducem, ar fi bine sa spuneti camarazilor nostri sa nu mai vanda cartile – sa le trimita gratuit nationalistilor. Autorul acestui blog se sacrifica si isi pune gratuit cartile la dispozitia noastra a cititorilor. Din pacate unii care se pretin nationalisti fac din asta o afacere – vezi MANIFEST Cartea Neagra a Romaniei si alte carti scoase la vanzare. Inteleg ca banii sunt o problema pentru multi dintre noi – e greu sa traiesti dintr-o pensie sau un salariu amarit, inteleg, dar acum evenimetele se desfasoara destul de repede, OCULTA este cu multi pasi inaintea noastra, asa ca propun o intelegere – sa impartim cartile in mod gratuit (in format electronic bineinteles) intre camarazi iar toti camarazii sa se lege cu juramant ca nu le vor vinde si nici nu le vor da gratis celor care nu fac parte din ,,grup”. Veniti si voi cu niste idei in acst sens – cum ar fi bine sa se faca, cine sa faca parte din grup – incat sa evitam securistii noii lumi – sa nu le permitem sa se infiltreze intre noi.

  • Un pic corect, un pic gresit !

   Un pic corect, un pic gresit !

   Daca vrem ca generatia viitoare sa fie nationalista, romanesca, sa-si iubesca tara si neamul, TOATE materialele care fac educatie in sensul acesta TREBUIE SA FIE GRATIS!

   Ce aveti ? Va e FRICA ?

   Ce daca le citesc si “securistii”?
   Poate ca unii au indoieli ca sunt de partea care trebuie !

   Nu e prima data cand citesc despre asta in comentarii, dar ce sa-i faci ?
   Banu’ e ochiu’ dracului – si-i duulceee !

 3. @Un pic corect, un pic gresit ! Eu am zis sa veniti si voi cu idei. Nu pretind ca ce am scris aici este suta la suta corect. Inteleg insa nevoia de bani a unora si nu cred ca securistii ar trebui sa citeasca pe gratis – ca au bani destui si oricum nu inteleg nimic din ele. Se pune problema infiltrarii doar atunci cand vor veni printre noi la Scolile de vara – o vor face ca sa ne tarasca prin tribunale sau sa inchida scolile nationaliste. Mie personal mi-ar place sa fie date gratis cartile nationaliste si asta face si posesorul acestui blog. Te rog sa faci aceasta propunere celor de la Coltul Nationalist care isi vand cartile, si pe ale lor si ape ale altora. La fel de drept este si faptul ca unii oameni nu stiu sa pretuiasca ceea ce primesc gratis insa Nietzsche a spus ,,Ceea ce are pret nu are valoare” – ca sa citez dintr-o carte obtinuta gratis de pe acest blog si citita de curand – maxima nu pare valabila si la romani.

  • o alta observatie

   Cei de la “Coltul nationalist” au ales politica jidaneasca: Totul e de vanzare !
   Asa ca generatia viitoare, in loc sa mosteneasca avutia culturala care trebuie sa ramana in fibra poporului roman, trebuie sa dea bani !

   E josnic, e dovada ca ((( ei ))) deja sunt invingatori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *