Home / Educativ / Rasele pier atunci când în venele lor nu mai curge sângele strămoșilor lor

Rasele pier atunci când în venele lor nu mai curge sângele strămoșilor lor

Horațiu Banciu
Incorect Politic
Iulie 9, 2020

Rasele pier atunci când în venele lor nu mai curge sângele strămoșilor lor

 

Barbara Lerner Spectre lucrează la metizarea Europenilor, adică distrugerea acestora, operă funestă intreprinsă cam de toate guvernele bătrânului Continent de după 1945. Există câteva excepții (efemere și parțiale) de la această regulă: Finlanda sub mareșalul-președinte Mannerheim, Spania sub Franco, Portugalia sub Salazar, Ungaria sub Ianoș Kadar și chiar România sub Ceaușescu.
Faimoasele Protocoale IAS vorbeau aproape numai de asta, acum peste 100 de ani. Tăierea cerebrală împrejur a popoarelor albe din Europa a început de mult. Școlile, universitățile, mass-mediile participă la pocirea spirituală a popoarelor europene, fără de care nu s-ar fi ajuns unde s-a ajuns.

Ce-i de făcut?

Rasele pier atunci când în venele lor nu mai curge sângele strămoșilor lor

Într-o primă etapă, se impune conștientizarea deplină a stării de lucruri, remedierea, cel puțin, a ignoranței generației actuale, privind eforturile generațiilor precedente de a opri și inversa cursul decadenței istorice, al degenerării pe toate planurile. Ignoranța este totală, de exemplu, pe plan rasial. De peste un secol și jumătate, o pleiadă de Europeni și Americani au publicat câteva zeci de cărți pe tema asta.

Nu putem citi tot. Putem însă lua cunoștință de acești autori, de lucrările lor, pe care unii dintre noi le-ar putea traduce. Trezirea sentimentului și a conștiinței rasiale, etnice, naționale nu poate veni de la foștii șerpișori grupați acum în ”Grupuri de Dialog Social”, elgebetist, etc., crescuți de serviciile secrete occidentale la sânul lui Constantin Noica, ”reeducat” fără Pitești, dar reeducat, țâță de lapte pentru remarcabilele târâtoare BOA, de care vorbește generalul Aurel Rogojan, în cărțile sale.

În urmă cu 78 de ani, un prieten al Românilor, cunoscător și admirator al Căpitanului, publica, la Paris, o carte al cărei titlu, pe românește, ar fi RUINELE (Les Décombres). Era vorba de ”ruinele” unei mari națiuni, nu chiar popor, oricum însă o națiune omogenă, prin rasă, limbă, religie, un trecut glorios de aproximativ cincisprezece secole… Cei care au citit Bagatele și celelalte cărți ale lui Céline, ar putea continua cu Lucien Rébatet. Lectura Ruinelor acestuia ne-ar putea ajuta să înțelegem Ruinele noastre, ce înseamnă necesara și urgenta reconstrucție. Cât despre Barabara Lerner Spectre, simplul fapt de a o cita înseamnă să ne murdărim privirea și sufletul cu otrava și ura din ea. L-am putea cita pe contele Arthur de Gobineau, primul European preocupat de problema raselor, a creșterii, împlinirii și decăderii acestora. Pentru acesta, popoarele, rasele pier atunci când în venele lor nu mai curge sângele strămoșilor lor.

Degradarea materială a sângelui este prima treaptă de degenerării rasiale, urmată rapid de degradarea vitală, a sufletului, și degradarea spiritului. Omul nu este o ființă formată pur și simplu din trup și suflet, cum cred unii, la rândul lor sufletul și spiritul comportând anumite ”anumite nivele”. Din trup și suflet sunt formate numai plantele. Animalele, cel puțin unele dintre ele, au în ”sufletul” lor individual, poate și în cel colectiv, caracteristici ce le ridică uneori deasupra multora dintre oameni. Câinii, caii nu cunosc trădarea, sunt gata să moară pentru stăpânul și prietenul lor, care este omul.

Dimpotrivă, omul ce își abandonează câinele sau își vinde calul (bătrân), la abator, este inferior animalului, din punctul de vedere al fidelității.

Ce este acest suflet, ce înseamnă spiritul omenesc în general, ce este spiritul românesc – asta problema. Eminescu avea o excelentă intuiție și idee despre acest spirit, nu însă și liberalii, plus ceilalți, care de fapt l-au strivit. Orizont și stil, apoi Spațiul Mioritic, primele două studii din Trilogia Culturii, a lui Lucian Blaga, ne dau o bună idee despre ce ar putea fi sufletul și spiritul omenesc în general și mai ales românesc.

Nu toți trebuie să citim tot. Zece sau doisprezece cunoscători ai uneia din limbile de mai mare circulație ar putea citi cam tot ce trebuie, în câteva luni, fiecare citind, chiar studiind câteva cărți, în acest timp. Apoi, într-o scurtă ”vacanță de lucru” fiecare ar putea face o comunicare celorlalți, plus altor doritori de a intra în miezul problemei rasiale. Comunicările acestea s-ar putea publica, astfel încât să le poată citi oricine.

Subliniez însă: rasiștii nu sunt contra niciunei rase. Dimpotrivă, ei sunt iubitorii și apărătorii convinși ai tuturor raselor, inclusiv ai Negrilor, bine înțeles. Dușmanul oricărei rase este metizarea, mai ales metizarea aberantă, căci există și una tolerabilă, nu neapărat benefică! Pe terenul rasist s-a născut Eugenia, știință ce pune problema împlinirii sau desăvârșirii oricărei rase, a oricărei familii, a familiilor și copiilor la care tinerii conștienți, încă necăsătoriți, au datoria să se gândească. Foarte multe sunt de făcut, din acest punct de vedere. La noi, nici Biserica, nici școala, nimeni nu s-a gândit vreodată serios la asta. Nici măcar actuala Alianță a Familiilor, care face multe lucruri bune, dar insuficiente. Ieșită din bigotismul bisericesc, actuala Alianță a Familiilor nu are, deocamdată, anvergura necesară rezolvării dificilelor probleme care ne confruntăm. Numai cu Biblia, nu vom ajunge nicăieri, cel puțin pe lumea asta!

În câteva luni, zece sau doisprezece ”Incorecți politic” ar putea lămuri aspectul teoretic al problemei rasiale. Apoi, în următoarele șase-opt luni s-ar putea identifica oamenii, materialele necesare, oportunitățile în vederea unei (unor) Universități Populare (private, la început), în genul celei de la Vălenii de Munte (Prahova), a lui Nicolae Iorga, acum o sută de ani. Problema fiind bine pusă, lucrul bine început, în zece-cincisprezece ani am putea recuceri școlile, universitățile, câțiva ziariști, o bună parte din presa scrisă, radio și televiziune. Ajutați de publicul cititor, de popor, câțiva ziariști s-ar putea opune actualei ”Prese din Sărindar!”.

Ziariștii noștri interbelici erau oameni de cultură (Șeicaru, Crainic, Nae Ionescu, Stelian Popescu, etc.) nu șoareci de bibliotecă… Întrucât Țara este în ruină și poporul român amenințat cu pieirea, datoria fiecărui Incorect politic este să devină un Meșter Manole, un constructor! Puțin școlitul Ceaușescu a devenit un fel de ”Meșter Manole” pe care nu avem dreptul să îl ignorăm, nici batjocori post mortem. Orice construcție înseamnă punerea în ordine a unor materiale, inclusiv a unor ”ruine”. Pe lumea asta, numai ruinele omenești ajung, uneori, irecuperabile. Locul acestora este Haosul, poate lumea cealaltă… Biserica pretinde că deține secretul, știința și puterea ”mântuirii” lor. Să fie sănătoasă, Tanti Biserica. Nu cred asta, ba chiar aș șterge-o din Rai, cum se evadează acum din ”mântuirea” obligatorie de Covid, practicată de tovul Lucovid. Dacă Nea Petrică, sfântul apostol cu cheile Raiului, m-ar obliga să petrec veșnicia printre colivarii și sarmalagii țigani sau colegii pravoslavnici, de furturi și violuri ai lui George Floyd, l-aș lăsa bucuros cu țiganii și negroteii lui! Din ciurucuri degenerate rasial nu poți face bici, care să pocnească.

Ne trebuie o biserică națională, capabilă de ceva, pe lumea asta. Despre un fel de altă lume vorbeau și comuniștii, ce promiteau marea cu sarea, după câteva cincinale! Până la proba contrară, asta înseamnă Raiul sau Paradisul diverselor religii și idolatrii trecute și prezente. Cine poate A B C, poate și D E F, etc. Cine nu poate A B C în niciun caz nu poate X Y Z !

Cine nu poate nimic pe lumea asta, nu poate nici ”dincolo”.

Ruinele și Spiritul Românesc

12 comments

 1. Hannibal, lecteur de Céline et pas que...

  Ideea unor universități populare după modelul lui Alain Soral ar fi de folos, însă acesta se bazează pe un popor care trăiește în țara lui Descartes, având o bază încă solidă din punct de vedere politic și analitic. Chiar și diluată și distrusă în mare parte, Franța rămâne cea mai intelectuală națiune din lume la nivel politic-popular. Acum trebuie să gândim A B C, de unde începem, de la ce nivel? Structural și dialectic avem o problemă gravă, inițierea procesului de reeducare politică și ideologică nu poate începe de la X Y Z, chiar dacă ne aflăm în acest stadiu terminal. Legat de biserica ortodoxă oficială, nimic de adăugat, dar să nu tratăm cu dispreț falanga ortodoxă fundamentalistă din România, legiunile mănăstirilor, circa 3-4 milioane de Români de cea mai mare calitate! Numai bine!

 2. Am fost entuziasmat incepand sa citesc articolul dar – surpriza neplacuta!
  Cadere in paganism, spiritualism, …
  Contrazicerea teologiei crestine – omul tot din trup si suflet e facut draga autorule… degeaba nu-ti “ajunge” si vrei ceva special… , ca plantele tot nu au si nu vor avea suflet, nici animalele… suflare de viata doar, fara constiinta.
  Scrie negrii cu majuscula… N!…
  Alianta familiilor rasre din “bigotism religios”… cand e minim bun simt marturisit acolo!…
  Eugenia nu are nimic omenesc – doar subiectul subus “prelucrarii” – e o selectie prin asasinat si constramgerea vointei umene… pentru placul cui?
  Daca autorul nu ar trece de un test eugenic, de “viata-moarte” prin imperfectiunile sale … si-ar mai mentine pozitia?
  Daca da – de ce nu incepe cu el insusi?
  Considera probabil ca stie care sint “caile” mai bine decat Dumnezeu si ar vra sa aiba drept de viata si de moarte, dupa “stiinta lui”, omeneasca… si asta e semn de suferinta.
  —–
  Atata aroganta, rautate si scarba se gasesc in ultima parte a articolului….
  Eu tin la neamul meu si nu agreez deloc metisarea – cel putin “a noastra”.
  De aici si pana la afirmatiile degradante din articol nu e nici o cale ci o cadere in rebeliune.
  Nu asa se pastreaza rasa – a dovedit poporul roman in miile de ani care-i stau marturie; sustii aberatii!
  Domnu Banciu, nici nu banuiesti ce rau iti faci crezand in ce ai scris aici!

  • Cred că priviți lucrurile subiectiv și vă lăsați încețoșat într-o anumită măsură de dogmatism.
   În primul rând, autorul scrie popoarele sau rasele cu literă mare. Românii, Maghiarii, etc. Negrii, Albii, etc.
   În al doilea rând, biserica însăși credea în latura tripartită a omului: trup-suflet-spirit, până în secolul 8. În reîncarnare credeau până în secolul 5. Să nu fim ignoranți, căci Iisus ne îndeamnă să căutăm.
   În al treilea rând, eugenia nu înseamnă crimă sau asasinat, ci dorește să îmbunătățească și să dezvolte. Propaganda de după război ne minte spunând că eugenia e ceva rău și extremist, defapt e firesc să vrei să ai cât mai buni exponenți ai rasei tale. Și la animale e la fel, nu te duci cu o corcitură la concurs, vrei să ai cal sau câine de rasă. Problema e în felul următor: Dacă ipotetic ar fi un grup pe lume care s-ar afla în război cu alte grupuri, atunci el ar încerca să îi determine pe acele grupuri să se reproducă cât mai prost, chiar deloc dacă e posibil, asta avem astăzi cu propaganda jidănească anti-albă.
   Numai bine, Doamne ajută!

   • 1. Precizia si claritatea sint necesare – ceea ce numiti dogmatism include exgerare pana la denaturare, ceea ce nu este cazul.
    … in romaneste nu se sciu cu majuscula substantivele, fie si cele care desemneaza individul si grupurile etnice.
    2. Biserica credea in aspectul intreit al sufletului, nicidecum in constituirea omului din 3 parti. Aflam de la Parintele Staniloae treducand din greceste Sfintii Parinti ca „resping ideea platonica a separatiei dintre minte si suflet”.
    Asta o demonstreaza si Calist Catafygiotul, Sfantu Marcu Ascetul, Diadoh al Foticeii, Sfantul Maxim Marturisitorul.
    3. Despre reincarnare nu e mai e nevoie – nu doar ca e o ideea rupta de adevar, adica de Crestinism dar nici nu s-a gasit vreun reincarnat.
    4. Cand opresrti o sarcina omori un om; mic dar om viu. – sper ca nu il bagati in seama pe jidanul zoofil Peter Singer.
    Cand sterilizezi, te opui si distrugi Creatia.
    Cand selectezi embrioni omori oameni – mici, dar oameni FARA PUTERE SA SE APERE – asta da! desteptaciune umana!
    …..
    Totusi, de unde dreptul asta – sa promovezi selectia CA LA ANIMALE?
    Primul concurs, spiritul competitiei vin de la “intrecerea” dintre Cain si Abel…
    Omul nu e facut pentru “concurs” ci pentru bucuria lui Dumnezeu. care ii da viata.
    Cum crezi ca a invins o armata de moldoveni pa cea a Sultanului cand era de 10 ori mai mica, …? Cu forta si abilitatea rasei selectionate?

    Este propaganda jidaneasca de metisare, este o dorinta sa fim mai buni…
    Insa nu devenim mai buni omorand, urand si jucandu-ne de-a Dumnezeu.
    … sigur, depinde cum iti definesti cuvintele “bun”, “bine”!
    Cand eram mai tanar le “luam” din “etica si echitate”, din rationalism, din utilitarism, humanism si din alte … materialisme.
    Am inteles destul de tarziu inutilitatea si ratacirea.
    De o buna “bucata de vreme” le “iau” din Crestinism, doar Ortodoxia – acolo/aici intelegi si ajungi sa discerni, adica sa separi “binele” de “rau”.
    Altfel – scuze, se stia din Antichitatea greaca, … omul ramane doar o unealta vorbitoare.

    • De unde dreptul? Păi simplu, pentru că dacă te uiti, oamenii inteligenți nu fac copii, și proștii fac cu milioanele. Plus că eugenia nu înseamnă masacre, cum iți imaginezi tu. Eugenia înseamnă să faci tot posibilul ca toți cetătenii să fie sănătoși, pentru ca la rândul lor copiii să fie la fel.Ce fel de copii pot să iasă din niște adulți care au început la 14 ani să fumeze, n-au făcut sport aproape deloc pentru că au stat și s-au jucat pe calculator si atât, și care nu și-au exersat mintea în nici un fel citind cărți, și care mai sunt și obezi la vârsta când au făcut copilul?
     Se tot vorbește de creșterea populației globului, dar ea nu e vina albilor. Cine se inmulțește prostește? Indienii și mai ales africanii.

     • … astia de care spui, … copiii care fumeaza de la 14 ani, etc. … au parinti? CE FAC PARINTII? Lasa “statul” sa-i creasca si asta iese…
      Copilul nu va fi capabil sa devina un adult responsabil in marea majoritate a cazurilor insa pana unde se intinde “vina” lui?
      Crezi ca daca faci o selectie se schimba ceva?
      NADA! KEINE! NOTHING!
      Cat timp parintii lasa copiii in grija “sistemului”, viitorul este finit, letal, indiferent de ce fel de super-om vrei sa scoti.

      Stii, au incercat niste indivizi sa faca niste modificari genetice foarte precise, asupra unor anumite gene… tesut/celula umana – e voie, da’ dupa 15 zile trebuie sa omoare embrionul…
      La sfarsit, au verificat ce “iese”:… ei au umblat intr-un loc dar modificari IMPOSIBIL DE ANTICIPAT s-au produs in mai multe locuri, adica la mai multe gene.
      Concluzia: poti sa incerci ceva dar nu reusesti fiindca nu se poate explia cum se influenteaza procesele, cum se propaga schimbarile.
      Asa ca, nu merge selectia genetica.
      Selectia este alegerea parintilor ce fel de crestere sa le ofere.
      Ce folos ca-i mare cat malul da’ mai prost decat ligheanu”
      Asa va fi oricare “selectionat” biologic, o vita impotenta pusa la jugul planurilor celui care face selectia.
      ….
      Apoi, de unde stii tu de ce vine omul pe lume si ce ar trebui el sa faca?
      Vine doar cum ar vrea un individ si trebuie sa indeplineasca ce vrea acelasi sau alt individ?
      Astfel de … traire numesti tu VIATA?

      Daca tot spui ca aia se inmultesc prosteste…. tu … te-ai inmultit? Inteligent? – ce inseamna inteligent dupa parerea lui “aiurel”?
      Poate, … in mod planificat, eventual fara sentimente fata de “sexul opus” cu care (oare?) ai incheiat vreo afacere, poate ai semnat si un contract?
      …. nu cred.
      Sint sigur ca vorbesti fara sa sa aiba legatura cu ce faci tu.
      Cine te opreste sa faci mai multi copii?
      Si – care nu este viabil, moare, natural fara sa ii iei tu viata in mod premeditat, calculat, … doar pentru ca esti mai tare!
      Nicidecum pentru ca asta ar fi dovada de inteligenta sau de ceea ce are mai frumos si puternic omul – iubirea care aduca viata pe Pamant.

      da’ tu poti crede ce vrei, ca si hans/negrul din ka….ka
      Nu e nevoie sa STII ceea ce nu se poate gandi cu mintea dar se poate simti cu inima.

 3. Jidan negru din Kamceatka

  @Gheorghe. Mei gheorghe nu suntem pe vremea lui Stefan cel Mare care a omorat fara mila pe boierii tradatori – stii era grabnic varsator de sange iar uneori a varsat probabil si sange nevinovat. Ia ad-ti tu aminte de referendumul pentru familie; unde ti-au fost ierarhii care ieseau odata si chemau oameni la vot pentru constitutii anticrestine si antiumane? Sa ne amintim de anii cand il aduceau pe Teoctist la tembelizor ca sa aduca turma la vot. N-a iesit nimeni sa cheme lumea la vot la acel referendum; nici un ierarh, nici un preot, nimic. Nietzsche a scris despre popi ca-s niste “Sfinti Paraziti” si daca ii vedem pe cei ortodocsi apoi cam asa este. Nu si-a luat nici unul crucea sa indemne la lupta – au pactizat bine mersi cu Soros. Banuiesc ca si-au primit cei 30 de arginti. Asa ca mai lasa-ne cu “taierea cerebrala imprejur” de tip iudeo-crestin. Nu cred ca ar trebui sa amestecam politica supravietuirii rasiale (a rasei albe) cu religia. Daca crestinii vor sa se ralieze acestei miscari bine dar daca nu atunci sa mearga “caldicei” la slujbele de duminica si sa-si astepte mantuirea. Dar, mantuirea va fi doar pentru cei ce o castiga ei insisi prin lupta. Eu insumi sunt grestin, dar aceasta forma de crestinism de astazi imi repugna – imi pare un crestinism materialist, care practic a cazut in plasa abandonului luptei, al delasarii, al hedonismului si a bunei intelegeri cu statul totalitar in scopul unui trai material mai bun pentru cler. Asa ca plimba ursul!

  • Exprimi sloganuri marxiste, nici tu nu intelegi ce spui.
   Din ce spui, aduci a crestin “cultural”, adica un fel de liber-cuetator care nu are credinta ci are oarecare informatii.
   Ai fost tu la vot cu “familia”?
   Nu reiese “culoarea” asta din text – esti pentru “texte” apusene, ratacite; esti tare-n gusa la balacarit clerul si preotii, ceea ce denota ca nu ai resurse de discernamant duhovnicesc ci doar ura specifica “luptei de clasa”.

   De ce sa cheme preotii oamenii sa marturiseasca Adevarul?
   Pentru spectacolul dorit de tine?
   Crestinul nu stie ce are de facut? Stie da’-l doare in pix ca-i place mai mult mizeria de la televizor – ca si tie, ca doar unui din astia ii trec prin minte prostiile pe care le debitezi.
   Vrei crestinism reformat, dupa mintea ta…. da’ alta-i adunarea care te “cheama”, nu ai legatura cu Crestinismul care mai traieste doar prin Ortodoxie.

 4. Oi vei, da unde-i comentariul la care am semnat Jidan negru din kamceatka? Daca m-ar fi injurat gheorghe pentru el atunci ar fi injurat un jidan (de asta am semnat asa)!

 5. Ah, da , a aparut! Multumesc! Acum sa vedem ce mai zice gheorghe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *