Home / Actualitate / S-A AFLAT! Cine sunt cenzorii din Grupul de Comunicare Strategică

S-A AFLAT! Cine sunt cenzorii din Grupul de Comunicare Strategică

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Iulie 3, 2020

Iată cine sunt cei care au readus cenzura stalinistă în România anului 2020, tovarașii inchizitori care au dispus închiderea site-urilor pentru “fake news”, tovarășii cenzori care decid ce este adevărat și ce nu, efectiv Ministerul Adevărului orwellian din Balcani, în realitate o mână de jurnaliști ratați cu legături în PNL.

Cine sunt cenzorii din Grupul de Comunicare Strategică

Via Cristoiublog:

Din luna martie, de când s-a înființat Grupul de Comunicare Strategică, nimeni nu a reușit să afle care este componența acestuia.
La sfârșitul lunii februarie, când în România a apărut primul caz de infecție cu noul coronavirus, președintele Klaus Iohannis spunea că acest Covid-19 este o simplă răceală și nu trebuie să ne alarmăm. Pe 15 martie se instituie Starea de Urgentă. Însă, potrivit documentelor anexate, Grupul de Comunicare Strategica se înființează pe 03.03.2020, prin dispoziția 524 semnată de Raed Arafat.

Iată cine sunt cei care, unii plătiți separat printr-o firmă, comunică informațiile și, în perioada stării de urgență, au decis închiderea unor site-uri:
Andi Manciu, consilier de Stat în cadrul Cancelariei Prim-ministrului României și Sorina Coșbuc, consilier al ministrului Vela, fost reporter Realitatea Tv și fostă realizatoare a emisiunii lui Rareș Bogdan. In biroul ei de la MAI,  Coșbuc este ajutata de comisar Drăgoi Iulian (din Teleorman, umblă vorba acoperit DGIPI), fost ziarist, adus și susținut de Carmen Dan (ca șef al Serviciului de comunicare strategică din MAI)  și de comisarul Cuțurescu Adrian, fost jandarm. Potrivit surselor cristoiublog,  aceștia se sfătuiesc cu ministrul Vela înainte să transmită cifrele.

Așa se explică și gafa de marți, când Andi Manciu a trimis, ca de obicei, informațiile la PNL, înainte de a da comunicatul oficial, iar ei l-au pus pe site, după care l-au retras. Comunicatul oficial avea alte cifre decât cele pe care le dăduse PNL.

Cine sunt cenzorii din Grupul de Comunicare Strategică Cine sunt cenzorii din Grupul de Comunicare Strategică

One comment

  1. CE ABRUTIZATI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *