Home / Chestiunea Jidănească / Ritualuri Criminale

Ritualuri Criminale

Mușatin
Incorect Politic
Martie 14, 2019

Ritualuri Criminale

 

Atunci când vine vorba despre ritualuri criminale, cititorul se duce cu gândul la secte ezoterice, oculte și alte grupări religioase, care sunt mai degrabă caracteristice filmelor decât cotidianului.

Cu toate acestea, astfel de ritualuri barbare, poate chiar inumane pot avea loc chiar sub nasul nostru, neascunse de văzul lumii.

Acest fenomen se datorează narativei liberale, „tolerante” față de toate religiile și etniile, promovate de majoritatea partidelor de stânga pe continentul European și S.U.A. Desigur, aceste tradiții nu se observă doar în rândul minorităților cu valori non-creștine din Europa și reprezintă o normalitate în rândul populației multor state non-europene.

Deși nu este un ritual criminal din punct de vedere legislativ actualmente în majoritatea lumii, însă cu adevărat unul condamnabil din punct de vedere moral, circumcizia este un exemplu primar al unei tradiții nocive, care îl lasă perplex pe orice om cu rațiune și bun simț.

Circumcizia reprezintă extirparea prepuțului unui penis uman. De obicei această procedură este efectuată asupra nou-născuților și a copiilor de vârstă mai fragedă în scopuri religioase/ culturale.

De obicei asociem circumcizia cu ceremonia evreiască numită „brit milah”.

Ritualuri Criminale

Mai mulți rabini cunoscuți în rândul evreilor, ca de exemplu, Eliezer Waldenberg, Yechiel Yaakov Weinberg, Shmuel Wosner, Moshe Feinstein, susțin că circumcizia trebuie să aibă loc în absența unui sedativ.

În mod special, rabinul Shmuel Wosner spune că actul de mutilare trebuie să fie dureros. Aceste afirmații ne sugerează caracterul sadic al ceremoniei și anume expunerea unui nou-născut la dureri sfâșietoare. Merită să menționăm faptul că deși nu există mențiuni ale unei astfel de tradiții în Coran, circumcizia este răspândită și în cadrul islamului, sub numele de „Khitan”.

În cadrul unui studiu efectuat de un grup de medici cercetători din Canada, condus de Janice Lander, în timpul procedurii de circumcizie, nou-născuții au manifestat semne de dureri acute, ridicarea ritmului cardiac, probleme respiratorii și chiar sufocare și vomă la câteva minute după terminarea circumciziei.( http://www.cirp.org/library/pain/lander/#a)

De asemenea, ritualul islamic cu denumirea de „Khad” reprezintă mutilarea organelor genitale feminine și este practicat în Africa, sud-estul Asiei și în Orientul Mijlociu.

La acest act repulsiv sunt expuse fete nou-născute sau care au atins vârsta pubertății. Spre deosebire de circumcizia masculină, se poate observa o opoziție puternică a circumciziei feminine și este ilegală în majoritatea țărilor în care se practică, deși aceste legi sunt implementate prost.

Aici se poate observa un dublu standard al societății moderne, fiind acceptată mutilarea organelor genitale ale reprezentanților sexului masculin de către iudei și musulmani, pe când mutilarea genitalelor feminine este considerată o acțiune mai mult decât imorală, deși ambele reprezintă ritualuri sadice și sunt dovada unor crezuri și seturi de valori barbare. Despre acest complot al tăcerii s-a scris o carte pe care o punem la dispoziția cititorilor (click).

Evreii au fost acuzați de-a lungul secolelor ca fiind însetați de sânge creștin, ei ar fi având nevoie de acesta pentru a împlini o ceremonie în cadrul sărbătorii „Pesach” și anume pentru a fabrica pâinea uscată „matzos”.

De-alungul istoriei s-au atestat peste 150 de cazuri de ucideri ale creștinilor, în special ale copiilor mici, de către iudei în acest scop meschin, până în secolul XIX.

Martin Luther, o figură semeață în istoria Germaniei, reformator al protestantismului, confirmă și dă crezare acestui fenomen sângeros în cartea lui „Von den Jüden und iren Lügen”(„Despre Evrei și Minciunile Lor”).

Deși unii ar spune că aceste acuzații sunt nemotivate și antisemite, iudeul nu încetează să ne uimească.

Este irefutabilă existența grupărilor de jidani ce aparțin ramurii Haredi a iudaismului. Aceștia practică ritualul numit „metzitzah b’peh”, care este sugerea sângelui din penisul infantului tocmai-circumcis.

Acești iudei se dovedesc a fi însetați de sângele propriei apartenențe religioase. Nemaivorbind de posibilitatea de transmitere ale infecțiilor prin sânge, fiind atestate 17 astfel de cazuri la New York din anul 2000, este un ritual degenerat, pedofilic, care încalcă intimitatea și inocența celui nou-născut.

Asemenea obiceiuri toxice, deși trecute cu privirea de societatea modernă, șochează omul informat și cu un oarecare simț al decenței. Aceste exemple servesc ca dovadă a degenerației ce reprezintă cultura islamică și iudaică, pe care nu trebuie să le lăsăm să se infiltreze în societatea noastră română cu orice preț și este de datoria noastră de cetățeni responsabili, cu valori clasice românești să rămânem informați cu privire la culturile invadatoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *