Home / Articole Promovate / Nebunia Transgender a Ajuns Lege

Nebunia Transgender a Ajuns Lege

Incorect Politic
Martie 14, 2019

Via Justițiarul:

  Transgender UK

Circulă pe Facebook un filmuleț în care o fată de 12 ani, româncă de-a noastră, plecată cu părinții în Anglia, povestește cum stă treabă cu educația sexuală, cu ideologia de gen și cu cei cinci gay de la ea din clasă, care se săruta în timpul recreațiilor. Cinci! Într-o singură clasă!

Dar asta nu-i nimic; am aflat, după aia, din Daily Mail. Acolo, alta, mult mai tare: la o școală pentru autiști din Marea Britanie, 17 elevi vor să-și facă operații pentru a deveni transgenderi! Elevii au fost influențați nu numai de colegii lor mai mari care au făcut deja pasul spre lumea non-binară, dar și de vedetele transsexuale de pe YouTube. O învățătoare a destăinuit totul presei, cu condiția ca identitatea să nu-i fie dezvăluită, și asta pentru că riscă să fie data afară, după ce a muncit la catedra 20 de ani. De ce data afară? Pentru că în Marea Britanie, care a progresat imens în ultimii câțiva ani, cât n-a făcut-o în toată istoria ei, lobbyul transgender este foarte puternic, de aia! S-a convins de asta și Kate Scottow, mamă a doi copii, care a fost arestată de trei polițiști, în prezența fetiței bolnave de autism și a bebelușului pe care-l alăpta, după ce a spus pe Twitter că un transgender care se consideră femeie este de fapt bărbat. Poliția britanică a reacționat astfel la reclamația activistului transgender Stephanie Hayden (Marea Britanie nu are activiști comuniști, pentru că la putere sunt „conservatorii”, dar are activiști transgenderi – au avut „conservatorii” grijă de asta!) și a ridicat-o pe Kate de acasă pentru „comunicari rău intentionate”!

Dar să știți că în Regatul Unit nu e mereu așa. Poate fi și mai bine! O doamnă care a reușit să scape de sâni – asta se numește mastectomie -, pentru că a început să se considere bărbat (aici am să fac o paranteză și am să spun pentru cei mulți și neinformați, care nu știu dar o vor află în curând pe pielea lor, pentru că de progres nu scăpa nimeni, că în lumea civilizată – aia, „de afară” – aia din universități și, după ei, aia de la guvernare, au descoperit că sexul nu mai e ceva biologic, ci doar un construct social, care, de curând, a devenit și fluid pe deasupra, așa că poți fi azi femeie și mâine bărbat fără ca să ajungi tu la balamuc, ci ăla care te contrazice, la poliție) a dat în judecată autoritățile, pentru că nu vrea să fie considerată mamă bebelușului pe care l-a născut, ci tatăl lui, deoarece ea se identifică acum ca bărbat!

Am spus că, „afara”, ăia din universități și guvernanții au descoperit că sexul a devenit ceva fluid? Poftim, iată una din multele dovezi că nu s-au înșelat! Ca să nu fie ridicat de poliție, judecătorul a declarat că va cercetă cazul cu cea mai mare atenție. Normal, din moment ce, mai mult că sigur, este vorba de o încălcare gravă a drepturilor omului. Pentru că, așa cum bine observă un scriitor de-al nostru, azi, lumea civilizată a descoperit că „sexul este o temnița și l-a înlocuit cu genul fluid, opțional sau temporar.”

Bogdan CALEHARI

One comment

 1. Daca mergi la un medic si ii ceri sa iti taie un brat esti considerat dement si pus pe pastile. Asa cum si trebuie.

  Dar daca ceri sa iti taie un testicul, penis, san etc. esti doar non-binar SI NU TE INDENTIFICI IN SEXUL TAU BIOLOGIC DOAMNE FERESTE CUM SA NU II AJUTAM SA SE MUTILEZE

  E simplu.

  Europenii barbati se feminizeaza, se fac gay, transgender poate chiar (puteti observa ca tinta nr. sunt barbatii iar motivul e clar)
  Femeile europene raman fara barbati de culcus si intra negrul si arabul pe fir.

  Europa devine mai metisa ca America iar (((ei))) se freaca pe maine de fericire.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *