Home / Actualitate / ProTV Împreună cu Tudor Chirilă Normalizează Pedofilia

ProTV Împreună cu Tudor Chirilă Normalizează Pedofilia

Vlad Voicu
Incorect Politic
Septembrie 15, 2022

ProTV Împreună cu Tudor Chirilă Normalizează Pedofilia

ProTV Împreună cu Tudor Chirilă Normalizează Pedofilia

Vârful de lance pentru manelizarea României, care a lucrat decenii la scăderea conștiinței colective către cel mai jos numitor comun, prin divertisment batjocoritor și umor de toaletă, astăzi normalizează pedofilia, promovând travestiți bolnavi mintal.

Via R3Media:

Pro TV normalizează tulburările de comportament, în prime time. La emisiunea „Vocea României” a fost adus pe scenă un travestit. Tudor Chirilă a salutat momentul și a criticat România: Suntem o țară intolerantă

Emisiunea „Vocea României”, de la Pro TV, a găzduit un travestit în ediția de vineri, 9 septembrie.

Un bărbat pe nume Ricardo Gabor a venit îmbrăcat în femeie și a concurat sub numele de „Rubi Diamante”.

În prezentarea în care apare pe siteul Pro TV, personajul recunoaște că are probleme de socializare, fiind excesiv de timid. „Soluția” aleasă de acesta, de a se îmbrăca în femeie, încă de pe vremea de când era adolescent, este lăudată de Pro TV.

„Rubi Diamante este artista care se urcă pe scenă, personajul pe care eu l-am creat ca să pot să am încredere în mine și să cânt. Eu am început să fac „drag” de la 17 ani, când mi-am pus perucă și tot. A fost o senzație plăcută pentru că erai altă persoană. Puteai să joci în două lumi diferite. Este lumea lui Ricardo și după este lumea lui Rubi Diamante. Tot ce nu poate să facă Ricardo, poate să facă Rubi Diamante. Așa că este foarte mișto. Ricardo e un copil foarte timid, nu are încredere în el. Rubi este o fată foarte puternică, care mănâncă lumea dacă e nevoie și merge tot înainte, nu are rușine, are încredere în ea””, apare pe siteul Pro TV.

Apariția travestitului a fost salutată de către Tudor Chirilă. Actorul/cântărețul/activistul l-a lăudat pe acesta și a criticat poporul român. El a mai zis că artistul trebuia să meargă mai departe, „pentru a aduce un pic de normalitate”, nu pentru că ar fi avut vreun talent.

În primul rând mie mi se pare extraordinar că tu ești în 2022 la Vocea României, venind din Spania, cu look-ul ăsta și cu orice fel de orientare sexuală ai avea tu. Este extraordinar. Pentru că noi suntem o țară intolerantă, noi suntem o țară cu un model cultural care are mari prejudecăți vizavi de minoritățile sexuale. Și indiferent dacă tu ai fi „straight” sau orice altceva, mie mi se pare important ca tu să fii aici cât mai mult. Regret că nu m-am întors ca tu să fii în echipa mea, pentru a merge cât mai departe, pentru a aduce un pic de normalitate și a vedea că oamenii nu trebuie discriminați pe niciun fel de criteriu, de la cel sexual, etnic și așa mai departe. (…) Trebuie să ne uităm la ce face omul, nu la ce este omul!”, a spus Tudor Chirilă, din nou, insistând pe orientarea sexuală a concurentului, scrie Rost.

Reamintim că Pro TV a insistat cu normalizarea homosexualității, încercând să promoveze căsătoriile între persoane de același sex încă din 2013. Atunci, într-o emisiune, Pro TV a înscenat „o nuntă între homosexuali”. Ceremonia, pur simbolică și fără efecte juridice în România, a fost oficiată de o „popeasă”, a avut loc în 2013, pe fondul unei tentative de modificarea a Constituției, în sensul precizării că familia se întemeiază pe căsătoria dintre un bărbat și o femeie.

ProTV nu este la primul derapaj. La emisiunea “Românii au talent”, au premiat un poponar, Emil Rengle, care a călărit valul de faimă acordat de ProTV, ajungând vedetă în România.

Contrar a ceea ce spun useriștii, nimeni nu se naște homosexual. Mulți dintre acești homalăi ajung așa pentru că au fost molestați când erau mici. La rândul lor, ei vor molesta pe alții. Este un ciclu nesfârșit de pedofilie, pe care ProTV îl perpetuează.

10 comments

 1. “Contrar a ceea ce spun useriștii, nimeni nu se naște homosexual. Mulți dintre acești homalăi ajung așa pentru că au fost molestați când erau mici. La rândul lor, ei vor molesta pe alții. Este un ciclu nesfârșit de pedofilie, pe care ProTV îl perpetuează.”

  Asa este – in general sunt molestati de mici si cel mai adesea chiar in familie .

 2. Cine a scris articolul a pierdut din vedere aspectul esențial și anume faptul că ce s-a întâmplat acolo dovedește că emisiunea e aranjată și toți membrii juriului știau despre cine e vorba încă dinainte să se întoarcă, pentru că a cântat foarte prost.

 3. Tocmai am citit și sfârșitul articolului.. despre Emil Rengle am aflat de curând, că în 2018 n-am urmărit emisiunea și mi s-a părut penibil, dar anul ăsta am fost de acord 150%…

  https://yewtu.be/watch?v=lE9UZNuFN4U

 4. Cind nebunii conduc azilul, medicii si asitentele ajung sa ia “doctoriile”!

 5. Tat-su s-a rasucit in groapa de atatea ori incat poate fi folosit pe post de ventilator ! Nu pot fi de acord cu concluzia dv.stra : ” Mulți dintre acești homalăi ajung așa pentru că au fost molestați când erau mici. La rândul lor, ei vor molesta pe alții. ” nu de alta dar , Tudor Chirila n-a fost molestat sexual in viata lui . Aaaa ca i s-a urcat la cap gloria efemera castigata pe diferite scene cu interpretari care mai de care mai discutabile …asta-i altceva . Intrebare : tot la PSD sau…si-a schimbat iarasi ” orientarea ” ?

 6. dom’le:Tudor Chirilă nu poate normaliza nimic!

 7. O mică observație. Mai erau și alții pe-acolo, de ce discutăm despre singurul care nu s-a întors?…

 8. Pe când biografia completă și neromanțată a lipoveanului Kirilov, hipiot întârziat, agentul lui Soroș de la început, nu de ieri de azi.

 9. Homosexualii ajung asa pentru ca vor, nu pentru ca “au fost abuzati de mici” ! Carlos Santana si William Bailey Rose au fost abuzati in copilarie, dar nu au ajuns “pe invers”.
  Cat despre Tudor Chirila, sa ii fie rusine! Travestitii NU au ce cauta la nicio televiziune romaneasca, sa se duca in Olanda pederasta a lui Mark Rutte, sa faca pe interesantii acolo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *