Home / Actualitate / PROTEST ÎMPOTRIVA IMIGRAȚIEI și a înlocuirii forței de muncă românești – MARȘUL ÎMPOTRIVA COLONIZĂRII ROMÂNIEI

PROTEST ÎMPOTRIVA IMIGRAȚIEI și a înlocuirii forței de muncă românești – MARȘUL ÎMPOTRIVA COLONIZĂRII ROMÂNIEI

Incorect Politic
Noiembrie 16, 2023

PROTEST ÎMPOTRIVA IMIGRAȚIEI și a înlocuirii forței de muncă românești 

PROTEST ÎMPOTRIVA IMIGRAȚIEI și a înlocuirii forței de muncă românești 

MARȘUL ÎMPOTRIVA COLONIZĂRII ROMÂNIEI

Via NouaDreaptă:

PROTEST ÎMPOTRIVA IMIGRAȚIEI ȘI A ÎNLOCUIRII FORȚEI DE MUNCĂ ROMÂNEȘTI!

Asociația Noua Dreaptă va protesta vineri 17 noiembrie în fața Ministerului Muncii și Solidarității Sociale față de mărirea artificială și forțată a contingentului de lucrători străini, exclusiv din țări non-europene cu care România nu are nicio afinitate în ceea ce privește spiritualitatea, civilizația, cultura sau istoria.

Peste 6 milioane de români au fost alungați peste granițe de politicile criminale ale Guvernului României, în scopul înlocuirii forței de muncă autohtone, ca parte a planului global de distrugere a etnicității popoarelor și țărilor europene și înlocuirii acestora cu populații aduse exclusiv din țări asiatice și africane, de religie preponderent islamică.

Manifestarea este autorizată de Primăria Capitalei și așteptăm participanții la ora 11:00 în fața Ministerului Muncii și Solidarității Sociale (strada Dem. I. Dobrescu nr. 2-4).

Vom înainta totodată Ministrului Muncii și Solidarității Sociale o cerere de informații de interes public, prin care vom solicita:

– numărul total al cetățenilor străini care au primit permise de muncă în anii 2020-2023 și structura lor privind țara de origine, sexul, vârsta, profesia;
– numărul total al cetățenilor străini care se află în ședere ilegală pe teritoriul României și structura lor privind țara de origine, sexul, vârsta, profesia;
– numărul total al cetățenilor străini care au părăsit ilegal teritoriul României și structura lor privind țara de origine, sexul, vârsta, profesia;
– numărul de contracte de muncă active înregistrate de angajatori români pentru salariați cetățeni ai unor state din afara Uniunii Europene,
– data la care se va organiza dezbaterea publică pentru stabilirea contingentului de lucrători străini nou-admişi pe piaţa forţei de muncă în anul 2024,
– numele și funcția foștilor și actualilor angajați și responsabili din Ministerul Muncii și Solidarității Sociale care au elaborat Notele de fundamentare pentru aducerea în România de forță de muncă din Asia și Africa, cu ignorarea diferențelor culturale majore și încălcarea Constituției României care prevede expres că  ”Pe teritoriul statului român nu pot fi strămutate sau colonizate populații străine.”

Asociația Noua Dreaptă
Vicepreședintele Filialei București
Ing. Alexandru Balcu
Tel: 0701 216 485
www.NouaDreapta.or

10 comments

 1. România este deja o colonie jidoveasca…..

 2. Dar de ce nu cereți și judecarea de urgenta a dosarelor revoluției și mineriadei, naționalizarea companiei Petrom și a resurselor naturale vândute de guvernele jidanesti după lovilutia din ’89, punerea sub acuzare a asasinului economiei românești care a devalorizat leul după lovitura de stat din ‘ 89 și a îngropat România prin cele mai mari imprumuturi probabil fictive,, făcute la FMI și Banca. Mondiala, a vândut rezervele de aur și argint ale României, asasinul jidov Mugur Isărescu ?? Și de ce nu cereți și anularea legilor antiromanesti, legea antilegionara, legea pentru combaterea antisemitismului și negarea holocaustului jidanesc, care ne-au transformat în robii jidanilor ??

 3. Statul National Legionar

  A înviat Noua Dreaptă!

  • Decât să tot astepti ca Noua Dreaptă “să învie”, ai două posibilități mult mai eficiente:
   1. Să te uiți pe site-ul nostru sau în arhiva Incorect Politic. Ai să observi că am mai făcut câte ceva. Vezi ce am scris mai sus, doamnei Magda. Timp estimat: 7-8 minute
   2. Să înființezi tu o organizație demnă de numele de comentator și să inițiezi niște acțiuni naționaliste să cădem cu toții pe spate!

 4. Orice organizatie sau website care este accesibil publicului larg este de fapt opozitie controlata , honey pot operation , condus si organizat de mafia internationala jidaneasca.
  O organizatie adevarata ar face , nu ar macani pe internet.
  FAPTE , NU VORBE !

  • Păi noi am făcut chiar azi. De măcănit o fac cei de pe margine ca tine. Nimic nu le convine. Cum am spus, înființați voi asociații și arătați -ne cum sunt naționaliștii adevărați. Ce văd pe aici sunt numai eroi de tastatură. Din moment ce oricum totul facem voluntar, pe banii și timpul nostru, nu ar trebui nici să te bag în seamă. Dar ca român mă gândesc totuși să nu se piardă așa un erou ca tine, curajos și onest, că așa sunt oamenii care nu își spun numele când comentează.

 5. La momentul actual există o unică formă de protest : insurecția armată

  • Corect !!!! Război total împotriva jidanimii pe toate planurile!!!! Cu Dumnezeu și Căpitanul înainte !!!! Trăiască Legiunea și Căpitanul!!!!

 6. https://www.napocanews.ro/2023/11/bloggerul-care-detine-site-ul-veghe-patriei-retinut-de-politisti-pentru-incitare-la-ura.html
  Bloggerul care deține site-ul Veghe Patriei, reținut de polițiști pentru incitare la ură
  Oamenii legii l-au reținut pe bloggerul care administrează site-ul Veghe Patriei. Acesta ar fi postat în mediul online mai multe mesaje de discriminare și instigare la ură. Cătălin Valeriu Dănoiu a fost reținut pentru 24 de ore. Cunoscut ca blogger, acesta deține și un ziarul online Veghe Patriei.Polițiștii îl bănuiesc de incitare la ură și discriminare.
  Bărbatul ar fi atras atenția cu mai multe mesaje legate de războiul din Hamas. Din acest motiv, polițiștii din cadrul Serviciul de Investigații Criminale (SIC) i-ar fi percheziționat locuința din București.
  În vârstă de 44 de ani, bloggerul care deține site-ul Veghe Patrieiar fi postat mesaje anti-israeliene legate de conflictele din Gaza.

  În urma perchezițiilor efectuate la domiciliul lui Cătălin Valeriu Dănoiu din București, oamenii legii au găsit numeroase stickere cu imaginea lui Corneliu Zelea Codreanu. Totodată, polițiștii au găsit în casa bărbatului și simboluri ale Mișcării Legionare.

  „Totodata, la adresa in cauza au fost identificate mai multe bunuri cu valoare probatorie, respectiv 31 de abtibilduri avand inscriptionate sigla Miscarii Legionare si 147 de stickere cu fotografia lui Corneliu Zelea Codreanu”, arată datele anchetei, titrează evz.ro.

  În urma perchezițiilor, bloggerul a fost reținut. Pentru mesajele publicate în mediul online, acesta riscă o pedeapsă cu închisoarea de până la 5 ani.

  Oamenii legii spun că acesta ar fi răspândit mesaje rasiste, fasciste și xenofobe. Mai mult, Cătălin Valeriu Dănoiu nu ar fi ezitat să se recomande ca fiind un membru al Mișcării Legionare. [….]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *