Home / Știrea zilei / Film interzis – Nu dați click!!!

Film interzis – Nu dați click!!!

Vlad Voicu
Incorect Politic
Noiembrie 17, 2023

Film interzis - Nu dați click!!!

Film interzis – Nu dați click!

Avertizăm publicul despre interzicerea sau scoaterea din circulație a anumitor filme, ceea ce face posibilă vizionarea lor accidentala, pe motiv de neștiință.

Interzicerea lor poate fi administrativă, în care caz e vorba de cenzură. Când interzicerea vine prin justiție, după difuzare, la cererea unui grup de presiune, se întâmplă ca adevărata cauză să fie conspirația tăcerii.

În toate cazurile auzim o singură voce, numai una, ceea ce-i aproape de idealul de a nu auzi nimic. Vom exemplifica un film pe care nu e bine să îl căutați pe internet, mai ales dacă sunteți siguri de existența lui. Într-un astfel de caz, nu ezitați, spovediți-vă urgent. Nu la preot, Doamne ferește, ci direct la PG (Poliția Gândirii), care funcționează mult mai prompt ca pe vremea Dunării Gândirii.

Cuvânt de ordine : Evitați orice lectură, orice vizionare interzisă, orice tentație de a gândi, analiza, înțelege ceva. Suprema înțelepciune : Să ne facem că facem! Să fim în treabă.

3 comments

 1. Am dat click din greseal si urmeaza sa il vizionez si descarc tot din greseala in cazul in care o sa fie sters de jidani de pe platforma jidaneasca JewTube … dar ce este deja suspect este faptul ca nu a fost sters deja de jidani … tot ce este permis pe JewTube este suspect.

 2. -avea Charlie Chaplin niste filme cu negri,
  cu pitici:
  atunci cand a fost strivit de ascensor,a ramas pitic,
  se construiau Trunurile Genene in New-York……

 3. Un film care aduce aminte de Iepoca Ceaușescu.Un film despre creșterea și distrugerea unei națiuni de oameni harnici și pricepuți ca germanii de către ceea ce Conducatorul Germaniei numea Plutocratia iudeo-masonica.Aceeasi care trage sforile mondialismului astăzi și care lustruiesc tronul și aștern covorul roșu împăratului iudeu care sta sa vina;fiulpreacurvei din 12 generații.
  Îmi amintesc cum spunea MicheleNostradam despre “Hister”: …Fiul Germaniei nu vede cursa în care este atras…
  Adolf a fost unealta amintitei plutocratii,o piesa în mecanismul uns ca să netezește calea celui care va sa vina pentru iudei.
  În alta ordine de idei,privind echipa de realizare a filmului, nu pot sa nu remarc numele lor,care îmi induc un sentiment de circumspecți asupra obiectivității filmului
  .Da, e de admirat efortul Conducătorului Germaniei de a ridica Tara și Neamul din mizeria în care au afundato la Versailles aceeași plutocratie care l-a ridicat și l- a doborât mai apoi.
  Germania de atunci a fost inspirație pentru mai mulți pe continentul european. chiar și Nmrnk și Imperiul Peste Care nu Apune Soarele au avut semințe ideologice germane, răsărite însă pe loc pietros și s-au uscat curând sub suflarea ADL și a altor ONG uri de sorginte gideana.
  Istoria o scriu întotdeauna învingătorii în război,asa ca ce sa mai palavragim…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *