Home / Chestiunea Jidănească / Prostituția academică sau inversiunea jidovească a artei, inaugurată din 1945 de călăii de la Nurnberg

Prostituția academică sau inversiunea jidovească a artei, inaugurată din 1945 de călăii de la Nurnberg

Incorect Politic
Ianuarie 27, 2023

Prostituția academică sau inversiunea jidovească a artei inaugurată din 1945 de călăii de la Nurnberg

Prostituția academică sau inversiunea jidovească a artei, inaugurată din 1945 de călăii de la Nurnberg

Comentariu al unui cititor, apărut ca răspuns la articolul despre propaganda antilegionară de la TVR

Când apar personaje insalubre, gen Cioroianu în Absurdistanul Democratic ( mase de europeni domesticiți, răscumpărați, hipnotizați de propaganda infernală de stat) , te gândești la prostituția academică sau inversiunea jidovească a artei, inaugurată din 1945 de călăii de la Nurnberg. Oameni buni! procesul continuă cu drag și spor, tribunalul infam este dislocat în Universitățile jidovite sau bibliotecile publice, timpul le-a transformat în repere, rafturi împuțite unde zace minciuna, fantezii ale sinucigașilor , imaginati-vă o secundă cum studenții, viitorul țării, sunt admonestați intelectual, forțați sau șantajați să susțină examenele de an universitar în fața acestor masoni castrați intelectual sau propagandiști shoatici.

Se pune întrebarea, cine vrea sacrificarea acestui ticălos sinucigaș zis Cioroianu, actual și ideolog COHEN-19. Nu îl mai căutați! Închideți televizorul când apare acest impostor patriotard. Merită să scrie istoria noastră? acest provocator, falsificator. Fără îndoială, tovarășul neo-bolșevic Adrian Cioroianu, mereu lăudat de clica sionistă dâmbovițeană, s-a autodescris în cartea sa ” Cea mai frumoasă poveste” admirator al fanteziilor, ficțiunilor, poveștilor de adormit copiii sau un consumator de seriale Pantera roz, Beavis and ButtHead (desene animate), opus biosului unui istoric de anvergură, redăm citatul tovarășului Cioroianu cu pricina “Și toate acestea și pentru că, în copilărie, i-au plăcut poveștile. Mai întâi numai poveștile, apoi guma de amestecat și poveștile, apoi romanele lui Jules Verne și poveștile, apoi benzile desenate și poveștile, apoi Istoria și poveștile, apoi Marylin Monroe și poveștile, apoi parfumurile și poveștile” .

Evident corb (bolșevic) la corb ( bolșevic) nu scoate ochii, altă murdărie scrisă de renumitul ideolog globalist, se observă cum încearcă să albească bolșevismul, se face că uită ce a însemnat acest episod trist în România, nenumărate victime într-un număr înfricoșător, în timpul din urmă : elevi, studenți, ţărani, muncitori, intelectuali, hecatomba de legionari, sinistrele şcoli de reeducare de la Piteşti, Aiud şi alte închisori, bazate pe torturi, regim celular şi foamete. Ocupația iudeo-bolșevică a făcut prăpăd în România, un milion şi jumătate de morţi în numele marxismului sau leninismului, redau citatul distinsului politruc:

,,Pentru examenele de admitere la facultate – cu profesorul de filozofie Ion Stepanescu – și apoi spre mijlocul anilor ’90, ca asistent al profesorului Lucian Boia, am avut ocazia, vreme de un lustru universitar, să urmez (sau să conduc) seminariile de Istoriografie de care aveau parte studenții anului I din Facultatea bucureșteană de istorie. Ocazie pentru care am citit din Marx & Engels – părți din Capitalul, Manifestul Partidului Comunist (un text admirabil scris!), Originile familiei, proprietății private și statului ș.a.”

Alte acțiuni ale antiromânului Cioroianu, inițiativa de a introduce “Manualele alternative” proiect distructiv, de a anihila învățământul românesc, conceput de organizația sionistă teroristă “Fundația Soroș”. Deasemenea, cunoscutul ziarist Ion Cristoiu a dezvăluit apartenența sa la serviciile secrete americane, ”Senzaționalele dezvăluiri WikiLeaks din cablogramele trimise de Ambasada SUA la București Departamentului de Stat de la Washington conturează o a adevărată întrecere între politicienii și demnitarii români pentru a se pârâ unii pe alții la Ambasada SUA”, scrie Ion Cristoiu pe blogul său.

Într-una din cablograme se afirmă negru pe alb că Cioroianu “este o sursă a ambasadei încă din 2005”- un citat din sursele publicației Incorect Politic.

Pe lângă activitatea sa de otrăvire culturală din învățământ și instituții publice, sprijină activ cauzele politice „globaliste” și are o istorie de colaborare strânsă cu organizații jidovesti extremiste, sorșiste cunoscute pentru agendele lor radical anti- naționaliste, fără doar și poate, totul face din planul iudaismului mondial, supunerea noastră la cele mai grav genocid planetar sau a fatalismului nostru în fața abatoarelor.

Fără nicio exagerare, putem spune: întrega carieră profesională a antilegionarului de mucava Cioroianu se învârte în jurul împingerii murdăriei, minciunii și a decăderii morale, sufletul lui nu vibrează cu suferința neamului nostru, tot ce scrie acest ventriloc sionist este gunoi, maculatură pentru fabrica de topit hârtie, diferența o vor face urmașii noștri, Căpitanul va rămâne etern în conștiința noastră iar cozile de topor vor ajunge în hăul absurdului, în groapa de gunoi a istoriei.Atunci, când se vor arde aceste cărți ale minciunii, falsificării istoriei și a degradării umane, în fața Universităților, tineretul român va fi liber, spiritul românesc va renaște din propria cenușă.

Citat din “Amintiri “, Puiu Traian – “Nu bănuiam ca vor mai cădea alți mulți eroi legionari pe drumul luptei lor. Cu atât mai puțin puteam gândi atunci că acest neam românesc va trebui să dea încă alte mii şi zeci de mii de eroi pe care nu-i cunoșteam şi nici nu aveam să-i cunoaștem. Acești eroi, cunoscuți sau anonimi, au fost însă şi vor rămâne in veci fundamentul existentei românești. “Eroi au fost şi-or să mai fie “, dar când se vor termina aceștia se va termina şi cu noi ca neam”.

3 comments

  1. “cand Tziganu a ajuns imparat…..”

  2. Java țigănească numită în mod predestinat Cioroianu merită o disecție biografică în toată regula, pornind de elementele esențiale: pupilul lui Zoae Petre și Andrei Pleșu promovat în cele mai înainte funcții, omul de bază al rețelei Soroș în România care a dirijat distrugerea didacticii istoriei în România sub devizele neomarxiste „istoria e doar o poveste” și „dacă te uiți mereu înapoi nu vei putea păși înainte”.

  3. Nu chiar prostituție academică, deși, din păcate, există și acest gen de curvie, onanie, lesbianism și transgenderism ”intelectual”. În cazul soroșistulu Cioroianu, prostituția este cât se poate de cacademică și zemoasă, cu sau fără pălărie pe mormanul de merde, cum se spune în fostul oraș-lumină, cunoscut sub numele de Oagadougou-sur-Seine care, cândva, era cunoscut sub numele de Paris.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *