Home / Actualitate / Progresiștii Adoptă Ura ca Religie

Progresiștii Adoptă Ura ca Religie

Incorect Politic
Octombrie 26, 2019

Progresiștii Adoptă Ura ca Religie

Via Războiul Informațional:

„Progresiştii” încep să îşi arate colţii. Caramitru, Orban si întâlnirea de taina de la Guvern

Nici nu s-a instalat bine noul guvern şi susţinătorii „noului val” „progresist” încep să îşi dea arama pe față. O postare narcisistă a domnului Andrei Caramitru a devenit virală pe internet, în aceasta domnul Caramitru îşi subliniază „virtutea morală şi intelectuală” trăgând de şireturi Academia Română şi BOR. Asa isi dau  „progresiştii” singuri cu stângul in dreptul … dar ei nu realizează!

Progresistii lui Caramitru

 Se spune că Ceauşescu, la început era un tânăr timid, dar laudele şi omagiile lui CV Tudor şi Adrian Păunescu l-au transformat în dictatorul care nu mai avea nici o legătură cu poporul. Faptul pare să se repete cu tânărul Caramitru căruia, deşi se face de râs cu fiecare nouă declaraţie, #Rezist-ul îi tot cântă la ureche că este un intelectual rafinat posesor al unei moralități superioare.

Gura Mincinosului …

 Pe toată perioada referendumului pentru susţinerea căsătoriei bărbat-femeie „progresiştii” au susţinut la unison că de fapt se urmăreşte scăparea lui Dragnea de puşcărie. O altă variantă susţinea că PSD vrea să folosească voturile de la referendum „la alte alegeri”. Ultima variantă a fost susţinută, cu precădere de jurnalistul Moise Guran în timp ce prima de cercurile #Rezist.

Acum, când Dragnea e la puşcărie iar PSD-ul alungat de la Guvern, cercurile „progresiste” au început să spună, fără pic de jenă adevărul. Caramitru însuşi oferă ca exemplu de înapoiere şi fundamentalism, faptul că BOR a organizat referendumul „pentru familia tradiţională”.

„Progresiştii” cu mâţa în sac …

Cum s-au văzut cu boii în căruţă au început să îşi arate adevărata faţă. Președintele Partidului Național Liberal (PNL) și premier desemnat, Ludovic Orban, a avut niște „întâlniri cu societatea civilă”. Nimeni însă, nicio agenție de presă, nu a menționat cine au fost organizațiile nonguvernamentale cu care s-a consultat premierul desemnat și nici modul de selectare a acestora.

Totul face parte dintr-o scheme de aşa zise „consultări” , astfel mai întâi Ludovic Orban s-a întâlnit cu reprezentanţi IMM-urilor, ziua următoare cu „reprezentanţii” aşa numitei „societăţi civile” iar în ultima zi cu reprezentanţii partidelor, potrivit vrancea24.

Din schema de mai sus au lipsit reprezentanţii cultelor care reprezintă spiritual 99% dintre Români; mesajul pe care încearcă PNL să îl transmită este că noul guvern este în mod cert unul secularist.

Consultarea cu „societatea civilă”

Premierul desemnat a refuzat categoric întâlnirea cu ONG-urile din zona conservatoare, deşi o asemenea întâlnire i-a fost propusă. Ludovic Orban, Raluca Ţurcan și Florin Câţu au luat însă notițe (pe un caieţel) de la organizațiile seculariste într-o întâlnire ţinută în data de 21 octombrie anul curent. ACCEPT ar fi cerut mai multe condamnări pentru „limbajul urii” şi parteneriat civil , conform portalului Active News ! Nicio organizație pro-viață, pro-familie sau religioasă nu a fost reprezentată la această întâlnire cu „societatea civilă”.

„Societatea civilă” a fost reprezentată de chiloțarul Florin Bădiță, de asociația „Accept” şi de alte câteva ong-uri de care nu a auzit nimeni. Această întâlnire a fost organizată de către Tanase Stamule, un apropiat al președintelui liberal și de către Violeta Alexandru fost ministru pentru Dialog Social în Guvernul Cioloș, și fost director IPP.

Accept & co. vine la un premierul desemnat cerându-i, practic, să se ocupe de problema condamnărilor faimosului „hate speech” (discursul incitator la ură).

Premierul evident a dorit să transmită electoratului „progresist” şi LGBT-ist că guvernul său este deschis la a purta discuţii cu reprezentanţii acestei părţi a societăţii. Iar presa liberă şi independentă nu ţipă că cineva atentează la separarea puterilor în stat, vorba românului una e „sula şi una e prefectura”. Cum să ceri premierului, ca instanţele să emită mai multe condamnări?

Concluzia „serii”

 Caramitru recunoaşte că BOR a organizat referendumul iar noul guvern post „ciuma roşie” flutură steguletul LGBT. Se anunță vremuri grele, țara riscă să intre pe mâna chiloțarilor și rezistenților!

5 comments

 1. Militaru Vasilică

  Se face mult sunet pe un subiect care are legătură tocmai cu BOR. Ați văzut ca Sinodul BOR să lupte, cu adevărat, cu ideologia LGBT??? Nu poate pentru că prea mulți sinodali sunt membri activi LGBT, nedeclarați oficial . Prin urmare, tema luptei BOR este falsă. Nu așa se cultivă naționalismul românesc. Personajul steril și lipsit de vreun duh creștin, purtătorul de vorbe al Patriarhului Daniela, face jogging pe tema dată ca să distragă atenția. Cazul Onilă este emblematic. Un homosexual cu iz de pedofilie este episcop cu drepturi depline și cu harul la purtător. Restul este deșertăciune sau vrăjeală ortodoxă. Dacă Biserica este impotentă să-și rezolve problema internă a homosexualității, cum poate să se pretindă portdrapelul luptei anti-LGBT? Bieții homosexuali sunt folosiți ca masă de manevră electorală. Îi compătimesc sincer.

  • Biserica Ortodoxa Romana nu lupta cu LGBT findca multi ierarhi in frunte cu Preafericitul sunt securisti. Au primit ordine precise. Totusi multi dintre ei incalca aceste ordine, dar nu fac tam-tam.

   • Militaru Vasilică

    Cum ar fi, de exemplu … Sau din prudență nici ei nu știu că încalcă aceste ordine. Ierarhii și mărturisirea sau baba și mitraliera.

  • Ca sa acuzi preoti de homosexualism, si sa fii crezut, trebuie sa aduci dovezi. Vorbele spuse de tine impotriva Bisricii sunt rautati gratuite care nu merita citite.

   • Militaru Vasilică

    Eu nu acuz pe nimeni de nimic. Doar constat un fapt. Cred că ar fi mult mai util ca fiecare să-și vadă de păcatele lui. ceea ce nu-i caracterizează pe sinodali.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *