Home / Chestiunea Jidănească / Pledoarie Pentru Demolarea Institutului Diavolesc Elie Wiesel

Pledoarie Pentru Demolarea Institutului Diavolesc Elie Wiesel

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Octombrie 25, 2019

A apărut de curând o știre despre un ofițer care a făcut o postare pe Facebook prin care încuraja detonarea institutului diavolesc Elie Wiesel.

Acesta a fost obligat la muncă în folosul comunității, spre dezamăgirea lui Alexandru Florian, care l-ar fi vrut arestat.

Hotnews:

Un ofițer SRI care a scris pe Facebook să se pună o bombă la „institutul diavolesc” Elie Wiesel, scos de sub urmărire penală / Anterior, lucra la MApN și a fost avansat în timpul anchetei.

​Un ofițer SRI care a fost reclamat de Institutul „Elie Wiesel”, în urmă cu trei ani, pentru mesaje instigatoare la ură, după ce a scris pe Facebook să pună cineva o bombă la „institutul acesta diavolesc”, a fost obligat să facă muncă în folosul comunității, fiind scos de sub urmărirea penală.

Pe lângă faptul că un institut finanțat din banii publici pierde vremea făcând plângeri penale împotriva unor comentatori pe facebook, nu se pune întrebarea “de ce”?

De ce stârnește acest institut resentimente aprinse în rândul românilor?

De ce este descris ca fiind diavolesc și de ce merită aruncat în aer?

Institutul este diavolesc întrucât reprezintă interesele unui popor care a adoptat religia iudaică a ucigașilor de Hristos. Minciuna și impostura aparțin diavolului, iar institutul este denumit după cel mai mare impostor holocaustic, Elie Wiesel.

Acuzațiile de antisemitism făcute de Alexandru Florian sunt practic imposibile deoarece cei care se prezintă astăzi ca fiind ‘evrei’ sunt jidani askhenazi, urmași ai khazarilor, un popor de origine turco-mongolă fără nici o legătură cu ‘evreii biblici’, care s-au convertit la iudaism în jurul anului 740 după Hristos, sub regele Bulan. Deci nu sunt semiți, așa că acuzația de antisemitism nu are sens.

Acești semiți falși au fost în spatele bolșevismului și tot ei se fac vinovati de genocidul celei mai strălucite generații românești, elita interbelică. Astăzi ei ne scriu legi și ne acuză de holocaust. Ne-au condus țara în așa fel încât avem cea mai mare emigrare după Siria, cu șase milioane de români care își duc traiul peste hotare.

În condițiile în care ne-au declarat război și lucrează la exterminarea noastră, nu este mai moral să-i exterminăm noi pe ei?

Plângerea a fost făcută la Parchet în aprilie 2016, iar în octombrie acest an tribunalul a decis scoaterea de sub urmărirea penală și obligația de a presta timp de 60 de zile muncă în folosul comunității, potrivit unei postări pe Facebook a Institutului „Elie Wiesel”.

Nici un judecător, dacă este sănătos la cap, nu va condamna un om la închisoare pentru un comentariu de pe internet. Chiar și decizia de a obliga autorul comentariilor la muncă în folosul comunității este absurdă.

Trăim într-o societate în care totul este pe dos, valorile sunt inversate, răul se prezintă ca bine și vice-versa.

Potrivit instituției, pe parcursul anchetei el a fost avansat de la sublocotenent la locotenent, iar „UM unde activează a transmis la parchet o caracterizare în care se susținea că ofiterul „s-a dovedit corect, sincer și demn de încredere și este un bun profesionist””

Potrivit dosarului înregistrat pe portalul instanțelor de judecată, cel vizat este încadrat la U.M. 0764 Constanța. Unitatea este a SRI.

El distribuise pe Facebook un articol despre „Elie Wiesel” comentând „vă rog, mergeți unul și puneți o bombă la Institutul acesta diavolesc și împrăștiați cuibul de jidani ce colcăie acolo”.

Există suspiciuni că ofițerul a făcut postările cu scopul de a instiga alte persoane să scrie comentarii ilegale, care să le atragă amenzi sau chiar pierderea libertății.

Dacă ar fi fost așa, ar mai fi ajuns în fața judecătorului? De asemenea, a fost singurul acuzat pe speța respectivă.

Suspiciunile sunt totuși legitime, deoarece mesajele de tip “mergeți și comiteți acte de terorism” sunt specifice celor ce strălucesc în întuneric (adică agenți ai vreunui serviciu secret). Ca un sfat general, nu faceți astfel de comentarii dacă nu aveți conexiunea securizată cu un VPN.

În ciuda faptului că un jidan se află la conducerea serviciului, îmi place să cred că mai există în SRI oameni cu scaun la cap, chiar patrioți pe deplin conștienți de influența bolnăvicioasă pe care o are acest institut diavolesc în societatea românească. Așadar iată o idee:

Dragi tovarăși de la SRI, întrucât dispuneți de tehnologie de ultimă generație și resurse infinit mai mari decât ale oamenilor simpli, mergeți voi și puneți bomba.

Este ocazia voastră să recâștigați încrederea populară.

Este chiar datoria voastră să apărați interesele României, pe care acest institut diavolesc le calcă în picioare. Alexandru Florian este teroristul. Invocați siguranța națională și împraștiați cuibul de jidani.

Contactat de HotNews.ro, Alexandru Florian, directorul Institutului „Elie Wiesel”, a declarat că „este primul caz la care avem un rezultat”, în sensul că a fost „o formă de recunoaștere, dar nu penală” a unui mesaj antisemit.

El a precizat că dacă ofițerul face ceva cu iz penal, va ajunge direct la închisoare.

Alexandru Florian a precizat că, în cazul celorlalte dosare, acestea fie sunt în cercetare, fie au fost închise.

De asemenea, el a precizat că nu știe dacă unitatea militară aparține de SRI, arătând că a constatat că acesta e militar pentru că postase imagini îmbrăcat în uniformă militară.

Jidanul ăsta minte cum respiră. Nu este primul caz care are o formă de recunoaștere. Nici pe departe.

După ce s-a promulgat legea 217/2015, primul caz a fost cel al magazinului Legende vii.

ActiveNews:

În 2016, ActiveNews relata că magazinul „Legende vii” a fost nevoit să retragă de la vânzare produsele dedicate părintelui Gheorghe Calciu, poetului Radu Gyr și sociologului Mircea Vulcănescu. Motivul a fost legat de o plângere a Institutului „Elie Wiesel”, care a considerat că magazinul promovează public „cultul criminalilor de război”.

Apoi Alexandru Florian a început o campanie antiromânească de ștergere a identității naționale. Multe primării au cedat.

Institutul „Wiesel” a făcut mai multe plângeri, cerând printre altele eliminarea numelui „Mircea Vulcănescu” din denumirea unui liceu bucureștean, schimbarea numelui străzii „Radu Gyr” din Cluj-Napoca și retragerea titlului de cetățean de onoare al comunei Segarcea pentru scriitorul Vintilă Horia.

Dacă în cazul primelor două, autoritățile locale au respins cererile institutului „Wiesel”, în cazul lui Vintilă Horia, Consiliul Local s-a executat. Recent însă, instanța a anulat decizia Consiulului Local Segarcea.

Tot în 2016, portretele lui Radu Gyr, Mircea Vulcănescu și Valeriu Gafencu au fost eliminate din cadrul expoziției „Grădina cu îngeri” a artistei Silvia Radu, de la Universitatea Politehnică București, tot în urma unei plângeri.

Același Alexandru Florian, comportându-se ca un mafiot, a făcut presiuni asupra conducerii librăriei Mihai Eminescu pentru a retrage cartea domnului Vasile Zărnescu – HOLOCAUSTUL – GOGRIȚA DIABOLICĂ. Extorcarea de „bani de holocaust”  –   care este o lucrare științifică.”

Alexandru Florian nu s-a mulțumit cu atât, ci și-a extins, în decembrie 2017, sesizarea făcută în 3 aprilie 2014 împotriva d-lui colonel (rtg.) Vasile I. Zărnescu.

Redau explicațiile scriitorului Vasile Zărnescu, așa cum au apărut pe site-ul IonCoja:

Aurel Vainer și Liviu Beriș m-au reclamat la C.N.C.D. pentru cartea mea, HOLOCAUSTUL – GOGORIȚA DIABOLICĂ. Extorcarea de „bani de holocaust”, vol. 1, București, 2015. Vedeți aici mai multe rînduri de NOTE SCRISE depuse la dosarul C.N.C.D. și publicate comasat aici: http://www.justitiarul.ro/conflicte-paralele/ Despre Aurel Vainer și Liviu Beriș vedeți aici materialele postate azi, 20.02.2019, de d-l prof. Ion Coja: https://ioncoja.ro/cu-cine-se-infrunta-dl-vasile-zarnescu-i-liviu-beris-evreul-dement-si-abject/ ; https://ioncoja.ro/cu-cine-seinfrunta-dl-vasile-zarnescu-ii-aurel-vainer-liderul-evreilor-mincinosi-din-romania/https://ioncoja.ro/dl-vasile-zarnescu-versus-haimanalele-numite-aurel-vainer-si-liviu-beris/ C.N.C.D. a amendat editura cu 5.000 de lei. Aurel Vainer a contestat amenda dată de C.N.C.D., pe motiv că respectiva amendă trebuia să-mi fie administrată și mie, ca autor al cărții! Numai că, anterior, Alexandru Florian îmi făcuse plîngere penală, în 03.04.2014, pentru niște articole despre holocaust, pe care, ulterior, le-am inclus în carte. După lansarea cărții la Librăria „Mihai Eminescu”, escrocul cu dosare penale mușamalizate Maximilian Marco Katz (descris în carte cu bibliogrfia aferentă) mi-a făcut și el, în 8 aprilie 2016, plîngere penală direct la Parchetul General de pe lîngă Î.C.C.J. – plîngere în urma căreia directoarera librăriei, o toantă, a făcut pe ea de frică și mi-a scos cartea de la vînzare. În septembrie 2017, Alexandru Florian și-a extins plîngerea penală, pentru a include cartea Holocaustul – gogorița diabolică. Extorcarea de „bani de holocaust”, precum și broșura-pamflet „Sabin Orcan $uport€r” (cf. broșura dezvoltată aici: https://necenzuratmm.ro/dezvaluiri/53603-iudele-autohtone-propaga-holocaustul.html Plîngerea impostorului Alexandru Florian este în curs de anchetare de către Secția 6 de Poliție. Plîngerea lui Maximilian K. Katz nu a mai fost pusă în lucru fiindcă, evident, este în lucru aceea, identică, a lui Al. Florian.

Dacă C.N.C.D. m-ar fi amendat și pe mine, atunci plîngerile penale a lui Alexandru Florian și a lui Maximilian Marco Katz ar fi fost scoase de pe rol, în baza principiului elementar de drept NON BIS IN IDEM: adică nu poți da două pedepse pentru același lucru. Dar Aurel Vainer nu cunoaște acest principiu, fiindcă este incult, iresponsabil și idiot, chiar dacă a fost contabil, pînă în 1989, la Întreprinderea de Colectat și Valorificat Sticle și Borcane, unde băgase mîna în borcanul cu miere. Acum el cere anularea amenzii date editurii de către C.N.C.D., ca să îmi fie impusă și mie! Speră ca, probabil, o parte din banii amenzii să-i fie dați și lui!

Am depus la Curtea de Apel o întîmpinare, care dezvoltă NOTELE SCRISE depuse la Judecătoria Sectorului 2 contra porcurorului Dimitrie Bogdan Licu (cf. https://www.dir.org.ro/cazul-colonelului-sri-rtg-vasile-zarnescu-impotriva-institutului-elie-wiesel-evreii-sionisti-de-la-institutul-elie-wiesel-il-vor-la-inchisoare-pe-colonelul-sri-rtg-vasile-zarnescu-dupa-ce-aces/ Dar jidanii sunt perseverenți, așa cum sunt și în criminala lor propagandă holocaustică: vor să mă bage la pușcărie ca să se creeze un precedent, că românii ar fi „antisemiți” și, iată, au reușit să-l găbjească pe unul de-al lor. Să sperăm că, de data aceasta, instanța de judecată va judeca cu probitate, mai ales că, după ilegalitățile comise de „unitățile de elită” de la Ploiești, Oradea etc., iepurii aleargă după fundul multor procurori și judecători, ca să le roadă morcovii!

Dar, așa cum am arătat în cartea mea și în articolele premergătoare, jidanii din întreaga lume, în proporție de 95 la sută, NU SUNT DESCENDENȚI AI PRESUPUȘILOR „EVREI BIBLICI”: dimpotrivă, sunt descendenții (k)hazarilor – un popor de origine turco-mongolă, vorbitor al limbii idiș, care nu are nici o legătură genetică cu așa-zisul „popor ales” de Iehova (sau Iahve sau Elohim, căci încă nu se știe clar care este numele dumnezeului născocit de ei!), în afară de adoptarea, în anul 740, la ordinul regelui Bulan, a cultului talmudic, zis și iudaic; în nici un caz „cultul mozaic”, cum pretinde mincinosul Aurel Vainer în titulatura „federației” sale.

Domnul Zărnescu are un proces penal în derulare, care s-ar putea să fie un precedent periculos dacă se sfârșește cu o condamnare. Ar însemna că ne întoarcem în perioada stalinismului.

Institutul Elie Wiesel este un motor de ură împotriva românilor, iar Alexandru Florian este un individ privilegiat, din cauza atitudinii tolerante, prea permisive a legilor date în favoarea infractorilor, a statutului României de colonie și a îndobitocirii populației, el se poate plimba liber și nestingherit pe străzile capitalei.

Într-o societate sănătoasă, Alexandru Florian ar fi linșat în piața publică în aplauzele mulțimii.

Îmi adresez pledoaria Armatei Române și patrioților din Serviciului Român de Informații: Opriți învrăjbirea populației! Opriți acuzațiile mincinoase! Refuzați să mai tolerați insultele unui parvenit care batjocorește poporul român! Demolați institutul Elie Wiesel!

Moarte dușmanilor!

7 comments

 1. Corecte comentarii.
  Daca domnul locotenent a facut aceasta afirmatie sincer, mai exista speranta ca macar o parte din SRI se gandeste la bine si adevar.
  PS: La noi nu se pun bombe, dar exista alte cai impotriva dusmanilor Romaniei. SRI le stie. Sa le si foloseasca

 2. Asta chiar e fenomenal.
  Moarte dusmanilor Romaniei!

 3. De ce să se pună o bombă și să se riște vătămarea unor copaci, păsări, insecte… Mai bine o insurecție sănătoasă la nivel național și pleacă ăștia singuri, 100% adevărat! La un moment dat chiar te saturi de șobolanii ăștia! Apropo, nu are rost să ne justificăm starea de saturație. Nu-i vorba de nici un antisemitism aici, sunt criminalii bunicilor noștri, cât să-i mai suportăm?

  • In primul rand, sa ne mai gandim si la bietele vietati care sunt prinse la mijloc atunci cand ne incheiem noi rafuielile. Natura nu are nici o vina in ticalosia omului. Sa facem si noi ce ne fac ei noua, adica sa le facem existenta imposibila aici, dar cu grija fata de pamantul nostru stramosesc, cu tot ce e viu pe el.

   Si chiar asa! Cum indraznesc urmasii jivinelor care ne-au terorizat si omorat familiile sa se poarte ca stapanii in casa noastra, cand locul criminalilor e in cel mai bun caz in puscariile in care si-au facut tortionarii din sleahta lor de cap? Sa zbiere “antisemitism” din inchisoare, daca le mai arde de asa ceva. Sau sa-si ia catrafusele si sa plece inainte sa se inchida usile in calea lor!

 4. Dati-mi o bomba si le-o detonez eu. M-am saturat pana peste cap de gogoritele jidanilor.

 5. NUMAI DE EI AUD VORBINDU SE ZILNIC SI CHIAR M AM SATURAT DE PLANGACELILE LOR INFINITE. AR TREBUI SA PLECE TOTI DIN TARA NOASTRA. OBSERV CA SEAMANA FOARTE BINE CU TIGANII, OBRAZNICI, MINCINOSI.

 6. Expresia folosită de autor ”…avem cea mai mare emigrare după Siria” este greșită! Emigrarea din Siria s-a făcut din cauză de război. La noi nu a fost război fierbinte ca în Siria, dar au plecat circa șase milioane de români dintre cei mai buni, sub aspectul calificării.
  Deci, România este pe primul loc în lume – raportat la numărul populației sale – la numărul de imigranți în condiții de pace! „Pace” înțeleasă sub sensul clasic. Dar și la noi este dus împotriva noastră un război economic, axiologic, imagologic, spiritual etc., sau, cum se spune în limbaj militar, un război „asimetric”. Iar vectorii acestui război sunt jidanii, care au pretins că „industira este o grămadă de fiare vechi” și, de aceea trebuia demolată – cum a zis premierul Petre Roman în 1990, că economia este nefuncțională și trebuie modificată – cum zicea Adrian Severin, și s-a trecut la privatizarea „pe un dolar” – deși această privatizare nu era decît un jaf colosal, cum a relevat Joseph Stiglitz în cartea sa GLOBALIZAREA. Sau cum a zis jidanul H.-R. Patapievici că „poporul român are consistența fecalei, că are inima ca un cur…” etc. Sau cum zic ceilalți jidani ticăloși, ca Alexandru Florian – că „cine se îmbracă în port popular și nu e țăran este legionar, fașist…”; sau cum îl susțin diverși jidani și jidăniți, ca Aurel Vainer, Liviu Beriș, Maximilian Marco Katz, Michael Shafir, Silviu Vexler, Lya Benjamin, Răzvan Theodorescu, Adrian Năstase, Mihail Neamțu, Sabin Orcan/Borcan, Andrei Cioflîncă și ceilalți cioflingari cum că „în România a fost holocaust”; sau cum pretind parlamentarii nemernici că în România este „antisemitism”, de au dat legile criminale ca O.U.G. nr. 31/2002, legea 217/2015, legea 157/2018; sau ca Victor Ponta, care a înființat „institutul Național pentru Studierea Holocaustului din România”, dependent direct de guvern, iar din martie 2017, le-a dublat salariile cioflingarilor de acolo. Clădirea în care își au sediile organizațiile jidănești nu trebuie dinamitate, fiindcă sunt clădirile noastre, ci ăștia trebuie spînzurați și lăsați să atîrne în stîlp pînă i-or „mînca ciorile” – cum scria Eminescu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *