Home / Chestiunea Jidănească / Nu-i mai Simplu să-i Exterminăm noi pe ei?

Nu-i mai Simplu să-i Exterminăm noi pe ei?

Colonel (r.) Vasile I. Zărnescu
Incorect Politic
Iunie 30, 2019

Fragment extras din polemica de pe gândaculdecolorado:

În emisiunea lui Miron Manega de joi, 23 iunie a.c., de la 6TV (cf. http://www.certitudinea.ro/articole/emisiuni-tv/view/trezeste-te-gheorghe-trezeste-te-ioane-cultura-romana-sinteza-a-culturii-europene), marele cărturar care este prof. univ. dr. Dan Zamfirescu – a nu fi confundat, cum fac unii, cu ignobilul Dinu Zamfirescu, unul dintre semnatarii mârșavei „Declarații de la Budapesta“! – a demonstrat că „impunerea legii 217/2015 atestă disperarea fiilor descendenților celor veniți pe tancurile sovietice în 1944, în frunte cu tovarășa Ana“.

E vorba, evident, de „tovarășa Ana Pauker“, fostă Hannah Robinshon, și, adică, de jidanii Alexandru Florian-Năpîrlitu’, Radu Ioanid-Sperjuru’, H.-R. Patapievici-Denigratoru’, Vladimir Tismăneanu-Ticălosu’, Aurel Vainer-Contabilu’, Marco Maximilian Katz-Pușcăriabilu’ și toți ceilalți jidani și jidăniți care, zicea alarmându-ne, în mod întemeiat și imperativ prof. Dan Zamfirescu, „vor să extermine poporul român“!

Dar de ce noi, cei 22 de milioane de români, să ne lăsăm exterminați de 7 (șapte!) mii de jidani?! Nu-i mai simplu, mai uman, mai ergonomic, și chiar mai creștinește, să-i exterminăm noi pe ei?! Sfântul Ioan Gură de Aur așa glăsuiește: „Cine poartă război cu Satana, ține pacea cu Dumnezeu!“ Iar jidanii nu sunt „poporul ales“, ci, dimpotrivă, sunt „copiii tatălui minciunii!“ Deci, sunt copiii Satanei!

O spune răspicat Iisus Hristos în Evanghelia după Ioan (și rețineți că Ioan a fost singurul apostol nejidan!), acuzându-i de aceasta pe iudeii din vremea Sa (Ioan844).

Or, actualii jidani sunt, în proporție de 95 la sută, descendenții (k)hazarilor, care erau un neam turco-mongol. Deci, oricum am lua-o, nici pe filieră cultică, dar cu atât mai puțin genetică, jidanii actuali nu sunt „poporul ales“ – de fapt, nu au fost niciodată, sintagma „poporul ales“ fiind doar un fals introdus de leviți în textele biblice –, ci sunt niște diabolici impostori și mârșavi escroci – cei mai escroci din Istoria Universală, așa cum am demonstrat în cartea mea!

Nu trebuie să avem nici o reținere, nici o temere în a ne apăra conștiința, demnitatea de român și ființa națională înlăturând orice impediment, pe orice cale, căci am ajuns în situația limită: ori ei, jidanii – ori noi, românii!

De ajuns am ajuns în această situație-limită, dar, din cauza propagandei guvernanților că „totul este bine“ și că trebuie păstrată „liniștea socială“ pentru a guverna ei bine (citește: a fura ei mai cu spor), mulți români încă nu au conștiința necesității reacției pe măsură pentru respingerea pericolului.

Este necesară TREZIREA LA REALITATE! Vezi și David Duke, Jewish Supremacism: My Awakening to the Jewish Question. De aceea nu trebuie să ne îndoim de rectitudinea morală, de omenia poporului român, nu trebuie să inducem ideea vinovăției poporului român pentru comiterea unui pretins holocaust contra jidanilor, nu trebuie să inducem ideea fatalistă că nu mai e nimic de făcut, că trebuie să capitulăm și, astfel, să ne pierdem speranța că vom birui. Totdeauna, spune Grigore Ureche, noi „am fost sub vremi, în calea tuturor răutăților“. Dar am învins. Am învins prin credință în Dumnezeu și în noi înșine.

Trebuie să ne întărim atât credința în Dumnezeu, cât și în noi înșine și vom învinge satanismul!

Credința mea fermă este că sunt mulți români care poartă straiele spiritualității românești și sunt „călare pe cal“ – adică stăpâni pe situație – calul fiind Internetul: această imensă rețea de comunicare ne unește, ne solidarizează și ne permite să ne păstrăm libertatea cuvântului, să ne organizăm pentru întărirea naționalismului, pentru apărarea românismului, a românității.

Globalizarea prin realizarea unei comunități de interese și de idei benefice tuturor națiunilor este dezirabilă și fezabilă, dar globalizarea prin subordonarea față de un pretins „popor ales“ să le conducă, să le exploateze pe celelalte trebuie radical înlăturată: trebuie înlăturată radical atât ideea, cât și promotorii și apologeții ei.

3 comments

 1. Câteva clarificari despre semnificatia expresiei „a fi român”:

  „Popor ce veacuri de-a rândul a luptat pentru lege, românii au identificat religia cu naționalitatea și-i socotesc străini pe toți cei ce nu sînt de legea neamului românesc, străini și chiar mai puțin curați, mai prejos de noi.
  … Din ziua în care s-au făcut complici unei acțiuni îndreptate contra dinastiei și contra neamului românesc au pierdut orișice drept la simpatiile noastre, ne sînt deopotrivă cu păgînii și cu toți cei fără de lege.”
  Mihai Eminescu, „Religie și naționalitate”, 20 mai 1883

  „ Eminescu e mai mult: e părintele ideologiei naţionale moderne în evoluţia noastră.
  E cel dintâi roman al cărui creştet primeşte binecuvântarea din Cer, dar ale cărui picioare sunt înfipte până în glesne în pământul strămoşesc.
  Mai mult ca oricare altul, el a crezut în neam, l-a simţit în adâncime, l-a înţeles în misiunea lui istorică. Veacurile i-au strigăt de departe, dincolo de scripturile bătrâne, i s’a mărturisit misterul traco-romanic al începutului, i-a strălucit epopeia dela o mile patrusute, l-au durut toate chinurile facerii de astăzi.
  Citiţi Doina lui, cântecul năzuinţelor noastre eterne: e cea mai categorică evanghelie politică a românismului.”
  Pentru că politica naţională întemeiată pe puritatea de sânge şi pe încercuirea în tradiţiunile noastre seculare ca şi pe excluderea străinului exploatator, n’a avut un mai luminos doctrinar decât pe poetul Luceafărului.
  Oricât ar fi dispuse minţile simpliste să creadă că jocul realităţilor scapa artistului şi că înregistrarea cu preciziune a necesitaţilor naţionale e numai apanajul politicianilor profesionişti, adevărul e altul.
  Eminescu, poetul, e cel mai echilibrat creer politic al României în creştere.
  Citiţi articolele lui şi veţi vedea că staţi în faţa unor axiome de valoare permanentă.
  Ele pot fi invocate la tot pasul ca un îndreptar de pedagogic naţionale. De aceea aţi avut o intuiţie fericită când vi l-aţi decretat că paznic suprem al sufletelor voastre şi l-aţi turnat în bronz.
  Octavian Goga – Cuvântare rostită la Sân Nicolaul Mare

  „…grija cea dentăi a fanarioților a fost de-a desființa armata noastră, corp cu corp, pentru a nimici mediul în care calitățile rasei române si puterea ei de viață se putea exercita”
  „… Să sperăm că va avea alt înțeles pentru distingerea între ceea ce e tipic românesc și în adevar național pe de o parte și între importațiunile de tot soiul ce se pretind naționale”
  „ … Pentru noi principiile sunt un mijloc pentru păstrarea predominării rasei române în țară; pentru ei un mijloc de-a rămânea la putere și a escamota increderea celor lesne de amăgit.
  Lupta trebuie să devie mai substanțială și s-apropie timpul în care, în genere, deosebirea între idei conservatoare si liberale, intre idealuri abstracte de organizație va căta să înceteze. Lupta se va naționaliza.”
  „…Evreii au zis Congresului de la Berlin: „ Sau țara sa fie cum o vrem noi sau să nu fie”. Un apropiat viitor va zice: “Sau țara aceasta sa fie în adevar românească, sau nici nu merită să fie”.
  „E condamnat acest popor ca paginele istoriei lui sa fie mânjite de indivizi străini, fără ca aceștia sa justifice prin muncă sau inteligență o asemenea suplantare?”
  „O țară care ar apuca căile americanismului deplin, devine indiferentă pentru român și e cel mult o espresie geografică, o firmă, un oțel, nu o patrie, nu un stat național. “
  „A-i spune nesimțitului că-i nesimțit, nu-i o chestiune de limbagiu”
  „ … din nefericire, poporul nostru stă pe muchia ce desparte trei civilizaţii deosebite: cea slavă, cea occidentală şi cea asiatică şi toate lepădăturile Orientului şi Occidentului, greceşti, jidoveşti, bulgăreşti, se grămădesc în oraşele noastre, iar copiii acestor lepădături sunt liberalii noştri.
  Şi, când loveşti în ei, zic că loveşti în tot ce-i românesc şi că eşti rău român…”
  „ … De aceea, alungaţi turma acestor netrebnici care nu muncesc nimic şi n-au nimic şi vor să trăiască ca oamenii cei mai bogaţi, nu ştiu nimic şi vreau să vă înveţe copiii, şi n-au destulă minte pentru a se economisi pe sine şi voiesc să vă economisească pe voi toţi.»”
  Mihai Eminescu – Timpul – 1877
  …………
  „… ortodoxia nu contravine nici naționalismului liberalizant (cum o făcea catolicismul) nici naționalismului totalitar (cum o făcea individualismul protestant).
  Predania, 1 aprilie 1937 (inclus în Suferința rasei albe)

  „Îmi ceri să cred? Să cred în ce?
  În ce nu ştii nici dumneata, în amorful în care te vânzoleşti veleitar şi steril?
  Eu nu am nevoie să cred în neamul meu. Eu ştiu sau nu ştiu.
  Problema nu e: ce trebuie să fac?
  Ci: sunt sau nu sunt în adevărul lui? (neamului)
  Dacă eşti în acest adevăr, dacă eşti cum se cade să fii, atunci lupta nu poate avea alt sens decât atât să împiedici irosirea a ceea ce e şi, prin faptul că este, are preţ.
  Conservare, deci, şi nicidecum revoluţie şi răsturnare.
  Asta şi numai asta este: a fi român!”
  Mircea Vulcănescu – „Despre ce înseamnă a fi român”

  „… vom fi judecati daca am fost adevarati romani, …
  …. cand iti iubesti tara si credinta in care te-ai nascut…. nu putem iesi din Ortodoxie, din romanism…”
  Părintele Roman Braga, Universul Credinţei, TVR, Televiziunea Română
  https://www.youtube.com/watch?v=q6oUlqXvTLM

  „Intelectualitatea noastra a intors spatele credintei poporului, e poate cea mai indiferenta intelectualitate fata de parintii nostri.
  Trebuie sa sfarsim cu aceasta, trebuie sa avem o alta intelectualitate.
  Trebuie sa ne apropiem de spiritualitatea neamului nostru.
  Din pacate au distrus satele, in multe sate nu mai sunt decat niste batrani, dar peste vreo zece ani nu-i vom mai gasi nici pe ei. Se golesc satele…
  Asta au voit, sa distruga spiritualitatea romaneasca, crestinismul romanesc.
  Cred ca ar trebui sa increstinam si orasele astea.
  Fiecare in jurul lui sa faca ceva: intai sa se creeze o solidaritate crestina ortodoxa a tineretului; sa se porneasca cu scrisul, si in vorbire, in altare.”
  Părintele DUMITRU STĂNILOAIE despre Sufletul românesc

  „A voi să fii român nu înseamnă însă și a fi român.
  A fi român însemnează o stare naturală, o formulă de echilibru a existenței din care decurg, prin însăși desfășurarea vieții, anumite forme.
  Un bob de grâu. dacă îl îngropi în pământ, la umezeală, încolțește și dă fir.
  Un anumit fir, cu o anumită dezvoltare, necesară, mai dinainte determinată de însăși structura bobului de grâu.
  Așa se petrece și cu “românia” noastră.
  A fi român însemnează a avea o anumită plămadă, din care decurg cu necesitate absolută anumite atitudini și gesturi. Voința noastră nu are nimic de zis în această împrejurare; pentru că noi nu ne putem depăși în chip normal pe noi înșine decât încetând a mai fi noi înșine.“
  Profesorul Nae Ionescu explică ce înseamnă A fi „bun român”
  Cuvântul, 30 octombrie 1930

  „Cauza ajunsă în judecata domniilor d-voastră este cea mai mare primejdie naţională şi socială din istoria de două milenii a poporului nostru.
  Cauza ajunsă înaintea domniilor d-voastră este conspiraţia Forţelor Oculte mondiale de a ni se lua dreptul la suveranitate şi de a fonda aici în spaţiul carpato-ponto-dunărean Israelul european.
  Israelul european: stat bi-naţional cu evreii clasă conducătoare şi exploatatoare în calitate de naţiune învingătoare şi cu noi, românii, clasă subordonată şi exploatată în calitate de naţiune învinsă.
  În România nu există antisemitism nativ scop în sine din ură de rasă sau ură de religie.
  În România există numai un antisemitism reactiv de legitimă apărare împotriva unei agresiuni din exterior în complicitate cu trădare din interior.”
  Prof. Dr. Nicolae Paulescu – 23 martie 1924 depoziţia de martori din partea Istoriei şi din partea Divinităţii -Curtea cu Juraţi din Bucureşti (judecarea aşa-zisului complot al Studenţimii împotriva propriului guvern)

  „ … în toate orașele noii Românii, suntem sistematic și progresiv înlocuiți de către străini, îndeosebi jidani, care au ajuns să stăpânească aproape în întregime comerțul, industria și băncile, să domine presa și indirect politica, iar prin numărul lor mare din Universități să constituie un real pericol pentru cultura noastră.
  E incontestabil că acești străini ne sunt dușmani și că totul merge agravându-se, totuși, nu ne place să ne zdruncine cineva micile noastre echilibruri personale, relativa noastră liniște și pace, spunându-ne lucruri atât de alarmante și concluzii atât de deprimante, cu evidențierea anumitor sacrificii ale acestui echilibru prezent pentru salvarea zilei de mâine. Nu ne plac asemenea vorbe, preferăm să fim lăsați să ne vedem de bubele noastre, care în definitiv poate n-or fi chiar atât de hidoase cum s-ar părea, și de aceea ne calmăm ușor, taxând drept exagerare afirmații ca cea pe care am făcut-o, chiar dacă ea vine de la un cap ca a lui Conta.
  Totuși, realitatea e aceasta: vom pieri.
  Vom pieri, evident, dacă nu vom lua măsurile necesare de salvare, pe care azi nu le vedem nicăieri.
  Și nici nu este exact a zice că „vom pieri”, ci: pierim încă de pe acum și tot mai mult.
  Căci un neam nu piere într-un moment, printr-o ultimă suflare, ca un om, ci se descompune lent, printr-o moarte ce poate dura veacuri întregi.
  Astfel, azi e aproape iremediabil pierit neamul românesc din nordul Bucovinei, din Maramureș, din multe orașe și din atâtea părți ale țării. În aceste părți, românismul trebuie înviat, replantat, căci e aproape dispărut.
  Procesul extrem de grav, continuă și, dacă-l lăsăm neîmpiedicat, ei bine, s-o știm cu toate că n-am vrea să ni-o spunem prea brutal și convingător: vom pieri complet, trecând în prealabil printr-o robie la străini mai mult sau mai puțin lungă. Mai e nevoie de exemple, când exemplul e la ușă, la fiecare pas al banalei vieți cotidiene?
  … cercetând mai atent această amplă și multilaterală nenorocire în care am căzut, cercetând-o în mod sistematic, vom vedea că viața neamului e atât de amenințată și compromisă, din cauza că un imens, un apocaliptic complot s-a urzit contra întregii lumi, a tuturor națiunilor, mai ales creștine.
  El tinde a ataca cele două temelii de existență a unei națiuni: naționalitatea și spiritualitatea religioasă, creștină. Iar urzitorii sunt, evident, cei ce profită, cei ce se înstăpânesc în locul nostru, deasupra noastra: Jidanii, ajutați de francmasonerie. … trebuie să integrez acest subiect în cadrul din care face parte, adică în complotul mai sus amintit… în puține cuvinte.
  Așadar, atacând naționalitatea și disciplina spirituală creștină a unei națiuni, o dezarmezi, o robești și o distrugi.
  Căci, Doamnelor și Domnilor, naționalitatea e un fenomen social tot atât de „natural”, de independent de viața omului, ca și toate fenomenele naturii.
  … Aceste grupuri umane individualizate prin sângele rasei, prin limbă, obiceiuri, aspirații comune și pe deasupra tuturor, printr-o solidaritate egoistă și exclusivistă ce tinde să întărească o colectivitate etnică, neținând seama, ba manifestându-se uneori, cum e cazul Jidanilor, împotriva celorlalte, aceste grupuri – națiunile – sunt o realitate: ele există.
  … Naționalitatea apare astfel ca singura forță capabilă a rezista acestor grupări naționale adverse: păstrarea naționalității ca centru de forță, de agregare, de solidaritate și rezistență, e condiția ființării noastre ca națiune independentă. Fără forța naționalității ne descompunem, ne pulverizăm, pentru a cădea apoi pradă națiunilor viguroase și conservate.
  … această viață a națiunii nu e posibilă și asigurată fără o ordine spirituală sănătoasă, fără o moralizare și spiritualizare a indivizilor din națiune.
  Disciplina religioasă, în speță creștină, e un al doilea element indispensabil vieții.
  Naționalitatea și spiritualitatea morală, creștină, se complectează, se angrenează, aducând echilibrul vieții omenești și putința ei de păstrare.
  Ei bine, de o serie de decenii asistăm, cum am spus, la desfășurarea unui imens complot, ce se întinde aproape asupra tuturor națiunilor și care tinde a slăbi, a compromite, a altera până la desființare naționalitatea și creștinismul.”
  IONEL MOȚA – Conferință ținută la Cercul de Studii al Centrului Studențesc București, 15 DECEMBRIE 1929

 2. Cum se poate face curatenie fara amenintari si fara agresivitate, dupa parerea mea:
  Ca preambul, sa spun ca “libertatea religioasa” si “drepturile omului” sint inventia talmudistilor babilonieni spre prostirea goyimilor prin actiunea uneltelor lor tampite de Satana, franc-masonii.
  Pare ca suna bine dar sint arme ale cancerului politic a carui finalitate o traim azi – desfiintare prin destramare, dezintegrarea coordonata prin aplicarea teoriei “numerelor mari” grefata pe Talmudul babilonian – Marx “stia de ce”…
  Iesiti din inselare: ceea ce ne este bagat [si noua] pe gat drept „civilizatie”, „emancipare … sociala”, „modernitate” s.a.m.d reprezinta invaluirea in minciuna, folosirea perversa a limbajului spre ingenuncherea slugii lor cu chip de om, goyimul.
  … cui foloseste lista lunga de „drepturile omului”?
  … cui folosesc conventiile internationale pentru comert, finante, inarmare, …?
  … cui folosesc cercetarile eretice si stiinta care scoate pe om din atentia si importanta fiintiala, existentiala a Creatiei si il neaga pe Dumnezeu?
  Nu-s destule inselarile darwin_ista, marx_ista, einstein_iana, jung_iana si altele asemenea, au dat si „liber” pentru hinduism ca sa zdruncine mintea complet pentru creduli, patimasi si alti neascultatori de cuvântul lui Dumnezeu cel Adevarat!
  … Castigator ar fi trebuit sa fie cel care „strange ca albina” – adica cinstit, prin munca la vedere si pentru binele lui si al colectivitatii,… dar vedem dimpotriva: castigator este cel ce fura ca sarpele.
  Nu românul este castigator.
  Am vazut cum au facut altii cu cozi de topor autohtone sa ajunga „aici” [sa-i spun in text] populatia majoritara.
  Am putea sa ne indreptam oare?
  Poate ca da…, voi incerca o descriere a principiilor, cailor si modalitatilor de actiune pasnica prin care am evita disparitia, spre a ne face parte buna la judecarea „cu neamul”.
  Sa vedem – dupa parerea mea – cum am putea sa ne „indreptam” si sa ne curatam de aceasta boala mortala a pseudo-globalizarii graduale prin [mai intâi] falsa europenizare, altfel spus de jidanire a prostului ca sa devina datorita patimelor sale, prin pacatuire o sluga a lui Ba’al prin ascultarea uneltelor talmudist-babiloniene. (sa distingem de talmudistii de Ierusalim, totusi!)
  ——————-
  A. Mai intâi sa fie legiferata infractiunea de ascundere/furt de identitate pe care o practica, sa stim despre cine este vorba.
  Sint bune listele cu cei satanizati prin intrarea in franc-masonerie dar retragerea numelor prin care ascund identitatea este necesitatea nr. 1 dupa parerea mea cu obligare identificarii documentare ca atare – numele de “botez”.
  Sa fie obligati si convertitii sa aiba documente de identitate pe numele nou, lepadat de cel romanec..
  De exemplu, fata presedintelui american este Yael Kushner (pervers spus on wikip… “also known”…
  Dupa ce s-a convertit s-a lepadat de crestinismul – ratacit chiar – al sectarismului protestant… totusi “pozeaza” in Ivanka Trump (Ivana Marie…)!
  Si pentru slugile demonului Mahomed, si ale lui Krishna, etc – ei de fapt, in „fundul” sufletului asta se considera, parte din cei care asculta de altii decat de Dumnezeu de care asculta românii, de la Hristos incoace, in Crestinism – doar Ortodoxia.
  Asta inseamna sa fii corect cu tine si cu ceilalti…
  Falsii „alesi” nu mai sint in pericol sa-i urce horthy-stii in vagoane sa-i trimita la munca in Germania.
  Daca s-au lasat de ritualul obtinerii de sange de crestin (preponderent copil) nici nu au de ce sa creada ca e vreun pericol fizic pentru ei.
  In continuare este necesara obligativitatea si inscrierea in actele de identitate atât a originii etnice, a credintei religioase, a afilierii politice cât si orice cetatenie, alta decat cea romana.
  Tot asa – ca sa stim despre cine este vorba si cum sa “punem problema”.

  B. Apoi, trebuie desfiintate cahalele – au statut real (chiar daca nelegitim si criminal) ca filialele internationale ale unei organizari statale nomade infiecare localitate!
  Nu mai sint necesare “supravietuirii” ori ajutarii la colectarea de taxe – am vazut cat de mult au contribuit si contribuie la buget… – ci se prezinta ca “agenturi”, centre de coordonare a coruperii, santajarii si jefuirii populatiei autohtone; asta presupune supravegherea permanenta a templelor unde religia este de fatada iar intâlnirile au scop „lumesc” – de cahal, aratat mai sus.

  Dupa ce stim cu cine stam de vorba putem sa intelegem daca inventia “lor” = DEMOCRATIA este utila sau nu:
  – daca sint mai multi, nu e utila celorlalti, adica noua
  – daca sint mai putini – s-o folosim mergand sa votem niste legi de aparare a societatii prin suistinerea populatiei MAJORITARE.
  Cu asta ne-au “civilizat” (ne-au DRESAT) ca ar insemna democratia, respectarea (impunerea) vointei majoritatii.
  —-
  La capitolul al doilea intra masurile de „politica stiintifica” (numesc eu), adica a gandirii raportate la realitatea obiectiva:
  – resursele sint limitate si – ca o consecinta logica – nimeni nu are dreptul sa se imbogateasca nelimitat, fie direct, fie prin interpusi…. fie ca persoana privata fie ascuns in spatele unei facaturi numita persoana juridica;
  – resursele sint bunul comun al majoritatii, delegate prin partajare, pe termen limitat si conditionat catre populatia majoritara
  1. fie “la vedere”: pamant, “piatra” si apa = terenuri “goale” sau impadurite, luciu de apa, cursuri de apa, zacaminte de suprafata inclusiv SARE (!) – ca doar la noi se „vede” imediat ce dai cu piciorul in pamant;
  2. fie “nevazute” – apa, minereuri, petrol, pietre pretioase… orice “vrea” sa considere populatia majoritara
  3. fie in forma materiala – tot ce este tangibil, pipaibil, vizibil…
  4. fie in forma ne-materiala – energie potentiala, posibil de obtinut sub orice si toate formele cunoscute si descoperibile (necunoscute azi), inclusiv solara, eoliana, … sonora (ca doar sunetul trambitelor a daramat zidurile Ierihonului!), …

  Cu privire la drepturi (ca libertati si le iau singuri…)
  – drepturile sint complete si in forma cea mai inalta numai ale membrilor populatiei majoritare
  – altii au drepturi partiale si limitate atat ca exercitare, ca durata de recunoastere cat si ca diversitate
  – dreptul la cetatenie se poate acorda doar generatiei a 3-a (sa zicem), a nepotilor “altora”; “traseul” este miluirea de vreun/vreo persoana din majoritate cu casatorie, daca si numai daca aceasta a 3-a generatie provine din urmasul din „amestec” dar românizat si CASATORIT cu cineva din populatia majoritara care nu provine din astfel de mixtura/amestec (revin la procesul de “românizare”)
  – cei care nu fac parte din populatia majoritara nu au drept sa detina vreun “organ” mass-media
  – cei care nu fac parte din populatia majoritara nu au drept sa faca parte din partide politice
  – cei care nu fac parte din populatia majoritara nu au drept sa infiinteze activitati economice independente ci doar cu autorizare de operare ca “agent strain” – ceea ce de fapt si sint!
  – cei care nu fac parte din populatia majoritara nu au drept de munca pe teritoriul tarii decat la cererea unei companii autohtone, pe termen limitat, fara drept de numire in functie de conducere – cu permis de munca
  – cei care nu fac parte din populatia majoritara nu au drept de achizitie imobiliare de nici un fel – a deveni proprietari inseamna a instraina bunurile unei puteri straine (“ei” nu au decat aparent proprietatea personala, totul apartine colectivitatii “lor” si este hotarata folosinta propriu-zisa si circulatia formala = mincinoasa de catre cahal care slujeste intereselor anti-localnice); chiar dupa vreo casatorire nu vor fi mentionati in acte de proprietate nici intimpul vietii si nici dupa moarte;
  – cei care nu fac parte din populatia majoritara nu au drept de investitie financiara directa, pot fi imprumutatori (DIN RESURSE EXISTENTE in Tara exclusiv) pentru localnici cu dobanda limitata si controlata de Stat si fara drept de executare a bunurilor imobile ci doar de recuperare din resurse fiananciare existente, nu din preluarea proprietatii sau vanzarea de bunuri;
  – cei care nu fac parte din populatia majoritara nu au drept de profesare a vreunei activitati legiferate; pot beneficia pe termen scurt fara drept de reprezentare in structuri manageriale – inclusiv bancare (ca doar nu ar cara banii cu spatele intre banci…), avocatura, educatie, cultura, cercetare, invatamant si educatie, mass-media, s.a.
  – copilul “lor” nascut pe teritoriul nostru nu are drept de sedere permanent si nici vreun drept ulterior de cetatenie; daca provine din amestec, parintele strain poate fi expulzat la incheierea duratei de aprobare cu sau fara copil; acel copil pierde orice drept de cetatenie daca parintele ne-majoritar il scoate din Tara cu acordul scris al persoanei autohtone.
  – … si altele referitoare la sprijinire financiara internationala – control, limitare, incuviintare…, la circulatia „capitalului”, marfurilor, a persoanelor, etc. – baliverne, priviti vine castiga din toate acestea!

  E mult de lucru, boala a sapat adanc spre distrugerea singurului neam care traieste chiar involuntar, reflex, neconstientizat Crestinismul, ceea ce atrage din partea minoritarilor etnici si religiosi de oricare fel ura si lucrarea vrajmasa impotriva Adevarului.
  ….
  Desigur, prin lege se va prevedea sanctionarea incalcarii acestor prevederi prin inchisoare, confiscare fonduri financiare si bunuri mobiliare, interdictii si desfiintare de calitati, autorizari etc, atat pentru minoritarii calcatori de lege dar si pentruu complicii lor din randul majoritarilor – fara discriminare, ca asa e frumos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *