Home / Internațional / Profituri de 4 miliarde de dolari pentru Moderna – Compania Farmaceutică anunță al treilea vaccin

Profituri de 4 miliarde de dolari pentru Moderna – Compania Farmaceutică anunță al treilea vaccin

Incorect Politic
August 7, 2021

Profituri de 4 miliarde de dolari pentru Moderna - Compania Farmaceutică anunță al treilea vaccin

Profituri de 4 miliarde de dolari pentru Moderna – Compania Farmaceutică anunță al treilea vaccin

Via ActiveNews:

Moderna a anunțat săptămâna aceasta că, din cauza noilor tulpini de coronavirus, recomandă un al treilea vaccin, înainte de iarnă, informează Gateway Pundit.

Moderna a declarat joi că oamenii vor avea probabil nevoie de o doză de rapel a vaccinului COVID-19 pentru a se proteja împotriva viitoarelor mutații ale coronavirusului.

”Credem că acesta este doar începutul”, a declarat directorul general Stephane Bancel.

Compania a efectuat deja studiile necesare pentru a determina ”beneficiile” administrării unei a treia doze de “rapel” pentru a asigura protecție împotriva variantei delta, precum și împotriva oricăror tulpini viitoare ale virusului care vor apărea.

Profituri de 4 miliarde de dolari pentru Moderna - Compania Farmaceutică anunță al treilea vaccin

6 comments

 1. Ce mutra porcoasa de camatar standard : e arhievident ca acest abrutizat al banului nu are nimic de a face cu sanatatea noastra ci exclusiv cu multiplicarea aberanta a banului nemuncit si cu inselatoria lipitorilor standard , incrustate in ceafa omenirii ca sa le suga singele .
  Adevarul iese la iveala in fiecare zi amplificat de numarul mortilor si a schiloditilor in urma vaccinarii cu ciorba lui de otravuri .
  Va ateriza negresit in spatele gratiilor, chiar daca dureaza un timp cam lung datorita coruptiei generale a guvernelor, a aparatelor juridice si a presei, dar mai ales a forurilor medicale si sanitare care ar fi trebuit sa faca analiza acestei ciorbe de otravuri , zise vaccinuri si sa le expuna public .
  Ati inteles ca nici macar in Germania nu s-a gasit pana in prezent un laborator independent de donatiile criminalilor din industria farmaceutica sau de banii statului corupt ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

  NICI MACAR UN SINGUR LABORATOR INDEPENDENT CARE SA ANALIZEZE SI SA DEMASTE CIORBA LOR DE OTRAVURI IN COMPOZITIA EI EXACTA, LA UN MOD DEMONSTRABIL SI ACUZABIL IN JUSTITIE ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

  ASTA-I CRIMA PERFECTA .

  • Și dacă s-ar găsi un laborator independent, cine i-ar crede? Toți neghiobii ar behăi că e “teoria conspirației” și la asta s-ar reduce tot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *