Home / Actualitate / Mit Spulberat: ATI-urile pline de tineri nevaccinați

Mit Spulberat: ATI-urile pline de tineri nevaccinați

Incorect Politic
August 6, 2021

Mit Spulberat: ATI-urile pline de tineri nevaccinați

Mit Spulberat: ATI-urile pline de tineri nevaccinați

Via Nationalisti:

Nu știu ce directive se mai dau în culisele strategilor de la comunicare, dar se pare că lucrurile scapă de sub control. Afirmațiile venite din partea fostului manager al Spitalului Victor Babeș din Capitală și a actualului manager al acestei unități sanitare, conform cărora ATI-urile ar fi pline de tineri nevaccinați, au depășit orice limită. Dacă este așa, și trebuie să probeze acest lucru, este extrem de grav, dar dacă nu este, atunci oamenii aceștia trebuie să răspundă în fața legii.

În 5 august aveam 72 de bolnavi Covid internați la ATI, deci nici măcar 2 pe județ.

Cu toate acestea, fosta și actuala conducere de la Spitalul Victor Babeș din București au început să alerteze populația, spunând că virusul face ravagii și că secțiile de Terapie Intensivă sunt pline de tineri nevaccinați.

Nicăieri, absolut nicăieri în lume nu s-au consemnat cazuri grave la tinerii nevaccinați, provocate de vreo variantă a virusului, cu toate acestea, în România este prăpăd. Și nu în România, ci doar la Spitalul Victor Babeș din Capitală.

”Încep să apară cazuri noi, multe, la persoane tinere și nevaccinate. În Spitalul Victor Babeș, acum, la ATI, care e doar Covid, sunt persoane tinere și nevaccinate. Nu știm ce se întâmplă? Știm! E practic ce au reușit să facă cei care au indus spaima, neîncrederea și au pus corpul medical într-o poziție inferioară, de persoane care, și o spun cu toate sinceritatea și nu acuz pe nimeni, dar cei care au transformat prin ce vorbesc pe la diverse posturi TV corpul medical în gardieni, în persoane care fugăresc oameni și-i vaccinează cu forța”, a declarat Emilian Imbri, fostul manager al Spitalului Victor Babeș din București. Totodată, și actualul manager al acestui spital, dr. Simin Aysel Florescu, a arătat că unitatea sanitară a reînceput să se umple cu pacienți, mai ales tineri, fără comorbidități, dar și cu pacienți vârstnici cu forme severe și critice de Covid-19.

Argumente debusolante

Medicul Emilian Imbri a explicat românilor că trebuie să se vaccineze pentru a se apăra pe ei și pe cei dragi, dar mai ales pentru a nu da posibilitatea virusului să găsească terenul de antrenament.

”Asta înseamnă o persoană nevaccinată în care virusul poate intra și se poate modifica să devină mai violent, mai agresiv”, a afirmat acesta.

Pe de altă parte, epidemiologii spun că întâlnirea cu vaccinatul transformă virusul într-unul agresiv, deoarece anticorpii opun rezistență, iar virusul este obligat să se transforme, pentru a străpunge această barieră, la fel de simplist vorbind.

O altă aberație pe care o susțin autoritățile este aceea că trebuie să vaccinăm copiii pentru ca aceștia să nu transmită vârstinicilor virusul, deși se recunoaște că și vaccinații transmit în egală măsură virusul. Iar în acest context nu ar mai mai trebui să mire pe nimeni că Românii rămân la fel de reticenți față de vaccinare, atâta vreme cât nimeni nu este în stare să dea un răspuns coerent și clar la întrebarea de ce să ne vaccinăm.

18,5% din cazurile Covid, la persoanele vaccinate

Potrivit ultimului raport săptămânal publicat de Institutul Național de Sănătate Publică, în perioada 26 iulie – 1 august 2021, 18,5 % din persoanele depistate cu Covid erau persoane vaccinate. Procentul este extrem de mare, dacă ne gândim la faptul că vaccinații nu sunt testați în niciun fel și doar internarea acestora determină descoperirea cazurilor. Totodată, din totalul deceselor înregistrate săptămâna trecută, 14,3% erau persoane vaccinate cu o singură doză. Vaccinarea completă nu te ferește însă de moarte, având în vedere că, potrivit INSP, în perioada 27 decembrie 2020 – 31 iulie 2021, 113 persoane persoane infectate cu virusul Covid au decedat, deși aveau schema completă de vaccinare.

22 comments

 1. Criminalii!

 2. ATI-urile pline de tineri nevaccinati, poate, pentru ca folosesc prea mult telefonul care ii iradiaza fara sa stie cu 5G, dar Morgile sunt pline de Vaccinati.

  „Pe fondul creșterii continue a cazurilor în grupul celor vaccinați, numărul de cazuri noi în rândurile populației vaccinate îl va depăși pe cel din rândurile populației nevaccinate în zilele următoare.”
  https://www.activenews.ro/covid-dezvaluiri-covid/O-piatra-de-poticnire-pentru-Fauci-si-Arafat-De-ce-COVID-19-se-raspandeste-in-tarile-cele-mai-vaccinate-168392

  Un doctor canadian a anunțat că a descoperit cheaguri de sânge la majoritatea pacienților săi care s-au vaccinat anti-COVID-19 și că perspectivele sunt „ foarte sumbre”.
  „Încerc să adun în continuare mai multe informații. Însă, din cele pe care le am la dispoziție până acum, 62% dintre ei (vaccinații) prezintă semne de coagulare, ceea ce înseamnă că cheagurile sangvine nu sunt rare. Aceasta înseamnă că majoritatea persoanelor (vaccinate) au cheaguri de care nu știu.”
  https://www.activenews.ro/stiri/Ce-se-afla-in-sangele-celor-vaccinati.-Laura-Lynn-si-dr.-Charles-Hoffe-explica-intr-un-VIDEO-devenit-VIRAL-168285

  ANCHETĂ: 87% dintre cetățenii Regatului Unit care au murit de Covid-19 au fost vaccinați.
  Analiză distribuită pe Twitter de dr. Robert Malone
  https://www.activenews.ro/stiri/ANCHETA-87-dintre-cetatenii-Regatului-Unit-care-au-murit-de-Covid-19-au-fost-vaccinati.-Analiza-distribuita-pe-Twitter-de-dr.-Robert-Malone-168363

 3. Aici dintr-o carte din 1981 a lui Bilderberger, Jacques Attalli este un exemplu al mentalității lor:

  „Viitorul va fi despre găsirea unei modalități de reducere a populației … Desigur, nu vom putea executa oameni sau construi tabere. Îi scăpăm făcându-i să creadă că este pentru binele lor … Vom găsi sau provoca ceva, o pandemie care vizează anumite persoane, o adevărată criză economică sau nu, un virus care afectează bătrânii sau varstnicii, nu contează , cei slabi și înfricoșați vor ceda în fața ei. Prostul va crede în el și va cere să fie tratat. Vom fi avut grijă de faptul că am aplicat tratamentul, un tratament care va fi soluția. Prin urmare, alegerea idioților se va face de la sine: vor merge singuri la abator. ” https://benjaminfulford.net/
  ” Acest lucru a fost confirmat de un denunțător de la Pfizer care a contactat MI5 și a descris modul detaliat în care vaccinul lor este conceput pentru a ucide oameni.

  Conform MI6:
  Un studiu clinic revizuit de colegi din interiorul Pfizer ridică îngrijorări serioase cu privire la distribuția pe tot corpul și acumularea în mai multe organe și creier a proteinelor vârf create de inoculările ARNm. Inocularea se îndreaptă către mușchiul deltoid [braț] pentru a fi apoi expulzat de sistemul limfatic local.
  Sistemul limfatic răspândește apoi reziduul (așa-numita proteină spike) la plămâni, ficat, inimă și creier. Este foarte toxic și se așteaptă să cauzeze o cauzalitate pe scară largă și moartea. Lucrarea este extinsă, foarte detaliată și tehnică. Ar fi nevoie de un ochi expert, care ar putea contesta tot ceea ce știm până acum. ”

 4. Specialistii rusi au facut autopsie cadavrelor celor morti de « Covid » si au gasit sange inchegat in vene.
  Concluzia lor a fost ca NU EXISTA NICIUN VIRUS !!!
  Radiatiile cuptorului cu microunde, interzis in Rusia din ’72 pentru ca emite si radiatii X, au o frecventa de 2,4 GHz. Tehnologia 5G are o plaja de frecvente cuprinsa intre 70 Ghz si 300 GHz, de 125 de ori mai mare. Pasarile moarte gasite pe strazile din Atena fiind mici au fiert la propriu sub influenta acestor radiatii.
  Sub influenta microundelor 5G care sunt asemeni microundelor din cuptoarele cu microunde, sangele se incheaga in vene si nu mai transposrta oxigen in organism si la creier, si oamenii mor.
  Radiatiile 5G emise de antenele 5G si de satelitii de joasa inaltime lansati de Elon Musk, actioneaza ca un fascicol directional ( laser) dar in interiorul locuintei se reflecta din pereti, tavan si pardoseala si inunda intreaga camera asa cum se intampla intr-un cuptor cu microunde : https://www.youtube.com/watch?v=xDM_Gkpplck
  Din acest motiv ne-au obligat sa stam in casa cat mai mult, ca sa fim iradiati si « fierti »
  ca puiul in cuptorul cu microunde.

  • nu e chiar asa, ar fi trebuit ca sursa undelor sa fie la interior (antene wifi) si sa ai peretii captusiti cu tabla.
   daca ai tabla pe casa esti protejat de sus, daca ai si pe pereti esti protejat de la sol….acum in multe localitati s-a interzis sa mai pui tabla pe casa cand iti construiesti casa noua

  • @mihai
   -riscul unei izolari incomplete-vezi plasa de sarma la geamuri
   e ca interiorul casei se transforma in “cutie de rezonantza”,”cavitate rezonanta”.
   scopul oricarei izolari nu poate fi decat DIMINUAREA intensitatzii campului nicidecum
   eliminarea lui;
   -da,langa ORICE perete din beton armat exista “unde stationare”
   aviz celor care dorm cu capul la acel perete sau paralel cu peretele;e o chestiume de 20 de centimetrii “spatiu de garda”.

 5. @enoh
  Nu-i chiar asa. Fa un test cu un telefon ecranat in cusca Faraday. Poate fi si o cutie pentru instalatii electrice, din aia de tabla groasa. Pui telefonul pe screen recorder, inchizi capacul la cutie si apoi vezi in filmare cate linii s-au dus de la semnalul GSM. La mine 2 telefoane se incapatanau sa aiba semnal full. Ecranarea la microunde intr-o locuinta e aproape imposibila, ar trebui materiale speciale. Undele au compomenta electro-magnetica. Chiar daca ecranezi partea electrica, tot ramane campul magnetic.

  • @ledpanel
   -acum 15 ani am bagat 1 telefon in oala de presiune si am apelat;
   telefonu a sunat si el, nu contau cei 3 milimetrii de tabla etansha de aluminiu…..

  • ledpanel: este posibil ca in telefoane sa fi avut semnal 5G desi ei spun ca nu au inceput emisia 5G, iar telefoanele 4G sa poata capta 5G dar nu la capacitatea maxima pe care ar capta-o telefoanele 5G.
   Oricum, de ce sunt instalate antenele 5G peste tot ?
   Telefoanelor mai noi nu le poti scoate bateria, de ce ?
   Casa sa nu intrerupi transmisia continua pe care o au desi tu inchizi telefonul.
   Acum au 3,4 camere decomandate si balcon, si n microfoane ca sa te vada si sa te asculte 24 din 24 de ore.Poti spune ca aceste telefoane nu pot capta si 5G ?

   Langa blocul meu am gasit multi porumbei morti si nu am inteles de ce au murit pana cand am citit anul trecut in plina PANDEMOGOLANIE despre zecile de mii de parasi moarte gasite pe strazile din Atena.

   De ce acum multi tineri se imbolnavesc in comparatie cu anul trecut ?
   Pentru ca ei sunt cei care folosesc mai mult telefoanele si transmisia wifi chiar si in casa.
   Din acest motiv daca vrei sa instalezi net intr-o locuita tehnicienii incearca sa te convinga sa activezi wifi.Prin wifi ei pot emite ce vor pe cand prin cablu sunt limitate posibilitatile tehnice.

   Elon Musk vrea sa lanseze 42 de mii de sateliti de joasa inaltime cu care “sa dea net gratuit”, dar in realitate vrea sa ne iradieze gratuit.

 6. Diferenta dintre forma semnalului 4 G de 6 GHz si cel de 5 G de 70 pana la 300 GHz este ca semnalul 4 G este sinusoidal iar semnalul 5 G este pulsatoriu, ca linia formata de gloantele trasoare.
  Semnalul 5G actioneaza ca un rotopercutor de mare frecventza si patrunde prin orice, de aceea ni s-a impus sa stam in case unde spatiul de miscare este mic si oriunde ai merge esti iradiat.
  Radiatiile 5G actioneaza de la nivelul pielii spre interior precum valurile formate de o piatra aruncata in apa.
  In cuptorul cu microunde care are semnal sinusoidal, moleculele de apa din mancare se incalzesc datorita frecarii intre ele datorate frecventei inalte de numai 2,4 Ghz.
  Moleculele de apa din corpul uman si in special din sange se incalzesc puternic la frecventa de 70 GHz si “boala” debuteaza cu transpiratie.
  In scdurt timp in sange apar cheaguri care infunda venele si oxigenul ajunge greu spre deloc la creier si la celule.
  Faptul ca CRIMINALII de la OMS au interzis autopsiile arata clar ca au vrut sa ascunda adevarul.
  Faptul ca ajutoarele de criminali “ziaristii” au fost platiti sa spuna numai minciuni iar alte scursuri sa stearga postarile celor care incearca sa posteze informatii care sa ajute la trezire, dovedeste clar ca totul este o facatura satanista pentru a omora 90 % din populatii conform planului Kalergi.

  Informati-va bine in ceea ce priveste tehnologia microundelor si apoi dati-va cu parerea.

  “Dr. Stefano Montanari dă trei motive pentru care astfel de proteine magnetizabile ar fi introduse în vaccinuri:
  1. Detectarea lor prin mijloace externe poate atesta mai fidel decât un certificat falsificabil dacă cineva s-a vaccinat sau nu;
  2. Cei injectați cu proteine magnetizabile devin „o antenă” ce poate primi sau transmite semnale electromagnetice, astfel încât există posibilitatea „citirii” din afară a multor informații biometrice despre corpul lor;
  3. În al treilea rând, corpul injectat cu proteine magnetizabile devine un receptor care, primind anumite semnale, ar putea fi „telecomandat”, a explicat doctorul nanopatolog într-o emisiune din care reproducem extrasul principal aici.

  „Astfel de experimente noi făceam în urmă cu 50 de ani pe creiere de maimuțe, ca să inducem furia – fenomenul sham rage”, afirmă profesorul italian.”

  • @Mihai
   -vezi antenele de gsm din TOATE STATIILE DE METROU BUCURESTEAN,
   daca esti mai inalt dai cu capu in ele;
   cablurile antenelor au peste 1 centimetru diametru,splitterele sunt cat nishte menghine-puterea e aproximativ de 1kW, cat un cuptor cu microunde;sunt cel putin 8 antene in peroane,altele pe sali;
   puterea maxima de emisie este CAND TRENUL DE METROU E IN TUNEL,
   aia inauntru se uita la filme iar tu asteptindu-i iti primeshti doza maxima-ce zici de asta?!

   • Ghici ciuperca ce-i !

    Cu aceste antene montate pe dealuri, la metrou, etc si cu satelitii lui Elon Musk se tot prelungeste PANDEMOGOLANIA, imbolnavind oamenii prin fiebere cu microunde ca sa se sperie si sa se vaccineze cu vaccinul ucigas.
    De acest fals virus te poti apara cu medicamente ieftine (Ivermectina, Aspirina, Vitamina C, Paracetamol si antibiotic ) dar daca te vaccinezi poti sa-sti cumperi loc de veci pentru ca nu mai ai scapare.
    De vaccin se moare acum pe sarite, dar satanistii vor sa vaccineze 90 % din populatii ca apoi sa activeze vaccinurile in functie de planul lor: comanda creiereleor sau moartea.
    Abia atunci va fi o grozavie, dar Dumnezeu nu va permite sa se ajunga la acest nivel.
    Dumnezeu a ingaduit acest genocid planetar pentru ca este multa ticalosie si prostie pe pamant si trebuia facuta o deratizare.
    Daca omenirea nu s-a trezit inca, Dumnezeu va ingadui si cel de-al treilea razboi mondial programat de statanisti inainte de 1871 odata cu programarea primelor doua care s-au desfasurat deja.

    Asa tot apar noi “valuri” si noi “virusi”.
    Crescand frecventa sunt afectati cei care au rezistat la “valul” anterior.

    Daca oamenii ar constientiza pericolul real s-ar proteja folosind zilnic cate o ASPIRINA pentru ca acest medicament banal impiedica inchegarea sangelui.

    Medicii rusi au folosit tratamentul clasic: Aspirina, Paracetamol si in cazuri grave antibiotic, atunci cand au constatat ca NU EXISTA NICIUN VIRUS ci totul se datoreaza microundelor emise de antenele 5G si de sateliti.
    Folosind acest tratament clasic, au reusit ca intr-o singura zi sa externeze 14 mii de fosti bolnavi de “Covid”.

    Folosind cate o ASPIRINA pe zi si dupa masa cate o Vitamina C pentru a echilibra pH-ul, esti ferit de pericolul de a ajunge pe mana CRIMINALILOR.

    Cea mai mare pandemie este cea de PROSTIE, si nu exista leac.
    Daca prostia ar durea ar fi mare jale pe pamant.

 7. Aysel??? JEW???

 8. Golanul satana, un PPP – prost, pervers si poponar, este lipsit de imaginatie.
  Imaginatia apartine doar OMULUI.
  Sa vedeti cat de prosti sunt sclavii satanei:

  “FAKE NEWS OFICIAL MONDIAL?
  Fix 233 de „cazuri noi de Covid” în țări diferite din întreaga lume, de la Australia sau Etiopia la Croația și România, în ultimele zile.”

  https://www.activenews.ro/stiri/FAKE-NEWS-OFICIAL-MONDIAL-Fix-233-de-%E2%80%9Ecazuri-noi-de-Covid-in-tari-diferite-din-intreaga-lume-de-la-Australia-sau-Etiopia-la-Croatia-si-Romania-in-ultimele-zile.-VIDEO-INFO-168482

  Satanistii folosesc numerologia pentru a face ce isi propun: 2 + 3 + 3 = 8 ( numar malefic ).

  Se vede ca se apropie sfarsitul pentru satanisti si pentru ajutoarele lor.
  Guantanamo este arhiplina, dar pentru ei se gaseste spatiu de “odihna” pana la executie.

  Interpolul nu sta degeaba si in scurt timp vor trebui locuri de “odihna” pentru toate guvernele CRIMINALE din itreaga lume.
  IDIOTII FOLOSITORI sa-si pregateasca si ei valizele pentru ca in banii pe care i-au primit pentru complicitate la GENOCID intra si puscaria.
  Doar nu credeati, sclavilor care i-ati ajutat pe guvernantii criminali ca veti scapa de lege.

 9. De ce veniți la Catedrale? Mergeți la spitale, domnilor! CUVÂNTUL PROFESORULUI
  “În plus, statutul experimental al „vaccinurilor” este recunoscut de înșiși producătorii lor, așa cum – desigur mult mai bine informați decît sînt domnii din guvern –, creștinii deja știu. Pornind de la acest adevăr, iată afirmațiile medicului Damian Baciu: „Este un EXPERIMENT GENETIC (GENIC) efectuat pe ființe umane. În acest moment, după 5-6 luni de la debutul campaniei de „vaccinare”, nu se poate afirma că produsele experimentale utilizate împiedică semnificativ circulația virusului. Afirmațiile repetate că „vaccinul” este eficient și sigur NU AU SUPORT ȘTIINȚIFIC REAL! Există statistici care arată că numărul deceselor Covid 19 este același și în cazul celor „vaccinați” și al celor „nevaccinați”. S-a recunoscut că persoanele „vaccinate” pot face boala și pot transmite virusul. Populația pediatrică, în contextul acestei viroze, NU prezintă pericol epidemiologic, sau patologic.” (Cf. ActiveNews).
  Prin urmare, îndemnul meu, de enoriaș deja informat corect, e să facă bine toți cei care au dorit cîndva, din stradă, „spitale nu catedrale” și-au ajuns la guvernare, să fie consecvenți: să meargă în spitale, nu la Biserică, spre a-și afla alinarea sufletească suferită ca urmare a eșecului campaniei lor! »
  https://www.activenews.ro/opinii/De-ce-veniti-la-Catedrale-Mergeti-la-spitale-domnilor-CUVANTUL-PROFESORULUI-168479

 10. in privintza undelor electro-magnetice e bine sa incepem cu inceputul:
  ele se mai numesc si unde hertziene,poate ati auzit la schoala,
  undele lui Hertz.
  -punetzi mana pe manuale!
  marconi,popov,tesla au venit dupa aia…..

  • Ti-am raspuns in legatura cu Hertz care a fost contemporan cu cel mai mare inventator al tuturor timpurilor, Nicolae Tesla, dar acest site capcana este platit sa ascunda adevarul si vad ca l-a sters.
   Sper ca l-ai citit pana sa-l stearga sclavii satanistilor PNL USR PLUS UDMR.

   Radiatiile 5G nu folosesc undele hertziene ci undele emise cu bobina caduceu, despre care poti citi pe net daca nu au sters aceste informatii ca multe altele.
   Forma acestor unde este pulsatorie si se aseamana cu linia formata de o rafala de gloantze trasoare.
   Aceste radiatii patrund prin orice material de aceea ni s-a impus sa stam in case ca sa ne miscam
   intr-un spatiu cat mai mic sa putem fi fierti bine ca puiul in cuptorul cu microunde.
   Aceste noi “valuri” de imbolnaviri se datoreaza acestor radiatii care sunt emise cu frecventa tot mai mare de la un val la altul, in speranta ca cei care au rezistat la o frecventa sa se imboolnaveasca la urmatoarea care este mai mare ca precedenta.
   Ce cauta antenele 5G in statiile de metrou si puterea lor creste foarte mult atunci cand trenul este in statie ?
   SIMPLU: IRADIAZA oamenii care vin si pleaca cu acel tren.
   Si asa organismele unora cedeaza si incep sa transpire pentru ca asa debuiteaza boala.
   Cheagurile de sange incep sa le infunde venele si nu mai transporta oxigen in organism si la creier.
   Cei vaccinati capteaza mai bine aceste radiatii pentru ca in primul vaccin s-a introdus Oxid de grafen, un material cu proprietati electromagnetice extraordinare care ajuta microundele 5G sa formeze cat mai repede aceste cheaguri.
   Pentru cei expusi la aceste radiatii dar si pentru toti ceilalti, ASPIRINA luata zilnic dupa masa previne inchegarea sangelui si astfel organismul nu clacheaza.
   Aciditatea mare din organism datorata alimentatiei provoaca foarte multe dezechilibre in organism ajutand aceste radiatii sa ne imbolnaveasca.
   Aciditatea mare inseamna pH mic si invers.
   Pentru a echilibra nivelul aciditatii ( pH mediu 7 ), este bine ca dupa fiecare masa sa luam cate o Vitamina C sau sa bem limonada.
   Lamaia desi este acida, in organism devine baza si reduce aciditatea din organism.

   Despre satanistul hotz Marconi lumea stie ca este cel care a inventat telefonul, dar nu stie ca telefonul a fost inventat de N.Tesla, iar Marconi care i-a fost unul dintre asistenti un timp, i-a furat aceasta inventie si alte 17 inventii.
   In ’43 N.Tesla a castigat procesul impotriva lui Marconi si in Decembrie ’43 Tesla a fost asasinat in camera sa de hotel de unde i s-au furat toate documentele fin seif.

 11. PERMITETI-MI SA VI-L PREZINT PE AVOCATUL FABRICE Di VIZIO – ESTE SPECIALIZAT IN JURISPRUDENTA SANATATII PUBLICE – EL PENDULEAZA INTRE ITALIA SI FRANTA .
  Concluzia lui este ca va face ca in Italia recent, si anume, va examina situatia indeaproape pe alt plan decat s-a facut in Franta pana acum : va trece si va examina responsabilitatea Consiliului stiintific caci NU !!! mai este vorba in Franta de resposabilizarea celui ce ia DECIZIILE(unde toti ignorantii guvernamentali isi dau cu presupusul despre tot si toate ) CI a celui ce face EVALUARILE !!!
  Deci eminentul avocat va ataca Consiliul stiintific al Frantei atacand dezinformatorii stiintifici, asa cum au facut recent italienii “dandu-le foc feselor unora dintre ei caci s-au trezit in penal”
  (Cei din Franta, din Consiliul stiintific ,care de fapt, adaugam noi din alte surse , sunt o clica venala alcatuita din escroci de calibru greu, mari abrutizati ai banului si AI BUSINESSULUI, IN LOC DE SANATATE)
  Acest avocat traieste si penduleaza intre Franta si Italia, avand deci o experienta ampla in aceasta problematica.

  Fabrice Di Vizio – “Macron est plus crédible en influenceur Pfizer qu’en général des Armées !”

  Fabrice Di Vizio – “Macron est plus crédible en influenceur Pfizer qu’en général des Armées !”
  174,252 views
  Aug 4, 2021

 12. Satanistii si slugile lor au intrat in sevraj.
  Debiteaza numai prostii fara logica pentru ca minciunile sunt atat de multe incat se suprapun si iese la suprafata adevarul.

  « Raed Arafat se contrazice de unul singur. Pe de o parte, el a recunoscut că vaccinații nu sunt protejați de infectarea cu noul coronavirus, ci doar de la a nu dezvolta o formă gravă a bolii (teză infirmată chiar de datele slobozite cu jumătate de gură de INSP, care a recunoscut că 610 de vaccinați au murit de Covid. Deci cum n-au făcut o formă gravă, dacă au ajuns la spital și, apoi, la cimitir?). Pe de altă parte, el insistă cu vaccinarea copiilor (deși studiile au arătat că aceștia nu sunt o categorie de risc) pentru ca nu cumva micuții să „meargă acasă și să dea virusul mai departe” pentru că nu sunt vaccinați, cu toate că și vaccinații pot lua și da noul coronavirus. »
  https://www.activenews.ro/stiri/Arafat-se-contrazice-singur-Dupa-el-copiii-ar-trebui-vaccinati-ca-sa-nu-duca-virusul-acasa-desi-s-a-dovedit-ca-vaccinatii-transmit-noul-coronavirus-168494

 13. Satanistii se dau de ceasul mortii si fac orice numai sa omoare oameni.
  Daca nu pot cu vaccinul ucigas folosesc HAARP pentru a provoca cutremure, inundatii, uragane, etc, si lasere montate pe drone sau pe satelitii lui Elon Misk sa incendieze orase si manastiri care se opun vaccinarii.
  Dar golanul satana nu l-a invins niciodata pe Dumnezeu si nici de aceasta data nu o va face.
  In scurt timp toata golania satanista se va opri brusc asa cum s-a oprit focul la portile manastirii.
  Dumnezeu ne pedepseste pentru obraznicia noastra dar nu ne lasa pe mana golanului satana, un prost pervers si poponar.

  “Când vă spun că nu există Dumnezeu arătați-le această imagine: Mănăstirea Cuviosului David – Insula Evia, 2021.
  MINUNE! Incendiu de proporții pe insula grecească Evia: O mănăstire închinată Sfântului Prooroc David și 12 localități, amenințate de flăcări. ULTIMA ORĂ: Când a ajuns la un metru de clădirile Mănăstirii, focul s-a oprit brusc, ca de o mână atotputernică”

  https://www.activenews.ro/stiri/Cand-va-spun-ca-nu-exista-Dumnezeu-aratati-le-aceasta-imagine-Manastirea-Cuviosului-David-Insula-Evia-2021.-Fotografia-Zilei-vine-de-la-protopsaltul-Catedralei-Patriarhale-Arhidiaconul-Mihail-Buca-168519

Leave a Reply

Your email address will not be published.