Home / Educativ / Previziune îngrozitoare – Începând din lunile februarie-martie 2022 se începe campania de vaccinare obligatorie

Previziune îngrozitoare – Începând din lunile februarie-martie 2022 se începe campania de vaccinare obligatorie

Incorect Politic
Noiembrie 23, 2021

Previziune îngrozitoare - Începând din lunile februarie-martie 2022 se începe campania de vaccinare obligatorie

Previziune îngrozitoare – Începând din lunile februarie-martie 2022 se începe campania de vaccinare obligatorie

Comentariu preluat de la articolul Boala Vacii Nebune în așa Numitele “Vaccinuri Contra Covid-19

Începând din lunile februarie, martie 2022, se începe campania de vaxx obligatoriu pentru cei rămași.

Copiii vor fi vizați, iar refractarii vor fi eliminați pe șest, în unități speciale anunțate “de izolare”.

Din două una, ori ne organizăm precum cei din Guadelupa, ori ne retragem repede în natură, departe de “societate” și începem să ne organizăm precum pionerii. Atenție mare, cei care mizează pe revolta națională vor cunoaște pe viu expresia: am stat până m-au luat cu lingurița… Nu mai există decât varianta pregătirii unui război împotriva ATGOR, care sunt doar niște slugi criminale, ucigașe cu costum.

Întreg spectrul politic, inclusiv AUR, sunt niște naivi care evoluează într-un acvariu democratic condus de jidovi spre anihilarea națională și, mai ales, a celor care au ales să rămână cu sângele dat de Dumnezeu.

Cei care invocă “legea”, “constituția” sau orice altă cale “legală” sunt niște cretini: toți judecătorii din România sunt masoni, idem procurori, avocați, șefi de poliție etc. Se numește, kabala!

Nu ascultați de păstori mincinoși, nu credeți în narativele “rezistenței”, cum de pildă ne îndeamnă ActiveNews, care răspândește manipularea lui Capsali: “suntem noii evrei”. Nu suntem noii “evrei”, ci suntem exterminați de jidovii de Sus prin infrastructura oferită de toate lojele francmasone din România. Situația este cam atât de critică precum situația unui vițel pe culoarele ce duc la cușca din abator, acolo unde corpul este separat de cap…

Treziți-vă pentru voi, nu pentru “țară”, căci aceasta nu mai are cadru de existență, așa cum nu mai are nicio țară prinsă de hidră.

Nu uitați un lucru oricât de dureros ar fi, România, precum Franța sau Italia, este o construcție masonică. Dumnezeu să ne umple cu rațiune!

14 comments

 1. Păi dacă nu se ia toată lumea după imbecilii de austrieci…

 2. Habar nu am fine sunteți INCORECT POLITIC , însă ceea ce spuneti este PERFECT ADEVĂRAT !
  Constituția este in VID de 20 de ani sau se aplica doar “suveranilor” mari rahati din lojele sclavagiste , in funcție de “trepte” si celor care îi guvernează pe ei . ATAT ! Nimic mai mult !
  Ce om sănătos la cap ar putea sa mai INvoce ceva cand identitatea este FALSA , oamenii sunt DE PLASTIC , omul este urmărit si îNregimentat inca din primele CLIPE DE VIATA , România este fondata DE si CU ajutorul TRĂDĂTORILOR SI STRĂINILOR DE NEAM , DREPTURILE REALE transformate in “drepturi” CERȘITE si IMPUSE , Familiile distruse , romani in EXIL, PROPRIETATEA PRIVATĂ UN FALS DE PROPORȚII BIBLICE !
  Scapa cine poate ! BISERICA SUFERĂ POATE ULTIMUL ATAC( ma refer la instituție ) , având in structura pe grade ca la masonerie numai INFILTRAȚI SI FII DE MOLOH , mare parte de-alde ESCU si DAN care PUN FLORI IN VAZE CU MAICA DOMNULUI IN BATJOCURĂ !

  Vor fi tot atâția romani câți MAIDANEZI autentici mai găsim pe străzi ; întâi LUPII s-au transformat in MAIDANEZI , apoi au apărut JAVRELE DE RASA care NU FAC NIMIC dar SUNT SCUMPE LA ÎNTREȚINERE si iar maidanezul credincios a dispărut! Exact asa se întâmpla acuma , sterilizare si eutanasiere prin “înecare” cu oxigen ca doar ne-am INUNDAT CU BANC NOTE DE HÂRTIE VALuta, bani LICHIZI , BANCi , banc , albastru , rechini , Pești , ploua cu bani , se scurg banii si tot asa …expira TIMPUL pe care ni l-au agățat de mână cu “ceasuri” de “firma” ….

  Daca toată viata este o MINCIUNA si TOATĂ SOCIETATEA INVERSATA CAT DE CRETIN MAI POATE FI CINEVA SA CAUTE COLAC DE SALVARE DIN POTOP SI TITANIC pe la JUdecatoria PAPALĂ unde umbla călăii popi îmbrăcați in negru si toți sunt PARTE DIN BAROU SI MASONERIE !
  Ha ha ha !

  Numa’ Hristos a mai ramas , asa pe simplu ca pe vremea apostolilor …in rest pustiu , ape SĂRATE si multe NAVE , CORĂBII BĂRCI ÎNECAȚI ANIMALE ACVATICE SI COLACE( COLANE masonice ) de “salvare” ! ( apropo de animale acvatice sau VIATA MARINĂ – BNR ha ha ha a anunțat ca din “pricina” asa zisei încălziri globale 90% DIN VIATA MARINĂ VA DISPĂREA ! Oare asta “știre” ce vrea sa zică pentru un “inițiat”?! Hmmmmmmmm

  Ori MERGI PE APA ori La abator

 3. 7 preoti din 10 o sa te contrazica ca e aproape sfarsitul lumii, o sa-ti spuna ca vaccinul te protejeaza de covid19 si ca daca nu porti masca in biserica ii smintesti pe crestinii care se protejeaza, le provoci suparare si boala.

 4. intai de toate sa se vaccineze politicienii lachei din Romania cu tot neamul lor plus beizadelele de bani gata . cu toate vaccinjurile astea sinistre . De ce sa ma vaccinez ?? Ca asa vrea palestinianul de Arahat , Yohaniss, Ponta , Catu , Orban , Ciuca , si alti habarnisti ?? Nu baaaa ,nu ma vaccinez baaaa.

 5. Pot confirma ca majoritatea profesionistilor din justitie incepand de la magistrati, avocati si politisti fac parte din O.M. (inclusiv prof. universitari).

  Mai mult de un an jumatate am fost in practica la un cabinet de avocat.
  Se intamplau mai multe nereguli, ca de pilda protectie asupra persecutilor politice ale procurorilor DNA, pe considerentul casatoriei unei avocate la momentul de fata cu un procuror DNA sau DIICOT (nu imi mai aduc aminte), care in momentul de fata are o pozitie foarte inalta si bucura de cea mai mare protectie posibila. De asemenea, masoni care se perindeau saptamanal cu tot felul de probleme juridice la cabinet si tot felul de lucruri asemanatoare precum procese aranjate la masa verde si spagi. Bineinteles ca sunt si evrei implicati in toata structura aceasta.

  Feriti-va de justitie!
  Doamne apara si pazeste!

 6. He, he, bune observatiile: e evident pentru orice om cu bun-simt ca singura sansa mai e la popor, la cei multi iar singura metoda de a actiona este intr-adevar cea din Guadelupa.
  Poate reusim si noi sa ne trezim, ca tara arde si “patriotii” securisti se piaptana. Cand nu se piaptana, ne invita sa protestam pentru crucile din Valea Uzului sau ca sa cerem “respectarea Constitutiei”. Probabil urmeaza invitatii la razmerita in apararea marmotei si ursului brun, pentru unirea cu Moldova sau pentru inapoierea tezaurului de la Moscova, toate chestiuni extrem de actuale si arzatoare, intr-adevar.
  Uitati-va la “marii patrioti” cat sunt de curiosi ca sa valorifice starea generala de nemultumire din tara, ca sa vedeti care este de fapt rolul lor si cat sunt de bine reprezentati toti cei care isi pun sperantele in ei. Si AUR si alti “nationalisti temuti” sunt “anti-sistem” dar unul nu cere rasturnarea sistemului (in fapt, singura solutie reala la actualul totalitarism), unul nu cere revolta nationala, greve si proteste prin care sistemul sa fie blocat si rasturnat. Explicatia e destul de simpla: “stapanii (CIA si Mossad) stapanilor nostri (SRI) sunt stapanii nostri. Noi suntem pusi aici sa dam din gura (vezi discursurile sforaitoare privitoare la introducerea povestilor despre holocaustul din Romania drept materie obligatorie) dar sa facem exact ce fac si ceilalti (vezi votul din camera deputatilor, unde doua treimi dintre deputatii AUR s-au abtinut, ca sa nu voteze impotriva)”.

  In schimb, pentru romani s-a inventat o noua forma de “rezistenta”, aceasta poate fi numita “rezistenta prin indignare”: citesti zilnic articole revoltatoare (in general preluate de aiurea din presa internationala) apoi te indignezi pana iti crapa ficatul pentru ca de fapt nimeni nu vrea sa iti ofere alternative si solutii reale la gravele probleme ce vin peste noi.
  A aparut si o specie noua de patriot: patriotul-live, el nu este si nici nu vrea sa isi asume rol de om politic ci pe acela de jurnalist militant.
  De constatat situatia o putem toti constata si fara talmaci luminati, avem nevoie de lideri si de oameni politici care chiar vor sa isi asume roluri, nu de gargaragii semnatari de petitii si postaci on-line.

  Forma de defulare a frustrarilor, iarasi originala, consta in organizarea unor proteste scremute, fara niciun obiectiv concret si in campanii de “constientizare si sensibilizare a parlamentarilor” prin e-mail-uri si sms-uri (oare ce minte imputita a clocit diversiunea asta?). Daca romanii nu pun botul la abureli se apeleaza la infierarile tapalagisto-useriste cu “poporul de prosti”.
  De asemenea, in repertoriul diversiunii intra indemnurile prietenesti ale unor celebritati “de bine” de a ne adresa instantelor, institutiilor sau, de ce nu, chiar Curtii Constitutionale. Cu alte cuvinte, sistemul ne invita batjocoritor sa il invingem cu propriile sale instrumente. Orice e “bun si util” numai sa iesim in strada nu.
  In plus, tot din tabara “patriotilor de bine” vin mesaje sibilinice care ne informeaza ca am fost deja invinsi si ca am face bine sa acceptam situatia. Ba mai mult, ne sunt indicate tot felul de modalitati fantasmagorice de “supravietuire”: economii paralele, troc primitiv (“eu iti dau tie o ceapa, tu imi dai mie cateva margelute”).

  Cam asta e, pe scurt, surogatul de patriotism romanesc al mileniului 3: nici nu face ce trebuie, nici nu-i poti reprosa ca nu face chiar nimic. In plus, e suficient de neserios si inconsecvent pentru a nu convinge pe nimeni.
  Romania in acest moment este un imens cazan sub presiune, gata sa explodeze. Poporul incepe sa inteleaga tot mai bine ticalosia in care traieste si mecanismele prin care este tinut in subdezvoltare si jefuit. Toata lumea se intreaba: de ce nu se intampla nimic? Ce lipseste?
  E simplu: lipsesc liderii autentici (de toapele si mapetii scosi din joben de SRI s-a ingretosat deja toata lumea), ideologii, doctrina, obiectivele si simbolurile unei renasteri nationale.
  Desi situatia Romaniei contemporane este aproape identica cu cea din perioada interbelica, este de domeniul evidentei ca lipseste cu desavarsire un curent nationalist.
  Faceti o comparatie intre gargaragii zilelor noastre si Legiune (cu liderii si ideologii sai sau cu intelectualii care au sustinut-o). Si dupa zeci de ani modelul Legiunii baga spaima in dusmanii acestui popor si SRI pare ca nu are preocupare mai arzatoare decat sa previna repetarea fenomenului legionar.
  Deci acesta este rolul nationalistilor de tinichea, mahalagioaicelor si tuciuriilor care maimutaresc patriotismul romanesc, precum si al “protestelor” fara vreun obiectiv concret dar bine incadrate in orarul stabilit de stapanire: sa duca in derizoriu, sa uzeze ideea de nationalism si sa previna formarea unui curent nationalist autentic. In plus, prin diversiunile descrise mai sus se induce in popor (pus smechereste “sa bata saua ca sa priceapa iapa”) ideea neputintei.

  Singura cale de eliberare ramane asadar revolta nationala: impotriva clasei politice si statului tradator, impotriva veneticilor care ne-au luat in administrare si impotriva structurilor suprastatale care ne exploateaza ca pe o colonie situata la marginea lumii.
  Cred ca aceasta este solutia, organizarea revoltei de la nivel de sate, cartiere, orase, judete, apoi luate cu asalt Parlamentul, Guvernul si Cotroceniul. Poate vedem si o “mineriada” a poporului. Sigur vor iesi la suprafata si lideri autentici.
  Clasa politica actuala trebuie bagata in puscarii si injumatatit aparatul de stat. Astia sunt armata de ocupatie prin care tara asta e tinuta in robie si jefuita ca o feuda de oligarhia capitalista: politicienii, armata, securitatea, magistratii, militienii si toata functionarimea care puturoseste prin institutiile de stat.
  Cand vor fi pusi ticalosii si tradatorii astia cu botul pe labe, se va termina si cu “covidu'” si cu “pandemia”.

  • Bună analiză. Să nu-i uităm pe activenews și r3media care tot ne induc ideea că suntem conduși de “naziști”. Dar pe de altă parte, tu ai încercat vreodată să convingi pe cineva să iasă în stradă? “Nu vin că n-are rost”. “N-ai ce să faci”. “Nu poți să te pui cu guvernul”. Plus “vaccinații la chiuvetă”. Nu poți să-i urnești. Despre restul ce să mai vorbim, “adevărații credincioși” ai Covid-ului, ăia și-ar face o injecție pe zi.

   • Pentru inceput, priviti structura reala a societatii romanesti, incluzand si muncitorii necajiti, si tinerii fara perspective, si lumea sa rurala uitata parca si de bunul Dumnezeu. Incercati sa judecati lumea asta prin ochii celor necajiti, a celor apasati, a celor cu nevoi si preocupari situate la baza piramidei lui Maslow (hrana, supravietuire).
    Stiti asadar de ce poporul acesta nu poate fi “urnit” si scos in strada? Pentru ca subiectele care i se flutura pe sub nas nu il intereseaza. Credeti ca pe romani ii intereseaza aburelile preluate din propaganda SUA? Credeti ca romanii sunt curiosi de bazaconiile cu covidu’, cu pandemia, cu asimptomaticii care transmit boala, cu dublu si triplu vaccinatii care vai, sunt descoperiti cu covid, cu ce s-a mai descoperit si ce nu in vaccin, care neica nimeni de prin America a murit, care dilimache a zis asa si care invers etc? Credeti ca romanii nu mai pot de leghebeteu’, de egalitatea de gen?

    Priviti la Ministerul Adevarului din Oceania lui Werner si la instrumentul sau cel mai important: presa si mass-media in general. Uitati-va la toti despre ce discuta. Nu vi se pare anormal sa se discute exact subiectele pe care propaganda Big Brother doreste sa le discutam? Cum va explicati interminabilele discutii despre niste probleme absolut inexistente sau irelevante pentru spcietatea romaneasca? Cum va explicati ca marile probleme ale societatii romanesti lipsesc nu doar din discursul politic, dar si din presa?
    Nu vi se pare straniu ca stirile din America si din extern in general sunt mai nou cap de afis in presa romaneasca?
    Asta e bruiajul ocultei. Opriti bruiajul si veti auzi ce vor romanii. Stiti cat sunt de curiosi romanii de noua propaganda? Cat erau pe vremuri de povestile lui Ceausescu.

    Hai sa lasam toti aburelile americanesti si sa discutam despre Romania transformata in cativa ani, de catre clasa politica, de CC si CSM, in frunte cu eunucul de la Cotroceni si cu camarila aleasa de Inaltele Porti, intr-o republica bananiera de sorginte sud-americana.
    Desi spectrul dictaturii se ridica din nou amenintator deasupra Romaniei, se pare ca “patriotilor”, in mod ciudat, nu le trece prin cap sa ceara inlaturarea si pedepsirea clasei politice (cauza problemelor, sluga si executant al intereselor oligarhice) si prefera sa critice, la modul cel mai concret posibil, faptele acesteia (adica efectele). Este o problema de bun-simt: oare efectele pot fi inlaturate fara inlaturarea cauzei?
    Haideti sa luam exemplul vaccinarii sau ingradirii abuzive a drepturilor. Intelegem toti ca instrumentul e clasa politica tradatoare, dar in loc sa manifestam pentru inlaturarea ei, noi protestam impotriva … certificatelor? Oare nu avem o problema cu perceptia realitatii si cu stabilirea corecta a relatiilor cauza-efect?
    Cereti asadar schimbarea unei clasei politice ajunse o minoritate ilegitima, represiva si violenta, cereti lustratie, cereti lupta anticoruptie, cereti reforma constitutionala. Apropo de povestea cu coruptia si cu lupta anticoruptie, aceasta se pare ca a fost utila doar pana cand capusele autohtone au fost indepartate de la arterele profitabile, aici fiind lipite ulterior ventuzele capitalului fara frontiere. Acum, cand “coruptii nostri” au fost inlocuiti cu “coruptii lor” nu mai e coruptie in România si nu mai e nevoie de lupta anticoruptie? Sau cum se face ca subiectul a disparut din discursul public? Credeti ca suntem prea imbecili ca sa ne preocupe astfel de probleme?

    Haideti sa discutam despre urmarile directe ale disolutiei statului (care pare ca isi regaseste autoritatea numai cand trebuie sa reprime libertatile individului), despre teroarea dezlantuita din nou de clanurile interlope si de mafia tiganeasca, despre traficul de persoane, despre crimele care au ajuns din nou sa zguduie societatea romaneasca despre atentate cu bomba, despre dramele romanilor ramasi pe drumuri, despre ticalosia din justitie, despre nepotismele si mega-afacerile facute de angajatii de la stat (apropo, cum de nu intereseaza pe nimeni ce fac putorile astea de o luna prin institutii?).
    Haideti sa discutam despre saracie, despre descopunerea natiunii romanesti prin migratie, despre lipsa de viitor a copiilor nostri, despre reformarea justitiei, despre curatarea instantelor de impotentii si parasutele care isi bat joc de justitiabil, despre reformarea codurilor, despre reformarea aparatului de stat (ajuns un veritabil satrap prin care structuri suprastatale administreaza plantatia), despre reforme reale in educatie, cercetare, sanatate sau infrastructura.
    Haideti sa vorbim despre protejarea capitalului autohton, despre protejarea taranilor si muncitorilor romani ajunsi sclavi pe plantatiile corporatiilor, despre salariile de mizerie (instrumentul principal al saracirii sistematice si implicit al emigratiei) si despre cum se imparte PIB-ul intre capital si muncitori, despre recuperarea resurselor acestei tari (si implicit a independentei si suveranitatii), despre stoparea hemoragiei de capital inspre Occident.
    Asadar, haideti sa vorbim despre Romania reala si sa organizam proteste pentru interesele romanilor, nu pentru baliverne. Va asigur ca vor veni nu zeci de mii, ci sute de mii de romani la proteste.

    • Ce-ai spus tu n-are nici o logică. Povestea cu să nu ne uităm la ce se întâmplă în afară e o prostie. Iar dacă nu ies când riscă să-și piardă orice urmă de independență prin introducerea certificatului verde, e din cauză că n-au gândire abstractă. La ora actuală nu e nimic mai important decât mizeria asta de certificat, altfel n-ar încerca să-l impună în toată lumea. Dar pe români nu-i interesează nimic, aici îți dau dreptate, dar merg mai departe decât tine.

 7. “România, precum Franța sau Italia, este o construcție masonică.”-de alta natura,insa,Romania este lucrarea Domnului.

 8. Glont, streang, furca, sabie, lant, caramida, “molotoave”… ca si-asa sintem condamnai la moarte prin tortura.
  Spun de peste 500 de zile: nu exista cale de mijloc, este ori ei/ori noi.
  Probabilitatea sa fie ca “ei ” e foarte mare; nimeni nu vrea sa piarda talk-show-urile si reality-shpow-urile curvelor, jidanilor si altor satanisti… sa renunte la mici si bere s la joaca la calculator intre doua linsuri de fese-buci alelui tzucherberg.
  Vocatia sacrificiului, a daruirii (propriei bieti) in atacarea si distrugerea acestor psihopati globalisti, … pentru a salva ceva – familie, neam, tara, … credinta(?!?) …. aceasta vocatie – imbold sufletesc, determinare existentiala… este moarta din cate se vede.
  Sigur ca nu toti au mijloacele minime la indemana, forta, abilitatea de a patrunde in tabara inamica, de a sti cand si unde sa loveasca… insa destui sint care POT.

  • ASA ESTE : LA RAZBOI CA LA RAZBOI , zice imbatabilul razboinic Robert Faurisson, din mormant !

   A la guerre comme à la guerre !

   Nemtii se retrag cu sutele la Varna caci in Bulgaria e debandada totala, fara masti etc . Un ministru a vrut “sa faca ordine” si cand au sarit cativa poporani pe el , a cedat imediat ! Le este frica ministrilor bulgari !
   In Bulgaria deci conducerea e slaba altfel nu s-ar fi retras deja vreo 600 nemti la Varna !

   Merita investigata situatia !
   Si copiataaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Problema este ca politia germana, care s-a vaxxinat, a inceput sa cada ca mustele : nemtii prevad haos total cu haite criminale ce vor vana civilii la drumul mare , datorita uciderii politistilor cu vaxxuri !

   In Franta din cate stiu, ca sa-i aiba drept scut, Macrou nu a vaxxxinat nici politia nici armata, inca !!!!!!

   Dar in mod sigur, e pe vine, la modul selectiv !!!

   Exista politisti care si-au dat demisia din simpatie pentru demonstranti !

   Politia romana si armata ce fac ?

   Nu-si dau seama ca:

   secta-masina-de-razboi care calareste Romania nu s-a vaxxinat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   deloc

   exceptand circusistii – vezi putoarea bolshevico-Kill Gates – ista , Felcerul Rafila , care se FALS VAXXINEAZA IN FATA ECRANELOR CU SER FIZIOLOGIC???

   Sau impostorul vanzator de copii orfani, care se fotografiaza in sinagogi cu kippa pe chelie , reptila zisa Iohannis neamtul, al imobilelor capturate cu acte false , care se vaxxeaza circar in fata ecranelor tot cu ser fiziologic!

   Politia romana si armata daca isi inchipuie ca scapa, se inseala amarnic !
   Ei nu fac parte din salvamarul programat , decat selectiv , pe baza de crminalitate grea si demonstrata sefului suprem !

   Masoneria e dictata de B’nai B’rith din Paris si New York .
   Credeti ca ei se vaxxineaza ? Nuu! Din motive religioase, explica ei in acord cu legea oficiala .

   Globalistii – condusi de marea finanta plus sceleratii eugenisti din haita Kill Gates, Klaus Schwab, Attali etc, la lucru ptr inlocuirea popoarelor batranei Europe in asa-zisul GREAT RESET , dicteaza in armonie cu masoretii !

   Vaxxurile trebuiesc oprite imediat: AU 99% GRAPHEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   GRAPHENUL nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

   are ce cauta intr-un vaccin , explica medicii, decat daca are

   scopul uciderii in masa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Grafenul este demonstrat ca fiind existent in aceste vaxxxuri, fara vreo justificare medicala !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   SUNTEM IN AUTOAPARARE ! IN RAZBOI BIOLOGIC !

   E CARE PE CARE IN CEASUL AL 14-lea !

   SARITI CU FURCILE PE EI , CA LA 1907 !

   va striga nemuritorul profesor

   GHEORGHE BUZATU: DIN MORMANT !

 9. Cine va incerca sa ma intepe impotriva vointei mele cu un ac va trebui sa suporte o gaurire mult mai consistenta in diametru si profunzime.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *