Home / Chestiunea Jidănească / Congresul acordă medalia de aur procurorului evreu de la Nürnberg care a folosit tortura și amenințările cu moartea pentru a extrage „mărturisiri” de la inculpații germani

Congresul acordă medalia de aur procurorului evreu de la Nürnberg care a folosit tortura și amenințările cu moartea pentru a extrage „mărturisiri” de la inculpații germani

Redacția Internațională
Incorect Politic
Noiembrie 23, 2021

Congresul acordă medalia de aur procurorului evreu de la Nürnberg care a folosit tortura și amenințările cu moartea pentru a extrage „mărturisiri” de la inculpații germaniTovarășul Ferencz pozează în pălăria sa favorită în stil bolșevic(The Algemeiner )

Congresul acordă medalia de aur procurorului jidan de la Nürnberg care a folosit tortura și amenințările cu moartea pentru a extrage „mărturisiri” de la inculpații germani

 

Un grup de membri ai Congresului condus de reprezentantul jidovesc Lois Frankel (D-FL) a introdus joi un proiect de lege ”bipartizan” pentru a-l acorda lui Benjamin Ferencz – ultimul procuror în viață de la Nürnberg – cu cea mai înaltă onoare civilă a Congresului, fără să spună nimic despre faptul că Ferencz a recunoscut în mod repetat că a stors false mărturisiri de la inculpații germani, prin intimidare, amenințări cu violență și tortură, folosind aceste mărturisiri false pentru justificarea execuțiilor nedrepte, deci criminale, prin care civilizația omenirii a fost aruncată înapoi cu cel puțin 25 de secole, în plină barbarie.

Proiectul de lege care îi acordă lui Ferencz, în vârstă de 101 ani, Medalia de aur a Congresului , care marchează cea de-a 75-a aniversare a proceselor de la Nürnberg, este co-sponsorizat de reprezentanții Camerei Joe Wilson (R-SC), Ted Deutch (D-FL), Gus. Bilirakis (R-FL), Jim McGovern (D-MA) și Chris Smith (R-NJ).

”De la serviciul său militar în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, până la rolul său de procuror șef într-un proces care a adus în fața justiției 22 de oficiali naziști , Ben Ferencz a dus o viață remarcabilă dedicată urmăririi dreptății”, a spus Frankel. Sper că acest premiu reamintește tuturor cât este de important să luăm totdeauna  poziție, să facem ceea ce trebuie pentru ca ororile Holocaustului să nu dispară din memoria noastră colectivă.”

Ferencz a servit în armata SUA în timpul celui de-al Doilea Război Mondial și a ajutat la colectarea/fabricarea de ”dovezi” ale ”crimelor de război germane contra omenirii” . Absolvent al Facultății de Drept de la Harvard, Ferencz a fost recrutat în vederea proceselor pregătite foarte din timp, pentru viitoarele ”crime germane de război”, despre care America știa totul cu mai mulți ani înainte de ”comiterea” lor, și care urmau să fie ”judecate” la Nürnberg în jurul anilor 1945-1946.

La vârsta de 27 de ani, Ferencz a fost numit procuror-șef al Statelor Unite în procesul Einsatztruppen, în cadrul căruia au fost condamnați pe nedrept (linșaj judiciar) 22 de foști oficiali naziști Schutzstaffel (SS) pentru rolul lor, chipurile, în uciderea fictivă a peste un milion de oameni. Toți inculpații au fost condamnați, treisprezece dintre ei au fost condamnați la moarte, această barbarie judiciară întregind, completând, adăugându-se celorlalte aspecte care arată că, încă de atunci, civilizația actuală a căzut într-o barbarie pe care Europa, cel puțin, o depășise încă de pe vremea lui Brenus, războinicul Gal ce și-a pus sabia în balanța ”justă a justiției”, obligându-i pe Romani să adauge sporul de aur pe care-l datorează orice învinși, în virtutea principiului intrat în istorie prin cuvintele rostite atunci: VAE VICTIS! – VAI DE CEI ÎNVINȘI.

Brenus și-a aruncat pe față sabia în balanță. La fel au făcut, mai târziu, Attila, Gingis Han și alți cuceritori vestiți, care fără să fie oameni de rasă albă, aplicau justiția lor, adică justiția pumnului. La Nuremberg și în continuare, până astăzi, pumnul învingătorilor a fost ascuns în mânușa de catifea a ”democrației”, ”drepturilor omului” și altor bazaconii, care ne-au condus la barbaria actuală, prin care se încheie EPOCA OBELISCULUI AVRAAMIC, ÎNCEPUTĂ ÎN URMĂ CU APROXIMATIV CINCI MII DE ANI.

„Ca parte a echipei foarte performante de procurori la Procesele tip ”Nuremburg” , Benjamin Ferencz a contribuit la impunerea minciunii ”istorice” a crimelor imaginare, comise chipurile de Germania național-socialistă, singura țară cu adevărat socialistă care a existat vreodată în Europa.

Adevărul Holocaustului este precum Adevărul Covidului, aceeași Mărie cu altă pălărie, de unde necesitatea actualelor ”Pălării Albe” americane, care încearcă să repare ceea ce s-ar mai putea, eventual, repara. Vom trăi și vom vedea. 

În ultimele decenii, Ferencz a fost avocat al statului banditesco-mafiot internațional actual, al caricaturii de justiție internațională actuală, militant pentru înființarea Curții Banditesco-Penale Internaționale, care a condamnat mulți nevinovați ori i-a ucis pe alții (cazul Milosevici).

Într-o perioadă în care sondajele  arată că din ce în ce mai mulți tineri americani știu din ce în ce mai puține despre Holocaust, pe măsură ce incidentele ”antisemite” sunt în creștere, pe măsură ce dispare ultima generație de martori și criminali ai minciunii camerelor de gazare și al unilateralelor orori ale celui de-al Doilea Război Mondial , greu s-ar fi putut găsi un bandit mai potrivit  pentru TINICHEAUA DE AUR… MEDALIA CONGRESULUI…

S-a mai scris despre minciunile și fantasmagoriile băutorului de sânge omenesc, Benjamin Ferencz, născut în Transyvania, care nu a ascuns faptul că stors mărturisiri false prin violență, torturând prizonierii și patrioții germani, care apăraseră nu numai patria lor ci întreaga Europă, adevărata Europă.

Ferencz a criticat deschis tribunalul ce a ”judecat” procesului de la Dachau :

Procesele de la Dachau au fost ca vai de lume, fără nimic care să semene dreptul Obeliscului avraamic. Mai degrabă curțile marțiale. De exemplu, s-ar putea să aducă 20 sau 30 de persoane, să le alinieze, fiecare cu un număr pe o carte legată de gât…

Și totuși, în cele din urmă, el a tolerat această abatere de la procuror, declarând vesel și cinic:

Am crezut că a fost nedrept? Nu chiar. Erau în tabără; au văzut ce s-a întâmplat… Am fost oarecum dezgustat…

Problema Auschwitz, Nuremberg, Dachau e mai complicată. Cei ce vor să se documenteze pe această temă, ar face bine să studieze cartea americanului Arthur-Robert BUTZ, MINCIUNA SECOLULUI XX, disponibilă gratuit, românește, în format electronic.

Pe lângă confesiunile false, Ferencz a încetățenit utilizarea rapoartelor germane Einstazgruppen, chipurile confiscate de Aliați care ”demonstrau” vinovăția Einsatzgruggen… Aceste rapoarte nu erau documente originale ci falsuri fabricate după metoda devenită clasică… la Tribunalul Banditesc de la Nuremberg. Acest tip de ”dovezi”, rapoarte falsificate și mărturisiri forțate, care au dus la executarea multor soldați și patrioți germani, nu pot fi admise de un tribunal adevărat.

După război, Ferencz a continuat șirul de crime contra ideii de drept, a dreptului internațional, contribuind la furtul mulrot miliarde din Germania învinsă, prin așa-numitele „ despăgubiri pentru ”victimele ” sale jidovești.

În loc să-și trăiască discret viața de răpitor avraamic, de băutor de sânge și sudoare omenească, deșeul omenesc Ferencz a fost avansat erou în sensul lui Winston Churchill, unul dintre marii distrugători ai civilizației actuale:

”E clar. Ne-am înșelat de porc! Nu l-am sacrificat pe cel ce trebuia. ( The New Statesman and Nation , volumul 35, p. 373, 28 august 1948)

6 comments

 1. Dar bine-nțeles ca medalii , lănțuri , stele sunt doar LESELE câinilor , CO LA NE LE ! Si asta se practică si in BOR !
  Se înmânează “distincții” câinilor ; sportivi , “ctitori” de lăcașe de cult iudeo-creștine ale credinței “împaiate” ca viața au Storso si au supt-o vampirii !
  De cand câinii OLIMPULUI ( jocurile olimpice din ultima suta de ani ) sunt acum răsplătite de BOR ?!
  Ăștia nu erau cei ce prigonesc si ucideau sfinți si crestini ?!

  Valeuuu ! Asa-i pe tot Pământul , numai SA TA NISM ! Toate familii “regale” numai mafioți si vrăjitori ! Toți lucră cu demonii si cu răspândirea patimilor cele mai cumplite

 2. Poate careva care citește secțiunea aceasta știe sau ma poate îndruma către ceva care sa imi explice cum este cu însemnarea caselor !

  Si daca știe cineva CONCRET de ce unii își trec MORȚII CU LITERE DE TIPAR LA POARTA ?! Pe plăcute , la fel mai pun un fel de gărduleț cu cruce si candelă sau BĂNCI ( banca pe care stai cu fundul ) ! Ăștia banuiesc eu ca’s vrăjitorii din neamul lui Dan toți ăștia cu nume de ESCU si CACA PAPA machedonii despre care UN ORTODOX nu zice nimic ( A ROMANII / însemnând ca si A TEII ca’s inafara oricarui românism si nu mai zic ca’s mana in mana cu BNR politica si orice ticăloșie care distruge neamul )

  O observatie TOȚI AVEM NUME DE MORȚI SCRISE CU LITERE DE TIPAR IN BULETIN si vreau sa stiu cum se leagă asta cu NUMELE MORȚILOR DIN CIMITIR ! – si in Scriptura daca zic bine e cam asa “ veți spune morților IEȘIȚI VOI SA INTRAM NOI “ deci cum se leagă asta cu CASA adică numele MORȚILOR PE POARTA si cei VII ÎNĂUNTRU !!!!

  Am mai sesizat ca numele SECTARILOR AU ÎNCEPUT A FI GRAVATE PE GARDURI si ținând seamănă CA TOTUL ESTE NUMĂRAT SI TOȚI SUNTEM URMĂRIȚI DE LA NASTERE LA MOARTE SI SE ȘTIE TOTUL DESPRE TOȚI , atunci cum te poti “ distinge “ ca ORTODOX ?!

  Asemenea UNII PUN TROIȚE VOPSITE VERDE CU “Hristos a înviat “ cu ACOPERAMNTUL MAICII DOMNULUI LA POARTA SI CU GĂRDULEȚ ?!

  AAAATENTIE troita are si UN FEL DE “acoperiș “ deasupra …

  Deci cum iti INSEMNEZI casa ta CA SA SE ȘTIE CA ESTI CREȘTIN ?!
  Vreau sa aud pe cineva care nu e doar părerolog ci are idee unde si in ce vremuri trăiește si înțelege CAT DE IMPORTANTĂ ESTE ÎNSEMNAREA ACEASTA deoarece toți sunt însemnați ! Toți absolut TOȚI ! Si se SECERA dintre ei = UCIDE !

  Mulțumesc si chiar astept niste sfaturi idei sau care chiar ați facut asta sau știți despre !
  Se CURISTII sunt rugati sa se abțină si sa se ducă pe PUSTIU de infecți !

  PS – careva știe despre TARGETED INDIVIDUALS SI GROUP STALKING SI STREET THEATRE SAU PE ROMÂNEȘTE HĂRȚUIREA INDIVIZILOR CARE SE TREZESC LA REALITATE PRIN FOLOSITEA METODEOR NAZISTE A NOULUI FASCISM CARE OPEREAZĂ TORTURA ALBĂ PRIN FRICA SI TEROARE ( Fenomenul Pitești Global )? – iarăși un subiect ABSOLUT DELOC ABORDAT DE ORTODOCȘI desi multi sunt hărțuiți si urmăriți intimidați in acest fel !

  • Alt postac jidan incoerent. Cum dracu; vine aia cu “metodele naziste ale noului fascism?” Și încă o dată, de unde “noul fascism”? Eu nu văd pe nimeni dintre politicienii de la conducere cu swastika pe braț.

   • Incoerentă da …poate le amestec DA , ca’s toate una si aceeasi !
    FASCISMUL insa nu il vede nimeni se pare …
    Inclusiv FASHION este o forma de fascism ( fașă , FASCIE ) …ce e asa de greu de priceput !

    Plus am cerut sa mi se răspundă la niste nelămuriri nu concluzii aberante si absolut nefondate .
    Daca stii Răspunde

  • Calmeaza-te; bati campii de frica si amesteci “borcanele”.
   Aromân/armân nu este decat de-al rumânilor, prescurtat.
   Asa, dupa tine cand spui arata (sa vedem..) inseamna ca se opune lui “rata” care nu inseamna nimic. La fel cu “argat” – nu e impotriva lui “rgat”. Joaca asta fara discernamant e inspirata de acelasi spirit care agita cifrele in mintile ne-ordonate…
   ——————–
   “Targetted individuals” sint persoanele asupra carora se trimit impulsuri electro-magnetice (wireless) foarte daunatoare.
   Ia vezi aici – da’ e-n engleza…:
   https://www.targetedjustice.com/

 3. Excelenta sinteza, splendida concluzie :”we slaughtered the wrong pig ” (‘am casapit porcul gresit’).
  Dar ma tem ca porcul era chiar el, Churchill, desi s-a referit la Stalin versus Hitler.

Leave a Reply

Your email address will not be published.