Home / Educativ / Boala Vacii Nebune în așa Numitele “Vaccinuri Contra Covid-19”

Boala Vacii Nebune în așa Numitele “Vaccinuri Contra Covid-19”

Redacția Internațională
Incorect Politic
Noiembrie 22, 2021

Boala Vacii Nebune în așa Numitele "Vaccinuri Contra Covid-19"

Boala Vacii Nebune în așa Numitele “Vaccinuri Contra Covid-19”

Profesorul LUC MONTAGNIER (Pr. NOBEL Medicină, 2008): BOALA VACII NEBUNE ÎN AȘA NUMITELE ”VACCINURI CONTRA COVID-19”

Articol France Soir, 19 noiembrie 2021 (21, 02)

Profesorul LUC MONTAGNIER trage din nou alarma, în coloanele ziarului FRANCESOIR. Prima dată când laureatul Premiului Nobel pentru Medicină (2008) a alarmat publicul, prin intermediul FRANCESOIR a fost pentru a arăta că virusul Covid-19 provine dintr-o manipulare de laborator. De data asta, el ne avertizează cu privire la gravele efecte secundare ale așa numitelor Vaccinuri Anti-Covid-19. Cele două explicații sunt refuzate de inteligențele (malefice, birocratice, artificiale, trăznite – n. tr.). Timpul, aprofundarea analizelor și a informațiilor îndreptățesc pe deplin explicațiile profesorului Montagnier.

În vârstă de 89 de ani, foarte activ pe plan intelectual și prompt în a-și da avizul, când este vorba de vieți omenești, profesorul Montagnier ne avertizează cu privire la legătura dintre ”vaccinurile actuale” și Boala Prionilor, adică Boala Vacii nebune!

Boală mortală și incurabilă

Despre ce este vorba? « Boala prionilor constă într-o proteină ce își schimbă forma. (…) Patologia se declară când proteina capătă o formă anormală, un fel de aplatizare a structurii, numită Beta sheets. Din acest moment, structura proteinei respective devine insolubilă în celule care, din această cauză, nu mai funcționează », după cum explică profesorul Montagnier. Mai pe înțelesul tuturor, bolile prionilor se caracterizează prin degenerarea sistemului nervos central, din care cauză « ele sunt mortale, incurabile ».

Cea mai cunoscută dintre aceste maladii este Boala Creutzfeld-Jakob, devenită celebră în urma scandalului sanitar din Franța decadei 1980, când « 120 de copii au murit din cauza ei. De ce? Cum asta? Pentru că acești copiii fuseseră injectați cu un extract de hipofize prelevate pe bătrânii (morți? n. tr.) din căsăpelnițele numite Case de Bătrâni ».

În ce constă legătura cu « Vaccinurile Anti-Covid-19 »?  Iată explicația prof. Montagnier, fostul Șef al Serviciului SIDA ȘI RETROVIRUȘII, din cadrul Institutului Pasteur, din Paris: « Grație unui studiu efectuat în Spania, pe oi, s-a înțeles că, prin el însuși, aluminiul prezent în vaccinuri poate să producă bolile prionilor ». Este foarte probabil ca în Vaccinurile Anti-Covid-19 să existe aluminiu, ca și în vaccinurile contra gripei. « Mă întreb, continuă profesorul Montagnier, dacă bolile prionilor, ce au lovit anumiți bătrâni, nu au fost cumva provocate de vaccinurile repetate anual contra gripei ». Evident, repetarea acestor vaccinuri conduce la acumularea de aluminiu în creierele celor vaccinați.

CONCLUZIE: « VACCINAREA TREBUIE OPRITĂ IMEDIAT! CU CÂT MAI DEVREME, CU ATÂT MAI BINE ! »

În momentul de față, prof. Montagnier afirmă că « a detectat în mod sigur cinci cazuri de BOLI DE PRIONI, apărute la tineri sănătoși, prealabil injectați cu serul PFIZER ». După el,  ar putea exista alte « zeci și zeci de astfel de cazuri. Descriind același fenomen ca mine, unii oameni afirmă că asta nu se poate datora vaccinului ». Afirmația lor este o nebunie. Cauza acestor boli este vaccinul (Pfizer, n. tr.), numai vaccinul. În consecință, « falsa vaccinare trebuie oprită imediat. Cu cât mai repede, cu atât mai bine. Astfel vom salva multe vieți omenești, mai ales acum, când se vorbește de vaccinarea copiilor ».

Ca majoritatea medicilor actuali, profesorul Montagnier nu este un « ANTI-VAX », ignorând probabil opera celebrului Antoine BECHAMP (1816-1908) și a altor medici de același calibru, între care mulți francezi, contemporani cu Pasteur sau din secolul XX. În cadrul strategiei contra virusului Covid-19, prof. Montagnier preconizează utilizarea vaccinului BCG (Bacilul Calmette-Guérin, contra tuberculozei) care, din 2007, nu mai este obligatoriu în Franța, pentru că stimulează imunitatea celulară. « În insulele Comores (4 insule vulcanice franțuzești, numite Mayotte, N-V de Madagascar, 2300 km2, circa un milion de locuitori), unde vaccinul BCG încă este obligatoriu, au existat foarte puține cazuri de infecții Covid-19. Până când? Până când autoritățile franțuzești au decretat obligativitatea vaccinurilor ARN-m, ceea ce a provocat o mulțime de cazuri ».

Profesorul Montagnier pregătește expedierea rezultatelor acestei cercetări către British Medical Journal, împreună cu o scrisoare comună, semnată de un grup mai mare de cercetător.

Acești adevărați specialiști vor fi oare ascultați de « felcerii » gen Tătaru, Arafat, Rafila, Imbre și alți călăi și ucigași, în halate albe, de care nu duce lipsă nici Franța?

 

Alte informații privind legătura dintre « Vaccinurile Anti-Covid-19 » și diverse alte boli:

***

De-a lungul ultimelor două secole, vaccinul, vaccinarea și vaccinații au fost definiți în diverse moduri, aproape totdeauna prin cuvinte înșelătoare, mascând, de regulă, aspectul științifico-medical, juridico-moral și banditesco-criminalo-mafiot, din păcate incontestabil, al oricărei vaccinări prezente, trecute sau viitoare. După cele două secole de mascare a adevărului vaccinal,  era fatal ca buba să se coacă, să se decreteze portul obligatoriu al unei măști, nu tocmai carnavalești, ci al botniței, ce transformă omenirea întreagă într-o adunătură de bufoni stângaci, măscărici ratați prin însăși tragedia transformării, manu militarii, a fiecăruia dintre noi, în clovn fără personalitate, sclav al mafiei care, într-un an și jumătate, a dus întreaga Europă și o bună parte din omenire, de la relativa civilizație anterioară la barbaria sclavilor-zombi ai anului 2021.

Indiferent de țară sau regim politic, sub aspectul vieții publice, caracteristica principală a ultimelor 18-20 de luni este atenuarea până la dispariție a ideii de constituționalitate, lege, datorie și drept. Unii apreciază deliciul de a vedea cu botniță clovnii-incognito, de până mai ieri, hoții și trădătorii din fruntea Statelor nu de Drept ci de Mafioți, și chiar pretinșii pastori și ierarhi ai Bisericilor fără Dumnezeu. Nu mai vorbim de siniștrii funcționari din poliție, jandarmerie, învățământ, campionii acestora de pe urmă părând a fi grupați în tagma decăzută a medicilor, a personalului medical. Cu sau fără dreptate, cu nuanțe mai mult sau mai puțin categorice, omenirea contemporană consideră că personalul medical actual este o bandă de călăi-ucigași la ordinele demențiale ale unora precum șefii diverselor State și Guverne, miniștri ai Sănătății, etc.

În vremuri normale, cu excepția spectacolelor de circ, numai tâlhari, mafioții, ku-klux-klaniștii, francmasonii-Illuminati sau alte grupuri de bandiți  și-au permis să umble mascați pe stradă, inclusiv în exercițiul funcțiunii lor oficiale, pe alocuri, culmea blasfemiei, funcțiune sacerdotală! Strămoșii noștri, de la Agora greacă, la Egipt, Roma, Europa iudeo-creștină, turcită, comunizată, finlandizată, americanizată, sovietizată, până de curând nimeni nu și-a imaginat că Pământul ar putea deveni nu Planeta Maimuțelor, cum credeau adepții unui anumit darwinism, ci a Bufonilor, a Măscăricilor, coborîtori nu din maimuțe ci din furt, din trădare și trădători, din hoți de diplome, de stare civilă și de altele, ipocriți ce dau lecții de civism, în loc să se scuipe în oglinda ce întârzie să crape.

Nu este de mirare că nocivitatea și falsitatea vacinării a rămas necunoscută de foarte mulți oameni, inclusiv de majoritatea pretinșilor medici, unul mai neterminat decât celălalt (din punctul de vedere al pregătiri epidemico-vaccinale), fără să mai socotim pretinsele comunități savante, falsele academii, universități, institute și instituții ce nu vor să vadă, nu vor să recunoască evidența că parazitează adevărul științific, din care au făcut minciuna ce i-a condus la crimele din spitalele fostelor țări civilizate, decăzute în barbaria dispărută din Europa în urmă cu peste 25 de secole.

Lumea vorbește de mulțimea universităților, academiilor, facultăților, colegiilor, chipurile ”medicale”, a institutelor de cercetători și căutători ratați, ignoranți, ticăloșiți, ridicoli, condamnând, de exemplu adevărații savanți, cazul medicilor doctori Răzvan Constantinescu (România), Didier Raoult, Luc Montagnier (Franța) și alții, în Europa, Statele Unite, Canada, Italia, Spania, Germania, Anglia, Australia, chiar fosta Africă, cadână, batjocura și rezerva de sclavi a mafiei ce a condus și conduce lumea către dezastru. Pe bună dreptate se vorbește de banda mondială de răufăcători și tâlhari de diverse calibre, împăunați cu titluri răsunătoare de savanți-călăi și academicieni-ucigași ai adevărului, inclusiv premii Nobel, distincție decăzută la nivel de tinichea capitalisto-talmudo-leninistă. Lumea vorbește și condamnă borfașii împăunați cu privilegii, pensii speciale nemeritate, diplome, certificate de naștere, stare civilă, socială, etnică și națională furată, ascunsă, traficată, etc. Ce  putem gândi despre un medic, fost reprezentant, în România, al criminalei OMS?

Cu toată probitatea medical-științifică și morală, cu un maximum de spirit de dreptate și grijă pentru specificitatea existențială a lui Homo Sapiens, pentru sănătatea, echilibrul și fericirea oricărui om, cu luarea în considerație a tuturor aspectelor chestiunii, VACCINAREA ESTE O INFECTARE NUJUSTIFICATĂ ȘI NEJUSTIFICABILĂ, INSUFICIENT GÂNDITĂ. ORICE VACCINARE  ESTE O INFECTARE CU BUNĂ ȘTIINȚĂ. ORICÂT AR FI DE BUNĂ INTENȚIA, VACCINAREA RĂMÂNE IRESPONSABILĂ ȘI INCONȘTIENTĂ, INCOERENTĂ, ÎN SENSUL CĂ NU SE URMĂRESC EFECTELE EI PE TERMEN MEDIU ȘI LUNG.

În toate cazurile, vaccinarea este microbizare, infectare, bacterizare, virusare a oamenilor sănătoși, cărora li se injectează substanțe mai mult sau mai puțin suspecte, cu nocivitate și riscuri ascunse, necunoscute. Devenită o tot mai subversivă, mafiotă și criminală afacere, vaccinarea implică substanțe toxice, celule de fetuși umani avortați, otrăvuri subtile fabricate de savanți smintiți, șarlatani și ucigași mai mult sau mai puțin cunoscuți, protejați și plătiți de falși filantropi și veritabili mafioți (Bill Gates, Soros, Rockfeller, Rothschild și alții), protejați/plătiți cu toții de sau cu acordul criminalei Organizații Mondiale a Sănătății, a guvernelor de răufăcători conștienți sau inconștienți, ONG-uri la fel de mafioto-criminale, cu scopul îmbolnăvirii, paralizării, mutilării și eutanasierii discrete a cât mai multor oameni, inclusiv populații și popoare întregi!

În zilele noastre, prin diverse tertipuri, complicități afaceristo-comercialo-criminale, multe universități, institute de cercetare, laboratoare, publicații cu un palmares științifico/ editorial aparent corect s-au pus în solda BANDITISMULUI ”ȘTIINȚIFIC”, FAPT DE CARE OPINIA PUBLICĂ DE PRETUTINDENI ÎNCEPE SĂ IA CUNOȘTINȚĂ. Greu de spus când început acest lucru. În anii 1942-1943, guvernul USA angajează echipa savantului OPPENHEIMER în producerea armei de distrugere în masă folosită în august 1945 pentru bombardarea atomică a orașelor japoneze Hiroshima și Nagasaki. După distrugerea celor două orașe, după atomizarea-infectarea radioactivă a câtorva milioane de japonezi, fizicianul Oppenheimer și câțiva membri ai echipei sale au refuzat să participe la construirea mai puternicei ”BOMBE H” (hidrogen), ajungându-se la un proces celebru, apoi la multe procese în care guvernul american, mai ales, acuza savanții de lipsă de patriotism și trădare în favoarea Uniunii Sovietice. Aceste procese au sensibilizat nu numai savanții ci și opinia publică, mai ales în ce privește răspunderea morală a oamenilor de știință, dincolo de probitatea lor științifico-profesională care se măsura prin milioanele de oameni uciși printr-un cât mai mic efort militar și financiar posibil. Unii și-au pus această problemă în mod simplu și tranșant: ROLUL ȘTIINȚELOR ESTE DESCIFRAREA MISTERELOR UNIVERSULUI ȘI AFLAREA ADEVĂRULUI SAU UCIDEREA CÂT MAI MULTOR MILIOANE DE OAMENI CU AJUTORUL UNOR ARME TOT MAI SOFISTICATE? CU TIMPUL A DEVENIT CLAR CĂ ȘTIINȚELE OFICIALE NU SE OCUPĂ DE CUNOAȘTEREA DEZINTERESATĂ A ADEVĂRULUI, CI CU AFACERI COMERCIALE. DE ATUNCI, SCOPUL PRINCIPAL AL ȘTIINȚEI NU MAI ESTE ADEVĂRUL CI BANUL, OCHIUL DRACULUI, CUM SPUN POPOARELE.

TREPTAT, CU COMPLICITATEA TOT MAI ACTIVĂ A MULTOR FACULTĂȚI DE MEDICINĂ ȘI INSTITUTE DE CERCETARE MEDICALĂ, CU CÂRDĂȘIA MULTOR MEDICI CARE L-AU TRĂDAT PE HIPOCRATE (după cum dreptul a trădat dreptatea, bisericile l-au trădat pe Dumnezeu, iar morala și moraliștii au trădat ideea de BINE și binele public) S-A AJUNS NU LA BOLNAVII IMAGINARI, AI LUI MOLIERE, CI LA MEDICII ÎNCHIPUIȚI AI DOCTORULUI KNOCK! EVIDENT, ACEȘTI MEDICI SUNT FABRICAȚI ÎN FOSTELE FACULTĂȚI DE MEDICINĂ, DEVENITE, PE NESIMȚITE, INSTITUTE DE SPĂLARE A CREIERELOR, DE POCIRE FIZICĂ, MORALĂ ȘI SPIRITUALĂ A OMENIRII, CU COMPLICITATEA FOSTULUI PERSONAL MEDICAL, DEGENERAT, CORUPT, DESCALIFICAT LA NIVELUL UNEI MAI MULT SAU MAI PUȚIN INCONȘTIENTE BANDE MAFIOTE ȘI IGNORANTE, DE CĂLĂI ȘI DE UCIGAȘI, ÎN HALATE ALBE.

ÎNCEPÂND CU A DOUA JUMĂTATE A SECOLULUI AL XIX-lea (epoca Pasteur!) VACCINAREA MAI MULT SAU MAI PUȚIN OBLIGATORIE A DEVENIT PRINCIPALUL MIJLOC BANDITESC, CU APARENȚE ȘTIINȚIFICE, GENEROASE ȘI FILANTROPICE, PRINCIPALUL MIJLOC DE OLOGIRE-EUTANASIERE SIGURĂ ȘI DISCRETĂ A OMENIRII, MAI ALES A POPOARELOR DE RASĂ ALBĂ, CELE MAI EXPUSE ÎN ACTUALA CONJUNCTURĂ DE SFÂRȘIT DE ETAPĂ SAU CICLU ISTORIC, CELE MAI PERICULOASE PENTRU INTERESELE, PE ALOCURI MĂRTURISITE, ÎN MOD SIMBOLICO-EZOTERIC, BIBLIC, OCULT, INTERESE AFIRMATE CU CINISM DE O MINORITATE DEMENTĂ, DISPĂRUTĂ DE MILENII, ȘI NU TOCMAI, DE PE FAȚA PĂMÂNTULUI, DAR PERPETUATĂ ÎNCĂ, DE O GAȘCĂ DE MILIARDARI TRĂZNIȚI, GANG MAFIOT CE NU DEPĂȘEȘTE PROCENTUL INFIM DE 0,005% DIN DEZORIENTATA OMENIRE ACTUALĂ.

De prisos să adăugăm că subtilul complot vaccinal contra Omenirii, a Naturii, a întregii Creații și a lui Dumnezeu, a cuprins multe dintre instituțiile omenești actuale, în frunte cu pretinse guverne ce trădează, fură și robesc state și popoare, în frunte cu diverse organizații criminale internaționale sau supra-statale, nu în ultimul rând organizații sau instituții cu un pretins și ”prestigios” caracter științific (publicația The Lancet, ziare ca Le MondeNew York Times, etc., de exemplu), artistic, sportiv, idolatro-religios, etc.

Astăzi, ca urmare a CONSPIRAȚIEI-PLANDEMIEI COVIDICE ACTUALE, CRIZĂ POLITICĂ, ECONOMICĂ, FINANCIARĂ, NU SANITARĂ (cel puțin la originea ei), nu trebuie să confundăm credința și încrederea noastră personală în Dumnezeu/Pronia Cerească, cu supușenia oarbă, necondiționată, în fața guvernelor trădătoare, iresponsabile și criminale, devenite SCULELE SATANEI, după cum cred tot mai mulți dintre cei mai valoroși contemporani de-ai noștri!

 

10 comments

 1. O FULMINANTA PLEDOARIE PENTRU SALVAREA OMENIRII !

  DIAMANT !

  SUBSCRIU !

 2. “prionul”,proteina infectioasa(!) a aparut cica ca o ipoteza privind originea bolii Creutzfeldt Jakob….in schimb am vazut cu procedeaza ASTIA in cazul “lactatelor bradet”:vaccinuri din kazahstan au omorat 6 nou-nascuti acum cativa ani in Romania si systemul s-a grabit cu mushamalizarea.asadar: ASTIA au constatat in anii ’50 ravagiile “smogului de los angeles”(noxe cu oxizi de azot si nano-carbon produse de infernala circulatie auto) SI AU DAT VINA PE FUMAT! asadar ASTIA arunca iarasi o diversiune,cica penisul da cancere-vezi vaccinul anti-hpv si cancerul de col uterin:nimeni nu pune in discutie tampoanele “igienice” vaginale,prezervativele si alte apucaturi blamabile!(acum 100 de ani Freud era in mare voga-AIA de pe canapeaua lui nu erau chiar lumpenii Vienei, aviz amatorilor).

 3. de la un timp tot ce face medicina e sa “constate” o simpla corelatie,o “coincidenta”-de parca ciorile de pe firele electrice sunt sursa energiei electrice…..totul nu e decat o mare diversiune, EI isi aleg premisele convenabile conspiratiei lor,stiinta medicala a degenerat:nu mai are legatura cu bolnavul,nu mai are legatura cu boala ci cu “cauza” si cu “preventia”(“mai bine prevenim decat sa tratam” pare scoasa de un racan imbecil, e in genul “atentie la neatentie”).bineinteles ca aluminiul,mercurul,fluorul,iodul,litiul si inca vre-o 60 de elemente sunt SUSPECTE-niciodata,niciodata,niciodata vreun organism viu nu a intrat pe cale naturala in contact cu acelea.(pana la fluorul din apa de baut a americanilor sa ne opunem iodului introdus cu premeditare(care?) in sarea NOASTRA de bucatarie).(uite na:”bronzul cu beriliu”-foarte bun pentru contacte arcuitoare,electrice,a auzit careva de beriliu???).in rest sa citim Marcu 7.

 4. Fara legatura cu articolul de fata. Incepand din lunile februarie, martie 2022, se incepe campania de vaxx obligatoriu pentru cei ramasi. Copiii vor fi vizati, iar refractarii vor fi eliminati pe sest, in unitati speciale anuntate “de izolare”. Din doua una, ori ne organizam precum cei din Guadelupa, ori ne retragem repede in natura, departe de “societate” si incepem sa ne organizam precum pionerii. Atentie mare, cei care mizeaza pe revolta nationala vor cunoaste pe viu expresia: am stat pana m-au luat cu lingurita… Nu mai exista decat varianta pregatirii unui razboi impotriva ATGOR, care sunt doar niste slugi criminale, ucigase cu costum. Intreg spectrul politic, inclusiv AUR, sunt niste naivi care evolueaza intr-un acvariu democratic condus de jidovi spre anihilarea nationala si, mai ales, a celor care au ales sa ramana cu sângele dat de Dumnezeu. Cei care invoca “legea”, “constitutia” sau orice alta cale “legala” sunt niste cretini: toti judecatorii din Romania sunt masoni, idem procurori, avocati, sefi de politie etc. Se numeste, kabala! Nu ascultati de pastori mincinosi, nu credeti in narativele “rezistentei”, cum de pilda ne indeamna ActiveNews, care raspandeste manipularea lui Capsali: “suntem noii evrei”. Nu suntem noii “evrei”, ci suntem exterminati de jidovii de Sus prin infrastructura oferita de toate logele francmasone din Romania. Situatia este cam atat de critica precum situatia unui vitel pe culoarele ce duc la cusca din abator, acolo unde corpul este separat de cap… Treziti-va pentru voi, nu pentru “tara”, caci aceasta nu mai are cadru de existenta, asa cum nu mai are nicio tara prinsa de hidra. Nu uitati un lucru oricat de dureros ar fi, Romania, precum Franta sau Italia, este o constructie masonica. Dumnezeu sa ne umple cu ratiune!

 5. evident,”boala vacii nebune” e un sindrom,o colectie:”https://romanialibera.ro/la-zi/international/video-un-autoturism-a-intrat-intentionat-in-multimea-adunata-la-parada-de-craciun-in-sua/” 22 noiembrie 2021
  Actualizat: 14 ore în urmă de Stratulat Anca.(uite vaca nebuna!)

  • Autoturismul a intrat singur în mulțime…

   • nu mah aiurel: NOI inca nu avem Craciunul,e peste o luna………(sau il sarbatori de Black Friday).\
    ASTA E DIVERSIUNEA:sub o aparenta(o crima in masa) ASTIA au schimbat esenta-nu acum este Craciunul!dealtfel sintagma “sarbatorile de iarna” a fost injectata-ca sa acopere si zilele de hanuka,noi nu avem o luna fara shir de sarbatorit,o iarna fara sir de sarbatorit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *