Home / Educativ / LECȚIA PAUL GOMA

LECȚIA PAUL GOMA

Incorect Politic
Noiembrie 22, 2021

LECȚIA PAUL GOMA:

Via BucovinaProfunda:

“Cu cât eşti mai supus tiranului, cu atât tiranul va deveni mai… tiran. Pentru că fiecare slugă îşi are stăpânul pe care-l merită… Cu cât eşti mai blajin (altă trăsătură ” naţională”) faţă de cel care te călăreşte, cu atât “Călăreţul” va deveni mai obraznic, mai pretenţios, mai agresiv: fiindcă vede că înduri fără să crâcneşti. Dar ia azvârle-l o dată în ţărână; ia arde-i o copită – sigur că o să se mânie, dar va lua aminte. Numai că românul se gândeşte (cam prea mult) că, dacă-i dă el o copită, vai şi amar va fi de pielea lui. Iar dacă te gândești numai la ce-o să păţeşti pentru îndrăzneală, rămâi veşnic rob – şi din ce în ce mai rob şi mai cu suflet de rob! Pe porc trebuie să-l tratezi cu parul, ca pe porc, pe câine să-l ţii la distanţă, cu băţul. Dacă însă… tărăgănezi, dacă ţi-e frică de urmări, dacă aştepţi să vină salvarea din afară, eşti mort!”

 

33 comments

 1. Paul Goma: „Autocenzura este un fel de boală care se transmite”
  „Vrei să spui cu glas tare, sau să scrii ce ai de spus sau scris, și ce ți se pare că e adevărat… Dar vine un pumn și te amenință – îl cunoști, ți-a mai fost băgat în gură, te-a mai amenințat. Taci, pentru că te autocenzurezi. Ai vrut cândva, demult, să spui ceva, sau să scrii, dar pumnul ți-a fost băgat în gură, apoi fluturat amenințător pe sub nas. Și-ai cam obosit. Parc-ai vrea să spui ceva, dar parcă nu mai ai ce, ceva în legătură cu adevărul, dar cine știe ce-i adevărul?”
  Căci adevărul îl pierduseşi deja, de la prima cedare, iar, în timp… „Nu taci, pentru că, de astă dată nu mai ai voie să taci, dar nu te aude decît pumnul care vorbeşte prin tine.”(Paul Goma)
  Aşa păţeşte şi presa aliniată (adică mai toată). După prima cedare în faţa puterii, devine de fapt chiar ea pumnul care îi ameninţă pe ceilalţi să tacă.

  • Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

   @ Nicu Pândaru Geniule, m-ai acuzat că fac doar copy paste și că nu spun nimic. Ce-ai adus nou în comentariul tău? Un citat copy paste din Paul Goma? Care sunt cărțile lui Paul Goma citite de tine?

   • Toate! Vezi-ti de treaba! N-ai nici una?

    • Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

     @ Nicu Pândaru a spus “Prim planul acum este sau ar trebui sa fie cazul dlui colonel Vasile Zarnescu. Dar nu prin actiuni fara rost, zapacitoare de minti.”. Care sunt propunerile tale până pe 9 decembrie, pentru susținerea dlui colonel SRI (r) Vasile Zărnescu.

     • Principal, prioritar: Să taci dracu din gură şi să nu mai susţii că a existat Holocaust în România, cum faci peste tot, arătând că tu ai calculat (corect) şi numărul de evrei omorâţi de români la „Pogrom“. Vorbeşti prost şi ai vorbi şi singur, că doar singur ai admis că suferi de sindromul obsesiv-complusiv. Te las să vorbeşti singur
      Vasilică Militaru.

     • Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

      @ Nicu Pândaru Te-au asmuțit istoricii Securității împotriva mea? Sunt supărați că am demonstrat ceea ce ei nu au fost în stare: “din aprilie 1941 până în mai 1942 au dispărut din Iași numai 3.468 de evrei”. Asta denotă că scremetele intelectuale ale unor istorici care s-au dat patrioți români, plătiți din bani publici, n-au demontat până acum mitul celor “peste 13.000 de evrei uciși la Iași în iunie 1941”. Asta-i face să spumege de furie pe unii.
      https://www.incorectpolitic.com/pogromul-de-la-iasi-intre-falsificare-si-adevar-istoric/

     • Mănânci căcat Vasilică Militaru. Tu eşti mereu „asmuţit“ asupra altora, iar acum diversionezi, tulburatule la cap!

     • Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

      @ Nicu Pândaru Este deplorabil faptul că un om ca tine, ucenic al părintelui Ghelasie – isihast de la Frăsinei – poate să folosească doar cuvinte precum “MĂNÂNCI CÂCAT”. Cu adevărat, tu ai ridicat nivelul intelectual al discuțiilor de pe IP.

     • Vasilică Militaru, te bagi singur în seamă cu lumea, apoi grohăi şi guiţi!

    • _ @(*Nicu Pândaru November 22, 2021 at 10:15 pm: …Principal, prioritar: Să taci dracu din gură şi să nu mai susţii că a existat Holocaust în România, cum faci peste tot, arătând că tu ai calculat (corect) şi numărul de evrei omorâţi de români la „Pogrom“.*).

     -Da! – Sigur că da! – Acest „Vasilică” (?!!!) nu face altceva decît că „întreține și contribuie la expandarea tematicii holocaustice”.

     = Cu stimă. -„Mesia”.

   • Poate cel mai bun studiu despre „Pogromul de la Iaşi“ (scris cu ghilimelele de rigoare, nu cum scrie Vasilică Militaru, care confirmă astfel că ar fi fost pogrom , după care confirmă şi existenţa Holocaustului pe teritoriul românesc, cerând recunoasterea acestuia şi pentru ţigani, prin manualul obligatoriu de „Holocaust“), a fost realizat din 2017 de domnul
    Arimin Constantin OLARIU:
    „Holocaustul este cea mai mare escrocherie din istoria omenirii – «Pogromul de la Iaşi» o afacere cuşer(kasher) de 200 milioane $ pe banii germanilor!”
    https://www.academia.edu/40144562/Constantin_OLARIU_ARIMIN_-_Marea_escrocherie
    Când studiul despre acelaşi eveniment a fost publicat de Vasilică Militaru pe IP şi in multe alte publicaţii pe net (confirmând pogromul si holocaustul, doar că la alte proporţii), site-ul dlui Olariu (www.ariminia.ro) era şters de autorităţile române. Nu arată asta a operaţiune?
    Conluziile dlui Arimin Constantin Olariu erau că au murit legat de acel eveniment doar
    3267 de evrei (mai puţini decât pretinde Militaru), 550 în incinta Chesturii (număr oficial, fără date precise), împuşcaţi drept colaboratori ai inamicului sovietic, plus cei morţi în cele două trenuri de strămutare a populaţiei evreieşti suspecte (1198 + 1519), din alte cauze decât vreun ordin de „exterminare“.
    Cineva a ucis locaţia acestor studii, precum: http://www.ariminia.ro/marea-escrocherie-sectiunea-1/, în timp ce materialul lui Vasilică Militaru a fost larg răspândit.

   • Militaru zice, doct, că „adevărul“ e „dureros“ pentru români, vinovaţi de „Holocaust“.
    Adică, harnic, Vasilică Militaru chiar le sugerează evreilor de la Institutul Holocaustului Wiesel, la finalul materialului lui despre Iaşi 1941, să preia şi să expună pe site-ul lor si date acuzatoare pentru români de la Arhiva Centrului pentru Studiul Istoriei Evreilor din România, ca şi „institutul“ de stat tot o „gogoşerie“ (dar din ograda Federaţiei Comunităţii Evreieşti a lui Vexler, „centru“ unde e locul de joacă al „holocaustologului“ Adrian Cioflâncă, cel finanţat de clanul Rothschild). Zice, deci, V. Militaru:
    „De asemeni, sugerăm cercetătorilor din cadrul I.N.S.H.R.-E.W. să studieze cu atenţie evenimentele şi datele privind Pogromul de la Iaşi în documentele aflate în Arhiva Centrului pentru Studiul Istoriei Evreilor din România (C.S.I.E.R.)… Pentru aflarea adevărului, oricât de dureros ar fi el, considerăm că aceste documente ar trebui fotocopiate şi publicate pe site-ul I.N.S.H.R. „E.W.“
    Ce mare nevoie aveau evreii să le zică Militaru să-şi unească ei resursele anti-româneşti!
    Iar Militaru susţine deci că „adevărul“ este „dureros“ pentru români? Măi să fie!
    Iar el ştia şi de studiul corect pentru români al lui Arimin Constantin OLARIU, pe care îl aminteşte doar în treacăt, pasager, ferindu-se să îi spună titlul sau să dea vreun link la el (iar site-ul lui Arimin Olariu chiar şi fusese şters de cineva când publica Militaru).

    • Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

     @ Nicu Pândaru Pervers cu creier sub fustiță. Nu citești nimic. ADIO. SIE-2007.07.01. Am avut acordul domnului Constantin Olariu Arimin care m-a rugat să semnez singur studiul. El mi-a indicat utilizarea datelor statisitce pe care eu le-am descoperit publicate de INSHR. Te informez că la EPILOGul studiului am menționat, citez: “Mulțumim în mod deosebit domnului Constantin Olariu Arimin, un român care a dezlegat șarada datelor incoerente în privința numărului de victime al Pogromului de la Iași. Domnia sa ne-a furnizat informația prețioasă privind compararea datelor statistice privind evidența evreilor din anii 1930, 1941 și 1942 prezentate de Eduard Mezinescu în tabelul de la paginile 172-173 ale operei citate anterior. Tot Constantin Olariu Arimin ne-a furnizat informația privind refugierea unui important număr de evrei din România în Basarabia și în Nordul Bucovinei, ocupate de sovietici, în iunie-iulie 1940.”. Restul este munca mea 100%.
     https://www.incorectpolitic.com/pogromul-de-la-iasi-intre-falsificare-si-adevar-istoric/

     • Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

      @ Nicu Pândaru Să fiu mai explicit pentru cei cărora le curg balele din gură, precum ești tu:
      NU E SRI E SIE – 2007.07.01. ADIO.

     • Ticălosule Vasilică Militaru, atunci cum de ai scris azi, aici, mai sus, că „istoricii Securităţii“ sunt supăraţi, că TU (mereu „eu, eu, eu, eu…, alţii nu“) ai „demonstrat“ că la Iaşi în 1941 nu au fost „peste 13.000 de evrei ucişi“ când de fapt tu i-ai copiat în mare parte munca lui Arimin Olariu, dar, spre deosebire de el, îi încarci pe români de vinovăţie. Tot timpul copiezi de la alţii şi apoi spui că doar tu ai spus acele lucruri. Şi profesorul Ion Coja (care l-a apreciat public pe Arimin Olariu) a negat public cifrele holocausticilor şi existenţa „pogromului de la Iaşi“. Şi marele profesor Gheorghe Buzatu a făcut-o. Şi mulţi alţii (Eduard Mezinescu şi alţii). Cum de tu îţi tragi ţie meritele altora, când tu de fapt eşti un acuzator al românilor, un acuzator de modă nouă, care preia munca altora, care apărau românii, şi o întorci împotriva românilor? Arimin a pus „pogrom“ între ghilimele special, pentru sublinia inexistenţa acestuia, în timp ce tu nu, apoi ai mai si „stabilit“ că românii sunt vinovaţi.

 2. Catre:Nicu Pândaru

  “Aşa păţeşte şi presa aliniată (adică mai toată). După prima cedare în faţa puterii, devine de fapt chiar ea pumnul care îi ameninţă pe ceilalţi să tacă.”

  Din pacat asa este dar nu le merge tot timpul intrucat adevarul feroce se impune prin dovezi palpabile :

  ma uitam aseara la TVR unde Ovidiu Zara , tras intr-un dialog cu abrutizatul shobolan fosilizat, Petre Roman, mare specialist al delirului negarii evidentei celei mai batatoare le ochi, deci unde Ovidiu incerca sa explice ca trebuie sa reactionam si sa oprim certificatul verde deoarece astia au distrus economia complet si ne vor moartea, nu poti conditiona accesul la locul de munca, deci dreptul la munca, de ‘vaccin’ ; sare shobolanul negarii evidentei grohaind, “eeeh , moarteaaaa ce minciuna” etc , la care Ovidiu zice clar, “pai exista videouri pe net cu declaratiile eugenistului Bill Gates facute in direct pe ecran” !
  Credeti ca batranul sobolan a perceput ce i se spunea ?
  Absolut nu !
  L-a contrazis orbeste pe jurnalistul Ovidiu Zara care i-a explicat ca Bill Gates, in calitate de eugenist , vrea sa reduca populatia globului masiv ,adica sa recurga la un genocid nemaiauzit{de la 7.5 miliarde la 500.000 milioane }, la care sobolanul si-a molvfait minciuna negarii orbesti, in continuare, iar TV a bagat repede breaking news cum fac la toate temele importante atunci cand disputele aduc adevarul gol la suprafata .
  Ovidiu nu cunostea cartea lui Klaus Schwab care trebuie citita absolut oblgatoriu : acolo sta crima intentionata de acesti scelerati, negru pe alb !!!
  Bineinteles ca otravitul sobolan naparlit nu vrea sa auda de asa ceva !
  Sa i-o pui in fata si lepra o sa zica ca aceasta carte , ca si declaratiile lui Kill Gates, pe pelicula, nu exista !!!

  Cartea “The Great Reset” a criminalului Klaus Schwab (mama sociopatului este nascuta Rotschild, iar mama lui Kill Gates este nascuta Maxwell -vezi miliardarul sinucis , a carei fiica – Ghislaine Maxwell, lucra pentru Mossad , livrand copii lui Epstein ca sa atraga politicienii in acte pedofile, sa-i santajeze cu filmarile secrete, si sa dicteze politica, manipuland guvernele de peste tot pe baza de criminalitate ) , cartea estropiatului de descarcat in pdf- vad ca este aici – merita neaparat studiata -este un document de epoca central :

  pdf-covid-19-the-great-reset-klaus-schwab-pdf-download-free …https://www.myganv.com › sites › default › files › webform
  No information is available for this page.
  Learn why
  2 pages

 3. Da, doamnă, sunt secrete numele părinţilor tătucului „Marii Resetări“, mai ales al mamei sale. În mod neobişnuit, Wikipedia nu suflă o vorbă despre părinţii lui.
  Dar a fost asociat şi cu evreica Marianne Schwab (născută Rothschild), „supravieţuitoare a Holocaustului“:
  https://www.holocaustcenter.org/visit/library-archive/oral-history-department/schwab-rothschild-marianne/
  Iniţial pe acesta pagină evreiasca era scris că se crede că ea este mama lui Klaus Schwab.
  („a conspiracy theory surrounding World Economic Forum founder Klaus Schwab is her son“), dar a fost şters apoi textul. Mai e de cercetat.
  Aici e un text în limba română pe această temă: https://informatialibera.ro/cine-este-cu-adevarat-klaus-schwab-initiatorul-marii-resetari/

  • Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

   @ Nicu Pândaru a spus în November 18, 2021 at 1:46 pm“sunt oarecum asemenea lui Teodot, fost monah la Petru Vodă, dat afară pentru că îi ataca pe masonii şi evreii sionişti”. Dar monahul Filoteu Bălan a cerut public SRI-ului: “Vă rugăm să vi-i luaţi din mănăstirea noastră atît pe monahul Teodot (Marius) Rogojină – pe care, prin faptul că îl ţineţi aici doar pentru că e fratele unui ofiţer SRI (?), îl văduviţi de un tratament psihiatric corespunzător afecţiunilor sale mintale”. “Asemenea lui Teodot” înseamnă “văduvit de un tratament psihiatric corespunzător afecţiunilor sale mintale”. https://www.cotidianul.ro/manastirea-petru-voda-catre-serviciile-secrete-luati-va-slugile-si-lasati-ne-in-pace/

   • Vasilică, nu eşti şmecher! Eşti jalnic!

    • Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

     @ Nicu Pândaru Din expunerea ta genială monahul Filoteu Bălan a cerut în ianuarie 2014 ca SRI să nu mai facă presiuni pentru reprimirea lui Teodot, după ce același Filoteu împreună cu starețul Hariton Negrea l-au dat afară pe monahul Teodot pe motivul: “Vă rugăm să vi-i luaţi din mănăstirea noastră atît pe monahul Teodot (Marius) Rogojină – pe care, prin faptul că îl ţineţi aici doar pentru că e fratele unui ofiţer SRI (?), îl văduviţi de un tratament psihiatric corespunzător afecţiunilor sale mintale”. Cine era omul SRI nominalizat de Filoteu în anul 2014: monahul Teodot Rogojină despre care ai spus “sunt oarecum asemenea lui Teodot”.

     • Vasilică Militaru, răstălmăceşti. Eşti şi prost!

     • Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

      @ Nicu Pândaru Conform Cotidianul,ro din 14 ianuarie 2014, În numele obştii mănăstirii, monahul Filotheu Bălan, purtător de cuvînt al Mănăstirii Petru Vodă recunoștea prin adresa către SRI că monahul Teodot Rogojină a fost dat afară din obștea mănăstirii pentru două motive: este omul SRI cu fratele în SRI și are “afecțiuni mintale” care necesită “tratament psihiatric”.

     • Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

      Victor Roncea publica pe 18.01.2014: “Fratele Gabriel Teodor Gioacăș alias Apologeticum și monahul Teodot, alias Marius Rogojină din Buhuși, cei doi agenți provocatori de la Petru Vodă, protejați de SRI Iași, sunt urmăriți pentru profanare de morminte după ce au batjocorit osemintele Părintelui Calciu.(…)
      Intr-o mostra de diplomatie bisericeasca de cea mai mare finete, Parintele Hariton Negrea, lasat staret la Petru Voda de catre insusi Parintele Justin pe cand se afla pe patul de moarte, s-a dezis printr-un Comunicat oficial de cei doi. Agentii au fost astfel indepartati de la Petru Voda pentru a sta canonisiti la Manastirea Bistrita cel putin pana la incheierea anchetei organelor speciale, unul dintre ei fiind deja ridicat de exarhul local iar celalalt dat in urmarire, dupa ce a parasit manastirea, avertizat de controlorii sai.”
      (cf.https://roncea.ro/2014/01/18/comunicat-manastirea-petru-voda-s-a-dezis-de-gabriel-teodor-gioacas-alias-apologeticum-si-de-monahul-teodot-alias-marius-draghici-din-buhusi-agentii-sri-au-fost-indepartati-din-ctitoria-parintelui/)

 4. Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

  Rrommmânul Victor Roncea spunea: “vilă conspirativă din Primăverii (care, în paranteză fie spus, mie (Victor Roncea-n.n.) îmi era mai cunoscută decât lor(șeful și adjunctul SRI -n.n.).
  Iată afirmația completă a lui Victor Roncea: „Îmi aduc aminte ca acum discuția cu șeful și adjunctul unui serviciu foarte apropiat președintelui Băsescu, pe care am avut-o, la o masă cu bucate de protocol, într-o vilă conspirativă din Primăverii (care, în paranteză fie spus, mie îmi era mai cunoscută decât lor).“
  „Mă leagă de Radu Moraru atât o simpatie personală cât şi o soartă comună. Ambii l-am susţinut pe Băsescu atunci când era singur, de pripas, ca un câine vagabond, cu blana udă şi coada între picioare, lipit cu botul de vitrina B1 de pe Calea Victoriei, privind jigărit, cu jind, la studioul lui Radu Moraru, care, de altfel, i-a şi adus victoria”, subliniază Victor Roncea.
  cf. http://roncea.ro/2014/11/05/radu-moraru-jurnalistul-care-l-a-facut-presedinte-pe-basescu-atacat-de-o-fosta-actuala-si-viitoare-parasuta-elena-udrea-5/ și cf.
  https://www.nasul.tv/victor-roncea-fara-radu-moraru-traian-basescu-nu-ar-fi-ajuns-din-nou-presedinte-in-2009-si-atunci-elena-udrea-ce-ar-fi-fost/

 5. Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

  Lecția Paul Goma. Părăsit de toți, hulit de toți, blamat de toți. Aș vrea să se publice apelul intelectualilor români (inexistent, desigur) care au susținut după 1990 ca Paul Goma să fie reabilitat în România. Nici măcar profesorul Corvin Lupu, pe care îl respect, dar nu-l aprob în tot ceea ce spune.
  Cum a fost înmormântat disidentul Paul Goma: “respectând dorința scriitorului, fiul său a anunțat că trupul lui Paul Goma va fi încinerat, iar „ iar urna funerară va fi depusă în Columbarium, la cimitirului Pére Lachaise din Paris”, se mai arată în comunicat.”.
  Statul român, și nici un intelectual român patriot, nu a făcut demersurile pentru acordarea cetățeniei lui Paul Goma.
  La 28 iunie 2013 a primit cetățenia Republicii Moldova și spunea că și-ar dori să viziteze Basarabia, dar doar împreună cu familia sa. Dorința însă, așa și nu i s-a mai îndeplinit. În 2015 a devenit și primul cetățean de onoare al raionului Orhei.
  Paul Goma a fost un român nerecunoscut de majoritatea românilor. Puțini români l-au respectat, recunoscut și cinstit pe Paul Goma. Unul dintre ei, editorul Viorel Cucu de la Editura Vciovia, Bacău.
  https://www.zdg.md/stiri/paul-goma-cunoscutul-scriitor-disident-roman-originar-din-mana-orhei-a-decedat-la-paris-din-cauza-infectiei-de-covid19/

 6. Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

  Lecția Paul Goma
  La 20 noiembrie 1977 lui Goma, soției și copilului, le-a fost retrasă cetățenia română și au fost expulzați din România. Ajunși la Paris, au cerut azil politic.
  A refuzat în 1980 cetățenia franceză și a rămas multă vreme apatrid.
  La 28 iunie 2013 a primit cetățenia Republicii Moldova.
  România postdecembristă nu i-a acordat cetățenia română și nici vreun cunoscut intelectual patriot român nu l-a susținut în vreun demers.
  La cererea sa testamentară a fost incinerat.

 7. gheorghe pe stil nou

  Vasilică Militaru şi SRI-ul.
  Colegul de facultate mecanică (TCM) al lui Vasilică Militaru, colonelul Bogdan Mîndrilă, era şeful SRI Neamţ în timp ce el era instalat pe lângă mănăstirea Petru Vodă, din acelaşi judeţ.
  *
  Vasilică Militaru a mânjit si acest articol prin intervenţiile / postările lui diversioniste, acoperind astfel vorbele lui Paul Goma, care erau adresate chiar unora ca el.
  Diversionist, Vasilică Militaru, care face des adrese către SRI şi DNA (precum apare una în publicaţia prietenă lui Rezistenţa, una din oficinele lui, împotriva antivaccinistului Teodosie), eludează tot ce a spus purtătorul de cuvânt al mânăstirii Petru Vodă (citat integral de „Cotidianul“), căci acela făcea referire şi la el, reproşându-se SRI-ului şi „infiltrarea obştii cu tot felul de «poame», indivizi neputincioşi, stăpîniţi de patimi şi de multe ori cu boli mintale, pe care apoi i-aţi folosit ca şi cîrtiţe ce v-au furnizat în continuu material informativ.“
  Pronunţându-i numele (Vasilică Militaru), şi Patriarhia a arătat mai târziu că are probleme mintale (cu forme de tulburare de percepţie, de alienare, fiind un inginer care se afirmă teolog, printre altele), iar el, care face sistematic acţiuni în justiţie, nu a făcut un proces de defăimare în această situaţie, cel mai probabil pentru că biserica ar fi prezentat la proces actele sale medicale psihiatrice de când l-a verificat atunci când a cerut să fie făcut preot.
  *
  Vasilică Militaru s-a confesat la un moment dat că: „un coleg de-al meu de la inginerie TCM, mult mai slab ca student, a ajuns şeful direcţiei judeţene a SRI Neamţ“.
  E adevărat. Este vorba de colonelul Bogdan Mîndrilă. Colegi şi amici la Facultatea Construcţii de Maşini din Politehnică, Mîndrilă şi Militaru au terminat facultatea împreună în 1991, dar drumurile lor nu s-au despărţit prea tare, ci s-au reunit mai ales în judeţul Neamţ.
  Bogdan Mîndrilă (născut în 25.03.1967) a intrat în rîndul cadrelor active ale Serviciului Român de Informaţii în anul 1993, iar din 2001 a îndeplinit funcţii de conducere în diferite unităţi teritoriale ale SRI
  În 2005, când SRI-ul era foarte concentrat pe filarea activităţii „legionare“ de la mânăstirea Petru Vodă (judeţul Neamţ), unde deja era instalat Vasilică Militaru, vine şi fostul lui coleg, colonelul Bogdan Mîndrilă, pe funcţia de şef al SRI Neamţ, unde stă până în septembrie 2012. În timpul acesta, Vasilică Militaru mai făcea pe şoferul pentru mânăstirile din zonă şi trecea des prin oraş, pe lângă sediul SRI. Numai el ştie dacă mai intra la o cafea la colonelul Mîndrilă sau lăsa vreun plic la poartă.
  În 2016 Bogdan Mîndrilă apărea încă în public ca şef SRI al Bacău (unde fusese transferat în 2012) şi dispare de acolo complet din peisaj abia în 2019, când SRI renunţă la organizarea judeţeană, trecând la cea regională, existând probabilitatea să fie în retragere sau să se fi transferat înapoi în Neamţ, unde şi domiciliază.
  Oricum, când în 13 septembrie 2018, când, cu o aproape o lună înainte de referendumul pentru familie, Vasilică Militaru depunea la Curtea de Apel Bacău celebra şi ultramediatizata sa plângere penală împotriva bisericii (BOR, care susţinea referendumul pentru familie), cea mai mare realizare (operaţiune) a vieţii sale, şeful SRI Bacău era fostul său coleg, colonelul Bogdan Mîndrilă.
  Vasilică Militaru a recunoscut şi că prin asociaţia sa întreţine şi în prezent o relaţie instituţionalizată cu SRI-ul.
  Serviciul secret şi de informaţii al armatei, DGIA, despre care Vasilică Militaru susţine că i-ar da ordine dlui profesor Corvin Lupu să acuze SRI-ul de inacţiune şi chiar de colaboraţionism la jefuirea şi ocuparea României, este singurul serviciu secret care a scăpat către presă date precise privind asaltul economic jefuitor asupra României, comis de către nişte generali israelieni instalaţi în România cu afacerile lor. Materialele de la DGIA cu aceste informaţii au fost publicate în Evenimentul Zilei de către jurnalistul Mihai Munteanu, care a fost ameninţat de către israelieni cu moartea, inclusiv mamei lui spunându-i-se de aceştia că îi vor tăia capul fiului Mihai Multeanu şi îl vor pune în portbagajul maşinii lui.
  Jurnalistul a trebuit să se refugieze la Rise Project, unde a crezut că ar putea avea parte de protecţia CIA.

 8. Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

  Pentru cunoscători. Comentatorul gheorghe pe stil nou este un prăfuit de ofițer SRI de la biroul de analiză sinteză. Neica nimeni, praf în ochi. Îi dau un cod de identificare SIE – 2007.07.01. Vă salut din mers.
  https://www.national.ro/dezvaluiri/dgia-cumparata-de-gru-plata-s-a-facut-in-martie-in-rusia-718994.html

  • gheorghe pe stil nou

   Iar „mănânci căcat“, Vasilică Militaru! Cum o faci la adresa multora şi în multe cauze, îmi dau seama acum.

   • Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

    Scuze, ești pensionar SRI și ai codul CAB 09.12.2021. Adio.

    • gheorghe pe stil nou

     Numai tu ştii ce câmpi baţi, Vasilică Militaru! Amăgitorule! Aaaa… Ăsta e cumva termenul de judecată (9 decembrie) la Curtea de Apel (CAB) al domnului Vasile Zărnescu? Săracul om nevinovat! A ajuns să-ţi baţi joc tu, un ticălos murdar, de dumnealui! Ai spus şi că tremură de frică privind decizia judecătorească care îl va băga la închisoare, ca să dai un exemplu altora să nu facă ca el, să nu nege Holocaustul. Dacă era aşa de fricos, precum spui, se mulţumea cu sentinţa de la prima instanţă (condamnare cu suspendare), mizerabilule!

     • Am vorbit cu domnul Militaru de repetate ori solicitându-i să înceteze cu insultele și circul la comentarii, vă cer și vouă același lucru, domnilor gheorghe pe stil nou și Pândaru. Informațiile pe care toți trei le-ați furnizat sunt interesante, dar discuția a degenerat demult și continuă la mai multe articole, deturnând atenția de la subiect și defăimându-vă reciproc, acest comportament nu va fi tolerat în continuare. Dacă ignorați solicitarea și continuați circul, voi fi nevoit să vă blochez și pe dvs., nu doar pe Militaru.

Leave a Reply

Your email address will not be published.