Home / Chestiunea Jidănească / Președintele Bursei de Valori a Vîndut Milioane Înainte de Prăbușirea Bursei

Președintele Bursei de Valori a Vîndut Milioane Înainte de Prăbușirea Bursei

Incorect Politic
Aprilie 13, 2020

O știre mai veche de pe la sfârșitul lui martie, despre cum oamenii bogați devin și mai bogați profitând de criză.

Gizmodo:

Jeffrey Sprecher, președintele Bursei de valori din New York, a vândut stocuri de 3,5 milioane de dolari pe 26 februarie, la o lună după ce soția sa, senatorul Kelly Loeffler din Georgia, a primit o informație cu ușile închise despre amenințarea cu covid-19.

Știu, te întrebi ce etnie are.

Știi răspunsul.

De ce vânzările de acțiuni Sprecher reprezintă un scandal? Pentru unul, ar fi trebuit să fie raportate ca făcând parte din dezvăluirile financiare ale lui Loeffler, dar nu au fost. Senatorii au fost obligați să prezinte informații financiare periodice începând cu 2012 și aceste înregistrări includ orice vânzări și achiziții făcute de soțul politicianului.

Celălalt lucru care face din acest fapt un scandal este faptul că Sprecher este PRESEDINTELE BURSEI NEW YORK și A VÂNDUT ACȚIUNI ÎN COMPANIA PROPRIE ÎNAINTE DE PIEȚELE PRĂBUȘITE. Numai asta pare să fie putred, chiar înainte de a adăuga elementul potrivit căruia soția lui avea informații secrete despre o pandemie globală și ambele descărcate în timp ce ea continua să spună public că totul este în regulă.

Acel moment când jidanul îți zice să economia e puternică în timp ce își vinde pe șestache propriile acțiuni.

De fapt, acesta a fost videoclipul pe care Loeffler l-a postat pe Twitter pe 10 martie, cu o zi înainte ca soțul ei să descarce stocuri în valoare de 15,3 milioane de dolari în propria companie.

Se pare că Sprecher și Loeffler valorează cel puțin 500 de milioane de dolari. Capitalismul poate fi pe ultimele picioare în timpul pandemiei covid-19, dar puteți paria că milionarii și miliardarii vor face tot ce pot pentru a-l menține pe linie. Chiar dacă câteva milioane de oameni trebuie să moară.

Vor muri câteva zeci de milioane, sute chiar, defapt mii de milioane, adică miliarde, pentru ca populația să ajungă la 500 de milioane, așa cum scrie pe pietrele din Georgia. Nu se va întâmplă într-un an, dar scenariul a început. Suntem în primele faze.

Să ne ajute Dumnezeu!

One comment

  1. https://theculturechronicles.com/index.php/2020/03/17/the-unprecedented-number-of-ceos-resigning-was-because-they-knew-a-plot-to-tank-the-economy-was-in-place-the-same-way-insider-trading-took-place-before-9-11/
    Nimic surprinzător. 1300 de directori de la diverse companii americane (poate și din alte zone) și-au dat demisia în 2019. Explicația: atunci când ești director (CEO), membru în consiliul de administrație (Board member) sau ai altă funcție care îți dă acces la informații la care publicul are acces cu întărziere, ești obligat să raportezi vânzări sau cumpărări de acțiuni la firma la care lucrezi. Directorii și angajații firmelor mari listate pe bursă sunt plătiți și în acțiuni ale firmei la care lucrează pe lângă salarii și bonusuri. Interesul lor e deci ca prețul acțiunilor să crească. Creșterea valorii acțiunilor provine fie din profitabilitatea firmei datorată succesului de piață, fie din artificii contabile (răscumpărări de acțiuni și anularea lor dupa răscumpărare). Daar, dacă-ti dai demisia, și nu mai ești angajat, (deci nu mai ești insider, sau inițiat, cum se numesc în română), nu mai ești obligat să raportezi vânzările de acțiuni. Există și aici interpretări, cu privire la obligativitatea raportării chiar dacă nu mai ești considerat inițiat, dar oricum, în cazuri extreme, poțj să vinzi și să te faci că plouă, adică să nu raportezi și gata. Gen individul de mai sus. Bonus: dându-și demisia la timp, borcanele (dificultățile suferite de companii sau în cazuri extreme falimentul datorat crizei economice provocate de carantină) se vor sparge în capul succesorilor lor.
    Aceleași vânzări înainte de crah s-au întâmplat chiar înainte de 11 Septembrie 2001.
    În orice caz, nu și-au dat demisia din cauza lui Qanon și echipa lui de cavaleri în armură. “Ai încredere în plan”, goy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *