Home / Educativ / Cum Combați Dezaxații “LGBT”iști

Cum Combați Dezaxații “LGBT”iști

Ion
Incorect Politic
Aprilie 13, 2020

În primul rând nu începeți cu argumente religioase,cel mai bine nu aduceți deloc religia în discuție pentru că dânșii nu au absolut nici o credință, n-au nici o urmă de cunoștințe teologice, pentru ei religia e o glumă ba chiar au învățat să argumenteze împotriva ei cu fraze de genul “Dumnezeu ne iubește pe toți”. Folosiți-vă de știință pentru a vă forma argumentele, bazați-vă pe studii de antropologie, genetică, psihologie, fiziologie…sunt sute de studii ce deconstruiesc orice argument al lor bazat pe șTiInȚă. Nu uitați că știința e împotriva lor,nu de partea lor.

Începeți cu ei de la Adam și Eva cum s-ar spune, de la rădăcina LGBTqabcdefghijklmnop și ce litere mai vor. Adică pe ce se bazează homosexualitatea: tulburare biologică, tulburare psihică și perversiune

Biologic

Toți dezaxații, eu prefer să îi numesc asa ca să nu vorbesc romgleză și să spun faggot, vor să vă facă să credeți că “eu așa am fost născut, nu e vina mea“. Într-adevăr un mic procent s-au născut așa (cu o altă orientare sexuală decât cea normală) dar cazurile de genul sunt o foarte. FOARTE mică minoritate în marea de degenerați din comunitatea LGBT .(https://westhunt.wordpress.com/2012/02/16/depths-of-madness/).

Chestia asta cu “asa m-am născut” nu e un argument pentru că se nasc și persoane deformate fizic (sau mental). Totuși nu tratăm acest lucru ca fiind unul normal ,tocmai de aceea îl numim așa cum este: un handicap.

Așa zișii “m-am născut gay” ar trebui sa fie așa datorita unei gene gay, dar din păcate pentru ei, așa ceva nu există, ei sunt rezultatul unei variații a normei (o imperfecțiune genetică, la fel ca si persoanele ce se nasc fără un deget, fără un ochi, etc.). Lucrul ăsta e evident pentru că persoanele gay nu se reproduc.

Îmi abera unul odată că gena asta e o dezvoltare naturală ca raspuns la suprapopularea umană. Argumente hilare de genul acesta vă așteaptă în discuțiile cu ei, așteptați-vă la orice. O să auziți mai mult ca sigur “sunt buni pentru că vor muri fără să aibă urmași, planeta e suprapopulată oricum”. Mai bine spus homosexualitatea=moarte, ca să aduc în discuție și procentele de infectați cu HIV.

Într-adevăr, au existat de-a lungul istoriei persoane gay, dar în ultimul secol parcă au fost toți născuți cu așa zisa genă gay, a explodat numărul lor mai ceva ca populația Africii. Interesant este faptul că doar în țările vestice, cică suprapopulate, au apărut (nu în China sau India). Asta ne arată că dezaxații au altă origine decât cea biologică, cum spun ei, deși mulți încearcă să ne spună că mereu numărul lor a fost ridicat, doar că nu aveau curajul să se expună pentru că ar fi fost persecutați.

Ce face și mai penibil argumentul cu “așa m-am născut” este faptul că familiile de europeni din vest au de multe ori câte unul, maxim doi copii și în multe dintre ele pruncul spune pe la 12 13 ani că are o orientare sexuală mai specială. Cum se face că familiile de minorități (non europene) din vest au câte 8 copii si toți sunt heterosexuali?

Statistic vorbind ei ar trebui să aibă mai mulți copii gay însă majoritatea cazurilor sunt în familiile europenilor. Mai sunt cei care spun că sunt gay datorită unui dezechilibru hormonal (din nou, nu o normă ci o boală unde de multe ori este vizibil cu ochiul liber aspectul lor androgin). Cei “așa m-am născut” sunt o minoritate în comunitatea lgbt pentru că tulburarea lor genetică nu are loc prea des (de menționat este faptul că dacă s-ar reproducere ar da gena mai departe însă mulți preferă să adopte un copil (pentru că da mai bine și la cameră, o vai! a salvat un copil nevoiaș) decât să aibă sex cu o persoană de sex opus).

Foarte amuzant este faptul că această genă (cu excepția dereglării hormonale menționate mai sus) afectează doar bărbații, doar bărbații pot fi gay, lesbianismul este doar psihologic deci prin urmare nimic altceva decât promiscuitate feminină.

Deci femeile ce spun că “asa s-au născut” sunt mai josnice decât dezaxații ce afirma același lucru.

Psihologic

Personalitatea unui individ se poate dezvolta în multe feluri, nu e lucru programat de la naștere, e influențată de anumite evenimente (de unde și ideea lui Feud ca părinții sunt cei ce-si bat joc de copii și îi îndoctrinează cu virusul LGBT). Aici se află originea multor dezaxați pentru că e evident faptul că e mai probabil să fie rezultatul unei îndoctrinări decât al unei tulburări genetice cu rată foarte mica de probabilitate.

Nu trebuie sa intri în prea multe detalii ca sa exprimi premisa de bază. Copiii sunt în esența lor bureți de informație și ia totul ca fiind adevărat până la o vârstă unde învață să fie critici. Totuși până la acel moment orice le-a fost expus este deja bine ancorat în mintea lor (mulți ajung să caute și sa studieze după doar materiale ce le susțin punctele de vedere considerând că restul sunt informații false pentru simplul fapt că nu sunt în concordanță cu ideile lor). Mulți psihologi (sursa: https://archive.is/rX04s) sunt de acord că până la vârsta de 14 ani copiii sunt deosebit de vulnerabili la informațiile ce le sunt transmise, în special la evenimente care au legătură cu relațiile sexuale. Ce încerc să spun și cred că mă repet e ca-i ușor să ajungi homosexual prin modalități strict psihologice (cazul majorității de dezaxați).

În SUA, asociația americană de psihiatrie a fost nevoită să scoată homosexualitatea din categoria de tulburări mentale după 3 ani de proteste violente (https://archive.is/H4O3r). Nu a fost scoasă datorita vreunui studiu, a fost scoasă prin votul membrilor ce voiau să termine odată cu protestele și frica de a fi hărțuiți. De când știința este o chestiune de vot? Nu votăm dacă gravitația există sau nu, la fel cum nu ar trebui sa votăm dacă ceva este o tulburare mentală sau nu. Ceea ce a urmat a fost un efect de domino destul de banal deoarece alte instituții au început să se retragă, nu doar din presiunea comunității LGBT ci și din falsa premiză că “instituția X s-a retras, dacă ei au dreptate și noi nu?”. Astfel orice cercetare de acest fel a ajuns să fie numită homofobie, iar cercetătorii atacați din toate părțile, ajungând să îi coste slujba și statutul social (https://archive.is/D5bTF). S-a ajuns la un scenariu de liceu unde ca sa umblii cu copiii populari și să fii cool trebuie sa te apuci de fumat sau droguri.

Perversiunea

Cea de-a treia sursă de comportament homosexual este pur și simplu perversiunea. Un comportament dictat de interesul de sine, narcisismul fiind la bază. Individul caută doar plăcerile materiale sau trupești, nu contează cu cine sau cum, persoana cu care se află este acolo doar pentru a-l ajuta să ajungă la *punctul culminant*.

Cea mai mare realizare a dezaxaților e că au reușit să convingă lumea că este vorba despre dragoste și nimic mai mult (nimeni nu mai ia în calcul alte posibilități de a deveni homosexual în afară de cea “așa m-am născut”). Mișcarea lor nu are nici o legătură cu dragostea sau atracția față de același sex, e vorba doar de căutarea plăcerii personale și amplificarea acesteia cu stimuli psihologici. Se folosesc de “războinicii justiției sociale (sjw)” pentru a-și justifica comportamentul degenerat pe scara sociopolitică si pentru a forma noi căi de justificare a unui comportament și mai degenerat, fără teamă de repercusiuni (uitați-vă la ce au ajuns marșurile PRIDE, comparați un mars din 1989 și unul din 2019).

Postez și agenda LGBT ca să vadă și necunoscătorii ce se ascunde în spate, poate mă cred nebun când le spun scum că homosexualitatea e legată de pedofilie.

*

Among the general class of male sexual deviants (both homosexual and heterosexual), pederasts (boy molesters) are found to be much more prolific in their offenses than pedophiles (girl molesters). The most extensive study performed on the relative degree of predatory behavior of these two classes of male sexual deviants found that 153 pederasts sexually molested 22,981 boys over an average period of 22 years, while 224 pedophiles molested 4,435 girls over an average period of 18 years. This means that each pederast molested an average of 150 boys, and each pedophile molested an average of 20 girls—a ratio of 7.5 to one. >Source: Paul Cameron. “Homosexual Molestation of Children/Sexual Interaction of Teacher and Pupil.” Psychological Reports, 1985, 57, pages 1,227 to 1,236.____In a 1992 study published in the Journal of Sex and Marital Therapy, sex researchers K. Freud and R. I. Watson found that homosexual males are three times more likely than straight men to engage in pedophilia, and that the average pedophile victimizes between 20 and 150 boys before being arrested.

Source: K. Freund & R.I. Watson. “The Proportions of Heterosexual and Homosexual Pedophiles Among Sex Offenders Against Children: An Exploratory Study.” 18 34, Journal of Sex and Marital Therapy 34-43 (1992). https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/1556756 __ Homosexual activists Karla Jay and I Allen Young revealed in their 1979 Gay Report that 73% of all homosexuals I have acted as “chicken hawks” — that is, they have preyed on adolescent or younger boys. >Source: Homosexual activists Karla Jay and Allen Young. The Gay Report: Lesbians and Gay Men Speak Out About Sexual Experiences and Lifestyles [Simon and Schuster, 1979], page 275. In a 1984 Journal of Sex and Marital Therapy article, sex researchers found that “The proportional prevalence of [male] offenders against male children in this group of 457 offenders against children was 36 percent.” >Source: K. Freund, G. Heasman, I.G. Racansky, and G. Glancy. “Pedophilia and Heterosexuality vs. Homosexuality.” Journal of Sex and Marital Therapy, Fall 1984 [Volume 10, Number 3], pages 193 to 200.

4 comments

 1. am impresia ca lesbianismul este si rezultatul incestului – fetitele chinuite in copilarie cu anii, nu-si pot reveni la o viata normala cand ajung la varsta maturitatii .
  aceasta este concluzia mea personala, dupa ce am observant cateva femei tinere si frumoase care se cuplau numai cu femei, si care m-au privit cu ura nespusa atunci cand le-am oferit sa le fac cunostinta cu un tanar plin de calitati si bun de insuratoare , care ar fi meritat toata atentia lor , un discipol de-al sotului meu .
  Ura lor m-a cutremurat .
  Atunci mi-am dat seama ca erau bolnave psihic .

  • Da, este rezultatul unor traume diverse. Mediul inconjurator din copilarie, adolescenta timpurie determina acest comportament deviant. Propaganda feminista, egalitatii de gen etc, favorizarea manifestarile lesbiene la aceste fete cu un teren psihic “pregatit” de traumele trecute

   http://www.homosexualitate.ro/clienta.html

Leave a Reply

Your email address will not be published.