Home / Chestiunea Jidănească / Premierul Nicolae Ciucă îi cere lui Bogdan Aurescu-Goldenberg să importe 100.000 de muncitori străini în România

Premierul Nicolae Ciucă îi cere lui Bogdan Aurescu-Goldenberg să importe 100.000 de muncitori străini în România

Incorect Politic
Iulie 28, 2022

Premierul Nicolae Ciucă îi cere lui Bogdan Aurescu-Goldberg să importe 100.000 de muncitori străini în România

Premierul Nicolae Ciucă îi cere lui Bogdan Aurescu-Goldenberg să importe 100.000 de muncitori străini în România

Via NapocaNews:

Premierul Nicolae Ciucă i-a cerut ministrului de Externe, Bogdan Aurescu, să intensifice acordarea vizelor de muncă pentru muncitori din țări precum Bangladesh, Nepal și India.

„Am luat măsuri pentru organizarea mai bună a acelor consulate mobile, itinerante. În acest an, am prevăzut în Planul nostru de Acțiune 161 de astfel de misiuni, dintre care deja s-au efectuat 87, care au prestat deja 21.502 servicii consulare. Pentru că una dintre problemele principale se referă la acordarea vizelor de muncă, așa cum bine știm, a fost organizată deja, în perioada aprilie-iulie, o misiune consulară itinerantă în Bangladesh, la Dhaka, care a reușit deja să acorde peste 5.400 de vize de muncă și avem în pregătire o misiune similară în Nepal, pentru că Bangladesh, Nepal, India sunt sursele de forță de muncă străină cele mai importante”, a spus Bogdan Aurescu-Goldberg în ședința Executivului.

Se va schimba raportul etnic al României? Ministrul de Externe Bogdan Aurescu-Goldenberg a fost întrerupt de premierul Nicolae Ciucă: „Avem nevoie să intensificăm această activitate, pentru că solicitarea de la mediul de afaceri este de aproximativ 100.000 de oameni…(…) Pentru a putea să asigurăm funcționarea multor afaceri”.

Șeful Diplomației a spus că este și motivul pentru care a și acționat pentru a realiza un nou sediu al ambasadei României la New Delhi.

„Pentru a lărgi spațiile de lucru, am alocat personal suplimentar, a fost trimis personal și din Centrală”, a mai spus Aurescu-Goldberg.

11 comments

 1. Bogdan AUrescu nu este evreu { nu ca asta ar fi ceva de rusine } ci tzigan din neamul Cocenitilor si-a trait pe Sebastian colt cu Platosei iar tat-su lucra la fierarie la IRUM-Bucuresti si canta la vioara sau acordeon in acele celebre ” brigazi artistice ” aparuta dupa ’47 caci altminteri n-ar fi ajuns Bogdan sa fie primul si singurul din familia Cocenitilor care sa depaseasca pragul alor patru clase obligatorii .

  • Stefan cel Mare

   masoneria romaneasca e un club de tigani

  • Ba e evreu Bogdan Aurescu, iar un înaintaş al lui, Iosif Aurescu (inrudit ca neam cu bunicul de tata al lui Aurescu), chiar a emigrat în Israel. Pe Iosif Aurescu, care în perioada interbelică, inainte de a scrie în presa pro-comunistă din Bucuresti, îl chema Iosif Goldenberg (la Arhivele Nationale, îl găsim şi ca Iosif Goldemberg, cu m în loc de n, pe o listă a comuniştilor ilegalişti din România), dar şi-a schimbat numele (ca şi alţii din familia lui) ca să pară mai „român“ (gold = aur).
   În Israel, Iosif Aurescu (fost Goldenberg, unchi al tatălui lui Bogdan Aurescu) a fondat o presă de limba română ce este în prezent finanţată şi susţinută de ministerul de Externe român, condus de Bogdan Aurescu.
   Acesti Aurescu-Goldenberg se trag din negustorimea evreiasca din Braila-Galati (cu afaceri in porturi si zonele comerciale / magazine, targuri). Stramosii lui Bogdan Aurescu, care inca mai are rude cu numele Aurescu la Braila-Galati, s-au deplasat spre Focsani la un moment dat, dar au dobandit proprietati (terenuri) pe langa Ramnicu Sarat. De aici, din zona Ramnicu Sarat, a ajuns, cu numele C-tin Aurescu, tatal lui Bogdan Aurescu in Bucuresti, ofiţer la MapN, apoi din 1998 director la Lukoil Romania (care nu apartine statului rus, ci unor afaceristi “rusi” propulsati cu sprijin american inclusiv la Bucuresti, pe langa presedintele Emil Constantinescu).
   (Dosarul Aurescu-Lukoil-familia israeliana Ofer ar fi foarte interesant pentru cine l-ar parcurge, dacă ar fi publicat; israelienii Ofer – Sammy Ofer & family -, originari din zona Galati, ca si familia Aurescu-Goldenberg, au inceput sa cumpere mari halci din Romania in acelasi an sau concomitent cu propulsarea lui Bogdan Aurescu la MAE).

 2. Intrebare : de ce neaaparat din Bangladesh , Nepal sau India ? Daca ” importa ” muncitori calificati din Italia , Belgia , Olanda , Franta sau macar Germania nu-i mai eficient ? Poate cu ocazia asta ne-am purta cu ei , fix cum se poarta ei cu amarastenii nostri .

 3. Planul Coudenhove-Kalergi in desfasurare. Camp de testare: Romania. Tradarea guvernantilor e la ordinea zilei de 32 de ani.

 4. În condițiile în care statul român îi scutește pe patroni de plata unor taxe și impozite, iar fiecare muncitor străin este plătit cu cel puțin 450 de euro, li se asigură și cazarea și masa, muncitorii români sunt discriminați de aceste măsuri. Oricum, o mare parte din acești muncitori migranți, nu sunt calificați și vor munci mai ales în construcții. Ei oricum nu vor să rămână în România mai mult de un an, vor pleca în Vest după ce-și primesc diplomele de calificare. Acum toți patronii pot aplica zicala cu ; “dacă nu-ți convine, mai sunt 1000 la poartă “

  • Agenda de inlocuire a albilor

   ce construnctii, habar n-au! vin sa mearga cu scuterul si bicicleta glovo, pana cand se plictisesc. deja isi aduc multi din ei familiile, se sta bine in Romania, romanii sunt primitori accepta inlocuirea etnica si modificarea genetica si culturala.

 5. Peste 1.000.000.de jidani s-au instalat in Tara noastra dupa 1989, au gonit românii pe alte meleaguri, iar acum aduc straini ca sa munceasca in România. Bravos natiune !

  Puneti mâna si munciti jidanilor ! N-ati dat macar o data cu sapa, dar faceti comert cu cereale!

  La munca trântorilor !

 6. Este o chestie interesanta in cartea dlui Paulescu “Spitalul…”, am vazut ca nu a fost popularizata de dvs. Se mentioneaza faptul ca in Moldova, arendasii aduceau muncitori ruteni abrutizati pentru a face muncile campului refuzate de taranii moldoveni.
  Iata citatul:
  “Adesea, se văd lucrând pe câmpiile Moldovei, ţărani
  ruteni, slabi, jigăriţi; zdrenţăroşi, abrutizaţi de sărăcie şi de
  alcool, – adevăraţi iloţi, în veacul al douăzecilea”204.”
  Puteti face o cercetare istorica?

Leave a Reply

Your email address will not be published.