Home / Actualitate / Poliția Gândirii devine oficială! Informația necontrolată de guvern este în vizorul noii structuri speciale pentru combaterea instigării la ură

Poliția Gândirii devine oficială! Informația necontrolată de guvern este în vizorul noii structuri speciale pentru combaterea instigării la ură

Incorect Politic
Iulie 25, 2022

Suntem aici să te apărăm de gânduri care ar putea instiga la ură!

Poliția Gândirii devine oficială! Informația necontrolată de guvern este în vizorul noii structuri speciale pentru combaterea instigării la ură

Via STRATINFO:

 

Spune “România colonie” și câștigă un parcurs gratuit cu mașina poliției până la prima secție. Primii 10 câștigători vor primi și un sejur la Gherla.

Vânătoarea de vrăjitoare începe și în România. Informația necontrolată de guvern este în vizorul “poliției din România”. Practic, se urmărește anihilarea oricărei critici politice structurate, prin calificarea acesteia drept act terorist, pericol la siguranța statului, dăunătoare coeziunii sociale, etc.

Iată că democrația de la București, supusă democrației U.E., care este supusă democrației SUA, care este supusă democrației Rothschild, care este în realitate o khazarocrație… se transformă încet în ceea ce a fost întotdeauna, un regim represiv, o miliție a gândirii, o CEKA însetatată de sânge angajată în eradicarea tuturor mișcărilor realmente patriotice și structurate în jurul unui mesaj politic periculos pentru Sistemul colonial din România.

Se pare că institutul Elie Wiesel, plătit din banii noștri, a intrat în modul turbo-gazare de patrioți…

 

Polițiștii, pe urmele extremiștilor care instigă la ură. IGPR a înființat deja o structură specială, finanțată din străinătate

7 comments

 1. Acest birou cu 4 politisti si un post vacant din cadrul Direcției de Investigații Criminale din IGP este parte din strategia lui Bogdan Aurescu-Goldenberg stabilita cu marile organizatii evreiesti globale.

  • Vânătoarea naţionaliştilor ca „antisemiţi“ sau „xenofobi“ a demarat de la Aurescu în 2020:
   La 12 aprilie 2022 Poliţia / IGP / „DGPI a organizat prima reuniune a grupului de lucru pentru evaluarea nivelului de amenințare pe care îl reprezintă antisemitismul, xenofobia, radicalizarea și discursul instigator la ură pentru anumite grupuri vulnerabile.”
   https://dgpi.ro/web/comunicate/dgpi-a-organizat-prima-reuniune-a-grupului-de-lucru-pentru-evaluarea-nivelului-de-amenintare-pe-care-il-reprezinta-antisemitismul-xenofobia-radicalizarea-si-discursul-instigator-la-ura-pentru-anumit
   A fost prezent şi reprezentantul ministerului de Externe, deoarece Aurescu-Goldenberg e cel care demarase acţiunea după ce se înţelesese în 2020 cu masoneria evreiască B’nai B’rith şi cu celelalte mari organizaţii evreieşti globale (mai ales americane), pe care au numit-o „Strategia națională pentru prevenirea și combaterea antisemitismului, xenofobiei… 2021-2023“

   Şi infiltrarea cu colaboratori diversionişti a redacţiilor naţionaliste a demarat – tot ca parte a strategiei – chiar de la începutul anului 2021. Aceştia au căutat să obţinută informaţii despre naţionalişti, despre redacţii şi „bucătăria“ acestora, dar şi să-i compromită şi să-i denigreze sau să creeze conflicte între forţele naţionale pentru ca acestea să nu se unească.
   *
   Anunţasem din Mai 24, 2021 că
   «Bogdan Aurescu, ca ministru de Externe, este cel care, în conlucrare cu marile organizaţii evreieşti din SUA şi cu masoneria evreiască, zisă B’nai B’rith („Fiii Legământului“ sau „Fiii Alianţei“ în ebraică) a lansat în 2020 „Strategia naţională pentru prevenirea şi combaterea antisemitismului, xenofobiei, radicalizării şi discursului instigator la ură 2021-2023“. Iar „planul de acţiune“ al strategiei, publicat recent de guvernul Câţu, are ca ţintă şi Academia Serviciului Român de Informaţii…
   Aşa că, preşedintele României, ministrul de externe Bogdan Aurescu (Goldenberg, după numele înaintaşilor săi, conform cercetărilor noastre) şi guvernul, s-au apucat, la finele lui 2020 şi începutul lui 2021, să creeze un centru de vânătoare al „extremiştilor“ xenofobi (naţionaliştilor), „conspiraţioniştilor“ şi „antisemiţilor“, numit „Grup de lucru pentru evaluarea nivelului de ameninţare“ şi compus mai ales din activişti evrei şi poliţişti români, care să urmărească „vinovaţii“ şi să strângă date, pentru că ar fi prea puţine inculpări din partea magistraţilor, care şi aceştia trebuie reeducaţi de către noua structură, căci, zicea Iohannis în 27 ianuarie 2021…
   Acest „Grup“ de poliţie politică şi cenzură a gândirii va acţiona în cadrul operaţiunii dictată de masoneria evreiască, B’nai B’rith, şi de alte organizaţii străine similare, zisă deci „Strategia naţională pentru prevenirea si combaterea antisemitismului, xenofobiei, radicalizării si discursului instigator la ură“, pentru bugetarea căreia guvernul român găseşte destui bani, cum a găsit în bugetul pe 2021 şi pentru războiul armat pentru care grupurile de influenţă străină pregătesc în secret România, război pentru care se antrenează de câţiva ani o cenzură care să oprească românii în a-l critica atunci când va fi declanşat la comanda administraţiei SUA a lui Joe Biden.
   De acum înainte, România va trebui să aibă mult mai multe dosare penale împotriva naţionaliştilor calificaţi drept „conspiraţionişti“, „xenofobi“ sau „fascişti“, români care să fie şi condamnaţi cu pedepse penale care să includă închisoarea.
   Pentru aceasta, „Grupul“, ce va acţiona la Inspectoratul General de Poliţie şi va fi asociat cu „Comitetul interministerial pentru combaterea antisemitismului, xenofobiei, radicalizării şi discursului instigator la ură“ (înfiinţat din 2019), se va ocupa împreună cu „Comitetul“ şi de „formarea profesională a actorilor implicaţi în procesul de prevenire şi combatere a antisemitismului, xenofobiei, radicalizării şi discursului instigator la ură, ofiţeri de poliţie, procurori, judecători…“»

   Întreg articolul e aici:
   https://www.incorectpolitic.com/secretul-academiei-romane-este-convinsa-ca-romanii-sunt-reprimati-si-persecutati-cu-invinuiri-si-condamnari-de-nationalism-xenofobie-antisemitism-sau-negationism-dar-a-sperat-in-bunata/

 2. https://next.juridice.ro/1372/reflectii-asupra-infractiunilor-savarsite-din-ura/

  Alea nu sunt infracțiuni săvărșite din ură. Asta e infracțiune săvârșită din ură:

  https://en.wikipedia.org/wiki/Vitaly_Kaloyev

  “Nielsen was stabbed several times and died of his injuries a few minutes later in the presence of his wife and three children.”

  Indiferent de motive, în 2004, un bărbat în vârstă de 48 de ani a omorât alt bărbat cu 12 ani mai tânăr decât el, care n-avea nici o vină, în fața soției și a celor 3 copii, care cu această ocazie au rămas și orfani. După care:

  “Returning to his home in North Ossetian city of Vladikavkaz, Kaloyev was met with enthusiastic crowds who cheered him as a hero. Members of the youth movement Nashi displayed a banner which read: ‘You are a real man’ in Ossetian.”

  S-a făcut și un film cu Șvarțenegăr (nu l-am văzut și nici nu mă interesează) în cinstea bărbatului adevărat care a omorât un om fără apărare în fața copiilor… asta îmi aduce aminte de:

  https://vid.puffyan.us/watch?v=vMHC5uy605Q

  “Ce-ai omorât, omorât rămâne.” (n-am găsit nici o versiune bună)

 3. Statul National Legionar

  Să mă piș pe ei și pe cenzura lor! Noi trebuie să continuăm lupta!

 4. George Orwell a imaginat conceptul de „thoughtcrime”, acesta s-a materializat sub denumirea de „hate crime”, în contextul cenzurii talmudice asupra a tot ceea ce se opune ideologiilor jidănești sacrosancte, de la holocaust la democrație, libertate și LGBT.

 5. JOS CU SIONISMUL ASASIN!

 6. Romania nu e colonie: este Lebensraum !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *