Home / Educativ / Perfidia Hungaristă și Politica Pașilor Mărunți

Perfidia Hungaristă și Politica Pașilor Mărunți

Vasile I. Zărnescu
Incorect Politic
Septembrie 20, 2020

Perfidia Hungaristă și Politica Pașilor Mărunți

 

Politica hungaristă, pe scurtătura sa numită U.D.M.R., preponderent antiromânească a fost tema multora dintre articolele mele, publicate în diverse reviste, în toate aceste trei decenii apocaliptice. Pe cele mai multe le-am publicat în AlterMediainfo. Cum acest portal a fost închis, voi încerca să le republic în revistele la care mai am acces, deoarece sunt de actualitate: în ele relevam politica „pașilor mărunți“ și a șantajului politic la care recurgea U.D.M.R. pentru a-și impune pretențiile secesioniste. Evident, vinovat de concesiile masive acordate neorevizioniștilor moghiori se face P.S.D. (sub diversele denumiri pe care și le-a atribuit), deoarece a condus țara jumătate din timpul postdecembrist. Aceasta nu înseamnă că celelalte partide ar fi mai puțin vinovate. Dimpotrivă, sunt și mai vinovate, fiindcă deși au participat la guvernare mai puțină vreme, au provocat pagube mai mari. De aceea, se poate spune că U.D.M.R. a fost mereu la guvernare, inclusiv atunci cînd a fost în Opoziție, deoarece, prin șantajul pe care-l profesa, își impunea pretențiile indiferent de pe ce parte a baricadei „politice“ se afla. Repet ceea ce am scris în alte articole: U.D.M.R. este formată din descendenții liderilor fasciști care, după 1945, au năpîrlit toți în comuniști și s-au unit în MADOSZ. Ulterior, MADOSZ-ul și-a schimbat blana în Consiliul de Conducere al Maghiarilor din România. După lovitura de stat din 1989, și-a luat denumirea de U.D.M.R.!

Pînă voi pregăti pentru tipar materialele anterioare, propun redacției să preia articolul publicat de Flux24, aici: https://flux24.ro/inselaciunea-pusa-la-cale-de-udmr-la-targu-mures-este-copiata-de-la-trotki-si-fsn/.

Acesta dovedește că perfidia hungaristă nu s-a schimbat, ci doar s-a adaptat acestor vremuri tulburi.

Via FLUX:

 

Zilele trecute, apărea pe Facebook știrea că la Tîrgu Mureș, liderii UDMR locali au strâns semnături sau au semnat pentru candidatul român Florin Florea, un candidat fără nici un afiș, fără nici o campanie, racolat de UDMR doar să creeze confuzie pe buletinele electorale. Confuzia are drept scop identificarea candidatului Florea Florea cu Dorin Florea, primarul în funcție care este foarte popular, dar care candidează la CJ Mureș.

În acest moment pentru a câștiga Primăria Tg Mureș, UDMR are drept scop să divizeze voturile românilor.

Iată și dovezile că cei din UDMR îl susțin pe Florea Flore:
1 – Mark Christian Hermann – consilier și aliat politic al candidatului Soos Zoltan adună (de la simpatizanții UDMR) semnături de susținere pentru înregistrarea candidaturii lui Florin Florea la alegerile pentru funcția de primar la Tîrgu Mureș. Apoi, o serie de ”celebrități” locale au luat parte la această manevră imorală de strângere de semnături pentru Florin Florea, dovedind fiecare în parte că numai prin înșelăciune înțeleg confruntarea electorală:
– Portik Vilmos – șeful de campanie al lui Soos Zoltan – poziția 02 pe lista UDMR pentru Consiliul Local
– Borsos Csaba – pozitia 15 pe lista UDMR pentru Consiliul Local
– Molnar Fekete Vivien – pozitia 28 pe lista UDMR pentru Consiliul Local
– Szabo Arpad – poziția 10 pe lista UDMR pentru Consiliul Local
– Pápai László Zsolt – actual consilier local din partea POL

Calculele ”strategilor” UDMR au fost în sensul în care pe buletinul de vot să apară și numele lui Florin Florea – un obscur fost polițist local, alături de numele lui Dorin Florea actualul primar ce candidează la Consiliul Județean, sau alături de numele candidaților la Primărie, pentru că Florin Florea și-a depus în mod ilegal (!) candidatura și la Primărie și la Consiliul Județean. Cea de la CJ a fost respinsă de instanță.

UDMR practică de multă vreme tactica numelor duble, o strategie lansată la începutul anilor 90 de FSN. Atunci au apărut mai multe PNȚCD și mult mai mute partide Liberale. În 2000, PNL C a reușit să confuzeze electoratul și să ia aproape 4%. Strategia FSN fusese inspirată din cea a lui Lev Davidovici Troțki, care pentru a mima democrația după ce bolșevicii au preluat puterea a fost să inventeze partide cu numele celor istorice.

Consilierul primarului Árpád Gálfi din Odorheiu Secuiesc a declarat în august pentru portalul UH.ro că au decis să candideze în culorile unui alt partid, deoarece se tem că adversarii lor vor introduce în competiţia electorală din Odorheiu Secuiesc încă o persoană cu numele de Árpád Gálfi, pentru a induce în eroare şi a-i diviza pe alegătorii primarului.

Un lucru similar s-a întâmplat în urmă cu patru ani în Odorheiu Secuiesc, când fostul primar UDMR, Levente Bunta, care a candidat ca independent, a trebuit să se confrunte cu un alt Levente Buta, al cărui nume a fost trecut pe lista electorală tot ca independent pentru fotoliul de primar.

One comment

  1. Eu cred că la fel ca și românii mulți maghiari sau secui sau ce-or fi ei au plecat să lucreze în Ungaria sau mai la vest iar votanții UDMR de mult nu mai cumuluează 5% din voturi (luați în calcul și celălalt partid unguresc și sporul lor demografic). Cred că singura explicație pt prezența lor în parlament este că securiștii care numără voturile primesc ordine nu doar de la CIA sau BND dar și de la AVO.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *